Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από gk.box16 »

Οχι σοβαρος παιχτης οσο μιλουσε βουρκωνε.....δεν επαιξε προχτες.[/quote]
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο το είπε ο κανιας[/quote]

Πιστεψε το φιλε μου .
Εδω περσυ οταν τον ρωτησα τον νοεμβριο πως βλεπει την ομαδα μου απαντησε
ποια απο ολες ,γιατι στα αποδυτηρια ειμαστε 2, 3 ομαδες......οταν γινουμε μια θα σου πω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειχαμε ελληνες. Ο Ενας εκανε μπουρδελο τα αποδυτηρια και μολις εφυγε γιναμε μπαρτσελονα. Ο αλλος πρωτος σκορερ πουλεν αρχηγαρα και την ειδε σελεμπριτι και βετερανος στα 28 και παρε 0 γκολ στο πρωταθλημα που σου κοστισε ενα πρωταθλημα. Ο αλλος ελπιδοφορος (χαρισης), σουρωμενος 10 φορες και να φευγει απο την προπονηση λογω "ανακατεματος" στο στομαχι και ιωσης. Ο αλλος 10 χρονια στον ΠΑΟΚ δεξι μπακ και ο ανιψιος μου στα 14 εχει μαθει οτι η θεση απαιτει καλη σεντρα και μια στοιχειωδη τριπλα στο 1 με 1. Οχι κεφαλι κατω και κουτουλημα στις πινακιδες. Εχουμε τωρα κι αλλον ελπιδοφορο. Καθεται στο fb 6 το πρωι και την πεφτει σε γκομενες και μια φορα κοντεψε να φαει πολυ ξυλο σε καφε για παρενοχληση
Για ποιους ελληνες μιλατε? Για ποιους μισθοφορους ξενους μιλατε?? ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ @@ ΘΕΛΟΥΜΕ οχι Ελληνες με το ζορι. ΟΙ παιχταραδες Ελληνες κοστιζουν 5 μυρια. Οι ξενοι οχι τοσο. Και με "μισθοφορους" εγω προσωπικα εζησα τον ΠΙΟ ΠΑΟΚ απο τοτε που εβλεπα μαραγκο φραντζεσκο και βρυζα. Ειδα εναν ουρουγουανο να μασαει σιδερα, να εχει χασει την αγαπημενη του μητερα και να παστελωνει τον βαζελο και να κλαιει φορωντας την τιμημενη. Ειδα εναν βοσνιο μισθοφορο να ματωνει και σηκωνει ΜΕ @@ το λαβαρο μεσα στους τουρκους και μεχρι τωρα να εχει καψουρα την τουμπα.
Τετοιους μισθοφορους τους προτιμω απο βλαχοσελεμπριτι ελληνες που στον ελευθερο χρονο τους πιανουν να πινουν μαυρο... οποιος θελει ινφο για ποιους μιλαω ας στειλουν στο τσατ.
berry

Δημοσίευση από berry »

ξαναπες τα ντιμ. οχι μια αλλα πολλες φορες
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μεταγραφες ΤΕΛΟΣ. Αυτοι μεχρι να αποφασισουν για τον Καντουρι κ ανβθα δώσουν τα λεφτά που ήθελε, πηρε 12 μερες. Τωρα για να δουν τι θα κάνουν, θα παει μεσα Σεπτεμβρη! Και αντε να παρουν, ποιος θα τους διαλεξει οεοοοοο;;;; Ο φευγατος Μιχελ, ο Λουτσεσκου, ο Γιωργος Σαβββιδης, ο επομενος ΤΔ, ο Βουκιτς, ποιος;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Pablito έγραψε:
gk.box16 έγραψε:After me who?After prijio who?
Αυτα μου ειπε παιχτης μας χτες.
Και κατι λιγα ακομη.....
Επρεπε να του πεις και εσυ.. Μετα απο σενα το χαος, μετα απο σενα το τιποτα :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Να είσαι καλά ρε μαν!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η αλήθεια είναι ότι με μόνη υποχρέωση το πρωτάθλημα, ΟΝΤΩΣ δεν θέλουμε τόσο πολλές κινήσεις.

Αν λέμε όμως ότι κυνηγάμε τίτλο, χωρίς πλήρη γραμμή αμυντικών και χωρίς πλήρη γραμμή αμ. Χαφ, είμαστε αστείοι.

Αυτά φαινόντουσαν από προπερσι ως κενά και τα τσιριζαμε...

Έχοντας πλέον διώξει τον πράγματι κακό κλαους, πρέπει όπως και να χει να βρούμε αντικαταστάτη. Αν προωθηθει ο Μακ μπροστά, ΜΟΝΟ τοτε έχει λογική η έλευση Βιερίνια.

