Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

CCCP έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε: οταν θα φυγεις να το δηλωσεις ξεκαθαρα στ αγγελοσκυλα οτι ΤΕΛΟΣ μια για παντα, να ησυχάσουμε μ αυτη την αρρωστημενη κατασταση καθε φορα
Καλα μη βαζεις και στοίχημα...τα αγγελοσκυλα στον ρεβενζιονισμο ειναι επαγγελματιες, μην σου κάνει εντύπωση αν σε μερικα χρονια εχουν "ξεχασει" τα κακα και θυμουνται μονο τα καλα της φετινης χρονιάς.

Εδω εχουμε ακουσει πραγματα εδω μεσα οπως:
-Ο Αγγελος δεν ειχε ποτε ομαδα με λεφτα (ξεχνοντας τα εκατομμύρια του μπατμαν)
-Το ροστερ οταν πηρε το κυπελο ηταν χειρωτερο απο αυτο του ΓΔ (με παικτες μεσα οπως ο ΓΧ που ουτε στην φαντασια μας δεν βλεπουμε τωρα ποσο μαλλον πριν απο 3 χορνια)
-Οτι ειδαμε "μπαλαρα" με Αγγελο (μαλλον μπερδευοντας Αγγελο και Μπαγεβιτς. Καποια ωραια αποτελεσματα ειδαμε με Αγγελο αλλα η μπαλα ηταν πεσε φρατζεσκο να παρουμε φαουλ)
-Και ΦΥΣΙΚΑ, εχουν "ξεχασει" τελειως το καζο (για να μη χρησιμοποιησω την αγαπημενη λεξη μερικων "τρυπημα") με μακαμπι και τα λαμογια οπαδοραδιοφονατζιδες αρχιγλυφτες που τους φεραμε στην ομαδα.
αυτο που μας αρμοζει σαν οπαδους, αυτο και εχουμε αδερφε, συμφωνω απολυτα μαζι σου..
το ειπανε ξεκαθαρα και οι επαγγελματιες οπαδοι το καλοκαιρι, το λενε και οποτε ψαχνουμε προπονητη
"αγγελος η τανκς"
αλλος προπονητης θα ειχε ηδη απομακρυνθει με το τσιρκο που βλεπουμε..
εχει δημιουργηθει ενας μυθος χωρις να βλεπουμε το οτι η ομαδα δεν αναπτυσσεται και παρουσιαζεται ολο και χειροτερη..
οσο τον τρυπανε, οπως λενε οι "οπαδοι" του, τοσο τρυπαει και τρυπησε κι αυτος την ομαδα
το ο "ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ" εχει πεθανει απο καιρο
ζητω η προσωπολαγνεια
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Περιπτερος έγραψε:Θέλω να μου πείτε: αυτή η διαίρεση, αυτός ο διχασμός και δυασμός σε "αγγελόσκυλα" και άλλου τύπου "σκυλιά" υπηρετεί τον ΠΑΟΚ και τον δυναμώνει ? ή μας κάνει πιο αδύναμους και εσωστρεφείς ?
Ελα ντε. Οταν βαζεις ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΝΩ απο τον ΠΑΟΚ, μονο κακο κανεις.

Ειμαι ενάντια στην προσωπολατρεια γενικως.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε καλά τωρα ..Οι άλλοι, οι αλλοι δεν εχουν ντιπ μυαλό.Εμεις είμαστε οι εξυπνότεροι,οι δυνατοτεροι,
οι καλύτεροι...Εμεις εχουμε παντα δικιο...Εμεις..εμείς....εγω...ΕΓΩ...ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΡΕ
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

thanos-xanthi έγραψε:
CCCP έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε: οταν θα φυγεις να το δηλωσεις ξεκαθαρα στ αγγελοσκυλα οτι ΤΕΛΟΣ μια για παντα, να ησυχάσουμε μ αυτη την αρρωστημενη κατασταση καθε φορα
Καλα μη βαζεις και στοίχημα...τα αγγελοσκυλα στον ρεβενζιονισμο ειναι επαγγελματιες, μην σου κάνει εντύπωση αν σε μερικα χρονια εχουν "ξεχασει" τα κακα και θυμουνται μονο τα καλα της φετινης χρονιάς.

