Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από astral »

E καλά, δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε.
Το είδαμε το roster στην πράξη και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Υπήρχε και ο παράγοντας Μπότο που τελικά απογοήτευσε
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Στον ΠΑΟΚ ολοι οι Τεχνικοι Διευθυντες ως αποτυχημενοι εχουν φυγει
Ναι, δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα
Αρκει να γινεται ποδοσφαιρικος διαλογος με ευπρεπεια
Του χρονου που ο Ραζβαν κατα τεραστια πιθανοτητα θα μεινει κ θα ειναι Τεχνικος Διευθυντης ο Βιειρινια να δουμε αν αλλαξει αυτο το κακο με τους Τεχνικους Διευθυντες στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Napoli4 έγραψε:Αν το μπάτζετ ήταν 300-400Κ κι εγώ θα ζητούσα Μπισε και Καντουρι.
Η παραμονή Μπισε φταίει που έφαγε τις 400 χιλιάδες που μας λείπανε για να κλεισουμε τον Ντε Μπρόινε.
Τώρα που έφυγε και αυτός και ο Καντουρι περίσσεψαν και φέραμε Μπαμπά , Μεϊτέ, Μαρκαντωνη, Οζντοεφ, Ντεσποτοφ, Σαματα με κάτι μύρια ο καθένας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι να πω...
Μήπως δεν πρέπει να ασκείται κριτική; και βέβαια πρέπει να ασκείται.
Αλλά θεωρώ παράλογο αυτό που γινόταν... λες και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Λουτσεσκου και τι μπορεί να πετύχει..

Σίγουρα έπαιξε ρόλο και αυτό που έγινε με Παμπλο. Ελπίζω στο μέλλον, κι αν τελικά μείνει, να το δούμε λίγο διαφορετικά το έργο...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Tolaros έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Αν το μπάτζετ ήταν 300-400Κ κι εγώ θα ζητούσα Μπισε και Καντουρι.
Η παραμονή Μπισε φταίει που έφαγε τις 400 χιλιάδες που μας λείπανε για να κλεισουμε τον Ντε Μπρόινε.
Τώρα που έφυγε και αυτός και ο Καντουρι περίσσεψαν και φέραμε Μπαμπά , Μεϊτέ, Μαρκαντωνη, Οζντοεφ, Ντεσποτοφ, Σαματα με κάτι μύρια ο καθένας
Εαν νομιζεις - εχεις την ψευδαισθηση, οτι τωρα αυτη τη στιγμη π μιλαμε, ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο την πρωτη χρονια της 2ης θητειας του Λουτσεσκου, κανεις μεγαλο λαθος
Τον Σιντκλεϊ, τον Μιτριτσα κ τον Τειλορ, ο Λουτσεσκου τους εφερε, οχι εγω.
Αν προσθεσεις κ τα συμβολαια τ Πασχαλακη, του Μπισεσβαρ, του Καντουρι, του Ολιβειρα, του Εσιτι, του Βαρελα, Κρεσπο κ Καγκαβα, τοτε θα αντιληφθεις π βρεθηκαν τα λεφτα για να ερθουν Μπαμπα, Μειτε, Οζντοεφ, Ντεσποντοφ κ Σαματα.

Επισης ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ την πρωτη χρονια του Λουτσεσκου, πληρωνε αρκετα λεφτα σε Σβιντερσκι, Τσολακ, Ζαμπα, Κουρτιτς, Ροντριγκο Σοαρες, Ινγκασον, Αουγκουστο κ Ακπομ

Σας το ξαναλεω οτι το προβλημα δεν ηταν το μπατζετ
Δεν εδινε φασολια τοτε ο Σαββιδης
Λεφτα έδινε κ πολλα μαλιστα
Το μπατζετ τοτε ηταν μεγαλυτερο απο οτι ειναι τωρα
Οι αστακοι π λεει ο αγαπητος παραπανω, ηρθαν επειδη εγινε σωστοτερη διαχειριση των χρηματων σε σχεση με την πρωτη χρονια του Λουτσεσκου κ οχι επειδη τα χρηματα τωρα ειναι περισσοτερα ως μπατζετ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για την ανανέωση Λουτσέσκου ο Γκαγκάτσης σημείωσε:

