Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ηταν αρκετα καλός στον Ολυμπιακό ο κασαμι, και έκανε εξαιρετική χρόνια φέτος (κάπου είδα πολλά γκολ και ασσιστ).
Είχε πολλά θέματα με αποδυτήρια και γενικά πολύ κακή εξωγηπεδικη ζωή στον Ολυμπιακο...βέβαια μεγαλωσε από τότε...
Απορώ πως είναι ακόμα ελεύθερος... Ρεπορτάζ του Ολυμπιακού λένε ότι έκανε πολλές προσπάθειες να γυρίσει φέτος πίσω
Είχε πολλά θέματα με αποδυτήρια και γενικά πολύ κακή εξωγηπεδικη ζωή στον Ολυμπιακο...βέβαια μεγαλωσε από τότε...
Απορώ πως είναι ακόμα ελεύθερος... Ρεπορτάζ του Ολυμπιακού λένε ότι έκανε πολλές προσπάθειες να γυρίσει φέτος πίσω
Χιλιες φορες να βαλει τον Τσιγγαρα μεσα και να παρει παιχνιδια το παιδι παρα να μπλεξουμε με σιχαματα. Κιας μην παρω αποτελεσματα. Δηλαδη ποτε θα παιξει η νεα γενια? Αντε απο εδω σιγα μη φερω παιδια των ΕΟ να Κανω μετα πως δεν ξερω ποιος με τρυπησε?
Ετσι θα μεινουμε και η διοικηση εχει αποφασισει αυτο. Εγω δεν θελω να ερθει κανεις τωρα. Ειχαν χρονο να παρουν παικτεςαλλα τον ξεδεψαν κοιτωντας πως να διωξουν/πουλησουν παικτες. Ειναι μεταβατικη χρονια. Εγω ειμαι προετοιμασμενος για πολλες γκελες και πολυ δυσκολη χρονια. Αυτο που θελω/ελπιζω ειναι να γινουν στοχευμενες κινησεις με καλους παικτες σε θεσεις που πραγματικα ποναμε στις επομενες μεταγραφικες περιοδους. Ενας δυο στο κεντρο το χειμωνα, και συμπληρωματα το καλοκαιρι που φευγει ο Ζιφκο και ο Καντουρι και πιθανως πουλιεται και ο Γιαννουλης. Σε δυο χρονια αν δουλεψουν σωστα και μελετημενα θα κανουμε ανταγωνιστικη ομαδα.
Δηλαδη και να φερουν τωρα εναν παικταρα στο κεντρο που και για ποσο θα βοηθησει? Η ομαδα ειναι νεα, με πολλους νεους παικτες και η χρονια μεγαλη και με απαιτησεις. Και παικταρα να φερουν πιστευω οτι θα χαθει σε ολο αυτο που εφτιαξαν. Οπως χαθηκε και Ο Μπερμπαντωφ που τοτε ηταν μεγαλυτερο μεγεθος απο την ομαδα μας και τελικα δεν βοηθησε.
Επισης Δεν θελω παλι φορτωμα στην ομαδα με διαφορους μουλεν και σελεν και βερμπλουμ και αλλους τετοιους. Τους κλεινουν μεσα στο αγχος και μετα τους φορτωνομαστε για τριετιες και δεν εχουμε μπατζετ για σωστες κινησεις.
Ετσι θα μεινουμε και η διοικηση εχει αποφασισει αυτο. Εγω δεν θελω να ερθει κανεις τωρα. Ειχαν χρονο να παρουν παικτεςαλλα τον ξεδεψαν κοιτωντας πως να διωξουν/πουλησουν παικτες. Ειναι μεταβατικη χρονια. Εγω ειμαι προετοιμασμενος για πολλες γκελες και πολυ δυσκολη χρονια. Αυτο που θελω/ελπιζω ειναι να γινουν στοχευμενες κινησεις με καλους παικτες σε θεσεις που πραγματικα ποναμε στις επομενες μεταγραφικες περιοδους. Ενας δυο στο κεντρο το χειμωνα, και συμπληρωματα το καλοκαιρι που φευγει ο Ζιφκο και ο Καντουρι και πιθανως πουλιεται και ο Γιαννουλης. Σε δυο χρονια αν δουλεψουν σωστα και μελετημενα θα κανουμε ανταγωνιστικη ομαδα.
Δηλαδη και να φερουν τωρα εναν παικταρα στο κεντρο που και για ποσο θα βοηθησει? Η ομαδα ειναι νεα, με πολλους νεους παικτες και η χρονια μεγαλη και με απαιτησεις. Και παικταρα να φερουν πιστευω οτι θα χαθει σε ολο αυτο που εφτιαξαν. Οπως χαθηκε και Ο Μπερμπαντωφ που τοτε ηταν μεγαλυτερο μεγεθος απο την ομαδα μας και τελικα δεν βοηθησε.
Επισης Δεν θελω παλι φορτωμα στην ομαδα με διαφορους μουλεν και σελεν και βερμπλουμ και αλλους τετοιους. Τους κλεινουν μεσα στο αγχος και μετα τους φορτωνομαστε για τριετιες και δεν εχουμε μπατζετ για σωστες κινησεις.
Πέρυσι στην Σιόν έκανε 15 γκολ.Παιζει 6-8 άνετα.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τωρα που το θυμηθηκα ο Κασαμι ειναι και φιλος με τον γιο του Μαρινακη, οποτε μακρια...
εγω παλι θα πω Kasami και Remi Walter. οι αλλοι που γραφεις δε μου γεμιζουν το ματι. αλλα με ξερεις εμεναjoshua έγραψε:Τεσσερις περιπτώσεις μοιάζει να ξεχωρίζουν από τους ελεύθερους,όπως έγραψα και άλλου. Κασαμι,Ιμπουλα,Λουσαμπα και ο Καπτουμ που έγραψε ο Εβριτης διαφορετικές ολες αλλά μοιάζει να αξίζει τον κόπο να τις ξεψαχνίσει κάποιος και φαντάζομαι το κάνουν ήδη στη ΠΑΕ.Πιθανοτητες λίγες... Για ενίσχυση στην επίθεση,παίκτη να παίζει πίσω από το φορ δεν βρήκα πραγματικά τίποτα. Τα παιδιά που το κατέχουν πιο πολύ το scouring έχουν δει κάτι που δεν είδα;