Εδω εχουμε ακουσει πραγματα εδω μεσα οπως:
-Ο Αγγελος δεν ειχε ποτε ομαδα με λεφτα (ξεχνοντας τα εκατομμύρια του μπατμαν)
-Το ροστερ οταν πηρε το κυπελο ηταν χειρωτερο απο αυτο του ΓΔ (με παικτες μεσα οπως ο ΓΧ που ουτε στην φαντασια μας δεν βλεπουμε τωρα ποσο μαλλον πριν απο 3 χορνια)
-Οτι ειδαμε "μπαλαρα" με Αγγελο (μαλλον μπερδευοντας Αγγελο και Μπαγεβιτς. Καποια ωραια αποτελεσματα ειδαμε με Αγγελο αλλα η μπαλα ηταν πεσε φρατζεσκο να παρουμε φαουλ)
-Και ΦΥΣΙΚΑ, εχουν "ξεχασει" τελειως το καζο (για να μη χρησιμοποιησω την αγαπημενη λεξη μερικων "τρυπημα") με μακαμπι και τα λαμογια οπαδοραδιοφονατζιδες αρχιγλυφτες που τους φεραμε στην ομαδα.
αυτο που μας αρμοζει σαν οπαδους, αυτο και εχουμε αδερφε, συμφωνω απολυτα μαζι σου..
το ειπανε ξεκαθαρα και οι επαγγελματιες οπαδοι το καλοκαιρι, το λενε και οποτε ψαχνουμε προπονητη
"αγγελος η τανκς"
αλλος προπονητης θα ειχε ηδη απομακρυνθει με το τσιρκο που βλεπουμε..
εχει δημιουργηθει ενας μυθος χωρις να βλεπουμε το οτι η ομαδα δεν αναπτυσσεται και παρουσιαζεται ολο και χειροτερη..
οσο τον τρυπανε, οπως λενε οι "οπαδοι" του, τοσο τρυπαει και τρυπησε κι αυτος την ομαδα
το ο "ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ" εχει πεθανει απο καιρο
ζητω η προσωπολαγνεια
Το εχω ξαναπει οτι το προβλημα μου με τους αγγελοσκυλους, εκτος απο το ηταν ΠΡΩΤΑ αγγελος και ΜΕΤΑ ΠΑΟΚ (και αν διαφωνουν, συγνωμη αλλα οι συμπεριφορα τους αυτο εδειχνε), ειναι οτι ο τον αγγελο δεν τον εκαναν θεο καν για ποδοσφαιρικους λογους. Γουσταρουν το μαγκικο στυλ του.

Αυτο δεν ειναι κακο, δικαιωμα εχουν να γουσταρουν οποιον θελουν. Αλλα με ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ να θελει να μου ΕΠΙΒΑΛΕΙ καποιος προπονητη επιδη τον "γουσταρει" για εξοαγωνιστικους λογους.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

πριν 2 μήνες θεός του έβερεστ ο άγγελος τώρα ανίκανος τσοπάνης.
άποψεις που περνάνε και μεταβάλλονται κατευθείαν από εμάς από μμε καθημερινά και συνεχώς.
έβλεπα το ντόρτμουντ-άουγκσμπουργκ 0-1 με την τελευταία ντόρτμουντ να μη μπορεί να πάρει ούτε Χ από τους 10 παίκτες της αουγκσμπουργκ και σκεφτόμουν τί θα γινόταν σε εμάς αν γινόταν κάτι αντίστοιχο και ότι ο εκάστοτε προπονητής θα είχε τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες. έγινε ξαφνικά τόσο άχρηστος ο κλοπ που δε μπορεί να κάνει τα αυτονόητα και να κερδίσει την μικρή άουγκσμπουργκ που παίζει με 10 παίχτες και κάνει τόσες απανωτές ντροπιαστικές ήττες;
ίσως κάποτε κάποτε στο μακρινό 2056 καταλάβουμε ότι για να μπορέσει μια ομάδα να γίνει με υγιή τρόπο μεγάλη πρέπει να στηριχτεί ένας προπονητής στα δύσκολα και να μην είναι με το μαχαίρι στο λαιμό μονίμως αλλά αυτός να έχει με το μαχαίρι στο λαιμό τους αναλώσιμους σάλπιδες, σπυρόπουλος και τζαβέλες.
είναι απέραντη η ασχετοσύνη που έχουμε από τους φιλάθλους-μμε και αυτό περνάει και στη διοίκηση με τον σαββίδη να απειλεί τον στέφενς στη συνεντευξη γνωριμίας ότι αν δε πάρει κατευθείαν την κούπα θα πάρει μπούλο. τακτικές που πηγάζουν από την αμπαλοσύνη και την αφρικανικοβαλκανική νοοτροπία που όλοι έχουμε.
ίσως κάποτε κάποτε στο μακρινό 2056 καταλάβουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsou την Παρ 06 Φεβ 2015, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φτανει ρε παιδια. Δεν βαρεθηκατε να τρωγομαστε συνεχεια μεταξυ μας? Οχι φταιει αυτος, οχι φταιει πιο πολυ ο αλλος, οχι τρυπηθηκε ο ταδε...

