33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Αρρωστε οχι οπως μας βολευει,στη περιπτωση των βουκιτς και λινο δε ζηταγαν πολλα ενω στη περιπτωση του κλαους δινουμε λιγα.
Φταιει και ο παικτης ο οποιος εχει σχεδον ανακοινωσει την συμφωνια απο το φιλικο με τη ναπολι και αφηνει να σερνετε το θεμα μεχρι σημερα.
Δεν εχω κατι με τον κλαους αλλα πρεπει να βγει να μιλησει,και μη μου πεις, τι να πει; δε ξερω τι να πει.
Ας πει οτι θελει λιγο χρονο ακομα να αποφασισει ας πει οτι δε τα εχουν βρει στο οικονομικο.
Αυτο το πραγμα προκαλει εκνευρισμο σε ολους,αν ο ποδοσφαιριστης θελει να φυγει ας φερει προταση το γεναρη και αν καλυπτει οικονομικα τον ΠΑΟΚ ας παει στο καλο.
Δηλαδη τον επιασαν και αυτον τα νευροφυτικα του σαν τον Σαλπι;
Δεν αντεχω αλλο να διαβαζω ψυχιατρους εδω μεσα,εξαντληθηκε η υπομονη μου στην περιπτωση του αρχηγου της εθνικης.
Φταιει και ο παικτης ο οποιος εχει σχεδον ανακοινωσει την συμφωνια απο το φιλικο με τη ναπολι και αφηνει να σερνετε το θεμα μεχρι σημερα.
Δεν εχω κατι με τον κλαους αλλα πρεπει να βγει να μιλησει,και μη μου πεις, τι να πει; δε ξερω τι να πει.
Ας πει οτι θελει λιγο χρονο ακομα να αποφασισει ας πει οτι δε τα εχουν βρει στο οικονομικο.
Αυτο το πραγμα προκαλει εκνευρισμο σε ολους,αν ο ποδοσφαιριστης θελει να φυγει ας φερει προταση το γεναρη και αν καλυπτει οικονομικα τον ΠΑΟΚ ας παει στο καλο.
Δηλαδη τον επιασαν και αυτον τα νευροφυτικα του σαν τον Σαλπι;
Δεν αντεχω αλλο να διαβαζω ψυχιατρους εδω μεσα,εξαντληθηκε η υπομονη μου στην περιπτωση του αρχηγου της εθνικης.
Asimos έγραψε: Φαουλ αν το ειχε προαποφασισει να φυγει και δεν αφησε να τον πουλησει ο ΠΑΟΚ για να φύγει ελεύθερος.
Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει κατι τετοιο ουτε 1 στο εκατομυριο.
Αν ομως γινει αυτο,τοτε η περιπτωση Σαλπιγγιδη θα φανταζει αρλεκιν μπροστα σε αυτα που εχει να τραβηξει ο Στεφανος και δικαιως νομιζω.
Αφου πατήσαμε Σεπτεμβρη και μπορει να πουληθεί μονο Γεναρη έχοντας μόνο 6 μήνες συμβόλαιο ναι, μου περναει απο το μυαλό.
Και φυσικα θα περασει δύσκολα.
Και φυσικα θα περασει δύσκολα.
- Sick Bastard
Ξαναλέω, 100% ευθύνη της ΠΑΕ.
Θα ανανεώσει πιστεύω, αλλά όλη η ευθύνη γι αυτό το σήριαλ είναι της ΠΑΕ.
Λίνο
Βούκιτς
Λούκας
Γκαρσία
Η λίστα με τις αστοχίες και τα πίσω-μπρος της ΠΑΕ, όλο και μεγαλώνει.
Το θέμα του Κλάους δεν είναι οικονομικό.
Θα ανανεώσει πιστεύω, αλλά όλη η ευθύνη γι αυτό το σήριαλ είναι της ΠΑΕ.
Λίνο
Βούκιτς
Λούκας
Γκαρσία
Η λίστα με τις αστοχίες και τα πίσω-μπρος της ΠΑΕ, όλο και μεγαλώνει.
Το θέμα του Κλάους δεν είναι οικονομικό.
Ποιο είναι το θεμα του Κλαους που οταν θα ριξει τζιφρα δεν θα υφισταται τετοιο θεμα;
- loukas karadimos
Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θέλει,και πολυ περισσότερο οτι θα μείνει.Ale έγραψε:Πάντως σε παραδέχομαι, μεγάλε Στεφανάρα. Πρέπει να έχεις καναν τόνο κάκαλα για να αντέχεις τόσο τρύπημα ένθεν κακείθεν, αλλά ακόμη να θέλεις να παραμείνεις στον ΠΑΟΚ και στο Ελλαδιστάν.

