Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Περνουμε παικτες μιζεριαζουμε , δεν παιρνουμε παλι μιζεριαζουμε τι θελουμε επιτελους? Κανενας απο νυρεμβεργη να μας πει για τον παικτη?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

sourmenetes έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Παντως αν το σκεφτειτε μπροστα πλεον ειμαστε καλα και να σκεφτεις οτι αναμενουμε και αλλους 2 παμε να δουμε Μακ Γκολασα Μαρτενς Περειρα Σαλπι Κλαους Κουλουρης,μια μεταγραφαρα θελω στα εξτρεμ σερβο κατα προτιμηση και μια σενερμπακαρα και ελα γαυρε να σου ξηγησω το ονειρο :nairepaok:
Εσυ ειπες κατι για βομβουλα... :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:@joshua

Την περννουσε πιστευεις ο περσινος ΠΑΟΚ την περσινη Νυρεμβεργη σε διπλους αγωνες μεσα εξω? Γιατι βλεπω ολοι την εχετε βγαλει στα σιγουρα χειροτερη απο εμας.

Αλλα ξερω. Θα μου πεις πως περασαμε το γαβρο.
Ο ΠΑΟΚ περσυ ηταν κακη ομαδα,κακη σε οργανωση,κακη σε λειτουργια κακη σε χειρισμους,ανισσοροπη σε ροστερ αλλα ακομα και εστι κοντραρε στα ισα Σαλκε,Μεταλιστ και αλλες πολυ καλυτερες ομαδες της Νυρεμβεργης οποτε ναι ακομα και εστι σου λεω οτι την περναγε.Το γερμανικο πρωταθλημα απο μια θεση και κατω ειναι πρωταθλημα μετριοτατου επιπεδου.
Στο οτι το γερμανικο πρωταθλημα απο την 5η και κατω θεση ειναι μετριοτατου επιπεδου συμφωνω εν μερει. Και το εξηγω. Αν μου ελεγαν για σεντερ μπακ η αμ χαφ απο γερμανικο πρωταθλημα και τετοια ομαδα θα ελεγα "βοηθα παναγια μου". Οσον αφορα τους επιθετικους παντως τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα.

Και παμε τωρα στις ομαδες που ανεφερες. Αν παιρναμε παιχτες που παιζανε αλλαγη στη Σαλκε ή τη Μεταλιστ δε θα σου κανανε δλδ? Θα ελεγες "εδω δεν παιζουν σ αυτους που πηγα να τους αποκλεισω".

Τελοσπαντων. Δε βγαινει ακρη ετσι. Αλλο να ξερουμε τον παιχτη και να τον κρινουμε και αλλο να συγκρινουμε δυο ανομοια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

pisakaipoupoula έγραψε:γράφτηκε κάπου ότι το παρατσούκλι του στην Αργεντινή ήταν ο "χοντρός"...
Gordo El Mago είναι το παρατσούκλι, δηλαδή χοντρός μάγος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην λες πραγματα που δεν ειπα,οπως ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερη ομαδα απο την Νυρεμβεργη,προφανως και ειναι χειροτερη απο την Σαλκε,παρολο που παλεψε για την υπερβαση και προφανως μια χαρα θα ηθελα παικτη που μια επαιζε,μια δεν επαιζε η και ακομα χειροτερα απο μια ομαδα τετοιου επιπεδου.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Βγηκαν ανακοινωσεις απο την ΠΑΕ ρε παιδια;;;Γιατι εγω βλεπω να πλακωνομαστε μεταξυ μας και ακομα η ΠΑΕ δεν εχει βγαλει καμμια ανακοινωση απ' οτι ειδα εγω....Ας βγουν οι ανακοινωσεις ας τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος και μετα εχουμε αρκετο χρονο για μιρλα....!!!!!
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Μεταγραφες λαχειο.Μπορει να βγει Ντε Μπλαζις ο αργεντινος,μπορει να χαθει οπως τοσοι και τοσοι λατινοαμερικανοι που φευγουν για πρωτη φορα απο τις πατριδες τους σε σχετικα μεγαλη ηλικια.Παικτες εγνωσμενης αξιας δεν τους λες και σε αυτες τις θεσεις φοβαμαι πως θελαμε κατι πιο σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Θέλω να κόψω αντίδραση από όσους έχουν πετάξει την ατάκα "αυτούς τους Αργεντίνους που τους βρίσκει η Τρίπολη? Εμείς γιατί δεν μπορούμε να τους βρούμε?" :opaokara:
κι εγω αυτο σκεφτηκα... και οτι το scouting μας εμπλουτιζεται σε ποικιλια... μετα το "πρωην αντιπαλοι" εχουμε και το "αργεντινοι - που τους βρισκει ο Αστερας;" :D

Καλως ηρθαν τα παληκαρια και να μας κανουν να τους χειροκροταμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και ξανά μανά ...

Μιζέρια,κλάψα και κακομοιριά.Η Παναγιά θα χρειαστεί περισσότερο από ποτέ φέτος,τελικά.
paoktsaki-serres

Δημοσίευση από paoktsaki-serres »

dtown έγραψε:Μεταγραφες λαχειο.Μπορει να βγει Ντε Μπλαζις ο αργεντινος,μπορει να χαθει οπως τοσοι και τοσοι λατινοαμερικανοι που φευγουν για πρωτη φορα απο τις πατριδες τους σε σχετικα μεγαλη ηλικια.Παικτες εγνωσμενης αξιας δεν τους λες και σε αυτες τις θεσεις φοβαμαι πως θελαμε κατι πιο σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@joshua

Δεν ειπα πραγματα που δεν ειπες. Ειπα χαρακτηριστικα αν θα ρωτουσες αυτο.

