Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Φιλε δεν μου ειπα δε μου κανει.δεν τον ξερω τον ανθρωπο.απλα το πρωταθλημα που παιζει ποιοτικα ειναθ σαφως χειροτερο απο το ελληνικο.
Επισης επειδη βαζεις λογια που μαλλον ακους απο αλλου και με παρεξηγεις ,το τουρκικο και το ουκρανικο ειναι σαφως ανωτερα.οπως συμφωνω για μποατςνγκ.και οτι μεχρι τωρα εχουν κανει ωραιες κινησεις
Απλα προσπαθω κ εγω να καταλαβω γιατι υπαρχει ξεσηκωμος για τον παικτη.
Δηλαδη αν παιρναμε τον καπετανο τοτε θα τρεχαμε γυμνοι στην πολη??
ΞΑΝΑ,δεν ξερω τον παικτη,μακαρι να πλησιαζει το κοντρερας.
Επισης επειδη βαζεις λογια που μαλλον ακους απο αλλου και με παρεξηγεις ,το τουρκικο και το ουκρανικο ειναι σαφως ανωτερα.οπως συμφωνω για μποατςνγκ.και οτι μεχρι τωρα εχουν κανει ωραιες κινησεις
Απλα προσπαθω κ εγω να καταλαβω γιατι υπαρχει ξεσηκωμος για τον παικτη.
Δηλαδη αν παιρναμε τον καπετανο τοτε θα τρεχαμε γυμνοι στην πολη??
ΞΑΝΑ,δεν ξερω τον παικτη,μακαρι να πλησιαζει το κοντρερας.
Αυτο που θα πρεπε να προβληματίσει κ δε βλεπω να προβληματιζει ειναι γιατι εχουμε βγάλει την πλειοψηφία αυτών που έρχονται ακομα κ με δυνατο βιογραφικό παλτά ενώ πριν λίγα χρονια παίρναμε το 100 κ της εκατό ...
- buffalobill4
Ε τι ποιο ειναι.paokovios1974 έγραψε:Ποιο ειναι το αντικειμενικο επιπεδο του Π.Α.Ο.Κ.
2ο3ο 4ος στην ελλαδα
Ομιλοι ουεφα με ταβανι 32
Καμια παρουσια στο τσουλου.
Βρες μου αντιστοιχες ομαδες και θα το καταλαβεις κι εσυ.
Το αντικειμενικο. Για μενα προσωπικα το εοιπεδο του ΠΑΟΚ ειναι το κορυφαιο γι αυτο και ουτε στην αγγλια μπορω να ταυτιστω με αλλη ομαδα κ συνεχιζω να παρακολουθω μονο ΠΑΟΚ. εγω ομως δεν ειμαι ο τζαλμα κ ο καθε βαρελα να τα βλεπω αντικειμενικα
- Μπαρκαρούτσος
Το θέμα είναι ότι οι ΠΑΟΚτσήδες σαν λαός, είμαστε στερημένοι.
Στερημένοι τίτλων και καλού ποδοσφαίρου.
Οπότε, για να μας φέρει στο γήπεδο ο Ιβάν, δεν χρειάζεται να φέρει Cech και Lewandowski. Μπορεί και με φθηνότερους..
Στερημένοι τίτλων και καλού ποδοσφαίρου.
Οπότε, για να μας φέρει στο γήπεδο ο Ιβάν, δεν χρειάζεται να φέρει Cech και Lewandowski. Μπορεί και με φθηνότερους..
Μια ομαδα που δεν εχει παει ποτε στην ιστορια της ομιλους Τσου.Λου και θεωρει επιτυχια να περασει απο τους ομιλους τους Γιουροπα.paokovios1974 έγραψε:Ποιο ειναι το αντικειμενικο επιπεδο του Π.Α.Ο.Κ.
Μια ομαδα με 2 Πρωταθληματα Ελλαδος και 4 Κυπελλα.