Και εγω δε πιστευω οτι ειναι οικονομικο τι ειναι ομως;
Μηπως παιζει αυτο το σεναριο που ειχε αναφερει ο Καταραμενος και θελουν να φερουν πισω τον καρπουζα γιαυτο δε θελει να ανανεωσει;
Αν ισχυει κατι τετοιο δε του ριχνω αδικο,ο τυπος θα τον καταστρεψει οποτε καλυτερα να φυγει.
Οσο για αυτο με τους στοχους της ομαδας και τη μη ενισχυση της αυτα ειναι πιτσες μπλε,αν εισαι ΠΑΟΚ και αν ο ΠΑΟΚ σε καλυπτει οικονομικα τοτε παιζεις στον ΠΑΟΚ και δε σκεφτεσαι τιποτα αλλο.-
Αν θελει να παιξει στο εξωτερικο (το εχει ονειρο ρε παιδι μου) κανενα προβλημα ας φερει προταση να τελειωνουμε.
Μηπως παιζει αυτο το σεναριο που ειχε αναφερει ο Καταραμενος και θελουν να φερουν πισω τον καρπουζα γιαυτο δε θελει να ανανεωσει;
Αν ισχυει κατι τετοιο δε του ριχνω αδικο,ο τυπος θα τον καταστρεψει οποτε καλυτερα να φυγει.
Οσο για αυτο με τους στοχους της ομαδας και τη μη ενισχυση της αυτα ειναι πιτσες μπλε,αν εισαι ΠΑΟΚ και αν ο ΠΑΟΚ σε καλυπτει οικονομικα τοτε παιζεις στον ΠΑΟΚ και δε σκεφτεσαι τιποτα αλλο.-
Αν θελει να παιξει στο εξωτερικο (το εχει ονειρο ρε παιδι μου) κανενα προβλημα ας φερει προταση να τελειωνουμε.
αποκτα νοημα η μεταγραφη παπ
bane καμια σχεση οι 2 περιπτωσεις μαλιασε η γλωσσα μας να λεμε οτι η μετακινηση στον βαζελο ηταν η 6 η 9 αιτια
για οσους ξεχνανε και παλι ειχαμε πει τοτε να φυγει τον γεναρη αν θελει αλλα οχι τωρα 3 μερες εμεναν για να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος και μαζι της και ο γουμενος
ασιμε μπορει να παρει μεταγραφη στην ρωσσια ο κλαους αμεσα
εφοσον δεν μπορει η παε να κρατησει και τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχτη που μπορει να δωσει οραμα και ειναι αγαπητος στον κοσμο δεν εχουμε να αναλυσουμε κατι δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο
αν φυγει λοιπον ΛΕΩ ΑΝ
να κοιταξει ο κλαους να φερει μια προσφορα καλη και να μιλησει να μιλησει στον κοσμο
ευθυνες εχουν ολοι και ο ζβ και τζακ και ο σαββιδης φυσικα την μεγαλυτερη απο ολους συν το νεο πληγμα στην εικονα του και την νεα μεγαλη δυσφορια και απογοητευση στον κοσμο
και ξανα bane το οικονομικο δεν ειναι το παν αν τον καλθπτει οικονομικα μια ομαδα στην πχ ινδια δεν θα παει εκει
bane καμια σχεση οι 2 περιπτωσεις μαλιασε η γλωσσα μας να λεμε οτι η μετακινηση στον βαζελο ηταν η 6 η 9 αιτια
για οσους ξεχνανε και παλι ειχαμε πει τοτε να φυγει τον γεναρη αν θελει αλλα οχι τωρα 3 μερες εμεναν για να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος και μαζι της και ο γουμενος
ασιμε μπορει να παρει μεταγραφη στην ρωσσια ο κλαους αμεσα
εφοσον δεν μπορει η παε να κρατησει και τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχτη που μπορει να δωσει οραμα και ειναι αγαπητος στον κοσμο δεν εχουμε να αναλυσουμε κατι δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο
αν φυγει λοιπον ΛΕΩ ΑΝ
να κοιταξει ο κλαους να φερει μια προσφορα καλη και να μιλησει να μιλησει στον κοσμο
ευθυνες εχουν ολοι και ο ζβ και τζακ και ο σαββιδης φυσικα την μεγαλυτερη απο ολους συν το νεο πληγμα στην εικονα του και την νεα μεγαλη δυσφορια και απογοητευση στον κοσμο
και ξανα bane το οικονομικο δεν ειναι το παν αν τον καλθπτει οικονομικα μια ομαδα στην πχ ινδια δεν θα παει εκει
obanebane έγραψε:Και εγω δε πιστευω οτι ειναι οικονομικο τι ειναι ομως;

- sourmenetes
- Moderator
Λετε οτι το θεμα δεν ειναι οικονομικο...