το σδνα παντως αρχισε το μασαζ οτι τελειωσαμε με μεταγραφες και μονο αν προκυψει κατι εξαιρετικο θα γινει κινηση. να χαμε να λεγαμε δλδ.
Δηλαδη πως μπορει να προκυψει κατι εξαιρετικο?Να μεινει ελευθερος αναδρομικα?jibbie έγραψε:εγω παλι θα πω Kasami και Remi Walter. οι αλλοι που γραφεις δε μου γεμιζουν το ματι. αλλα με ξερεις εμεναjoshua έγραψε:Τεσσερις περιπτώσεις μοιάζει να ξεχωρίζουν από τους ελεύθερους,όπως έγραψα και άλλου. Κασαμι,Ιμπουλα,Λουσαμπα και ο Καπτουμ που έγραψε ο Εβριτης διαφορετικές ολες αλλά μοιάζει να αξίζει τον κόπο να τις ξεψαχνίσει κάποιος και φαντάζομαι το κάνουν ήδη στη ΠΑΕ.Πιθανοτητες λίγες... Για ενίσχυση στην επίθεση,παίκτη να παίζει πίσω από το φορ δεν βρήκα πραγματικά τίποτα. Τα παιδιά που το κατέχουν πιο πολύ το scouring έχουν δει κάτι που δεν είδα;![]()
το σδνα παντως αρχισε το μασαζ οτι τελειωσαμε με μεταγραφες και μονο αν προκυψει κατι εξαιρετικο θα γινει κινηση. να χαμε να λεγαμε δλδ.
υπαρχουν ελευθεροι που μπορει να ειναι 'καλα" ονοματα αλλα δεν ξερουμε σε τι φαση μπορει να ειναι.
πολλοι βέβαια έξω από το μπατζετ που φαίνεται να κινούμαστε και ειδικότερα αν κανείς σκεφτεί ότι μπορεί να μην ειναι σε θέση να αποδώσουν απευθείας...
θα ξεχώριζα ίσως τους Marko Vejinovic που εχει στοιχεια πλειμεικερ αλλα εμεινε ελευθερος...νωρίς και το γιατι δεν εχει βρει ακομα ομαδα ειναι ενα θεμα..
Krhin που έβγαλε και κάποια χρόνια γρανάδα και ειναι λιγο πιο αμυντικογενής απο τον άνω
παλιος αγαπημένος που δεν εξελίχτηκε όπως περιμεναν μερικοί, αριστεροπόδαρος όμως
bertollaci
και μπροστά μονο τον Γιάγια το Σανόγκο αλλά δεν ξερω τι φαση ειναι και αυτος.
βεβαια εχει και αλλα παιχτακια ελευθερα, ενας χαμουλης γινεται εκει εξω
αλλά σίγουρα θα θέλει να εχεις πολυ καλή γνωση των δεδομένων για κάποιον ελεύθερο..
υγ: totem χιλιες φορες να βαλει το τσιγγαρα, μαζι σου ειμαι. αλλα δε χρειαζεται να το πεις και χιλιες φορες
τ σβησω εγω ρε 
πολλοι βέβαια έξω από το μπατζετ που φαίνεται να κινούμαστε και ειδικότερα αν κανείς σκεφτεί ότι μπορεί να μην ειναι σε θέση να αποδώσουν απευθείας...
θα ξεχώριζα ίσως τους Marko Vejinovic που εχει στοιχεια πλειμεικερ αλλα εμεινε ελευθερος...νωρίς και το γιατι δεν εχει βρει ακομα ομαδα ειναι ενα θεμα..
Krhin που έβγαλε και κάποια χρόνια γρανάδα και ειναι λιγο πιο αμυντικογενής απο τον άνω
παλιος αγαπημένος που δεν εξελίχτηκε όπως περιμεναν μερικοί, αριστεροπόδαρος όμως

