Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από giliopoulos »

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΟΥΛΙ
Ποσο πιο απλα να το πουμε ρε παιδια

Καμια φορα νιωθω οτι απλα δεν θελετε να δειτε την πραγματικοτητα.
Ποια γκοντσαρεβα και ποιος μαλιουφας και ποιο σκουτινγκ τιμ.
Αν πει ο ιδιοκτητης, ακουστε καλα παμε για μπακ του μπακ φερτε μου εναν παικταρα στα στοπερ και μια ταλενταρα στα χαφ, παρτε και 3 χαρτια για αγορα στοπερ και αλλα 2 για το ταλεντο. Καντε τα οτι θελετε, αγορα, συμβολαιο.
Εγω θελω 2 παικταραδες να μπουν στην ομαδαρα του λουτσεσκου.

Εσεις τι λετε δεν θα βρουν και θα τον κλεισουν σε μιση μερα???

Αυτα τα... ναα μιλαμε 5 6 μερες.. να συζηταμε για τη ρητρα, ναα καποιοι τον εγκρινουν καποιοι οχι.. ειναι να χαμε να λεγαμε.
Τα σκας και τους φερνεις.. Αμα προσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι, ε δεν θα ερθει κανενας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Γιατι καμια ομαδα δεν θα σου ξαναδωσει δανεικο οταν γνωριζει οτι δεν προκειται να τον κρατησεις.
Οπότε στοχεύεις σε νεαρούς παίκτες από συγκεκριμένες ομάδες.
Ομάδες που διαθέτουν μεγάλο ρόστερ αλλά υπάρχει ενα scouting background (πχ Chelsea, Brighton, Brentford, Udinese, Lyon, Lille)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εκει ελπιζω και εγω...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν μπορείς να μην πιστώσεις τα εύσημα για την μεταγραφή του ελεύθερου Μαντί Καμαρά και μάλιστα νωρίς το καλοκαίρι. Δεν μπορείς παρά να πεις μπράβο για την έλευση των Τισουντάλι και Τσαλόφ σε πολύ καλές τιμές κατά τη γνώμη μου , καθώς και το κλείσιμο του ταλέντου Σορετίρε. Το κακό με τον ΠΑΟΚ και το σχεδιασμό του είναι ότι κολλάει σε μία άντε δύο περιπτώσεις μόνο. Για παράδειγμα αν έκανε πρόταση σε 4 Ζιγκό θα είχε καλύτερες πιθανότητες να κλείσει τον έναν. Αν μιλούσε με 4 Μειτέ ομοίως. Δυστυχώς στη λίστα που δημιουργείται τα πρώτα 2 ονόματα είναι παικταράδες και οι υπόλοιποι μέτριοι εναλλακτικές. Στοχευμένη μεν μεταγραφική πολιτική , περιορισμένες επιλογές δε.
Σε καταστάσεις τις οποίες καίγεσαι να κλείσεις παίκτη , αν δεν έχεις τους μανατζαρέους μαζί σου δουλειά δεν γίνεται.. Έχουμε επιλέξει να μην πληρώνουμε υπεραξίες και μεσάζοντες οπότε πάντα θα δυσκολευόμαστε. Πλην όμως θα κάνουμε και κάποιες στοχευμένες κινήσεις , λιγότερες συνήθως από αυτές που χρειαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Equalizer έγραψε:
Papatzas έγραψε:S.R.
I.S.
G.S.
S X

M X

Ma Da

La Kia
Θα μας λείψουν οι γρίφοι, ωραία περάσαμε και φέτος!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

giliopoulos έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΟΥΛΙ

Αν πει ο ιδιοκτητης, ακουστε καλα παμε για μπακ του μπακ φερτε μου εναν παικταρα στα στοπερ και μια ταλενταρα στα χαφ, παρτε και 3 χαρτια για αγορα στοπερ και αλλα 2 για το ταλεντο. Καντε τα οτι θελετε, αγορα, συμβολαιο.