«Υπάρχει απευθείας σχέση Ιβάν και Λουτσέσκου έχουν συχνή επικοινωνίας, ο κόουτς έδωσε το στίγμα και κάποια στιγμή θα υπάρξουν επίσημα νέα.»
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Special 4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
Εαν νομιζεις - εχεις την ψευδαισθηση, οτι τωρα αυτη τη στιγμη π μιλαμε, ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο την πρωτη χρονια της 2ης θητειας του Λουτσεσκου, κανεις μεγαλο λαθος
Τον Σιντκλεϊ, τον Μιτριτσα κ τον Τειλορ, ο Λουτσεσκου τους εφερε, οχι εγω.
Αν προσθεσεις κ τα συμβολαια τ Πασχαλακη, του Μπισεσβαρ, του Καντουρι, του Ολιβειρα, του Εσιτι, του Βαρελα, Κρεσπο κ Καγκαβα, τοτε θα αντιληφθεις π βρεθηκαν τα λεφτα για να ερθουν Μπαμπα, Μειτε, Οζντοεφ, Ντεσποντοφ κ Σαματα.

Επισης ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ την πρωτη χρονια του Λουτσεσκου, πληρωνε αρκετα λεφτα σε Σβιντερσκι, Τσολακ, Ζαμπα, Κουρτιτς, Ροντριγκο Σοαρες, Ινγκασον, Αουγκουστο κ Ακπομ

Σας το ξαναλεω οτι το προβλημα δεν ηταν το μπατζετ
Δεν εδινε φασολια τοτε ο Σαββιδης
Λεφτα έδινε κ πολλα μαλιστα
Το μπατζετ τοτε ηταν μεγαλυτερο απο οτι ειναι τωρα
Οι αστακοι π λεει ο αγαπητος παραπανω, ηρθαν επειδη εγινε σωστοτερη διαχειριση των χρηματων σε σχεση με την πρωτη χρονια του Λουτσεσκου κ οχι επειδη τα χρηματα τωρα ειναι περισσοτερα ως μπατζετ
Για βάλε τα νούμερα κάτω γιατί Σιντκλει Μιτριτσα Μπισε και άλλοι δε φτάνουν ούτε τη μισή αγορά του Ντεσποτοφ.
Επίσης άλλο το φέρνω παίκτες, άλλο το ξεμενω τέλη Αυγούστου γιατί δε μου φέρανε κανένα και παίρνω άρον άρον δανεικούς από τον μπαμπά να συμπληρώνω αποστολή , αλλά αυτό άλλη κουβέντα που επίσης δε θέλει να καταλάβει αρκετός κόσμος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιστεύω ότι η μαγική λέξη ήταν "Ευρώπη". Με Ευρώπη, έχεις λεφτά. Χωρίς Ευρώπη, καληνύχτα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Δεν είναι θέμα μπάτζετ...
Πέρυσι πλήρωνες τον μουργκ για να παθαίνεις εγκεφαλικά με μπισε και καντουρι.

Έχουν πέσει τόνοι αυτοκριτικής από τον Ρουμάνο. Μάγκας...
Όταν γράψει αυτοβιογραφία τον sign the contract re malaka θα είναι στο τοπ 10 των λαθών.

Τα περσινά πλέι οφ οδηγός του φετινού ροτεισον. Μάγκας....
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Παίρνω αφορμή από δύο posts από τον Kataramenos5 και τον Special4 να πω τις δικές μου σκέψεις και κουβέντα να γίνεται. Διαφωνώ με την προσέγγισή τους.

