Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Maxpaok

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η συμπεριφορά και οι αντιδράσεις του αρχηγού λίγο ως πολύ αναμενόμενες.
Ή φότο με τον πανηγυρισμό του μουργου λέει πολλά.
Η δήλωση του τσολακ, συμπληρώνει, επιβεβαιώνει τον ορισμό.
Έφθασε λίγες εβδομάδες πριν να είναι ο 2ος σέντερ φορ και ο τραυματίας με χιαστους, ένα χρόνο απών του πήρε την θέση! Κι όμως δηλώνει οικογένειά κι όχι αποκληρος!!!!
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο πιο πετυχημένος προπονητής που έχει περάσει. Έχει σπάσει όλα τα κοντέρ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Είμαι ένα από τα "παλληκάρια" που μέσα στο Πάσχα έγραψα για τις ευθυνες του ρουμάνου για το γεγονός ότι η ομάδα παίζει (όπως όλοι σχεδόν λέμε) κρίσιμα παιγνίδια με παίκτες μέτριας ποιότητας (Ταυλορ, Σίντγκλευ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Τσόλακ κ.λπ).
Ισχύει αυτό ή όχι ?
Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι με αυτους τους μέτριους παίκτες η ομάδα παίρνει αποτελέσματα προκρισης (το έκανε με αεκ, το έκανε με γαύρο, το έκανε ευρώπη μέχρι να πέσει πάνω στη μαρσείγ), το πιστώνουμε στον ρουμάνο που έκανε αυτούς τους παίκτες ένα σύνολο που αρνείται να τα παρατήσει και να χάσει. Καμία αντίρρηση.
Την ουσία του μηνυματός μας την παραβλέπετε
Έγραψα (και άλλοι) ότι
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΟΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Συνεπώς θέλουμε το ρουμάνο χωρίς όμως τα λάθη που έγιναν πέρυσι.
Όπως ολοι λέμε, ΑΝ ΕΊΧΑΜΕ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, οι προκρίσεις θα έρχονταν με νίκες, η ομάδα θα τους τελείωνε όλους από την αρχή, χωρίς καρδιοκτύπια.
Κι εγώ την Κυριακή θα είμαι εδώ.
Αρκεί να υπάρχει διάθεση να σκάσουμε κάποια λεφτά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

EugenePAOKI έγραψε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε παραπάνω αλλά ένα πολύ υποτιμημένο στοιχείο της φετινής μας πορείας είναι η φυσική μας κατάσταση. Έχουμε παίξει με διαφορά τα περισσότερα -και πιο δύσκολα- παιχνίδια αλλά και πάλι τρέξαμε περισσότερο από τον ολυμπιακό. Έχει γίνει καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα και χωρίς να έχουμε τρομερό βάθος.
Πραγματικά η φυσική κατάσταση είναι πολύ καλή.

Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από -keeper- »

Είναι προφανές ότι η ομάδα στερείται ποιοτικών λύσεων μεσοεπιθετικά αλλά η δουλειά που έχει κάνει ο Λούτσε είναι εκπληκτική .
Γι αυτό κ βγάζει σπυράκια όταν ακούει για πολλές μεταγραφές .. μην τυχόν χαλάσει η δυναμική του γκρουπ που τόσο δύσκολα χτίζεται .

Με κουτσούς με στραβούς με λίγους, με αλλαγή στην αλλαγή (!!!!) , οποίος κ να μπει ξέρει που και πως να σταθεί .

Επίσης εκπληκτικό είναι το πως η ομάδα διαχειρίζεται τα παιχνίδια στις αλλαγές ρυθμού . Όπως με τη μαρσειγ έτσι και χθες, έτρεχε όταν έπρεπε και έσβηνε το παιχνίδι όταν ήθελε .
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