και μπροστά μονο τον Γιάγια το Σανόγκο αλλά δεν ξερω τι φαση ειναι και αυτος.
βεβαια εχει και αλλα παιχτακια ελευθερα, ενας χαμουλης γινεται εκει εξω

υγ: totem χιλιες φορες να βαλει το τσιγγαρα, μαζι σου ειμαι. αλλα δε χρειαζεται να το πεις και χιλιες φορες

Πω ρε φιλε. Απο την μια δεν περνουσαν απο την αλλη περασαν 15 φορες και το χ πουθενα. Ευχαριστω αδελφε. Σβηστα.
αλλα απο ολους καλυτερη "¨μεταγραφη" θεωρω την επιστροφη του αύγουστου
κ οχι του μηνα με καποια επιστροφη στο χρονο
κ οχι του μηνα με καποια επιστροφη στο χρονο

- ΑποστόληςΑ
Ο Ιμπουλά θα είναι σε καθόλου καλή κατάσταση ώστε να να μας βοηθήσει, ή είναι πρώην;
Μπορει να θελει κανενας να ερθει τζαμπα. Εξαιρετικο το λες και αυτοbarlow4 έγραψε:Δηλαδη πως μπορει να προκυψει κατι εξαιρετικο?Να μεινει ελευθερος αναδρομικα?jibbie έγραψε:εγω παλι θα πω Kasami και Remi Walter. οι αλλοι που γραφεις δε μου γεμιζουν το ματι. αλλα με ξερεις εμεναjoshua έγραψε:Τεσσερις περιπτώσεις μοιάζει να ξεχωρίζουν από τους ελεύθερους,όπως έγραψα και άλλου. Κασαμι,Ιμπουλα,Λουσαμπα και ο Καπτουμ που έγραψε ο Εβριτης διαφορετικές ολες αλλά μοιάζει να αξίζει τον κόπο να τις ξεψαχνίσει κάποιος και φαντάζομαι το κάνουν ήδη στη ΠΑΕ.Πιθανοτητες λίγες... Για ενίσχυση στην επίθεση,παίκτη να παίζει πίσω από το φορ δεν βρήκα πραγματικά τίποτα. Τα παιδιά που το κατέχουν πιο πολύ το scouring έχουν δει κάτι που δεν είδα;![]()

Στα λεφτα που διναμε στον Μαουριτσιο υπαρχει τιποτα καλο; Αν οχι ας το κλεισουμε.
- invincible
Luiz Antonio Βραζιλιάνος με λίγο κάτι παραπάνω όμως. Αλλά πιάνει θέση ξένου. Ο φετινός ο Εσίτι είναι πολύ βελτιωμένος και έχεις και Ντακλας και Νινούα. Ο Σβαπ γράφει στατιστικά συνέχεια . Θέλουμε να ανανεώσουμε τον Ελ Καντουρί. Θα δώσεις καμία συμμέτοχή σε Τσιγγάρα. Δεν νομίζω να γίνει καμία μεταγραφή.icue έγραψε:Στα λεφτα που διναμε στον Μαουριτσιο υπαρχει τιποτα καλο; Αν οχι ας το κλεισουμε.