Η προσέγγιση του kat συγχέει το γενικό συμπέρασμα για το αν ένας προπονητής είναι καλός ή μάλλον κατάλληλος για μία ομάδα, με τις... διορθώσεις πορείας ή την αποθέωση μέχρι να φτάσει κάπου. Τα δύο πρώτα γίνονται στο τέλος, τα υπόλοιπα όμως είναι βασικά συστατικά της εξέλιξης μιας ομάδας. Η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός και χτίζεται καθημερινά. Μέσα και έξω από αυτή. Η δουλειά του οπαδού είναι σαν της καλίμπρας. Ευθυγραμμίζει. Δεν υπάρχει καν ο όρος κωλοτούμπα στην κριτική ενός οπαδού. Γιατί είναι καλοπροαίρετη και πηγάζει από αγάπη. ΟΚ στην εποχή του πληκτρολογίου πηγάζει και από εγωισμό, αλλά έστω κι έτσι, η αγάπη για την ομάδα υπερτερεί. Η οπτική διαφέρει, αλλά σε καμία ομάδα κάποιος που πέτυχε πραγματικά δεν έχασε την αναγνώριση, έστω και εκ των υστέρων,

Δείτε και με άλλους προπονητές
Άλλο να πει κάποιος τη γνώμη του για τον Κλόπε γενικά, άλλο να κρίνει τον Κλόπε συνολικά ως προπονητή της Λίβερπουλ και άλλο να κρίνει αναλόγως της πορείας του τελευταία ή ακόμη και των επιλογών του σε κάποια παιχνίδια.
Ο Κλόπε θα κριθεί αν πέτυχε ή όχι όταν φύγει από τη Λίβερπουλ. Στη σούμα. Την εποχή που σήκωνε το τσουλού ήταν ο νούμερο ένα προπονητής, τώρα θεωρείται κάπως ξεπερασμένος. Μπορεί στο τέλος της σεζόν να έχει κάνει ένα βήμα μπροστά. Ο Γκουαρντιόλα δεν θεωρούνταν ξεπερασμένος και λούζερ ως πρόπερσι και τώρα κορυφή που δεν πλησιάζεται; Ο Αρτέτα κλόουν και τώρα καθηγητής;

Ο Λουτσέσκου έχει κριθεί στην πρώτη του θητεία ως απολύτως πετυχημένος, ασχέτως με τις όποιες Τσέλσι και Βίντι.
Ο Λουτσέσκου θα κριθεί επίσης στο τέλος αυτής της τριετίας για το δεύτερό του πέρασμα. Γιατί όλα τα ενδιάμεσα ήταν αναγκαία για να φτάσουμε εδώ. Η πρώτη χρονιά αξιολόγηση υλικού και αλλαγή τρόπου παιξίματος, η δεύτερη ψήσιμο για πρωταθλητισμό και ξεσκαρτάρισμα και τώρα έτοιμοι να μετρηθούμε. Μέχρι τότε θα την ακούει στα λάθη και θα αποθεώνεται στα σωστά. Για να σιάξει...

Και τι γίνεται με την άδικη κριτική; Αναγκαίο κακό. Πιστεύω όμως πως ο ΠΑΟΚτσής είναι τόσο συναισθηματικός, που αν έχει αδικήσει κάποιον, τότε τον δικαιώνει στο πολλαπλάσιο. Αυτό θα γίνει και με τον Ραζβάν πιστεύω.