sourmenetes έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Είμαι ένα από τα "παλληκάρια" που μέσα στο Πάσχα έγραψα για τις ευθυνες του ρουμάνου για το γεγονός ότι η ομάδα παίζει (όπως όλοι σχεδόν λέμε) κρίσιμα παιγνίδια με παίκτες μέτριας ποιότητας (Ταυλορ, Σίντγκλευ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Τσόλακ κ.λπ).
Ισχύει αυτό ή όχι ?
Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι με αυτους τους μέτριους παίκτες η ομάδα παίρνει αποτελέσματα προκρισης (το έκανε με αεκ, το έκανε με γαύρο, το έκανε ευρώπη μέχρι να πέσει πάνω στη μαρσείγ), το πιστώνουμε στον ρουμάνο που έκανε αυτούς τους παίκτες ένα σύνολο που αρνείται να τα παρατήσει και να χάσει. Καμία αντίρρηση.
Έγραψα (και άλλοι) ότι
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΟΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Όπως ολοι λέμε, ΑΝ ΕΊΧΑΜΕ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, οι προκρίσεις θα έρχονταν με νίκες, η ομάδα θα τους τελείωνε όλους από την αρχή, χωρίς καρδιοκτύπια.
Αν, αν λέω εγώ τώρα, από τις συζητήσεις με Μπότο και Σαββίδη, διαπιστώσει ότι μπαίνει όριο στα χρήματα με αποτέλεσμα οι επιλογές του που θα ανέβαζαν την ποιότητα της ομάδας δεν θα υλοποιηθούν, τι οφείλει να κάνει ?
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Τόσα σώβρακα ρε Λουτσέσκου, τι τα κάνεις? που τα βάζεις?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

zissos έγραψε:Τόσα σώβρακα ρε Λουτσέσκου, τι τα κάνεις? που τα βάζεις?
Πόσα ?
αεκ, γάβρο κύπελο
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
zissos έγραψε:Τόσα σώβρακα ρε Λουτσέσκου, τι τα κάνεις? που τα βάζεις?
Πόσα ?
αεκ, γάβρο κύπελο
Και Γάνδη, Μίντιλαντ ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Αν, αν λέω εγώ τώρα, από τις συζητήσεις με Μπότο και Σαββίδη, διαπιστώσει ότι μπαίνει όριο στα χρήματα με αποτέλεσμα οι επιλογές του που θα ανέβαζαν την ποιότητα της ομάδας δεν θα υλοποιηθούν, τι οφείλει να κάνει ?
Να μείνει και να δουλέψει με αυτά που θα του δώσουν

Έχεις καταλάβει τι γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο με την οικονομική κρίση; Πως έχουν επηρεαστεί όλες οι ομάδες από τον covid και τον πόλεμο στην Ουκρανία;
Έχεις καταλάβει πως πέρα από αυτά, έχουμε καινούριο γήπεδο στα σκαριά που θα κοστίσει ~100Μ, όλα -έτσι όπως το πάνε- από την τσέπη του Ιβάν;
Έχεις καταλάβει πως ο Ιβάν έχει δώσει 160εκ και έχει δημιουργήσει ένα τέλειο εργασιακό περιβάλλον για τα μέλη του αγωνιστικού;
Έχεις καταλάβει πως ο Λουτσέσκου παίρνει 1.7εκ μαζί με το τιμ του, λεφτά που παρότι τα αξίζει, είναι πολυτέλεια για την Ελλάδα;

Και εσύ τι θέλεις; Να σηκωθεί να φύγει επειδή μπορεί να budget να ανέβει 3Μ και όχι 13Μ;
Ή να βγει και να κράξει μία διοίκηση που έχει ανεβάσει 10 επίπεδα την ομάδα και έχει ως στόχο ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί και χωρίς τον Ιβάν στο μέλλον;
Ε, όχι.

Ο οργανισμός είναι τυχερός που έχει τον Ιβάν, είναι τυχερός που έχει Λουτσέσκου και Μπότο στο αγωνιστικό.
Και οι παραπάνω βγάζουν προς τα έξω μία εξαιρετική συνεργασία προς το παρόν.
Αντί να στηρίζουμε, κάνουμε υποθέσεις και τρέχουμε να καταλογίσουμε ευθύνες για πράγματα που δεν έχουν καν γίνει.

Έλεος.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Napoli4 έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Αν, αν λέω εγώ τώρα, από τις συζητήσεις με Μπότο και Σαββίδη, διαπιστώσει ότι μπαίνει όριο στα χρήματα με αποτέλεσμα οι επιλογές του που θα ανέβαζαν την ποιότητα της ομάδας δεν θα υλοποιηθούν, τι οφείλει να κάνει ?
Να μείνει και να δουλέψει με αυτά που θα του δώσουν