Μια ομαδα που προσπαθει τα λεφτα χρονια λογω Σαββιδη να χτισει ομαδα που θα χτυπησει το πρωταθλημα αλλα δεν τα καταφερνει.
Και με τρελους οπαδους.
Αυτο θα δει ο Βαρελα, ο Γκανσο, ο Γκαστον, ο Βελοσο κτλ οταν θα αναζητησουν τι εστι ΠΑΟΚ.
Ολοι αυτοι μαλλον δεν θα βαλουν την παραμετρο "παραγκα" σε ολα τα παραπανω. Δεν τους νοιαζει κιολας ποσα Κυπελλα και Πρωταθληματα μας εκλεψαν.
Ειναι πολλα βασικά όπως οτι ημασταν στερημένοι απο λεφτα κ απο οπαδοί γιναμε πελάτες πλεον ...
Πλεον ο μεσος ΠΑΟΚτσης θελει να δει αλλα πραγματα εχει άλλες απαιτήσεις απο ΠΑΕ με λεφτα κ επειδή θελαμε κ θελουμε να μοιράζουμε Φαπ αλλα σπάνια έρχονται έως καθόλου απο στοχους υπαρχει Μίρλα κ απογοήτευση ...
Πλεον ο μεσος ΠΑΟΚτσης θελει να δει αλλα πραγματα εχει άλλες απαιτήσεις απο ΠΑΕ με λεφτα κ επειδή θελαμε κ θελουμε να μοιράζουμε Φαπ αλλα σπάνια έρχονται έως καθόλου απο στοχους υπαρχει Μίρλα κ απογοήτευση ...
- Scientist@PAOK
Κάτσε γιατί μπερδευτικα. Καλοπροαίρετα ρωτάω. Δηλαδή γνώρίζεις τι διαπραγματεύται η ΠΑΕ? Τοτε γιατί μιλάς με τόση μεγάλη αντίρηση και άγνοια για τον βαρελά?...λογικά θα το ήξερες απο πριν οτί παμε γι αυτον.paokovios1974 έγραψε:Το μονο σιγουρο σε αυτη τη ζωη ειναι ο Θανατος.Scientist@PAOK έγραψε:Οτι φεύγει ο χοντρός?? Φίλε είσαι τοσο σίγουρος??? Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στο επίπεδο που ονειρευόμαστε οταν μπει ΤΣΟΥ-ΛΟΥ..ως τότε θα παιζουμε στην καλυτερη περίπτωση με ροντρικγεζ, βαρελα, τσιμιροτ και ντζαλμα (που για μένα είναι πολλοί καλοί για τα τωρινά δεδομένα).paokovios1974 έγραψε: Φιλε,ενημερωσου.
Ειναι πολυ περισσοτερο απο την υποτιθεμενη φυγη μαρινακη,και ναι θα ερθει και παικτης που δεν θα πιστευεις στα αυτια σου.
Μεγάλους παίχτες όλοι ονειρευομαστε και θέλουμε στον ΠΑΟΚ (εναν κούλι ας πουμε)...αλλα προσπαθουμε μέσα σε λογικά πλαίσια να δούμε τους πιθανόυς παίχτες που μπορεί να έρθουν και να είναι καλύτερου επιπέδου απο βίτορ για παραδειγμα.
- paokovios1974
Η προοπτικη που εχουμε πλεον με Ιβαν ειναι για πιο ψηλα φιλε.buffalobill4 έγραψε:Ε τι ποιο ειναι.paokovios1974 έγραψε:Ποιο ειναι το αντικειμενικο επιπεδο του Π.Α.Ο.Κ.
2ο3ο 4ος στην ελλαδα
Ομιλοι ουεφα με ταβανι 32
Καμια παρουσια στο τσουλου.
Βρες μου αντιστοιχες ομαδες και θα το καταλαβεις κι εσυ.