Αυτα τα... ναα μιλαμε 5 6 μερες.. να συζηταμε για τη ρητρα, ναα καποιοι τον εγκρινουν καποιοι οχι.. ειναι να χαμε να λεγαμε.
Τα σκας και τους φερνεις.. Αμα προσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι, ε δεν θα ερθει κανενας

+1
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
psykoman έγραψε:Απ την λιστα Β ξερει κανεις τα παιδια να μας δωσει πληροφοριες;
Λίστα Β: Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής, Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.
1. Ο Ταξιάρχης Φίλων (16.03.2005) είναι το πουλέν μου, καθότι κατάγεται από τα Αρβανιτοχώρια της Βοιωτίας, όπως και η γυναίκα μου. Παίζει δεξί μπακ και στόπερ. Το δεύτερο παρ' όλο που δεν είναι ψηλός (1,77), αλλά έχει καλό άλμα. Για μένα από τους καλύτερους και μεγάλη μου ελπίδα για καλή καριέρα στην πρώτη ομάδα.
2. O Κώστας Γκούμας (12.03.2005) είναι 10ρι. Γνωστός από τις ομάδες υποδομής μας, διεθνής κλπ. Πέρυσι έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Μακεδονικό. Για να δούμε αν θα ξεπεράσει τελικά τον Πέλκα (η προηγούμενή μου ελπίδα ήταν ο Χατζηστραβός, αλλά δεν το κατάφερε).
3. Ο Δημήτρης Κωττάς (14.01.2005) έχει ύψος 1,90 και παίζει στόπερ. Τον έφερε πρόωρα ο PG στον ΠΑΟΚ Β από την Κ19 πριν δύο σεζόν, καθώς η β΄ ομάδα έπαιζε με τρία stoppers. Πέρυσι με τον Αλεξιάδη δεν πολυέπαιξε, ειδικά στην αρχή.
4. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής (22.03.2004) είναι διεθνής τερματοφύλακας. Με ύψος 1,92 έχει πολλά προσόντα, περιμένουμε όμως να δούμε την εξέλιξή του.
5. Ο Victor Rumyantsev (10.07.2004) είναι αριστεροπόδαρο 8ρι, όπως και ο κατά 2 έτη μεγαλύτερός του Γρόσδης, που ωστόσο δεν εξελίχτηκε ιδιαίτερα. Ο Βίκτωρας έχει και την Ελληνική και τη Ρωσική υπηκοότητα.
6. Ο Λάμπρος Σμυρλής (12.07.2004) είναι γνωστό εξτρέμ, διεθνής και περιμένουμε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα.
7. Ο Λευτέρης Τασιούρας (01.03.2004) είναι δεξί μπακ, που παίζει και αριστερά, όταν ο Ταξιάρχης αγωνίζεται δεξιά.
Μου προκάλεσα έκπληξη η μη δήλωση του Σναουτνερ, τι παίζει με την περίπτωση του
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Ας ελπίσουμε το φετινό καλοκαίρι να απομυθοποίησε την μεταγραφική πολιτική του "περιμένω τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου για να πέσουν οι τιμές".

Δεν είναι όλα μαύρα όμως, η ομάδα μπροστά φαίνεται να ενισχύθηκε τρομακτικά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το πιστωθούν οι υπεύθυνοι. Αν αυτό το ρόστερ είχε Κούλιε και Μεϊτέ θα ήταν ακόμα καλύτερο από το περσινό που προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο που είχαμε ποτέ.

Επειδή προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος άνθρωπος πιστεύω ότι τώρα που έκλεισε η λίστα-πονοκέφαλος για την Ευρώπη μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ότι έχουμε ανοιχτό το μεταγραφικό παράθυρο, έναντι των περισσότερων πρωταθλημάτων, και να ενισχυθούμε με παίκτες που "περίσσεψαν" από σαφώς μεγαλύτερες ομάδες ή πρωταθλήματα.

Για παράδειγμα, ας κοιτάξουν οι υπεύθυνοι ποιους άφησαν εκτός της δικιάς τους λίστας ομάδες του Champions ή του Europa League, την ώρα που θα είναι ίσως απογοητευμένοι/ ξενερωμένοι, ας του παρουσιάσουμε ένα πλάνο πως τους υπολογίζουμε, πως θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και πως αν αποδείξουν την αξία τους τους μέχρι τον Γενάρη, θα πάρουν θέση στη δικιά μας ευρωπαϊκή λίστα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