Συνεπώς κατ εμέ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ η έλευση αμυντικού ΚΑΙ αμυντικού χαφ, ενώ ο Βιερίνια είναι αναγκαιος μόνο αν δεν παίζει εξτρέμ ο Μακ. Ειδάλλως με Βιερίνια Μακ Κάμπος Ενρίκε λημνιο στις πτερυγες , είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ έχοντας ένα ματς τη βδομάδα!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

πολυ φοβαμαι οτι θα μας παρει 2-3 χρονιες για να μπουμε σε κλιμα ομαλοτητας ξανα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Rain δε θελαμε μετεγγραφες Γιάν ποσότητα ρόστερ αλλα για ποιοτητα

Χαφ μαλλον εχεις τα χειρότερα απο τους τέσσερις πλην δεκάρι μαλλον
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και μόνο για το πρωτάθλημα αμυντικό χαφ στόπερ και αλλαγή πριγιο είναι απαραίτητες κινήσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

gk.box16 έγραψε:Οχι σοβαρος παιχτης οσο μιλουσε βουρκωνε.....δεν επαιξε προχτες.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο το είπε ο κανιας[/quote]

Πιστεψε το φιλε μου .
Εδω περσυ οταν τον ρωτησα τον νοεμβριο πως βλεπει την ομαδα μου απαντησε
ποια απο ολες ,γιατι στα αποδυτηρια ειμαστε 2, 3 ομαδες......οταν γινουμε μια θα σου πω.[/quote]

Ειναι που ειναι μισθοφορος και δεν ποναει την φανελα οπως την ποναει ο χαρισακος...στο μαρκιζ για να ριξει γκομενακια.
Για αυτο αγαπαω αυτον τον παιχτη...ευλογια για τον ΠΑΟΚ μας τετοιοι παιχτες και τον βγαλαμε αμπαλο.Παιχτης με την ποιοτητα του και το βιογραφικο του δεν υπαρχει στην ελλαδα
Βεβαια εδω βγαλαμε αλλους κι αλλους αμπαλους,στον κανιας θα κολλησουμε?
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Azrael έγραψε:πολυ φοβαμαι οτι θα μας παρει 2-3 χρονιες για να μπουμε σε κλιμα ομαλοτητας ξανα.
Έχεις σωστή ποδοσφαιρική σκέψη, πιθανώς να γινεται κ νωρίτερα αλλα κοστίζει.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Μάνι για τον Μπισεσβαρ μονο εγώ τον θεωρώ μάγο με την μπαλα στα πόδια αλλα δεκάρι προηγούμενης δεκαετίας;
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

tzoker έγραψε:
gk.box16 έγραψε:After me who?After prijio who?
Αυτα μου ειπε παιχτης μας χτες.
Και κατι λιγα ακομη.....
Παω στοιχημα το ειπε ο λεοβατς..κλαιω
Τιμή και δόξα στον tzoker, κλαιω λεμε...

Επίσης εχω πλεον πειστει ακομα κ εγω πως η διοίκηση ειναι για τον...Αχιλλέα Μπέο. Κωλυσιεργία απίστευτη και χωρις λογο ωστε στο τελος...να λαβουν πάντα την πιο άκυρη απόφαση! Μην περιμένετε λοιπόν μεταγραφές...
Καλη μας τύχη λοιπόν, απο εδώ και στο εξής μονο στήριξη-πανω από όλα ο ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Χαιρετώ όλο το forum...
Έχω να γράψω πολύ καιρό (χρόνια...) αλλά σας παρακολουθώ αρκετά συχνά.

Νομίζω το παράδειγμα της Γαλατά πρέπει να είναι οδηγός... η χρονιά έστω και στις εγχώριες διοργανώσεις μπορεί να σωθεί με 3-4 κινήσεις.

Αποκτάς τον Βιερίνια και επιπλέον του δίνεις ρόλο αρχηγού... εκτός από την ποδοσφαιρική του αξία νιώθει και ξέρει από ΠΑΟΚ και φυσικά δε θα ασθάνεται περιστικός αφού εδώ θα τελειώσει την καριέρα του (για τους γνωστούς οικογενειακούς ρόλους). Έχει πέσει πολύ σε αυτά που ζητάει (900.000 ετησίως), ενώ και με τη Βολφσμπουργκ μπορεί να κλείσει η συμφωνία στα 800.000 (+2,2 το συμβόλαιό του - κερδίζουν οι Γερμανοί 3 μύρια - not bad για παίκτη που δεν υπολογίζουν).
Εννοείται αποκτάς στόπερ και 6άρι. Οι εισηγήσεις υπάρχουν εδώ και καιρό στον μεγαλομέτοχο.. αρκεί να τις ενεργοποιήσει...
Και αριστερό μπακ αν πωληθεί ο Λέοβατς (χλωμό βέβαια - ποιος θα πάρει τέτοιο παλτό καλοκαιριατικα...)

Ο Βιερίνια θα παίξει στα άκρα και δεξί μπακ αν χρειαστεί. Στα φορ έχεις 2 περιοχής (Πρίγιοβιτς - Κουλούρης) και 2 περιφερειακούς (Μακ - Μυστακίδη). Πες έτσι μέχρι Γενάρη και βλέπεις πως προχωράει.

Στο μεγαλύτερο πρόβλημα (που δεν βλέπω να λύνεται) που είναι η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μόνον η πρόσληψη ΤΔ αλλά με αρμοδιότητες που έχουν όλοι οι κανονικοί ΤΔ ανά τον κόσμο (ξεκαθαρισμένο budget, λήψη αποφάσεων, κτλ).

Αυτά τα ολίγα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το προβλημα ειναι τοςο ξεκάθαρο που οτι εχουμε επανάληψη Γιάν μενα ειναι ύποπτο κ θυμώστε σκασίλα μπυ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”