gika έγραψε:Να πω την αμαρτία μου, ο dpg μου είναι πολύ συμπαθής. Αγαπάει την ομάδα του, χώνει φράγκα, έχει τρέλα, είναι κάφρος, νιώθει από μπάσκετ. Είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του δικού μας Γιώργη. Θα χάσει το ελληνικό μπάσκετ, χωρίς Γιαννακόπουλο. Θα ήθελα να τον δω πάντως να τα χώνει και στον ποδοσφαιρικό παναθηναικό, να υπάρξει λίγος υγιής ανταγωνισμός. Όλο αυτό το γαυροσύστημα ενάντιον όλων, κούρασε.
Βέβαια, εδώ βλέπουμε τι παθαίνει κάποιος όταν ανοίγει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Γιουρολίγκα, κυβέρνηση, ολυμπιακός, αλαφούζος. Αν βάλεις και το πόσα εκατομμύρια παίζονται από πίσω.. Επίσης βλέπουμε πως 100 μπερδεμένα επηρεάζουν τις καταστάσεις για ένα πενηντάρικο, και πως η πλατιά μάζα σιωπεί γιατί θέλει απλά να βλέπει μπάλα/μπάσκετ και να μην σφάζεται για τα εκατομμύρια άλλων.
Εγώ πάλι, διαφωνώντας, τρέμω και μόνο στην ιδέα να τον βλέπει κι ο Γιώργης, σαν μια βελτιωμένη του έκδοση...
Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να είναι συμπαθής κάποιος, κάνοντας ντου, με τάγματα εφόδου, καταστρέφοντας ξένες περιουσίες και αφήνοντας πίσω του ημιθανή θύματα, σχετικά ή άσχετα με τις προσωπικές τους διαφορές...
Δεν μ ενδιαφέρει καν, ούτε ποιος είναι ο souvlatzis, ούτε κι ο άλλος, που άφησαν αναίσθητο, αλλά είναι ζωές...
Δεν μπορώ, όχι μόνο να συμπαθήσω, αλλά ούτε να μην αντιπαθήσω-καταγγείλω, τέτοιες, εκτός νόμου πράξεις, παρέα με τον οποιονδήποτε συμμετέχει σε αυτές, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο γιος μου κι όχι ο Πρόεδρος μου...
Καλό και το πωρωμένο οπαδιλίκι, του όποιου παράγοντα, καλά και τα φράγκα του, αλλά υπάρχουν και όρια... :ugeek:
Όχι μόνο ηθικά, αλλά και νόμιμα, τα οποία όταν ξεπερνιούνται, έστω λόγω θυματοποίησης, είτε πραγματικής, είτε πλασματικής, οδηγούν στο να ανταποδώσεις, έστω κάποια απ αυτά που έπαθες, εξομοιώνοντας σε με τον θύτη...
Θέλω να δω αν ο "πολύς" dpg θα έχει την ίδια τύχη, που θα έχει, έστω και η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι!!