Παρακατω. Η Χιμνασια ειναι καλυτερη του ΠΑΟΚ? Γιατι με τη λογικη σου μαλλον δε θα ειναι.

Αφου εσυ κρινεις τους παιχτες απο τις συμμετοχες τους, κατσε και κανε μια λιστα με τις καλυτερες απο τον ΠΑΟΚ ομαδες και στειλτην στην ΠΑΕ να ξερει απο που θα ψωνιζει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

buffalobill4 έγραψε:
joshua έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:@joshua

Την περννουσε πιστευεις ο περσινος ΠΑΟΚ την περσινη Νυρεμβεργη σε διπλους αγωνες μεσα εξω? Γιατι βλεπω ολοι την εχετε βγαλει στα σιγουρα χειροτερη απο εμας.

Αλλα ξερω. Θα μου πεις πως περασαμε το γαβρο.
Ο ΠΑΟΚ περσυ ηταν κακη ομαδα,κακη σε οργανωση,κακη σε λειτουργια κακη σε χειρισμους,ανισσοροπη σε ροστερ αλλα ακομα και εστι κοντραρε στα ισα Σαλκε,Μεταλιστ και αλλες πολυ καλυτερες ομαδες της Νυρεμβεργης οποτε ναι ακομα και εστι σου λεω οτι την περναγε.Το γερμανικο πρωταθλημα απο μια θεση και κατω ειναι πρωταθλημα μετριοτατου επιπεδου.
Στο οτι το γερμανικο πρωταθλημα απο την 5η και κατω θεση ειναι μετριοτατου επιπεδου συμφωνω εν μερει. Και το εξηγω. Αν μου ελεγαν για σεντερ μπακ η αμ χαφ απο γερμανικο πρωταθλημα και τετοια ομαδα θα ελεγα "βοηθα παναγια μου". Οσον αφορα τους επιθετικους παντως τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα.

Και παμε τωρα στις ομαδες που ανεφερες. Αν παιρναμε παιχτες που παιζανε αλλαγη στη Σαλκε ή τη Μεταλιστ δε θα σου κανανε δλδ? Θα ελεγες "εδω δεν παιζουν σ αυτους που πηγα να τους αποκλεισω".

Τελοσπαντων. Δε βγαινει ακρη ετσι. Αλλο να ξερουμε τον παιχτη και να τον κρινουμε και αλλο να συγκρινουμε δυο ανομοια πραγματα.
καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ και στην ευρωπη οταν ειναι υγιης κοντραρει τους παντες.καποιοι ψαχνουν να καλυψουν ματαιοδοξιες με μπαμ και μπουμ σε αεροδρομια.
πηραμε αργεντινακι τρελο που θα βγαλουμε γουστα.πηραμε και πιστσιρικα που εχει γεματες σεζον στη μπουντεσλιγκα.πηραμε ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του ισραηλ και ενα απο τα πιο εμπειρα μπακ που σε μια ομαδα που πηρε ουεφα ακομα τον συζητανε και του κανουν standing ovation.εχουμε ηδη καποιους πολυ καλους παικτες και αν ενισχυθουμε λιγο στην αμυνα σε συνδυασμο με κανεναν παικτη κραχτη που ισως κατσει μεχρι το τελος των μεταγραφων παμε χαλαρα για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.χωρις παικτες σαλιαρηδες που θελουν να αποδειξουν στις ομαδες τους οτι στραβωσαν που μας τους εδωσαν δανεικους.παικτες που εχουν να αποδειξουν ενα καρο πραγματα.που διψανε για διακριση στις καλυτερες ηλικιες.
καποιοι ουτε ποια ομαδα υποστηριζουν καταλαβαν ουτε για ποιον λογο.σοβαρευτειτε συνελθετε και ξεκολληστε απο τις αδιακιολογητες ματαιοδοξιες σας.
η τρελα του ΠΑΟΚ του εφερε στιγμες δοξας και οχι τα μπαμ κ τα μπουμ.εγω ηδη εχω αρχισει να βγαζω γουστα.και αν διορωθουν καποιες συμπεριφορες απεναντι σε παικτες συμβολα για την ομαδα προβλεπω φοβερα γουστα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Φακ και Μακ το γαύρο fuck :opaokara:
paoktsaki-serres

Δημοσίευση από paoktsaki-serres »

dtown έγραψε:Μεταγραφες λαχειο.Μπορει να βγει Ντε Μπλαζις ο αργεντινος,μπορει να χαθει οπως τοσοι και τοσοι λατινοαμερικανοι που φευγουν για πρωτη φορα απο τις πατριδες τους σε σχετικα μεγαλη ηλικια.Παικτες εγνωσμενης αξιας δεν τους λες και σε αυτες τις θεσεις φοβαμαι πως θελαμε κατι πιο σιγουρο.
Μια χαρα ειναι..23 χρονων διεθνης με 74 συμμετοχες στην γερμανια...ο βιερινια δηλαδη τα εχει παει καλυτερα?? Η ομαδα θελει να την στηριζουμε οχι να κραζουμε ολες τις επιλογες..ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

"Η τρελα του ΠΑΟΚ...."

Η τελευταια σου παραγραφος ειναι χρυσαφι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”