εγώ θα σε στείλω 20 ευρώ να κεράσεις και τα αρδ που πίνεις καφέPAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν αύριο αν έρθει ο Μειτε δεν δέχομαι καμία συγνώμη αν έρθει θέλω να μου στείλετε όλοι με PayPal από πέντε ευρώ θα τα στείλω στο παοκμανια για έξοδα διατήρησης του σέρβερ από εδώ και στο εξής αφού βγούνε οι μεταγραφές μου θα δουλέψουμε επαγγελματικά μόνο με λεφτά το τσάμπα πέθανε. Τσάμπα έχει τον Πριστ και τον Κυρι εγώ θα την ψωνίσω τόσο πολύ που θα ζητάω μετά λεφτά
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Γιατί δεν βολεύει στο επιχείρημα μου. Για αυτό. Αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;Ο ορισμός της προπαγάνδας για μια ομάδα που είχε 7/11 στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.
Γιατί δεν γράφεις για κοταρσκι, μπάμπα, κετζιορα,μεϊτέ,σβαμπ, οσντοεφ,σαστρε, Τάισον,ζίφκο, ντεσποντοφ...αυτοί σε άλλη ομάδα παίζουν?
Έχει γίνει το φόρουμ σκατα μελάτα για δύο προσθήκες που δεν έχουν γίνει 17 μέρες μετά το άνοιγμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ,τα ίδια και τα ίδια
Δεν κατανοώ την πρεμουρα σας να παραδεχτείτε ότι υπάρχει αυτό το τοοοοοοοσο μικρό ενδεχόμενο να μην γίνονται όλα τέλεια.
Εξάλλου τι παραπάνω να προσθέσω εγώ ο προπαγανδιστής όταν τα έχει πει 10 φορές τις τελευταίες 10 μέρες ο ίδιος ο προπονητής;
Είμαστε ήδη στην υπέρβαση παιδιά, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, ο Ιβάν βάζει ένα σωρό λεφτά κάθε χρόνο και φέτος αρνηθήκαμε συνολικές προτάσεις κοντά στα 30 εκ. για να προσπαθήσουμε για το ΤσουΛου και το ρηπήτ στο πρωτάθλημα.
- Dimitris_L4
Λιγα ειναι...βαλε ενα 50ρικο κ 2 κιλα φεταPAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν αύριο αν έρθει ο Μειτε δεν δέχομαι καμία συγνώμη αν έρθει θέλω να μου στείλετε όλοι με PayPal από πέντε ευρώ θα τα στείλω στο παοκμανια για έξοδα διατήρησης του σέρβερ από εδώ και στο εξής αφού βγούνε οι μεταγραφές μου θα δουλέψουμε επαγγελματικά μόνο με λεφτά το τσάμπα πέθανε. Τσάμπα έχει τον Πριστ και τον Κυρι εγώ θα την ψωνίσω τόσο πολύ που θα ζητάω μετά λεφτά
Ο μπαρκαρουτσος σε περιμένει στην γωνία,ένα μήνα ΜπανPAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν αύριο αν έρθει ο Μειτε δεν δέχομαι καμία συγνώμη αν έρθει θέλω να μου στείλετε όλοι με PayPal από πέντε ευρώ θα τα στείλω στο παοκμανια για έξοδα διατήρησης του σέρβερ από εδώ και στο εξής αφού βγούνε οι μεταγραφές μου θα δουλέψουμε επαγγελματικά μόνο με λεφτά το τσάμπα πέθανε. Τσάμπα έχει τον Πριστ και τον Κυρι εγώ θα την ψωνίσω τόσο πολύ που θα ζητάω μετά λεφτά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τετ 17 Ιούλ 2024, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
Βρε κ τσουλου να παρουμε του χρόνου, σε ενα μήνα εδώ μέσα πάλι μιρλαααα...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εκείνος ο petros - mauricio τι να κάνει άραγε;PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν αύριο αν έρθει ο Μειτε δεν δέχομαι καμία συγνώμη αν έρθει θέλω να μου στείλετε όλοι με PayPal από πέντε ευρώ θα τα στείλω στο παοκμανια για έξοδα διατήρησης του σέρβερ από εδώ και στο εξής αφού βγούνε οι μεταγραφές μου θα δουλέψουμε επαγγελματικά μόνο με λεφτά το τσάμπα πέθανε. Τσάμπα έχει τον Πριστ και τον Κυρι εγώ θα την ψωνίσω τόσο πολύ που θα ζητάω μετά λεφτά
- pagotatzis
Βρε ΠαπατζηδεςPAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν αύριο αν έρθει ο Μειτε δεν δέχομαι καμία συγνώμη αν έρθει θέλω να μου στείλετε όλοι με PayPal από πέντε ευρώ θα τα στείλω στο παοκμανια για έξοδα διατήρησης του σέρβερ από εδώ και στο εξής αφού βγούνε οι μεταγραφές μου θα δουλέψουμε επαγγελματικά μόνο με λεφτά το τσάμπα πέθανε. Τσάμπα έχει τον Πριστ και τον Κυρι εγώ θα την ψωνίσω τόσο πολύ που θα ζητάω μετά λεφτά
Αύριο είναι 18.07 και θα πρέπει να ξεκινήσει με την Μπενφικα
Άρα το πιο πιθανό είναι να έρθει αύριο να υπογράψει !