thanos-xanthi έγραψε:οι άλλοι κάνουν all in και χώνουν χρήμα
ευκαιρία τουλάχιστον να φέρεις κανά 2 ακόμα περιπτώσεις Σορετίρε, Γκομεζ, Καμπέσας
ας δουλέψουν (λέμε τώρα) έστω τώρα για τις κινήσεις τις επόμενες με φόντο το επόμενο το καλοκαίρι που θα γίνει κι άλλο καλό ξεσκαρτάρισμα
Οι "αλλοι" που κανουν all in βεβαια χθες δηλωσαν επισης λιστα με 3 στοπερ + τον Αραο, με ΚΑΝΕΝΑΝ αριστερο στοπερ (ολοι παιζουν κατα συνθηκη εκει), με κανεναν αριστερο εξτρεμ (ολοι παιζουν κατα συνθηκη εκει) και με φορ που παλευουν να διωξουν εδω και 3 μηνες (Σποραρ).
Καλο ειναι να βλεπουμε και τις ανορθογραφιες των αλλων και οχι μονο να τους αποθεωνουμε.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Το συμπερασμα είναι οτι χρειαζόμαστε Ελληνες παικτες επειγόντως. Μακαρι να μπορεσουμε να βγαλουμε απο τις ακαδημιες μας γιατι αυτοι που θα μπορουσαν να παίξουν βασικοι στον ΠΑΟΚ ειναι δυσεύρετοι και υπερεκτιμημενοι.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

sotos26 έγραψε: 31.09
List A must be submitted online by the following deadlines:

5 July 2024 (24:00 CET) for all matches in the first qualifying round;
19 July 2024 (24:00 CET) for all matches in the second qualifying round;
2 August 2024 (24:00 CET) for all matches in the third qualifying round;
16 August 2024 (24:00 CET) for all matches in the play-offs;
4 September 2024 (24:00 CET) for all matches from the first match in the league phase up to and including the final.

Δεν αλλάζει η λίστα Α. Μόνο η Β, αυτοί με τους homegrowns.
2 αλλαγές μπορείς να κάνεις μετά την ολοκλήρωση του League Phase μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο knock out. Μπορείς να βάλεις ξένους αλλά αν είχες ήδη 17 θα πρέπει να βγάλεις ξένους αυτό σημαίνει το "the quota of locally trained players is respected"
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:Δεν μπορείς να μην πιστώσεις τα εύσημα για την μεταγραφή του ελεύθερου Μαντί Καμαρά και μάλιστα νωρίς το καλοκαίρι. Δεν μπορείς παρά να πεις μπράβο για την έλευση των Τισουντάλι και Τσαλόφ σε πολύ καλές τιμές κατά τη γνώμη μου , καθώς και το κλείσιμο του ταλέντου Σορετίρε. Το κακό με τον ΠΑΟΚ και το σχεδιασμό του είναι ότι κολλάει σε μία άντε δύο περιπτώσεις μόνο. Για παράδειγμα αν έκανε πρόταση σε 4 Ζιγκό θα είχε καλύτερες πιθανότητες να κλείσει τον έναν. Αν μιλούσε με 4 Μειτέ ομοίως. Δυστυχώς στη λίστα που δημιουργείται τα πρώτα 2 ονόματα είναι παικταράδες και οι υπόλοιποι μέτριοι εναλλακτικές. Στοχευμένη μεν μεταγραφική πολιτική , περιορισμένες επιλογές δε.
Σε καταστάσεις τις οποίες καίγεσαι να κλείσεις παίκτη , αν δεν έχεις τους μανατζαρέους μαζί σου δουλειά δεν γίνεται.. Έχουμε επιλέξει να μην πληρώνουμε υπεραξίες και μεσάζοντες οπότε πάντα θα δυσκολευόμαστε. Πλην όμως θα κάνουμε και κάποιες στοχευμένες κινήσεις , λιγότερες συνήθως από αυτές που χρειαζόμαστε.

Εγώ σου λέω ότι μιλούσε με πάνω από 4 Ζιγκο και πάνω από 4 Μεϊτέ μπορεί και 6-7 σε κάθε θέση, απλά κανέναν δεν τον κοστολογισε με τιμές Τουρκίας, Αραβίας,όπως έκανε ο βάζελος ή ο γαυρος με τον Γουιλιαν γιαυτό και δεν δελεασε κανέναν.
3.5 μύρια για το υπόλοιπο της σεζόν για 36χρονο παίχτη και Τάισον να τους βγει, αξίζουν αυτά τα λεφτά;
Γιατί να μην δόσεις 3,5 μύρια έξτρα στις ακαδημίες;
Για να έρθουν στην Ελλάδα αυτού του επιπέδου οι παίχτες, πρέπει να τους δόσεις ένα 50%-60% επάνω τον μισθό τους.
Εμείς τους δίναμε όσα θα τους έδιναν στα 5 πρώτα πρωτάθληματα του πλανήτη,προφανώς με αυτά τα λεφτά όσοι ήθελαν (βλέπε Ζιγκο) έμειναν σε αυτά τα πρωτάθληματα, τους υπόλοιπους που δεν θα μάθουμε ποτέ ποίοι ήταν τους κέρδισαν, Τούρκικες, Αραβικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 05 Σεπ 2024, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

