Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Απολαυστικο το τοπικ, σε σημειο να αμφισβητουμε τον μικρο απο την Ρεαλ επειδη στο βιντεο δεν εκανε μαγικα.
- thomas Murg
Ένα γενικότερο σχόλιο για τις μεταγραφές μας με αφορμή την άφιξη του Μεϊτέ. Το γεγονός ότι παίρνουμε παίκτη από τη Μπενφίκα, σε αντίθεση μ'αυτό που συνέβαινε πριν την άφιξη του Μπότο, ίσως αποτελεί μια ένδειξη ότι κάτι θετικό έμεινε από το πέρασμα του Ζοσέ.
-
Πιστεύετε ότι θα έρθει δανεικός από την Ρεάλ για να γεμίζει το ροτέισον της ομάδας και να ξεκουράζει τον Ζίφκοβιτς? Αν τον πείσουν, θα είναι με υποσχέσεις για βασική θέση στην 11αδα. Επομένως ξεχάστε τον βασικό αριστερό εξτρέμ, αν τον πάρουμε, θα είναι αυτός.
Έρχεται ο μειτε, αλλά νομίζω ότι ο κομβικός παίκτης για εμάς είναι ο Μάρκος Αντόνιο. Το σενάριο που εύχομαι είναι να έρθει ο μαρκαντωνης, ο μειτε να είναι μαζί με τον τσιγγαρα τα αμυντικά χαφ και τον Δεκέμβρη να κλείσει ο Μαξίμοβιτς, με τον οποίο εάν ισχύει ότι έχουμε συμφωνήσει θα τον πάρουμε στο ήμισυ και πιο κάτω από αυτά που ζητούν οι Ισπανοί. Ιδανικό σενάριο η ομάδα να παίζει με δύο οκταρια, οζντοεφ Μάρκος Αντόνιο η Μάρκος Αντόνιο σβαμπ, αν μείνει και ανάλογα με το παιγνίδι με εξαρι και οκταρι δηλαδή Μαξίμοβιτς Μάρκος Αντόνιο η Μαξίμοβιτς οζντοεφ
Επιπλέον θεωρώ ότι πριν έρθει ο Μαξίμοβιτς ανάμεσα στον μειτε και τον τσιγγαρα προτιμώ τον τσιγγαρα, ο οποίος εάν είναι υγιής είναι πιο γρήγορος από τον μειτε και γνωρίζει καλύτερα την ομάδα
Άρα νομιζω ότι ο μειτε είναι περισσότερο προσθήκη που απλώς γεμίζει το ρόστερ παρά προσθήκη αλλάζει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής...
Τα ουσιαστικά φυσικά θα φανούν στο χόρτο....
Επιπλέον θεωρώ ότι πριν έρθει ο Μαξίμοβιτς ανάμεσα στον μειτε και τον τσιγγαρα προτιμώ τον τσιγγαρα, ο οποίος εάν είναι υγιής είναι πιο γρήγορος από τον μειτε και γνωρίζει καλύτερα την ομάδα
Άρα νομιζω ότι ο μειτε είναι περισσότερο προσθήκη που απλώς γεμίζει το ρόστερ παρά προσθήκη αλλάζει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής...
Τα ουσιαστικά φυσικά θα φανούν στο χόρτο....
Ακριβώς. Ο Μαρκαντωνης ξεκλειδώνει πολλά σχήματα για τον Ραζβαν και του δίνει μεγάλη ευελιξία. Μακάρι να κλείσει.
Άμα όντως έρθει και ο μαρκαντωνης χωρίς να φύγει ο Σβαμπ, παίζει να βάζει ο λουτσε σαν 10αρι τον Οζντοεφ μπροστα από μειτε και μαρκος όπως έκανε με τον Αουγκούστο και τον Καντουρι; Και να πάρουμε μόνο έναν μεσοεπιθετικό για αντικαταστάτη του ναρεϊ
Δεν θέλω να γίνει αυτό, αλλά μου φαίνεται απίστευτο να πάρουμε όντως 4 παίχτες μέσα σε μια βδομάδα
Δεν θέλω να γίνει αυτό, αλλά μου φαίνεται απίστευτο να πάρουμε όντως 4 παίχτες μέσα σε μια βδομάδα
-
Πέραν του ότι έχει μια διαφορά να του υποσχέθηκαν ότι θα λογίζεται ως βασικός και μέσα στην σεζόν λόγω απόδοσης να έφαγε πάγκο, είναι τρομερά μεγαλύτερο το appeal του να είσαι στο δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου σε σύγκριση με μια άγνωστη ομάδα ενός άγνωστου πρωταθλήματος.aivas19 έγραψε:Και στη Χιρονα δεν επαιζε βασικος αν δεν κανω λαθος
- john4serres
2ος φορ και αριστερά παίζει συνήθωςMitsospaoki4 έγραψε:Επίσης μιλάμε για παίχτη που σε πρώτη φάση θα μοιραστεί την θέση με τον Ζιφκοβιτς.
Με την προϋπόθεση πως θα ερθει και ένας καλός εξτρέμ από αριστερά, δεν βρίσκω πουθενά κάτι κακό στο να φέρεις ένα παίχτη που έχει προοπτικές να βγάλει μάτια σε μια θέση που δεν καίγεσαι..
Το μόνο που ίσως με χαλάει λίγο και συμφωνώ με όσους έχουν αμφιβολίες, είναι το τι κάνεις σε περίπτωση που θες να τον κρατήσεις..
Ώστε να έχει περισσότερη άνεση με το δεξί του πόδι.
Κι ο Ντελιας;Afanas έγραψε:Άμα όντως έρθει και ο μαρκαντωνης χωρίς να φύγει ο Σβαμπ, παίζει να βάζει ο λουτσε σαν 10αρι τον Οζντοεφ μπροστα από μειτε και μαρκος όπως έκανε με τον Αουγκούστο και τον Καντουρι; Και να πάρουμε μόνο έναν μεσοεπιθετικό για αντικαταστάτη του ναρεϊ
Τα τελευταία πέντε χρόνια από Βραζιλία έχει φέρει Vinicius jr , Rodrygo και Reinier , οι πρώτοι δύο κοστίζουν 100+ εκατομμύρια πλέονMitsospaoki4 έγραψε:Η για να το θέσω αλλιώς.
Πόσα τέτοια "στοιχήματα" έφερε η Ρεάλ από Βραζιλία και σήμερα τρίβουμε τα μάτια μας;
Αυτό θα ναι έγκλημα απο πολλες αποψειςAfanas έγραψε:Ο ντελιας αριστερά
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ακριβώςgvpaok89 έγραψε:Τα τελευταία πέντε χρόνια από Βραζιλία έχει φέρει Vinicius jr , Rodrygo και Reinier , οι πρώτοι δύο κοστίζουν 100+ εκατομμύρια πλέονMitsospaoki4 έγραψε:Η για να το θέσω αλλιώς.
Πόσα τέτοια "στοιχήματα" έφερε η Ρεάλ από Βραζιλία και σήμερα τρίβουμε τα μάτια μας;
Επειδή λοιπόν οι Μαδριλένοι έχουν πάει το σκάουτινγκ στην Βραζιλία σε άλλο επίπεδο, ας μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα για "στοιχήματα" κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Σάβ 26 Αύγ 2023, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thomas Murg