Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- invincible
- pagotatzis
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Πρώτα θα εξασφαλίσουμε τους ομίλους και μετά θα κάνουμε τις μεταγραφές που χρειάζονται γι αυτό.joshua έγραψε:Το ποσο με τρελαίνει πάντως αυτό το καμια μεταγραφή μέχρι τη Μπεσίκτας δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς. Ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας ποιος είναι,οι όμιλοι του Γιουρόπα δεν είναι; Δηλαδή αν αποκλειστούμε από την Μπεσίκτας ,μετά θα λέμε καμια μεταγραφή και μέχρι το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι;
Οι ομιλοι ρε Αποστολη εχουν δρομο ακομα αν τυχον αποκλειστουμε απο την Μπεσικτας.Δεν θα κανουμε δηλαδη μεταγραφες μεχρι τον Οκτωβρη σε αυτη τη περιπτωση?
Το πιστεύω αλλά παράλληλα έχω ενημερώσει και τα παιδιά του σάιτ:renegade έγραψε:Με το καλό να περάσουμε κ θα γίνουν πολύ καλές κινήσεις
Αν δεν έχουμε σημαντικές κινήσεις μετά την πρόκριση θα γίνω ο μεγαλύτερος μιρλας του φόρουμ.
Ο Τζόσουα θα με φθονεί και ο εις θα ζητάει αυτόγραφα.
Ξηγημενα πραματα
- ΑποστόληςΑ
Αυτό ακριβώς λέω.joshua έγραψε:Οι ομιλοι ρε Αποστολη εχουν δρομο ακομα αν τυχον αποκλειστουμε απο την Μπεσικτας.Δεν θα κανουμε δηλαδη μεταγραφες μεχρι τον Οκτωβρη σε αυτη τη περιπτωση?
Η βλακεία της βλακείας την βλακεία, ω βλακεία.
Πρώτα παίρνεις τους απαραίτητους παίκτες και μετά πετυχαίνεις τον στόχο. Αν είναι να πετύχουμε τον στόχο (όμιλοι) χωρίς μεταγραφές για ποιο λόγο να τις κάνουμε; Για το Ελληνικό πρωτάθλημα; 'Η μήπως για να φτάσουμε στους 8 του Europa;
- sourmenetes
- Moderator
Να φύγετε κύριε!!!rainmaker έγραψε:Το πιστεύω αλλά παράλληλα έχω ενημερώσει και τα παιδιά του σάιτ:renegade έγραψε:Με το καλό να περάσουμε κ θα γίνουν πολύ καλές κινήσεις
Αν δεν έχουμε σημαντικές κινήσεις μετά την πρόκριση θα γίνω ο μεγαλύτερος μιρλας του φόρουμ.
Ο Τζόσουα θα με φθονεί και ο εις θα ζητάει αυτόγραφα.
Ξηγημενα πραματα
Να πάτε αλλού!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Τολη τσάμπα ο καφές που ηπιατεΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό ακριβώς λέω.joshua έγραψε:Οι ομιλοι ρε Αποστολη εχουν δρομο ακομα αν τυχον αποκλειστουμε απο την Μπεσικτας.Δεν θα κανουμε δηλαδη μεταγραφες μεχρι τον Οκτωβρη σε αυτη τη περιπτωση?
Η βλακεία της βλακείας την βλακεία, ω βλακεία.
Πρώτα παίρνεις τους απαραίτητους παίκτες και μετά πετυχαίνεις τον στόχο. Αν είναι να πετύχουμε τον στόχο (όμιλοι) χωρίς μεταγραφές για ποιο λόγο να τις κάνουμε; Για το Ελληνικό πρωτάθλημα; 'Η μήπως για να φτάσουμε στους 8 του Europa;
...
Χαχαχα...
Τα πράγματα ειναι απλά. Για να κανουμε τις μεταγραφές που χρειάζετε για να περάσουμε στους ομίλους πρώτα πρέπει να περάσουμε στους ομίλους. Αν όμως περάσουμε στους ομίλους θα αποδειχθεί οτι δεν χρειαζόμασταν μεταγραφές για να περάσουμε στους ομίλους άρα δεν θα κάνουμε μεταγραφές. 
Εγώ για έναν λόγο φωνάζω. Με τον συγκεκριμένο προπονητή στο μόνο που θα ηλπιζα είναι να έρθει το ρόστερ πιο κοντά στα θέλω του και συγκεκριμένα για αρχή έναν παίκτη με ευχέρεια να παίζει πίσω από το φορ κάτι που ζητάει από πέρσι και θεωρώ πως μπορεί να αλλάξει την απαράδεκτη επιθετική εικόνα. Μέχρι τότε συγνώμη αλλά το μόνο που ελπίζω είναι η Μπεσίκτας να είναι ακόμα χειρότερη από εμάς.
ειναι σαν το προβλημα με τον καφε το πρωι, που θες καφε για να ξυπνησεις, αλλα πρεπει να τον ετοιμασεις εσυ αφου ξυπνησεις. μη σου τυχει!
joshua έγραψε:Εγώ για έναν λόγο φωνάζω. Με τον συγκεκριμένο προπονητή στο μόνο που θα ηλπιζα είναι να έρθει το ρόστερ πιο κοντά στα θέλω του και συγκεκριμένα για αρχή έναν παίκτη με ευχέρεια να παίζει πίσω από το φορ κάτι που ζητάει από πέρσι και θεωρώ πως μπορεί να αλλάξει την απαράδεκτη επιθετική εικόνα. Μέχρι τότε συγνώμη αλλά το μόνο που ελπίζω είναι η Μπεσίκτας να είναι ακόμα χειρότερη από εμάς.
Συμφωνώ απόλυτα
- sourmenetes
- Moderator
Καλημέρα είπαμε???
Καλημέρα!!!
Εδώ μόνο μεταγραφές!!
Καλημέρα!!!
Εδώ μόνο μεταγραφές!!