Το αντικειμενικο. Για μενα προσωπικα το εοιπεδο του ΠΑΟΚ ειναι το κορυφαιο γι αυτο και ουτε στην αγγλια μπορω να ταυτιστω με αλλη ομαδα κ συνεχιζω να παρακολουθω μονο ΠΑΟΚ. εγω ομως δεν ειμαι ο τζαλμα κ ο καθε βαρελα να τα βλεπω αντικειμενικα
Και η αρχη θα γινει απο φετος.
- paokovios1974
Μια ομαδα που τις εχουν κλεψει και μερικα πρωταθληματα και μερικα κυπελλα,εφοσον τα μετρας.DimitrisS έγραψε:Μια ομαδα που δεν εχει παει ποτε στην ιστορια της ομιλους Τσου.Λου και θεωρει επιτυχια να περασει απο τους ομιλους τους Γιουροπα.paokovios1974 έγραψε:Ποιο ειναι το αντικειμενικο επιπεδο του Π.Α.Ο.Κ.
Μια ομαδα με 2 Πρωταθληματα Ελλαδος και 4 Κυπελλα.
Μια ομαδα που προσπαθει τα λεφτα χρονια λογω Σαββιδη να χτισει ομαδα που θα χτυπησει το πρωταθλημα αλλα δεν τα καταφερνει.
Και με τρελους οπαδους.
Αυτο θα δει ο Βαρελα, ο Γκανσο, ο Γκαστον, ο Βελοσο κτλ οταν θα αναζητησουν τι εστι ΠΑΟΚ.
Ολοι αυτοι μαλλον δεν θα βαλουν την παραμετρο "παραγκα" σε ολα τα παραπανω. Δεν τους νοιαζει κιολας ποσα Κυπελλα και Πρωταθληματα μας εκλεψαν.
Μια ομαδα που εχει φτασει στους 8 του κυπελλουχων και αποκλειστηκε απο την Μιλαν.
Μια ομαδα που στην ευρωπη εχει φερει μεγαλα αποτελεσματα με ολους τους μεγαλους που εχει παιξει.
Τελος μια ομαδα που ηρθε η ωρα να δρεψει καρπους 90 χρονων.
- ΑποστόληςΑ
Demir έγραψε:φανταζομαι αν παρουμε δεκαρε και ΔΕΝ ειναι επιπεδου Ganzo η Lucas lima τι εχει να γινει....

οι φελλοι στο σπορ24 λενε οτι ο ΠΑΟΚ μπηκε δυνατα για καλα....
αρα 8α παει αεκ και 8α κανει η κουλα ''ακομα μια μεγαλη νικη κατα του ιβαν''
μετα τον μπακασετα-μπαρκα-τσιρικιτσι..... γελανε κ οι πετρες...
- painkiller4
paokovios1974 έγραψε:ο Π.Α.Ο.Κ Φετος θα παλεψει για το πρωταθλημα.DimitrisS έγραψε:Ρε σεις κατανοείστε λιγο το αντικειμενικο επιπεδο του ΠΑΟΚ και του Πρωταθληματος μας.
Demir έγραψε:οι φελλοι στο σπορ24 λενε οτι ο ΠΑΟΚ μπηκε δυνατα για καλα....
K οτι τον σκεφτόμουν χτες σεν γρήγορο Μπακ
Ελπίζω οχι
- paokovios1974
Η λογικη του θεσσαλονικιου οπαδου δεν το εχω δει τον παιχτη αλλα πρεπει να παρουμε καλυτερο μαλιστα ενταξει.Επισης επειδη μιλατε για επιπεδο η στεαουα που ολοι λετε σιγα τν ομαδα εχει κατακτησει πρωταθλητριων το 1985 τσαμπιονς λιγκ δλδ κ σουπερ καπ ευρωπης το 1986 οχι γιατι μερικοι νμζετε οτι υποστιριζουμε τν γιουναιντετ κ θελετε σεντερ μπακ τον φερντινταν προσγειωθειτε μπας κ καταφερουμε να κανουμε τπτ σαν ομαδα στο μελλον γιατι με τα λογια τοσα χρονια δν κανουμε τιποτα.