Η προσέγγιση του Special αναλύει το ρόστερ σε σχέση με το μπάτζετ και την πορεία της ομάδας σε σχέση με το ρόστερ, αφήνοντας στην άκρη το πιο σημαντικό πράγμα στο χτίσιμο μιας ομάδας. Το χρόνο!
Το χρόνο που αυτή δουλεύει μαζί, το χρόνο που ωριμάζει τα ταλέντα, το χρόνο που αφομοιώνονται οι τακτικές κτλ.
Η ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Ο χρόνος που δουλεύουν μαζί όλοι αυτοί οι άνθρωποι και ζυμώνονται μεταξύ τους παίζει τεράστιο ρόλο. Αν είχαμε ακριβώς τους ίδιους παίχτες το 2021-22 με τον ίδιο προπονητή θα βλέπαμε κάτι τελείως διαφορετικό. Αν είχαμε άλλον προπονητή σήμερα με αυτούς τους παίχτες το ίδιο. Αυτονόητα αυτά, αλλά καλό είναι να λέγονται. Όπως αν ήταν σήμερα η πρώτη χρονιά του Λουτσέσκου με τους ίδιους ακριβώς παίχτες, θα βλέπαμε κάτι άλλο.

Δεκάδες οι παράμετροι και δεν αξίζει να αναλύουμε. Αρκεί να αναλύουμε αυτό που έχει παραχθεί αυτή τη στιγμή, ως αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων σωστών, αλλά και αστοχιών. Αν τινάξουμε από πάνω μας τις δικαιώσεις απόψεων (και δεν το λέω αυτό για τους δύο φίλους που προανέφερα) θα δούμε καθαρά. Δεν πιστεύω πως αν φτάσουμε σε έναν τίτλο έγιναν όλα σωστά ή αντίθετα αν χάσουμε έναν τίτλο πως όλα έγιναν λάθος.

Όλα πλάθονται ώσπου να πάρουν μία μορφή ή να γκρεμιστούν αν δεν αρέσει αυτό που ανακύπτει. Αλλά να έχει λίγο χρόνο ο γλύπτης να φτιάξει κάτι. Και στην πορεία αν κάνει ένα άσχημο χέρι π.χ., δεν είναι κακό. Το χαλάει και το ξαναπλάθει. Το τελικό αποτέλεσμα μετράει.

Έχω ετοιμάσει μία εξέλιξη του ρόστερ ανά θέση από το νταμπλ ως σήμερα και θα τη γράψω στο κατάλληλο thread, ως επιπλέον τροφή για σκέψη.

Συγγνώμη αν κούρασα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε:Στον ΠΑΟΚ ολοι οι Τεχνικοι Διευθυντες ως αποτυχημενοι εχουν φυγει
Του χρονου που ο Ραζβαν κατα τεραστια πιθανοτητα θα μεινει κ θα ειναι Τεχνικος Διευθυντης ο Βιειρινια να δουμε αν αλλαξει αυτο το κακο με τους Τεχνικους Διευθυντες στον ΠΑΟΚ
Εσυ λες για ευπρεπεια που πριν ενα μηνα ελεγες οτι ειναι βλαχοβαλκανιος που δεν θα παει πουθενα ψηλοτερα απο τον ΠΑΟΚ και παιζει απαρχαιωμενο ποδοσφαιρο; Που ελεγες να φυγει ο Λουτσε για να στηριχθει ο Μποτο πασει θυσια;
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Special 4 έγραψε:Μπορει να εφταιγε ο Μπατσι :)
Κ τις πρωτες 2 χρονιες της 2ης θητειας ειχε τους παικτες π ζητησε
Αν τοτε ζητησε Καντουρι, Μπισεσβαρ κ Πασχαλακη δεν μπορουμε να λεμε οτι εφταιγε ο Σαββιδης για τα φασολια, αντι για αστακους

Μην λεμε τα ιδια
Καταλαβε κ αυτος καποια λαθη π εκανε κ τα διορθωσε κ παντα θα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης
Αυτη τη στιγμη, παιζουμε πολυ καλο ποδοσφαιρο κ ο μονος προπονητης π μπορει να τον κοντραρει ακομα ειναι ο Αλμειδα της αεχ απεναντι στον οποιο εχει 5 ηττες κ 1 νικη με γκολ 11 εναντιον 2
Αν στην πορεια βρει τον τροπο ωστε να αντιμετωπισει τον Αλμειδα ο ΠΑΟΚ παει για νταμπλ στην Ελλαδα

Για το προπονητικό τιμ δεν είναι μομφή αυτό που είπα....Εννοώ ότι είναι διαφορετικό και προφανώς (εκ του αποτελέσματος) αποδίδει καλύτερα.