Οκ..
Ποιο ειναι το θεμα???Ο αγγελος,ο βρυζας,ο σαββιδης,η κακη λειτουργια της παε??
Ποιο ειναι εν τελει???Ξερετε κατι???
Οκ..
Ποιο ειναι το θεμα???Ο αγγελος,ο βρυζας,ο σαββιδης,η κακη λειτουργια της παε??
Ποιο ειναι εν τελει???Ξερετε κατι???
Δε μας λετε ομως τι φταιει ρε παιδια,ο ενας λεει οτι δεν ειναι οικονομικο το θεμα ο αλλος λεει οτι φταιει ο Σαββιδης και οι λοιποι ο Πετρωτος λεει οτι θελει να τον αντιμετωπιζουν σαν πρωτοκλασατο
Στο παραπανω διαφωνει καποιος;

obanebane έγραψε:
Στο παραπανω διαφωνει καποιος;
Δε μας λες και γιατι γελας ομως,με το σεναριο του καταραμενου μηπως;CCCP έγραψε:obanebane έγραψε:Και εγω δε πιστευω οτι ειναι οικονομικο τι ειναι ομως;
Γιατι εμενα δε μου φαινεται καθολου απραγματοποιητο ειδικα οσο ο καρπουζας μενει χωρις ομαδα.
Το θέμα είναι οτι και να θελει να φύγει πρέπει να ανανεώσει και να πουλιού θεό έστω 2 εκ... Αν δεν ανανεώσει κ φύγει στην κουτρα θα ειναι για μπουνιές ....
- Sick Bastard
Διαφωνώ εγώ.
Και παίχτες όπως ο Σπανούλης που απ τον βάζελο που τα είχε όλα, πήγε στον γαύρο γιατί ήθελε να είναι το νο1 και πήρε 2 ευρωλίγκες στα καπάκια.
Λοιπόν το θέμα δεν είναι το οικονομικό, είναι κυρίως η ανοργανωσιά και η φαγωμάρα που επικρατούν στην ΠΑΕ κι ο Κλάους (αλλά κι άλλοι παίχτες) το βλέπουν αυτό και σου λέει που πάμε. Έγινε κι αυτό με το μάνατζέρ του την άλλη φορά, σου λέει τι γίνεται εδώ.
Ξαναλέω, πιστεύω ότι θα υπογράψει στο τέλος. Ο Κλάους απ την αρχή αυτής της διαδικασίας έστελνε μυνήματα στην ΠΑΕ, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.
Και παίχτες όπως ο Σπανούλης που απ τον βάζελο που τα είχε όλα, πήγε στον γαύρο γιατί ήθελε να είναι το νο1 και πήρε 2 ευρωλίγκες στα καπάκια.
Λοιπόν το θέμα δεν είναι το οικονομικό, είναι κυρίως η ανοργανωσιά και η φαγωμάρα που επικρατούν στην ΠΑΕ κι ο Κλάους (αλλά κι άλλοι παίχτες) το βλέπουν αυτό και σου λέει που πάμε. Έγινε κι αυτό με το μάνατζέρ του την άλλη φορά, σου λέει τι γίνεται εδώ.
Ξαναλέω, πιστεύω ότι θα υπογράψει στο τέλος. Ο Κλάους απ την αρχή αυτής της διαδικασίας έστελνε μυνήματα στην ΠΑΕ, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.
- loukas karadimos
όχι ρε φιλε,διαφωνώ.Demir έγραψε:Το θέμα είναι οτι και να θελει να φύγει πρέπει να ανανεώσει και να πουλιού θεό έστω 2 εκ... Αν δεν ανανεώσει κ φύγει στην κουτρα θα ειναι για μπουνιές ....
δεν έχει πάρει τόσα χρόνια μαζεμένα όσα πήρε μόνος του ο φιλομένο...