Εγώ λέω ούτε αύριο θα είναι Θεσσαλονίκη (δεν πάει να πει οτι στο τέλος θα είναι παίχτης του ΠΑΟΚ )
Για να δούμε
-
- Mr Ξερόλας 2019
Κατά τα λεγόμενα Λουτσε, έχει μεγάλη πιθανότητα, να έρθει ο Μειτε.
Το Πότε είναι που δεν ξέρουμε.
Έως 1 /8 είναι η ημερομηνία, που πρέπει να δηλώσουμε, τη ευρωπαϊκή λίστα, για τον Γ' προκριματικό.
31 Αυγούστου, η καταλυτική ημερομηνία, του τέλους της μεταγραφικής.
Το Πότε είναι που δεν ξέρουμε.
Έως 1 /8 είναι η ημερομηνία, που πρέπει να δηλώσουμε, τη ευρωπαϊκή λίστα, για τον Γ' προκριματικό.
31 Αυγούστου, η καταλυτική ημερομηνία, του τέλους της μεταγραφικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τετ 17 Ιούλ 2024, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστός.DimitrisS έγραψε:Αν δεν μπορεις να το αποδειξεις την πικρη σου αποψη λες Black, οχι την πικρη σου αληθεια.
Η αληθεια για τον λογο που η ομαδα λειτουργει οπως λειτουργει ειναι μια και δεν την ξερουμε.
Μα φυσικά δεν είναι απαραίτητο να ισχύει αυτό που έγραψα. Το ότι το πιστεύω εγώ, δεν σημαίνει πως ισχύει.Magpies4 έγραψε:Μπλάκ, ενδιαφέρον το σκεπτικό σου, αλλά κάποιος μπορεί να σου πεί οτι είναι καθαρά εντολή Σαββίδη η ομάδα να ισοσκελεί. Δηλαδή τα έξοδα για ΟΛΑ τα κομμάτια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ να μην είναι μακριά από τα έσοδα. Μπορεί να είναι απλά μία στρατηγική Ιβάν που την επιβάλλει σ᾽αυτούς που τρέχουν την ομάδα, και ΟΧΙ δυσκολία στην μετακίνηση κεφαλαίων. Τοτε προφανώς μπορεί να μήν ρισκάρουμε με αγορές πριν, πχ, περάσουμε στην Ευρώπη ή εισπράξουμε από πώληση. Και αυτό δεν σημαίνει οτι ο Ιβάν δεν μπορεί να ᾽᾽χώσει᾽᾽ λεφτά αν θέλει να το κάνει. Είδαμε τί έγινε με τον Ντέλια. Αν τόσο πιά υπήρχε δυσκολία με τα κεφάλαια, ο Ντέλιας θα είχε πωληθεί.Blackgr4 έγραψε:Να πω τη πικρή μου αλήθεια την οποία προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω;
Όλο το θέμα είναι ρευστότητας - μετακίνησης κεφαλαίων.
