Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Τα οικονομικα στον αθλητισμο ειναι μια κατηγορια μονα τους στην οικονομικη επιστημη.
Η αξια των παικτων μεταβαλλεται συνεχως οποτε και η αξια μιας ομαδας.
Εννοειται οτι στο χαρτι δεν μπορει να αποτυπωθει η ''χρηματιστηριακη'' αξια ενος παικτη και ποσο εκτιμαται στην αγορα.
Αποτυπωνονται μονο τα πραγματικα ποσα.
Η αξια των παικτων μεταβαλλεται συνεχως οποτε και η αξια μιας ομαδας.
Εννοειται οτι στο χαρτι δεν μπορει να αποτυπωθει η ''χρηματιστηριακη'' αξια ενος παικτη και ποσο εκτιμαται στην αγορα.
Αποτυπωνονται μονο τα πραγματικα ποσα.
Lol.φιλε είναι καλό να ασχοληθείς με κάτι που μπορείς να το καταλάβεις.οι αε είναι δύσκολο πεδίο.abc_o_ karpouzas έγραψε:οταν λες ζημιογονα ...φιλε...καναδε τι ακριβως εννοεις??
οταν αυτην την στιγμη ...μονο το ροστερ...εχει αξια ...χ ... εκατομμυρια πως ειναι δυνατον η εταιρια να ειναι ζημιογονα...
- abc_o_ karpouzas
Taseos έγραψε:Lol.φιλε είναι καλό να ασχοληθείς με κάτι που μπορείς να το καταλάβεις.οι αε είναι δύσκολο πεδίο.abc_o_ karpouzas έγραψε:οταν λες ζημιογονα ...φιλε...καναδε τι ακριβως εννοεις??
οταν αυτην την στιγμη ...μονο το ροστερ...εχει αξια ...χ ... εκατομμυρια πως ειναι δυνατον η εταιρια να ειναι ζημιογονα...
δωστο...για να το καταλαβω ...φιλε του λογιστηριου....
οταν λεμε μια ΑΕ ειναι ζημιογονα τι εννοουμε...κανε το πεδιο ευκολο...
Οντως ειναι πολυ δυσκολο πεδιο.
Και επειδη καποιοι το κανουν πολυ μπακαλικα...πηραμε τοσα...δωσαμε τοσα...αρα χωσε Ιβαν και εκλεισε η κανουλα και τετοιες μαλακιες ενημερωτικα θα αναφερω το εξης:
Αποτελεσματα χρησης στις 30/06/2020
Ζημιες μετα φορων.... 26.853.245,35.
Στις 30/06/21 βελτιωθηκε καπως η κατασταση...
Ζημιες μετα φορων...3.710.414,07
Και επειδη καποιοι το κανουν πολυ μπακαλικα...πηραμε τοσα...δωσαμε τοσα...αρα χωσε Ιβαν και εκλεισε η κανουλα και τετοιες μαλακιες ενημερωτικα θα αναφερω το εξης:
Αποτελεσματα χρησης στις 30/06/2020
Ζημιες μετα φορων.... 26.853.245,35.
Στις 30/06/21 βελτιωθηκε καπως η κατασταση...
Ζημιες μετα φορων...3.710.414,07
- abc_o_ karpouzas
τι ακριβως εγινε μεσα σε εναν χρονο και φαινετε αυτη η διαφορα....
το προβλημα ειναι καθαρα ....λογιστικο...και οχι πραγματικο..
το προβλημα ειναι καθαρα ....λογιστικο...και οχι πραγματικο..

Δεν ειναι καθολου λογιστικο...ειναι πραγματικο.
Αυξηθηκαν παρα πολυ τα ποσα απο διαφημισεις,χορηγιες και τα ποσα απο ουεφα...σε μια χρονια μαλιστα που τα εσοδα απο εισητηρια ηταν 0.
Με τα εισητηρια θα μπορουσε να ηταν η χρονια στο συν...γιατι ειναι κοντα στα 5 μυρια τα εισητηρια.
- abc_o_ karpouzas
εγω επιμενω οτι ειναι λογιστικο...
ο ΠΑΟΚ εχει περιουσια δικια του και οχι υποθηκευμενη...
μια περιουσια η οποια εχει υπερπολλαπλασια αξια των οποιοων ισολογισμων και ειναι δικια του...
ανα πασα στιγμη αυτη η περιουσια μπορει να αποτελεσει εγγυητη της...ομαλης...πορειας
ενα απλο παραδειγμα που ανεφερα ειναι οι παικτες οι οποιοι εχουν ...χ...αξια και ειναι ιδιοκτησια της παε ΠΑΟΚ..
ανα πασα στιγμη η παε μπορει να ρευστοποιηση τους παικτες και να ισοσκελισει τις....ζημιες...
ο ΠΑΟΚ εχει περιουσια δικια του και οχι υποθηκευμενη...
μια περιουσια η οποια εχει υπερπολλαπλασια αξια των οποιοων ισολογισμων και ειναι δικια του...
ανα πασα στιγμη αυτη η περιουσια μπορει να αποτελεσει εγγυητη της...ομαλης...πορειας
ενα απλο παραδειγμα που ανεφερα ειναι οι παικτες οι οποιοι εχουν ...χ...αξια και ειναι ιδιοκτησια της παε ΠΑΟΚ..
ανα πασα στιγμη η παε μπορει να ρευστοποιηση τους παικτες και να ισοσκελισει τις....ζημιες...
Δυστυχως καρπουζα μου δεν μπορω να εξηγησω εδω στα στενα πλαισια ενος φορουμ αυτα που εκανα εγω 2 χρονια να καταλαβω στην σχολη.
Οποτε ας το αφησουμε εδω.
Οποτε ας το αφησουμε εδω.
-
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ;abc_o_ karpouzas έγραψε:οταν λες ζημιογονα ...φιλε...καναδε τι ακριβως εννοεις??

