Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Ettien26 »

GINOLA έγραψε:Για 1 κίνηση λοιπόν μίλησα και εγώ και μίλησα στο ποστ για τον μποτο.

Ο λουτσεσκου προφανώς έχει μιλήσει πολλάκις για ενίσχυση.

Μακάρι να τα γνωρίζω λάθος παίδες, εμένα πάνω από 1 κίνηση(για 10 μιλαμε) θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη.
Το θέμα είναι είναι η μια, ή οι δύο κινήσεις να είναι από το πάνω ράφι.

Αν είναι πανερίσιες και πέντε παίκτες να φέρουν κλάιν μάιν.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ginola αν μπορείς πες μας αν είναι από το λεγόμενο πάνω ράφι ώστε να κάνουμε μια έρευνα. Για την εξέλιξη του τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομιζω πως μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι ούτε ο ίδιος ο Μποτο δεν ξέρει τι θέλει η ομάδα

Γουστάρω

Υγ. Εγώ τον Μπράντον τον πιστεύω
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Ολιβέιρα ίωση; Καλά πάμε εκεί στα φόρ. Δεν χρειαζόμαστε άλλους είμαστε πλήρεις...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Άντε μιας και άνοιξε η συζήτηση πάμε να δούμε τι έχει πει ο ίδιος ο Μπότο: (αν μου πει κάποιος πως σκατά ανεβάζω φώτο, θα ανεβάσω και screenshot με τις δηλώσεις του, ευχαριστώ)

Δηλώσεις:
Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Σοάρες είναι κλεισμένοι.

Αριστερό μπακ (2ο δλδ): Ας πούμε πως ανανέωσε ο Αντελίνο
Κεντρικό αμυντικός: Ας πούμε πως εννοούσε τον Κάργα αλλά ο Κρέσπο περίμεναν πως θα ανανεώσει και δεν ανανέωσε. Άρα είναι 50-50 εδώ το αν με τη μη ανανέωση Κρέσπο, έπρεπε να έρθει και 2ος.
Ακραίους επιθετικούς: Νάραϊ και Ρικάρντο; Να βάλω και ανανέωση Μπίσεσβαρ; Αυτοί ήταν οι "ακραίοι επιθετικοί";
Ένα δεκάρι: δεν ήρθε ποτέ
Τερματοφύλακας: Κοτάρσκι
Στη συνέχεια λέει
Επιθετικός: Μπράντον
Ακόμα ένα δεκάρι: δεν ήρθε ποτέ
Έναν μέσο: Ας πούμε δανεισμός Ντάντας

Ποιος συνεχίζει να επιμένει πως ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν έχει μιλήσει όχι για ένα, αλλά για δυο δεκάρια;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τις βρήκα και κάνω το copy paste. Οι δηλώσεις έγιναν 4/6/22 και είναι:

Πόσους ποδοσφαιριστές και σε ποιες θέσεις θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ;

«Τους Νέσμπεργκ, Κουαλιάτα και Σοάρες τους έχουμε ήδη υπογράψει.

Θέλουμε επιπλέον 7-8 παίκτες στις θέσεις
του αριστερού μπακ,
του κεντρικού αμυντικού,
ακραίους επιθετικούς,
ένα δεκάρι,
τερματοφύλακα, ξέχασα να τον αναφέρω κι είναι πολύ σημαντικός.

Στη συνέχεια αν δούμε ότι χρειαζόμαστε
έναν επιθετικό,
ακόμα ένα δεκάρι ή έναν μέσο, θα κινηθούμε για την απόκτησή τους.
O βασικός μας στόχος είναι να έχουμε τουλάχιστον το 90-95% του ρόστερ μας έτοιμο πριν την 21η Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσουμε προετοιμασία».
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δλδ μέχρι το " στην συνέχεια .." που προφανώς πιστευε θα έχει ομίλους το 7-8 δεν σου βγαίνει;

Βιερινια,καργας,ναρει,Ρικάρντο,μπισεσβαρ,κοταρσκι,
Μπράντον,Νταντας ειναι 8.

Ομολογώ πως υπήρχε μια τάση για ακόμα ένα στοπερ αλλά μέρα προέκυψε πίστη στον κουλιερακη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα πω το απλο...Αν Κουρτιτς και Αγκουστο παραμεινουν στο ροστερ υπο τις υπαρχουσες συνθήκες καποιος θα πρεπει να παραιτηθει...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

GINOLA έγραψε:Για 1 κίνηση λοιπόν μίλησα και εγώ και μίλησα στο ποστ για τον μποτο.