Αυτό θα μου βγει από το μυαλό, μόνο αν δω τον ΠΑΟΚ να κάνει μεταγραφή (όχι υπογραφή συμβολαίου) ΠΡΙΝ προκριθεί από οποιοδήποτε προκριματικό και ΠΡΙΝ πουλήσει οποιονδήποτε.
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, προφανώς ο Ιβάν και έχει αλλά και θέλει να χώσει φράγκα, απλά για λογιστικούς, ταμειακούς - πείτε το όπως θέλετε , λόγους, αυτό δεν μπορεί να συμβεί πριν να μπει χρήμα στο ταμείο μέσω άλλης πηγής και όχι απευθείας από τη τσέπη του.
Τα φράγκα από τα διαρκείας δεν φτάνουν για να πληρώσεις τα πάντα. Δεν ξέρω ξαναλέω αν ισχύει, αλλά έχω σκαλώσει πως αυτό είναι το πρόβλημα.
Υποθέτω πως με κάθε πρόκριση (ή πώληση) είτε μπαίνουν λεφτά απευθείας στα ταμεία, είτε λογιστικά δικαιολογείται οποιοδήποτε έξοδο, οπότε τότε ξεμπλοκάρει και η διαδικασία των μεταγραφών.
Πιστεύω πως φέτος θα ξεκαθαρίσει μια και καλή αν ισχύει αυτό ή όχι.
Παρεμπιπτόντως αν το άμεσα διαθέσιμο ποσό, είναι πχ 2 χαρτιά και ο Μεϊτέ συνεχίζει να είναι εκκρεμότητα, αποκλείεται πιστεύω να δοθούν για οποιονδήποτε άλλο μέχρι να μπουν έξτρα φράγκα στα ταμεία.
Μου κάνει δηλαδή πως έχουμε αυτά τα 2-3 χαρτιά κρατημένα αποκλειστικά για τον Μεϊτέ.
Ξαναλέω πως όλα τα παραπάνω είναι απλά μια δικιά μου εκτίμηση που προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω.
Πολλά τα σενάρια και δύσκολα να μάθουμε τι παίζει ακριβώς.
Για τον Ντέλια διαφωνώ γιατί πιστεύω πως δεν πουλήθηκε επειδή πρώτον ο Ιβάν κατάλαβε πόσο σημαντικός είναι ο Ντέλιας για τον ΠΑΟΚ γενικότερα (όχι μόνο αγωνιστικά) και δεύτερον γιατί έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως θα υπάρξει εισροή χρημάτων από άλλες πλευρές (βλ. πιθανότητες συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό όμιλο, έστω του Κόνφερενς) ή ακόμα και πώληση άλλου παίκτη, με μικρότερο συνολικό "κόστος".
[quote="nunies4"][quote]Ο ορισμός της προπαγάνδας για μια ομάδα που είχε 7/11 στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.
Γιατί δεν γράφεις για κοταρσκι, μπάμπα, κετζιορα,μεϊτέ,σβαμπ, οσντοεφ,σαστρε, Τάισον,ζίφκο, ντεσποντοφ...αυτοί σε άλλη ομάδα παίζουν?
Έχει γίνει το φόρουμ σκατα μελάτα για δύο προσθήκες που δεν έχουν γίνει 17 μέρες μετά το άνοιγμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ,τα ίδια και τα ίδια[/quote]
Γιατί δεν βολεύει στο επιχείρημα μου. Για αυτό. Αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;
Δεν κατανοώ την πρεμουρα σας να παραδεχτείτε ότι υπάρχει αυτό το τοοοοοοοσο μικρό ενδεχόμενο να μην γίνονται όλα τέλεια.
Εξάλλου τι παραπάνω να προσθέσω εγώ ο προπαγανδιστής όταν τα έχει πει 10 φορές τις τελευταίες 10 μέρες ο ίδιος ο προπονητής;[/quote]
Τίποτα στην ζωή δεν είναι τέλειο. Αν περιμένεις την τελειότητα για να μην γράφεις μισές αλήθειες μάλλον θα κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια.