Ας στηριξουμε τον προπονητη του ΠΑΟΚ μεχρι το τελος, μια χρονια και ας κριθει 30/05.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ΟΚ ΠΡΟΦΑΝΩΣ φταίμε και εμείς και είμαστε υπερβολικοί (λέμε τώρα).

Αλλα εδώ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ δε τον στηρίζει, ούτε στο μιλητό, ούτε έμπρακτα, που τον βλέπει και απο 1ο χέρι τι κάνει και τι δε κάνει. Εδώ όπως είπε και ο ίδιος ούτε ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ δε τον στηρίζουν (ίσως να έχουν τα δίκια τους ίσως και όχι).

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ;; ΓΙΑΤΙ; Επειδή είναι ο ΑΑ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλό θα ήταν να γίνει, όντως. Απλά, οι θεωρίες συνωμοσίας, που μπαίνουν στον κόπο να συγγράφουν και - το πλέον κωμικό - να αναλύουν κάποιοι (τείνω να αρχίσω να αμφιβάλλω εαν όντως έχουν τον νυν προπονητή πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ), στην τελική εκνευρίζουν, θεωρώ, πολλούς εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

CCCP έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:
Το εχω ξαναπει οτι το προβλημα μου με τους αγγελοσκυλους, εκτος απο το ηταν ΠΡΩΤΑ αγγελος και ΜΕΤΑ ΠΑΟΚ (και αν διαφωνουν, συγνωμη αλλα οι συμπεριφορα τους αυτο εδειχνε), ειναι οτι ο τον αγγελο δεν τον εκαναν θεο καν για ποδοσφαιρικους λογους. Γουσταρουν το μαγκικο στυλ του.