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ;

ΒΑΤΕΡΛΩ ΛΟΓΙΚΗΣ;

ΕΦΙΑΛΤΗΣ η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
abc o karpouzas,
Εισαι Θεουλης.

Ναι psyko, δεν έχει νόημα ρε.
Εξηγήσαμε κάποια πράγματα χθες ο καθένας στον τομέα του (νομική και λογιστική) οσο πιο απλά γίνεται.
Ακόμα και εμείς που έχουμε μια γενική κατάρτιση λόγω σπουδών είπαμε ότι το Δίκαιο και η Λογιστική Ανώνυμων Εταιριών (πόσο μάλλον Ποδοσφαιρικων Ανώνυμων Εταιριών) είναι ένας δύσκολος και εξειδικευμένος τομέας που δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο.
Όπως βλέπεις κάποιοι άνθρωποι απλα ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν.
Δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση.
Ο άλλος εξ Γερμανίας ορμώμενος μου επιτέθηκε και προσωπικά με απαράδεκτους χαρακτηρισμους. Θα κάτσω εγώ να χαλάσω την ζαχαρένια μου για να βάλω μυαλό στον Ντίσελντορφ; Ούτε καν.
Πάμε παρακάτω.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξηγήσαμε κάποια πράγματα χθες ο καθένας στον τομέα του (νομική και λογιστική) οσο πιο απλά γίνεται.
Ακόμα και εμείς που έχουμε μια γενική κατάρτιση λόγω σπουδών είπαμε ότι το Δίκαιο και η Λογιστική Ανώνυμων Εταιριών (πόσο μάλλον Ποδοσφαιρικων Ανώνυμων Εταιριών) είναι ένας δύσκολος και εξειδικευμένος τομέας που δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο.
Όπως βλέπεις κάποιοι άνθρωποι απλα ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν.
Δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση.
Ο άλλος εξ Γερμανίας ορμώμενος μου επιτέθηκε και προσωπικά με απαράδεκτους χαρακτηρισμους. Θα κάτσω εγώ να χαλάσω την ζαχαρένια μου για να βάλω μυαλό στον Ντίσελντορφ; Ούτε καν.
Πάμε παρακάτω.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Abc o karpouzas,
Να ζητήσουμε από τον Ιβάν να επενδύσει τις ζημιές των κερδών η τα κέρδη των ζημιών.
Δεν με βλέπω καλά σήμερα, θα πεθάνω από τα γέλια.

Να ζητήσουμε από τον Ιβάν να επενδύσει τις ζημιές των κερδών η τα κέρδη των ζημιών.

Η αε φίλε δεν είναι είναι ένα απλό ε3.και ένα έντυπο Ν. έχει πολύ δουλειά από πίσω για να βγαίνεις εσύ και να λες είναι λογιστικό γιατί οι παίκτες έχουν αξία.η αξία των παικτών η πλασματικη φαίνεται στο ισολογισμό πλέον και στα αποτελέσματα χρήσης. Αυτό ππυ βλέπεις ως αποτέλεσμα τα έχει περιλάβει αυτά.κανε λοιπόν τον έξυπνο σε κατι πιο κοντά σε αυτά που ξέρεις.δεν είναι κακό.ουτε εγώ ξέρω να φτιάχνω μηχανή αυτοκινήτου.αυτο δε σημαίνει ότι επειδή την βλέπω έτοιμη ξέρω και πως φτιαχνεται
- abc_o_ karpouzas
ε οχι και να πεθανεις απο τα γελια ρε φιλε...δεν θελω κατι τετοιο...γιατι ξερω οτι ποναει πολυ...mailo21+ έγραψε:Abc o karpouzas,
![]()
.......
εγω αυτο που λεω...και δεν λεω οτι εγραψα τα...απαντα του λογιστηριου...ειναι οτι πιστευω οτι οποιες διαφορες εμφανιζονται ειναι λογιστικες...
η παε ουτε χρωσταει σε τραπεζες ουτε υποθηκες εχει και ..ολα...ειναι δικα της...
πως γινεται να εχει...πραγματικες...ζημιες....
ποιος επιχειρηματιας κραταει εταιρια με...πραγματικες ...ζημιες....
Σε τι να έχει υποθήκη βρε παλικάρι μου.τι έχει ιδιοκτησία η παε και θα βάλει υποθηκες; το λεωφορείο και από πότε η υποθήκη παράγει ζημιά?
- abc_o_ karpouzas
Taseos έγραψε:...........κανε λοιπόν τον έξυπνο σε κατι πιο κοντά σε αυτά που ξέρεις.δεν είναι κακό.......
κανω εγω τον εξυπνο??
μαλιστα ..οκ εσυ ξερεις.. πανε τωρα μπροστα σε ενα καθρεφτη και αυτοθαυμασου...
και την επομενη φορα ποιο καλα θα ειναι ...αφου συμμετεχεις σε εναν διαλογο ...να κανεις πραγματικο διαλογο και οχι λογιστικο...