Όσο για τον λουτσέσκου ( ο οποίος δεν ανακινεί μόνος του το θέμα των μεταγραφών αλλά ερωτάται από τα αρδ γιατί μόνο αυτο πουλάει) πέρα από αυτό που είπε για το τι θα ήθελε,ειπε επίσης κατά λέξη "[b]Κοιτάξτε υπάρχουν δύο όψεις. Η μια πλευρά είναι αυτή που λέει ότι τα πράγματα στο κομμάτι των μεταγραφών δεν έγιναν όπως θα τα ήθελα, από την άλλη καταλαβαίνω ότι χρειάζεται να δείξω υπομονή και πίστη διότι στο τέλος η διοίκηση όντως κάνει καλές κινήσεις και το σημαντικότερο δίχως να επηρεάσει τα οικονομικά του συλλόγου. Ακόμα κι αν δεν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά[/b]"
Βέβαια ο καθένας κρατάει ότι τον συμφέρει
[/quote]
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ,τα ίδια και τα ίδια[/quote]
Γιατί δεν βολεύει στο επιχείρημα μου. Για αυτό. Αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;
Εξάλλου τι παραπάνω να προσθέσω εγώ ο προπαγανδιστής όταν τα έχει πει 10 φορές τις τελευταίες 10 μέρες ο ίδιος ο προπονητής;[/quote]
Τίποτα στην ζωή δεν είναι τέλειο. Αν περιμένεις την τελειότητα για να μην γράφεις μισές αλήθειες μάλλον θα κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια.
Όσο για τον λουτσέσκου ( ο οποίος δεν ανακινεί μόνος του το θέμα των μεταγραφών αλλά ερωτάται από τα αρδ γιατί μόνο αυτο πουλάει) πέρα από αυτό που είπε για το τι θα ήθελε,ειπε επίσης κατά λέξη "[b]Κοιτάξτε υπάρχουν δύο όψεις. Η μια πλευρά είναι αυτή που λέει ότι τα πράγματα στο κομμάτι των μεταγραφών δεν έγιναν όπως θα τα ήθελα, από την άλλη καταλαβαίνω ότι χρειάζεται να δείξω υπομονή και πίστη διότι στο τέλος η διοίκηση όντως κάνει καλές κινήσεις και το σημαντικότερο δίχως να επηρεάσει τα οικονομικά του συλλόγου. Ακόμα κι αν δεν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά[/b]"
Βέβαια ο καθένας κρατάει ότι τον συμφέρει
[/quote]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 17 Ιούλ 2024, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις αντιληφθεί πως από μόνος σου μπαίνεις και γράφεις ε;PAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν αύριο αν έρθει ο Μειτε δεν δέχομαι καμία συγνώμη αν έρθει θέλω να μου στείλετε όλοι με PayPal από πέντε ευρώ θα τα στείλω στο παοκμανια για έξοδα διατήρησης του σέρβερ από εδώ και στο εξής αφού βγούνε οι μεταγραφές μου θα δουλέψουμε επαγγελματικά μόνο με λεφτά το τσάμπα πέθανε. Τσάμπα έχει τον Πριστ και τον Κυρι εγώ θα την ψωνίσω τόσο πολύ που θα ζητάω μετά λεφτά
Το ρωτάω γιατί σε λίγο θα μας πεις πως πιέζεσαι για να μας "ενημερώνεις"..
- abc_o_ karpouzas
Ντάξει χωρίς να θέλω να στην πω αλλά είπες την μισή αλήθεια με τους παίκτες που παρέθεσες. Με μεταγραφή ήρθαν καλοί πέρυσι και κάποιοι όχι τόσο.nunies4 έγραψε:Γιατί δεν βολεύει στο επιχείρημα μου. Για αυτό. Αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;Ο ορισμός της προπαγάνδας για μια ομάδα που είχε 7/11 στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ,τα ίδια και τα ίδια
Εξάλλου τι παραπάνω να προσθέσω εγώ ο προπαγανδιστής όταν τα έχει πει 10 φορές τις τελευταίες 10 μέρες ο ίδιος ο προπονητής;
Φέτος ο ραζβαν θέλει τρεις κατά βάση, όχι τρομερές αλλαγές