Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
montekristo

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από montekristo »

Kostas_g4 έγραψε:Γεύμα Παλέτα με Ευτραφή σε εστιατόριο "παοκτση" πρωην μελους του ΔΣ της ΠΑΕ στην Πολίχνη; Ρε μάγκες εχουμε λαλησει τι ζούμε; Έχω χάσει επεισόδια; Τι ακριβώς γίνεται; Ας μας πει κάποιος αν γνωρίζει τι και πώς.
Εικόνα
#Statherinakathoumena.-
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μακάρι.
Άντε γιατί φτάνει με το ραγιαδιλίκι εδώ πάνω.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Kostas_g4 έγραψε:Γεύμα Παλέτα με Ευτραφή σε εστιατόριο "παοκτση" πρωην μελους του ΔΣ της ΠΑΕ στην Πολίχνη; Ρε μάγκες εχουμε λαλησει τι ζούμε; Έχω χάσει επεισόδια; Τι ακριβώς γίνεται; Ας μας πει κάποιος αν γνωρίζει τι και πώς.
κι όμως.... αλλαζονεία; βλακεία; αλλά μόλις κατέρριψε ο χοντρός και το τελευταίο επιχείρημα τους στην υπόθεση σιαμπάνη ότι τον πλησίασαν άνθρωποι που κάποτε είχαν οποιαδήποτε σχέση με την ομάδα μας. Εδώ αποδεικνύει ότι έχει το θράσος να τα προσεγγίζει ο ίδιος και έχει την άνεση να ντερλικώνει με τέτοια άτομα στα μαγαζιά τους άρα γιατί να μην είναι κατηγορούμενος και για την στημένη του υπόθεση; Φαίνεται λοιπόν πως μπορεί να έχει βάση να είναι στημένη η υπόθεση και αν είναι έτσι πρέπει να τους κυνηγήσουμε για την σκευωρία τους με μηνύσεις σε όσους εμπλέκουν το όνομα μας και να κάτσουν οι ίδιοι στο σκαμνί και όσοι μαζί τους την στήσανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 10 Σεπ 2021, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Σας θυμίζω κάποια πράγματα:

Nα που όλα μαθαίνονται κάποια μέρα. Θυμάστε την είδηση "Απίστευτο: Μήνυση κατά του Μαρινάκη; " όταν κάποιος από τη συνοδεία του προέδρου του Ολυμπιακού, πέταξε ένα πλέξι-γκλας και φίλαθλος του ΠΑΟΚ, του έκανε μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ.Μαρινάκης να..
κινδυνεύει να πάει αυτόφωρο;
Φυσικά, αυτόφωρο δεν πήγε, καθώς, όπως διαβάζουμε στις συνομιλίες:

Ο Ζαγοράκης χαρακτήρισε τον οπαδό του ΠΑΟΚ που μήνυσε τον Μαρινάκη "α..χίδι" !

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ : Μην είσαι μ... ας τώρα. Και με παίρνει ο Βαγγέλης και λέω πλάκα κάνεις. Αυτό το αρ... ι που έκανε αυτό το πράγμα (σ.σ. Τη μήνυση κατά του κ Μαρινάκη) γιατί έμαθα το όνομα και τα πάντα, εμένα με βρίζει φίλε από το πρωί ως το βράδυ».

19/10/2012
Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Στέφανος Σαράτσης, ο οποίος μετά τη συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική εφημερίδα, υπέβαλλε την παραίτητσή του, που έγινε δεκτή…

Μεταξύ άλλων ανέφερε τη δική του διάσταση για την εμπορική συμφωνία για τη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ, την αντίδρασή του στη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, αλλά άφησε κι αιχμές για άτομα που βρίσκονται στην ομάδα.

Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Στέφανος Σαράτσης, ο οποίος μετά τη συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική εφημερίδα, υπέβαλλε την παραίτητσή του, που έγινε δεκτή…

Μεταξύ άλλων ανέφερε τη δική του διάσταση για την εμπορική συμφωνία για τη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ, την αντίδρασή του στη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, αλλά άφησε κι αιχμές για άτομοα που βρίσκονται στην ομάδα.