Αυτο δεν ειναι κακο, δικαιωμα εχουν να γουσταρουν οποιον θελουν. Αλλα με ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ να θελει να μου ΕΠΙΒΑΛΕΙ καποιος προπονητη επιδη τον "γουσταρει" για εξοαγωνιστικους λογους.
ο τροπος με τον οποιο το προσεγγιζετε ειναι προκλητικος.κανεις δεν τον επεβαλε αλλοι τον εφεραν.
να ξεκαθαρισψ οτι δεν ειμαι αγγελοσκυλο.θεωρω οτι ειναι ενας πολυ καλος προπονητης με κουσουρια μεγαλυτερα απο το προπονητικο του ταλεντο(το οποιο ειναι μεγαλυτερο απο πολλων ονοματων που περασαν απο τη χωρα).επισης δυστυχως επιβεβαιωθηκαν οι δυο κανονες που εχω βγαλει απο το μυαλο μου που λενε οτι οταν ο ΠΑΟΚ θα ριξει 5 στο γαυρο και θα τους εχει παρει τα σωβρακα , χαιρεται ο καρατασιακος που ειναι το επομενο παιχνιδι.και ο αλλος που λεει οτι ΠΑΟΚ του αγγελου χωρις κοιλια γυναικα χωρις βυζια.
ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας.εγω ας πουμε ειμαι φουλ σαντοσκυλο σε σημειο υστεριας.ειναι ο μονος προπονητης που καταλαβε τι πρεπει να κανεις αγωνιστικα για να εχεις ελπιδες να πλησιασεις σε επιτυχιες αν δεν εισαι ο γαυρος σε αυτην τη χωρα.φουλ αμυνα ακομα και με χωρια.ειμαι διατεθειμενος να του συγχωρησω τα παντα προκειμενου να επιστρεψει.με τη λογικη αυτη βαζω και εγω πιο πανω το σαντος απο τον ΠΑΟΚ.αλλοι παλι εχουν παθει υστερια με τον τσαρλατανο το μπολονι.ο οποιος παρ'ολα αυτα ηθελε δυο γαυρους πεντε πρωταθλητες και 40 πανουτσοκαρπετονικολακοπουλους για να τον κοντραρουν επικοινωνιακα(και παλι δεν..).
μπορει κανεις να αντιπαθει η να γουσταρει τον ταδε η τον δεινα αλλα ελεος.αυτοι οι αφορισμοι και οτι υπαρχουν αγγελοσκυλα η σαντοσκυλα κλπ λες και πληρωνονται και λες και εχουν τον ΠΑΟΚ σε δευτερη μοιρα ειναι τουλαχιστον γελοιοι προκλητικοι και οδηγουν σε ηλιθιους καβγαδες.
υγ.και ως προς τον αγγελο να μην ξεχναμε οτι ηρθε σε μια φαση οπου ο ΠΑΟΚ για κανα τριχρονο δεν ειχε καμια αγωνιστικη ταυτοτητα.οι παικτες καμια συνοχη και ο καθενας επαιζε για την παρτη του και αν.μην ξεχνατε οτι το πρωτο διαστημα ολοι οι παικτες ελεγαν για το ποσο ομαδα ειναι.πως μια ομαδα που την ειχαμε μετα βιας για 6-7 επαιζε μπαλαρα και ηταν πρωτη.και ξαφνικα εως υποπτα αυτο κατερρευσε.μονο μεταφυσικες εξηγησεις μπορω να δωσω γι αυτο που συμβαινει.ξενερωσε η Παναγια καθε σαββατοκυριακο να μην μπορει να παει μια εκδρομη και τα παρατησε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

barlow, με το "επιβαλω" εννοώ αυτο το θελουμε αγγελο σωνει και καλα γιατι γουσταρουμε τη φατσα του. Επισης εξηγησαν και αλλα παιδια την συνεχει πιεση να ερθει ο αγγελος, ο πολεμος σε αλλους προπονητες κτλ. Δεν ειπα οτι τον "έφεραν".

Και δεν εχω προβλημα να πω κι ολας οτι οσο πήγαινε καλα η ομαδα φετος δεν ξεσαλωσαν και ουτε μας τα επρηξαν ιδιαίτερα και δεν ειχα και κανενα προβλημα! Αλλα γενικως μιλαμε για πρηξιμο δεκαετιων(!) πια. Δε γινετε ρε παιδια να σπαμε @@ με την μανια μας με κατι για τοσα χρονια και μετα να αναρωτιομαστε γιατι υπαρχει μια αλφα αντιδραση.

Το "αχτι" που βγαζουν πολλοι με τον αγγελο και τους οπαδους του ειναι αναλογο με το πρηξιμο που εχουν φαει ολα τα προηγουμενα χρονια.

Εγω να σου πω δεν ειναι συγκεκριμενα ο αγγελος που με απασχολει αυτοσ καθ' αυτος. Ειναι το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ γυρο απο το προσωπο του ολα αυτα τα χρονια και την επιρροή που αυτο εχει στην ομαδα που ειναι φοβερα ενδιαφερον.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αφού άρχισαν να ακούγονται φωνές και οι θεωρίες συνωμοσίας να μην είναι τόσο φανταστικές, από τη στιγμή που ΗΞΕΡΕ το παρασκήνιο και προτίμησε να συνεχίσει σφαζώμενος απο μέσα κι από έξω τον κάνει διπλά συνένοχο στο μπουρδελάκι που έχει στηθεί.

Περήφανες καταστάσεις, αποχές και άλλα όμορφα περασμένων δεκαετιών δεν έχουν νόημα. ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ όλης της οργανωτικής δομής και επιτέλους ας μιλήσει ο απλός κόσμος απευθείας στον Σαββίδη. Όπου απλός κόσμος βάλτε όποιον θέλετε. Αλλά να ιεραρχίσουμε τα θέματα σύμφωνα με την πραγματικότητα και όχι τα θέλω μας.

Ο ΑΑ είναι η κορυφή του παγόβουνου των προβλημάτων και από ότι φαίνεται τα σκατά είναι στον πάτο, στην αφάνεια και στην περίπτωση μας δεν επιπλέουν. Γιαυτό κι επιζήσανε.