Μακάρι να τα γνωρίζω λάθος παίδες, εμένα πάνω από 1 κίνηση(για 10 μιλαμε) θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη.
Και ξαναρωταω: αν τραυματιστει ο Ιγκι τι θα κανουμε; [DIZZY FACE]
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε σεις το θεμα μας ειναι οτι εως τωρα και σιγουρα μετα την πικρα του αποκλεισμου, οσοι ηρθαν μας αφηνουν καπως....μαγκωμενους. Ειναι δεδομενο οτι ειναι νωρις να κρινουμε τα νεα αποκτηματα, οπως ειναι δεδομενο οτι τα πρωτα στοιχεια δεν ηταν και τα καλυτερα.

Θελω να πω οτι το θεμα μας δεν ειναι ποσοτικο.

Οσους ειπε ο Μποτο οτι θα ερθουν ηρθαν. Και λεω ηρθαν γιατι πιστευω οτι θα ερθει και δεκαρι.

Το ποιντ οτι δεν μας πειθουν εως τωρα και πως να μας πεισουν μετα απο τα δυο ασχημα ματς που ειδαμε.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Μπορει καποιος να μου βρει μια ομαδα απο ολο τον κοσμο που εχει 3 σεντερ φορ και δεν ξερει τι μπορει να δωσει ο καθενας τους και μια ομαδα (ακομα και την ιδια) που εχει 3 σεντερ φορ που και των τριων ληγει το συμβολαιο την επομένη χρονια?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Επιλέγω να μην πιστεψω τα περι 2 μυριων ρητρας αγορας για τον Βιταο...
σφινα για Vitao

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά η Ιντερνασιονάλ ξέρει ότι η Σαχτάρ θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα οι Βραζιλιάνο υποστηρίζουν ότι ανάλογο ποσό είχε ζητήσει η Σαχτάρ από τον ΠΑΟΚ πριν από μερικούς μήνες.
Μια χαρά μπορούν να ισχύουν τα ποσά αλλά αν θυμάμαι καλά ο ίδιος ο μποτο είχε πει πως δεν προχώρησε το θέμα τότε γιατί ο Βίταο είχε πει πως θα ερχόταν για 6μηνες και μετά ήθελε άλλο πρωτάθλημα..για τον ίδιο ενδιαφέρθηκε και η Κουλά αν θυμάστε και σε αυτά τα ποσά πόρους Ε να τον πάρει αλλά αυτός ήθελε να μείνει Βραζιλία..σε μια μεταγραφή δεν είναι μόνο τα λεφτά τον ομάδων είναι και ο παίκτης ..
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Εγώ φιλε με την εικόνα του Κάργα και χωρίς να έχω καμία ιδέα για το επίπεδο του νασμπεργκ, μαζί σου ειμαι.Θεωρώ πως στα στοπερ υπάρχει έλλειψη,ειδικά με το γεγονός ότι νασμπερκ Μιχαηλίδης κουλιερακης ειναι μόνο αριστερά στοπερ , θέλει προσευχές ο ινγκι να είναι καλά η ο καργας να είχε απλά 2 τραγικές εμφανίσεις και ως δεξί στοπερ με έναν από τους άλλους δίπλα του ,όταν χρειαστεί να παίξει να το γυρίσει
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

aivas19 έγραψε:

Και ξαναρωταω: αν τραυματιστει ο Ιγκι τι θα κανουμε; [DIZZY FACE]
τι τι θα κανουμε ρε φιλε δεν εχεις τον στοπερ χθες που τον περνουσαν σαν σταματημενο οι επιθετικοι της 4ης ομαδας της βουλγαριας,με το 4 στο λαιμο ?θες και αλλον ρε κακομαθημένε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

dimpaok4 έγραψε:Μπορει καποιος να μου βρει μια ομαδα απο ολο τον κοσμο που εχει 3 σεντερ φορ και δεν ξερει τι μπορει να δωσει ο καθενας τους και μια ομαδα (ακομα και την ιδια) που εχει 3 σεντερ φορ που και των τριων ληγει το συμβολαιο την επομένη χρονια?
H ανταπαντηση στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου ειναι ο Αντονιο Τσολακ. Ο ΠΑΟΚ εσκασε 3+ μυρια για τον Τσολακ και ολοι μας πιστεψαμε οτι ειχαμε εναν πολυ καλο επιθετικο και στανταρ καμια 15αρια + γκολ. Δεν τον ειχαμε δει τον Τσολακ να παιζει με την φανελα του ΠΑΟΚ αλλα το πιστεψαμε βασει και του παρελθοντος του. Η σχυνεχεια γνωστη.

Αντιστοιχα δεν εχουμε δει ουτε τον Ολιβειρα, ουτε τον Μπραντον και ουσιαστικα ουτε τον Κουτσια.
Οποτε μηπως να τους δουμε πρωτα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”