Σας κατηγόρησαν ότι από αυτή τη συμφωνία πήγατε να αποκομίσετε προσωπικά οφέλη;
«Πώς είναι δυνατόν να ζητάω από μία εταιρεία να κάνει έκπτωση 100.000 ευρώ, αυτή να το δέχεται και να μου κάνει και δώρο; Ποιος μπορεί να το πιστέψει αυτό; Σαν Σαράτσης και σαν σύμβουλος περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Σαββίδη που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη. ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Στέφανου Σαράτση από το Δ.Σ. Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη που με δική του πρωτοβουλία παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα Sportday, θέλουμε να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε πως ο κ. Σαράτσης εκφράζει προσωπικές απόψεις και θέσεις και όχι την ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Σωστός,

καλό είναι να θυμόμαστε, να μην ξεχνάμε, να μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρων.

Τους "Δούρειους Ίππους" και τις "Κερκόπορτες".
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

loukas karadimos έγραψε:
Мир έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:Πριν λίγο δείπνησαν στην Πολίχνη curry και βανζελ

Πηγή ψυχρας και στα σχόλια αναφορές και από άλλους
ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
Μόνο ως ολογράμματα στην πολίχνη

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στα καλά καθούμενα
Είσαι σίγουρος;;
Ο ιδιοκτήτης εκεί είναι άρρωστο ΠΑΟΚΙ και πρώην μέλος του ΔΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Παρ 10 Σεπ 2021, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Γενικά τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα.

Πριν καιρό ο Γιώργης έκανε προμο το εστιατόριο του Σαράτση στο ινσταγκραμ, του είχε στείλει φαγητά στη Ρωσία, που σημαίνει ότι έχουν καλές σχέσεις.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πολλοι (εχω την αισθηση οτι μεσα σε αυτους ειναι και το "αρρωστο" ΠΑΟΚτσακι ο Σαρατσης) απο την διοικηση Ζαγορακη, με την ελευση Σαββιδη σπαστηκαν γιατι μαλλον τρωγανε καλα και εκτοτε ριχνουν λασπη αριστερα και δεξια για τον Ιβαν...
Μπορει να κανω λαθος για τον συγκεκριμένο, αλλα για αλλα μελη εχω ιδια εμπειρια...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Ρε παιδια οκ μαγαζι εχει, δεν εχει συνδεσμο. Τι θα εκανε; Θα τους εδιωχνε; 'Η μηπως εσεις πατε να φατε καπου επειδη ειναι ΠΑΟΚ αυτος που το εχει και οχι επειδη εχει καλο φαγητο.

Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα το που πηγε και εφαγε και οχι οι τεμεναδες και οι υποκλισεις που θα του κανουν ολες οι πολιτικες μαριονετες που εχουμε εδω πανω.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Και μέτα κάποιοι αναρωτιούνται γιατί ο Ιβάν κρατάει Κυρ και Γκαγκα... Είναι απλό. Δεν μπορεί να βρει άτομα εμπιστοσύνης.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μεγάλη ήττα του λαού του ΠΑΟΚ που συνέβη αυτό.

Ο Σαράτσης που είναι γνωστός στους ασπρόμαυρους κύκλους, πώς δέχτηκε κάτι τέτοιο;

Μας ξεβράκωσε ο χοντρός και μπράβο του. Ο καθένας μας στη θέση του θα το έκανε αυτό.

Πρόπερσι στο Garçon του Βιολίδη, τώρα στου Σαράτση στη Πολίχνη, και πάντα φεύγει όρθιος.

Του χρόνου μπορεί να τρώει και στη σουίτα της Τούμπας και να χέσει κιόλας κι εμείς να τον χτυπάμε (απαλά) στη πλάτη να ρευτεί.

Συγνωμη ρε παιδια, αλλα γιατι μιλαμε για ηττα του λαου του ΠΑΟΚ και ξεβρακωματα κτλ ;
O Ιβαναρος δηλαδη ή ο Γιωργης δεν τρωει οταν κατεβαινει στην Αθηνα;
Ή θεωρειτε οτι δεν εχουν παει στο Μικρολιμανο για ψαρακι;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

icue έγραψε:Ρε παιδια οκ μαγαζι εχει, δεν εχει συνδεσμο. Τι θα εκανε; Θα τους εδιωχνε; 'Η μηπως εσεις πατε να φατε καπου επειδη ειναι ΠΑΟΚ αυτος που το εχει και οχι επειδη εχει καλο φαγητο.

Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα το που πηγε και εφαγε και οχι οι τεμεναδες και οι υποκλισεις που θα του κανουν ολες οι πολιτικες μαριονετες που εχουμε εδω πανω.
Ακου φιλε μου δεν είναι ταβερνάκι που πας ξαφνικά κ αράζει. Μιλάμε για 2 σκουπίδια με 10 μπράβους που ο κύριος σε εισαγωγικά παοκτσης το ήξερε ότι θα πανε από μερες. Δεν είναι το ίδιο με το να πάμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

jibbie έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Θέλω τώρα μα βγουν αυτοι οι έξυπνοι που όταν κραζαμε τον Λίλη λεγανε οι σύνδεσμοι κάνουν κακό κ ειμαστε κομπλεξικοί.
μαν, χωρις διαθεση για κριτικη κι επειδη καταλαβαινω οτι ανηκεις στον πυρηνα των συνδεσμων, δωσε λιγο τα φωτα σου. εχει βγει η ΠΑΕ για το θεμα του γηπεδου κι εχει δωσει ΝΔ στα ισα. οι συμπολιτες εχουν γαμηθει στις κινητοποιησεις για ενα -6 που ειναι εντελως εφημερο. εμεις, για ενα θεμα τοσο στρατηγικο οπως ειναι το γηπεδο, και με την ΠΑΕ να μας λεει στην ουσια οτι μας εχουν γραμμενους/βαζουν εμποδια, τι κανουμε; ποια ειναι η αποψη και η σταση των συνδεσμων και με ΔΕΘ να ερχεται; επειδη και γω στα νιατα μου περασα απο το κινημα και το εκτιμω ιδιαιτερα, μου καθεται λιγο καπως να τους βλεπω να τα βαζουν με την ΠΑΕ για μεταγραφες και να μενουν αμετοχοι στον πολεμο που δεχομαστε για ενα τοσο στρατηγικο θεμα.

τι παιζει;
Εγω αυτο που έμαθα και ας με διαψεύσουν όσοι ξέρουν καλύτερα από μένα.
Όσο αναφορά το γηπεδικό υπάρχει στασιμότητα κ ειναι επειδη το θέλει ο ιβαν κ η παε. Δε ξερω αν το κάνουν λόγω κυβέρνησης ή κάτι άλλο .
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

xrisitsapa έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μεγάλη ήττα του λαού του ΠΑΟΚ που συνέβη αυτό.

Ο Σαράτσης που είναι γνωστός στους ασπρόμαυρους κύκλους, πώς δέχτηκε κάτι τέτοιο;

Μας ξεβράκωσε ο χοντρός και μπράβο του. Ο καθένας μας στη θέση του θα το έκανε αυτό.

Πρόπερσι στο Garçon του Βιολίδη, τώρα στου Σαράτση στη Πολίχνη, και πάντα φεύγει όρθιος.

Του χρόνου μπορεί να τρώει και στη σουίτα της Τούμπας και να χέσει κιόλας κι εμείς να τον χτυπάμε (απαλά) στη πλάτη να ρευτεί.

Συγνωμη ρε παιδια, αλλα γιατι μιλαμε για ηττα του λαου του ΠΑΟΚ και ξεβρακωματα κτλ ;
O Ιβαναρος δηλαδη ή ο Γιωργης δεν τρωει οταν κατεβαινει στην Αθηνα;
Ή θεωρειτε οτι δεν εχουν παει στο Μικρολιμανο για ψαρακι;
Έχει αράξει ο Ιβάν σε εστιατόριο γνωστού γαύρου στο κέντρο της Αθήνας πχ με δήμαρχο Αθηνών και όλους τους τοπικούς άρχοντες;;
Πήγε στη Δραπετσώνα για βρώμικο;

Δεν νομίζω..

Έξω από το μαγαζί του Σαράτση έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 500 ΠΑΟΚτσήδες και να αφήσουν τον χοντρό να φύγει σήμερα το πρωί. Αν τον άφηναν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

500 άτομα δε μπορείς να μαζέψεις.
Αλλά τώρα τί φάση τα περιμένουμε από τους συνδέσμους όλα?

Κι επειδή δεν καταλαβαίνετε και λέτε παράλογα πράγματα να σκάσουν μύτη και 20 άτομα σου λέω εγώ, όταν θα σκάσουν και τα μαύρα τζιπ που πλέον κάνουν κουμάντο τί θα κάνουν αυτά τα 20 άτομα των συνδέσμων?
Οι expendables είναι?

Έχουν αλλάξει τα κοζια στη θεσνικη. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”