Δυστυχώς μόνο ο Σαββίδης μπορεί να καθαρίσει τη μούργα και δεν ξέρω γιατί το κάνει.

Το γεγονός πως κράτησε τον ΑΑ, παρόλο που είμαι αντίθετος, δείχνει πως σακουλεύτηκε για τα καλά την κατάσταση.

ΥΓ: 5/2/2015, 3 μέρες μετά τις μεταγραφές "ανακοινώσατε" παίχτη ρε λαμόγια;

ΥΓ2: Τον Μάη, φύγε από τον πάγκο και γίνε η φωνή του ΠΑΟΚ πριν και μετά από κάθε παιχνίδι. Κάνε αυτό που αγαπάς από άλλο πόστο. Δώσε τόπο στα νιάτα και βοήθα να καθαρίσει το κοπριταριό από εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε:
CCCP έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:

ο τροπος με τον οποιο το προσεγγιζετε ειναι προκλητικος.κανεις δεν τον επεβαλε αλλοι τον εφεραν.
να ξεκαθαρισψ οτι δεν ειμαι αγγελοσκυλο.θεωρω οτι ειναι ενας πολυ καλος προπονητης με κουσουρια μεγαλυτερα απο το προπονητικο του ταλεντο(το οποιο ειναι μεγαλυτερο απο πολλων ονοματων που περασαν απο τη χωρα).επισης δυστυχως επιβεβαιωθηκαν οι δυο κανονες που εχω βγαλει απο το μυαλο μου που λενε οτι οταν ο ΠΑΟΚ θα ριξει 5 στο γαυρο και θα τους εχει παρει τα σωβρακα , χαιρεται ο καρατασιακος που ειναι το επομενο παιχνιδι.και ο αλλος που λεει οτι ΠΑΟΚ του αγγελου χωρις κοιλια γυναικα χωρις βυζια.
ολοι εχουμε τις συμπαθειες μας.εγω ας πουμε ειμαι φουλ σαντοσκυλο σε σημειο υστεριας.ειναι ο μονος προπονητης που καταλαβε τι πρεπει να κανεις αγωνιστικα για να εχεις ελπιδες να πλησιασεις σε επιτυχιες αν δεν εισαι ο γαυρος σε αυτην τη χωρα.φουλ αμυνα ακομα και με χωρια.ειμαι διατεθειμενος να του συγχωρησω τα παντα προκειμενου να επιστρεψει.με τη λογικη αυτη βαζω και εγω πιο πανω το σαντος απο τον ΠΑΟΚ.αλλοι παλι εχουν παθει υστερια με τον τσαρλατανο το μπολονι.ο οποιος παρ'ολα αυτα ηθελε δυο γαυρους πεντε πρωταθλητες και 40 πανουτσοκαρπετονικολακοπουλους για να τον κοντραρουν επικοινωνιακα(και παλι δεν..).
μπορει κανεις να αντιπαθει η να γουσταρει τον ταδε η τον δεινα αλλα ελεος.αυτοι οι αφορισμοι και οτι υπαρχουν αγγελοσκυλα η σαντοσκυλα κλπ λες και πληρωνονται και λες και εχουν τον ΠΑΟΚ σε δευτερη μοιρα ειναι τουλαχιστον γελοιοι προκλητικοι και οδηγουν σε ηλιθιους καβγαδες.
υγ.και ως προς τον αγγελο να μην ξεχναμε οτι ηρθε σε μια φαση οπου ο ΠΑΟΚ για κανα τριχρονο δεν ειχε καμια αγωνιστικη ταυτοτητα.οι παικτες καμια συνοχη και ο καθενας επαιζε για την παρτη του και αν.μην ξεχνατε οτι το πρωτο διαστημα ολοι οι παικτες ελεγαν για το ποσο ομαδα ειναι.πως μια ομαδα που την ειχαμε μετα βιας για 6-7 επαιζε μπαλαρα και ηταν πρωτη.και ξαφνικα εως υποπτα αυτο κατερρευσε.μονο μεταφυσικες εξηγησεις μπορω να δωσω γι αυτο που συμβαινει.ξενερωσε η Παναγια καθε σαββατοκυριακο να μην μπορει να παει μια εκδρομη και τα παρατησε.
Αψογος σε ολα(εκτος του ...τσαρλατανου :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ναι σε ολα δηλαδη καταραμενε..δεν ξερω αν πρεπει να χαρω.
cccp απλα το βαρεθηκες ρε φιλε και η υπομονη σου εχει εξαντληθεικε. τα ορια ανοχης σου ειναι μηδενικα απλα.μοιραια σαν δημιουργημα του ΠΑΟΚ ο αγγελος θα περιστρεφεται για παντα γυρω απο την ομαδα.εδω περιστρεφονται κατι γουναριδηδες και ασλανιδηδες.απλα παιρνεις πιο σοβαρα απο οτι πρεπει καποιες καταστασεις πιστευω.μη συζητας με αγγελοσκυλα κ θα εισαι κομπλε.επισης μεσημερι και βραδι τσαι βαλεριανα.και για υπνο νωρις.κατα τα αλλα μην τρελαινεσαι με τον αγγελο,καλος προπονητης ειναι και την ποναει την ομαδα.
δε διαφωνω πως για καποιους τα κριτηρια δεν ειναι ποδοσφαιρικα αλλα οτιδηποτε αλλο,αλλα αυτο παντα θα υπαρχει για οποιονδηποτε προπονητη.
αν δεν ειχε ισοπεδωθει απο μεσα το οικοδομημα μια χαρα την πηγαινε την ομαδα μεχρι πριν 45 μερες.και χρειαζονταν να ερθει ενας προπονητης του ειδους να μιλησει λιγο για ΠΑΟΚ στους παικτες.στην ελλαδα εισαι οχι στην στουτγκαρδη οπου οι παικτες ειναι επαγγελματιες.το πρωταθλημα ειναι τοσο στημενο που κανονικα ουτε για τα λεφτα δεν επρεπε να ερχονται παικτες.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:Παντως δε παιζόμαστε σα λαός.Ξεκινησαμε τον αυγουστο με
ποιός άγγελος ρε παιδία που αφήνει εκτός τους 2 απο τους 3 παίκτες που μπορούν να τρέξουν τον κοντό και τον κάτσε ?