giliopoulos έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΟΥΛΙ

Αυτή που περιγράφεις είναι η λογική Κοσκωτά. Η λογική δηλαδή όσων πληρώνουν με κλεμμένα και με ξένα λεφτά.
Δηλαδή η λογική του ΠΟΚ, διότι αυτοί μόνον έτσι πορεύονται. Δεν ξέρουν αλλιώς.
Όσοι ζηλεύουν τους χαβουζαίους είναι ελεύθεροι να τους υποστηρίζουν και να διαφημίζουν αυτό το "μοντέλο ποδοσφαιρικής ανάπτυξης". Όλοι γνωρίζουμε πού έχει οδηγήσει αυτό το μοντέλο τόσο το ποδόσφαιρο της χώρας όσο και το ποδόσφαιρο των ομάδων που το ακολουθούν.
Εϊναι φανερό πως ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ συνολικά δεν θέλει να γίνει σαν αυτούς. Τόσο απλό.
Take it or leave it.

ΥΓ. Μη σώσει κι έρθει κανένας. Με τον κανένα πήραμε αήττητο κι άλλο ένα που μας έκλεψαν, με τον κανένα πήραμε το περσινό που το είχαν καραστήσει από δέκα μπάντες, με τον κανένα θα το παρουμε και φέτος, με τον κανένα θα κάνουμε πορεία και στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

nunies4 έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:οι άλλοι κάνουν all in και χώνουν χρήμα
ευκαιρία τουλάχιστον να φέρεις κανά 2 ακόμα περιπτώσεις Σορετίρε, Γκομεζ, Καμπέσας
ας δουλέψουν (λέμε τώρα) έστω τώρα για τις κινήσεις τις επόμενες με φόντο το επόμενο το καλοκαίρι που θα γίνει κι άλλο καλό ξεσκαρτάρισμα
Οι "αλλοι" που κανουν all in βεβαια χθες δηλωσαν επισης λιστα με 3 στοπερ + τον Αραο, με ΚΑΝΕΝΑΝ αριστερο στοπερ (ολοι παιζουν κατα συνθηκη εκει), με κανεναν αριστερο εξτρεμ (ολοι παιζουν κατα συνθηκη εκει) και με φορ που παλευουν να διωξουν εδω και 3 μηνες (Σποραρ).
Καλο ειναι να βλεπουμε και τις ανορθογραφιες των αλλων και οχι μονο να τους αποθεωνουμε.
σε ποιο σημείο μέσα στο κείμενό μου διαβάζεις για αποθέωση???
ευκαιρία γράφω, από τη στιγμή που δε δείχνεις να καίγεσαι, να δουλέψεις το μέλλον
να πάρεις ταλέντα
οι άλλοι δίνουν εξωπραγματικά λεφτά για μεγαλύτερους ηλικιακά
προσωπικά προτιμώ τις ψαγμένες κινήσεις σαν αυτές που ανέφερα, αλλά φυσικά και να καλύπτονται οι τρύπες που έχουμε...
αναμένω απάντηση για το σημείο που αποθέωσα τις κινήσεις των άλλων, είτε εδώ είτε σε οποιοδήποτε άλλο ποστ μου, και θα παρακαλούσα το ύφος όταν πρόκειται για παράθεση σε κείμενό μου, να είναι αντίστοιχο του δικού μου
δεν σε ειρωνεύτηκα, και δεν προσπάθησα να σε συνετίσω, ούτε να στην πω
δεν είμαστε χτεσινοί, μην βλέπετε παντού φαντάσματα
ευχαριστώ
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μου... θυμιζουμε κατι τυπους που στο πρωτο τους ραντεβου τη βγαζουν με σπορια στο παγκακι και αναρωτιούνται γιατι εμειναν στην καληνυχτα. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”