Έχεις καταλάβει τι γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο με την οικονομική κρίση; Πως έχουν επηρεαστεί όλες οι ομάδες από τον covid και τον πόλεμο στην Ουκρανία;
Έχεις καταλάβει πως πέρα από αυτά, έχουμε καινούριο γήπεδο στα σκαριά που θα κοστίσει ~100Μ, όλα -έτσι όπως το πάνε- από την τσέπη του Ιβάν;
Έχεις καταλάβει πως ο Ιβάν έχει δώσει 160εκ και έχει δημιουργήσει ένα τέλειο εργασιακό περιβάλλον για τα μέλη του αγωνιστικού;
Έχεις καταλάβει πως ο Λουτσέσκου παίρνει 1.7εκ μαζί με το τιμ του, λεφτά που παρότι τα αξίζει, είναι πολυτέλεια για την Ελλάδα;

Και εσύ τι θέλεις; Να σηκωθεί να φύγει επειδή μπορεί να budget να ανέβει 3Μ και όχι 13Μ;
Ή να βγει και να κράξει μία διοίκηση που έχει ανεβάσει 10 επίπεδα την ομάδα και έχει ως στόχο ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί και χωρίς τον Ιβάν στο μέλλον;
Ε, όχι.

Ο οργανισμός είναι τυχερός που έχει τον Ιβάν, είναι τυχερός που έχει Λουτσέσκου και Μπότο στο αγωνιστικό.
Και οι παραπάνω βγάζουν προς τα έξω μία εξαιρετική συνεργασία προς το παρόν.
Αντί να στηρίζουμε, κάνουμε υποθέσεις και τρέχουμε να καταλογίσουμε ευθύνες για πράγματα που δεν έχουν καν γίνει.

Έλεος.
Καμία αντίρρηση σε όσα επισημαίνεις.
Αυτό που λέω είναι να μας πει (πουν) ποιό το συγκεκριμένο πλάνο ενίσχυσης. Με λελογισμένες μεταγραφές λόγω γενικότερων συγκυριών ? Με λελογισμένες. Να γνωρίσουμε το ταβάνι για να συνειδητοποιήσουμε έως που μας παίρνει να ζητάμε.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μεγάλο παράσημο το γεγονός ότι τους κρατάει όλους ευχαριστημένους.
Ο Βαρέλα είναι ο πρώτος που τρέχει για να πανηγυρίσει το γκολ με τον Τσόλακ και κάπου στους πανηγυρισμούς ο Κούτσιας του δίνει μια αγκαλιά με ύφος γεμάτο ικανοποίηση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Προκριση μεσα στο τηγάνι απεναντι στο γαυρο και με μιση ομαδα.Ουτε 2 σελιδες τα ποστ εδω μεσα.
Φυγε ρε δεν εχει ενδιαφερον πλεον.Βαρεθηκε ο κοσμος
Κατσε να το τακτοποιησω αυτο.
Ρε σεις, ειμαστε 14 βαθμους πισω, αν χασει το κυπελλο ειναι πετυχημενη η χρονια σε συγκριση με περσι?
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ισχύει αυτό ή όχι ?
Έγραψα (και άλλοι) ότι
Αν, αν λέω εγώ τώρα, από τις συζητήσεις με Μπότο και Σαββίδη, διαπιστώσει ότι μπαίνει όριο στα χρήματα με αποτέλεσμα οι επιλογές του που θα ανέβαζαν την ποιότητα της ομάδας δεν θα υλοποιηθούν, τι οφείλει να κάνει ?
Εκτός ( παγκόσμιας και κοινωνικής ) πραγματικότητας είσαι φίλε.
Αντί να εύχεσαι να συνεχίσει να βάζει έστω αυτά τα λίγα εκατομμυριάκια που βάζει ο Σαββίδης και να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα, μΕ το ζόρι να βγεις και σήμερα να γκρινιάξεις.

Δε χρειάζονται ειρωνειες
Mod team
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Dimg4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Προκριση μεσα στο τηγάνι απεναντι στο γαυρο και με μιση ομαδα.Ουτε 2 σελιδες τα ποστ εδω μεσα.
Φυγε ρε δεν εχει ενδιαφερον πλεον.Βαρεθηκε ο κοσμος
Κατσε να το τακτοποιησω αυτο.
Ρε σεις, ειμαστε 14 βαθμους πισω, αν χασει το κυπελλο ειναι πετυχημενη η χρονια σε συγκριση με περσι?
Το παιδί διψάει και δεν το αφήνετε να μιλήσει..

Χαχαχα..

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”