Ρε θα τρελαθούμε ρε την Καλλονή δέν μπορούμε να νικήσουμε
------------------------------------------------------------
αν δεν θες παικτες σηκω φυγε γιατι εισαι επικινδυνος....
-------------------------------------------------------
οι γιομες να ειναι καλα...προπονητης του χτες
καληνυχτα ΠΑΟΚ
---------------------------------------------------------
Τραγικος προπονητης..

Κατα Οκτώβρη συνεχισαμε με
Προσκυναω Αγγελο. Δεν υπαρχεις ρε ανθρωπε!! Τι ξεπερασμενο σε λεγανε, τι τσομπανη, τι πισωγυρισμα;; Και τελικα παιζουμε το πιο ομορφο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα με κουτσουρεμενο και φθηνο ροστερ. Αλλα μουγκα ολοι τωρα. (Αναφερομαι κυριως σε "αντικειμενικους" ΑΡΔ).
-----------------------------------------------------------
Δηλώνω σημερα την κολοτουμπα μου για τον Άγγελο. Οτι και να γίνει στο τελος, με μεγάλες αποτυχίες ή και μεγάλες επιτυχίες δεν μπορει παρά να του πιστωθεί η καυλωτικη μπαλα που παίζει ο ΠΑΟΚ με το μικρό αυτο ρόστερ. Δεν ξεχνώ την Φιορεντινα, την Γκινκαμπ κτλ. αλλα ακομη κ σε αυτά εμένα ο ΠΑΟΚ μου άρεσε που προσπάθησε να παίξει κατι συγκεκριμένο.
----------------------------------------------------------
Η ομάδα παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ (ναι όπως το διαβάζεις), με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ στρωμένο ποδόσφαιρο ΠΑΡΟΤΙ έχει αλλαχθεί το μισό ρόστερ, ΧΩΡΙΣ τεχνίτες και με ΜΟΛΙΣ 3 μήνες συνύπαρξη.
Στο πρωτάθλημα (που είναι και το ΜΕΓΑΛΟ τεστ γιατί σε όλες τις άλλες διοργανώσεις μια χαρά μπορούμε να κλέβουμε ματς στις λεπτομέρειες αλλά στη λίγκα με τα συνεχή ματς δε μπορεί ΟΛΟΙ να μας έρχονται βολικοί) μετά απο ΧΡΟΝΙΑ και όλα αυτά ενώ απο την αρχή της χρονιάς η μίρλα ήταν τεράστια, ήμαστε πρώτοι έστω και στο πρώτο δίμηνο. Με ΚΕΝΕΣ κερκίδες.
--------------------------------------------
Highlight :o :o
από koylispontios » Τετ Δεκ 03, 2014 10:36 pm
Είσαι μεγαλος μάγκας!!!!!
Σε παρακαλώ , ζήτα μεταγραφές.