Για τους παίχτες δεν ξέρω εάν όντως ήθελε Μπίσε και Καντουρί ή ήταν οι τελευταίες λύσεις ανάγκης. Δλδ δεν μπορώ να πιστέψω πχ ότι του είπαν θα σε φέρουμε το Χ 10άρι με 3 εκατομμύρια και είπε όχι εγώ θέλω Μπίσε....

Τώρα για τον Αλμέιδα, κοντός ψαλμός αλληλούια...έρχεται η μέρα που θα τον πατήσει κάτω ο Λούτσος....

ΥΓ αυτό που οι αντί κρατάτε και σκορ είναι φοβερό....
Άβαταρ μέλους
Special 4

aivas19 έγραψε:
Special 4 έγραψε:Στον ΠΑΟΚ ολοι οι Τεχνικοι Διευθυντες ως αποτυχημενοι εχουν φυγει
Εσυ λες για ευπρεπεια που πριν ενα μηνα ελεγες οτι ειναι βλαχοβαλκανιος που δεν θα παει πουθενα ψηλοτερα απο τον ΠΑΟΚ και παιζει απαρχαιωμενο ποδοσφαιρο; Που ελεγες να φυγει ο Λουτσε για να στηριχθει ο Μποτο πασει θυσια;
Κανονικα δεν θα επρεπε να σου απαντησω γιατι βγαζεις μια επιθετικοτητα ανευ λογου, τη στιγμη π ολοι οι υπολοιποι συνομιλητες ηταν ευπρεπεις κ κοσμιοι
Το τι ειχα γραψει για τον Λουτσεσκου απο το καλοκαιρι κ δωθε, το θυμαμαι αρκετα καλα κ δεν συνεισφερει απολυτως τιποτα σ εναν ποδοσφαιρικο διαλογο ουτε η επιθετικοτητα, ουτε το να παραφραζεις τα λεγομενα μου βλ. βλαχοβαλκανιος π γραφεις - εγω βλαχοβαλκανιος ουδεποτε εγραψα, ουτε να υπερβαλλεις για να δημιουργεις εντυπωσεις ανευ λογου κ ουσιας
Γενικα θα σου πω τελειως φιλικα, οτι δεν τσιμπαω απο επιθετικα ποστ, αλλα ουτε μου αρεσουν κ οποιουδηποτε αντιπαραθεσεις τετοιου υφους
Δεν εχω κανενος ειδους τετοια διαθεση

Τα λαθη του Λουτσεσκου τα εγραψα, παντα κατα την αποψη μου, σωστη ή λαθος, συμφωνα με τη δικη μου οπτικη γωνια
Ουτε θεσφατο ειναι η αποψη μου, ουτε να πεισω καποιον επιχειρησα για την ορθοτητα των λεγομενων μου

Το τι ισχυε το καλοκαιρι ή πριν 2 μηνες ή πριν 1 χρονο ειναι κατι δυναμικο
Αφενος τα πραγματα μπορουν στην πορεια να βελτιωθουν, οπως κ εχουν βελτιωθει κ μπορουν παντα να βελτιωνονται
Οποτε δεν θα απολογηθω σε κανεναν για την αποψη που ειχα τοτε, για καποιες αλλες αποψεις π ακομα εξακολουθω να εχω, οπως κ για οποιαδηποτε αλλη αποψη μπορει στην πορεια να μεταβληθει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Εσυ που θες να κανεις διαλογο με ευπρεπεια
Λευτερια στο Ντισελντορφ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άντε ρε χειροκροτητή του Ρουμάνου.