σσ.Δεν θα ξαναγράψω αρνητικό για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΟΥΤΣ στην ιστορία του Π.Α.Ο.Κ.

Και κλείνουμε με αυτα που διαβάζετε τον τελευταίο καιρό και δε χρειάζονται παράθεση.Μεσα σε 7 μηνες απο τραγικός εγινε τεράστιος και πισω πάλι.Αλλαγή απόψεων σαν τα πουκάμισα και μνήμη χρυσόψαρου.
Μη γελιέστε οποιος κι αν ερθει τα ίδια θα χουμε καθε χρονο αν δε βαλουμε καλα στο μυαλο μας οτι μαγικα ραβδάκια δεν υπάρχουν.Για να γινει μια καλή ομάδα χρειάζονται ΧΡΟΝΙΑ και σταθερότητα.
από kataramenos5 » Τρί Φεβ 11, 2014 12:39 am
Ταγμα εδω που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός.Χουμπ ή θάνατος(οπως το λέει ο Αγγελάρας) για ένα και μόνο λόγο.Αν φύγει προπονητής αυτού του επιπέδου πρίν περάσουν 2 χρόνια τοτε ΚΑΝΕΙΣ άλλος δε θα μπορέσει να σταθεί στην προπονητοφάγο Τούμπα.
;)

ΥΓ Στις παραθέσεις δεν υπάρχει κανενα κειμενο του despe. :mrgreen:
Κατ κανείς ένα μεγάλο λάθος όταν μιλάς για ποδόσφαιρο, Δεν υπάρχουν κωλοτούμπες το ποδόσφαιρο είναι μια ρευστή κατάσταση που έχει συνέχεια μεταβολές και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον προπονητή αλλά με όλους.
ο στοχ για παράδειγμα πέρσι ήταν τον πρώτο μήνα παικταράς καλύτερος από τον Αντρέ και τα λοιπά, τους επόμενους μήνες ήταν ένας τεμπέλης που δεν βλέπονταν και τους τελευταίους δύο μήνες έγινε πάλι παικταράς.
αυτή η κρίση δεν είναι τέτοια γιατί ο ΠΑΟΚτσης είναι ανισορροπος άλλα γιατι μεταφράζει αποκλειστικά αυτό που βλέπει.
το πρόβλημα θα υπήρχε αν για παράδειγμα έβλεπε στο μεσοδιάστημα τον στόχο να σέρνεται και να λέει ότι είναι παικταράς και παίζει μπαλαρα.

κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα με τον άγγελο, θα πρέπει να είσαι πολύ κολλημένος αν δεν έλεγες ότι την περίοδο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου η ομάδα δεν έπαιζε μπαλαρα, προσωπικά κάποια στιγμή το έγραψα ότι παίζουμε με διαφορα το καλύτερο ποδόσφαιρο και ήταν αλήθεια όταν το έγραψα και θα ήμουν τυφλός ή χαζός αν δεν το παραδεχομουν.όπως Αλήθεια είναι και ότι το τελευταίο δίμηνο το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι άθλιο. δεν έχει να κάνει με καμία κωλοτούμπα που αναφέρεις, είναι γεγονότα και είναι αποδεκτά σχεδόν από το σύνολο αυτών που βλέπουν ποδόσφαιρο.

αν πάλι από δω και πέρα η ομάδα ξαναρχισει να παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε τον Οκτώβριο θα πρέπει πάλι να πούμε ότι παίζει μπαλαρα, έτσι έχουν αυτά τα πράγματα γι αυτό δεν είναι πρέπον να μιλάς για κωλοτούμπες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”