Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Dark Knight »

Αν κατέβουμε φέτος με βασικό δίδυμο στα χαφ δύο ψυχάκηδες που δεν θέλουν να παίζουν καν για την ομάδα και έχουν το μυαλό τους αλλού και αλχημείες με τους διάφορους νεοφερμένους παίκτες, οι εμφανίσεις με Λέφσκι θα είναι όαση μπροστά σε αυτά που έχουμε ακόμη να δούμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

jibbie έγραψε:αυτο βεβαια το ισχυριζεται ο GINOLA, οχι ο Μποτο. λεπτομερειες θα μου πειτε 8-)

Καπου στη μεση ειναι η αληθεια καθως τον Μπραντον για φορ ο Μποτο τον εφερε...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κοιταξτε να δειτε παιδια. Οταν δεν κουνιεται φυλλο στις μεταγραφες και δεν υπαρχει φως στον οριζοντα λογικο ειναι η συζητηση να παει στο πως μας φαινονται αυτοι που ηρθαν με μεταγραφη, τι χρειαζομαστε, τι μπατζετ εχουμε, πως θα τους παρουμε, ποιοι θα φυγουν τι θα αφησουν κλπ κλπ. Οποτε στη γενικοτερη εικονα ναι ειναι για τις μεταγραφες η συζητηση… :D :D :D :D

Τελικα αυτο το τοπικ ειναι οριακα ποιο ταλαιπωρημενο απο τα τοπικ τοτε που μας εκλεβαν το νταμπλ και το τοπικ με την συνιδιοκτησια. Η διαφορες ειναι οτι αυτο κρατησε περισσοτερο στον χρονο (μια τριετια τουλαχιστον ισως και 4 αν βαλω και το καλοκαιρι πριν το δευτερο νταμπλ) και οτι εκει ημασταν θυμωμενοι (εξαλοι) και εδω ειμαστε κουρασμενοι και αρκετα στεναχωρημενοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σφίνα ισχυρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της Φαμαλικάο για Mihaj
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Για αποφυγή παρεξηγήσεων εγώ ισχυρίζομαι ότι αυτά λέει ο μποτο (οποίος θέλει με αγνοεί,no problem) ,δεν ισχυρίζομαι ότι εγω πιστεύω πως ο νεσμπεργκ και ο μπραντον θα μας οδηγήσουν κάπου. Δεν τους ξέρω,ούτε τους καίω,ούτε τους ψηλώνω, περιμένω να δω
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:
jibbie έγραψε:αυτο βεβαια το ισχυριζεται ο GINOLA, οχι ο Μποτο. λεπτομερειες θα μου πειτε 8-)

δεν θελω να μπω στη διαδικασια να υποστηριξω κανεναν Μποτο, καταλαβαινω την ανασφαλεια και την απογοητευση που επικρατει, εχω την αποψη μου και ειμαι ψυχραιμος. αυτο που μ ενοχλει και μπηκα στη διαδικασια να ποσταρω ειναι οτι αρρωστακια οπως εσυ χαλιεστε με αποψεις που εκφερονται ως γεγονοτα και πληροφορηση εκ των εσω. σορυ αλλα δε μου προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο, οποτε τα προσπερναω. παω να φαω κανα λουκουμα :lol:

φιλε GINOLA σορυ αλλα αμφισβητω ευθεως οτι ισχυουν οσα λες, χωρις hard feelings εννοειτ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Κανένα πρόβλημα man μου ! :)

Έχω πει πολλάκις ότι δεν με ενδιαφέρει αν δεν με πιστεύει κάποιος, ο καθένας παίρνει αυτά που του αρέσουν,οποία θεωρεί μπούρδες τα προσπερνάει, simple as than
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τρί 09 Αύγ 2022, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA έγραψε:Για αποφυγή παρεξηγήσεων εγώ ισχυρίζομαι ότι αυτά λέει ο μποτο (οποίος θέλει με αγνοεί,no problem) ,δεν ισχυρίζομαι ότι εγω πιστεύω πως ο νεσμπεργκ και ο μπραντον θα μας οδηγήσουν κάπου. Δεν τους ξέρω,ούτε τους καίω,ούτε τους ψηλώνω, περιμένω να δω
Κατσε ρε ginola..O Μποτο οπως και ο προπονητης δεδομενα ηθελαν τουλαχιστον τρεις παικτες παραπανω,οποτε καταλαβαινεις πως ακουγεται λιγο περιεργο να λεμε οτι πιστευει πως οι μεχρι τωρα μεταγραφες ειναι ικανες για υψηλους στοχους...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Υπάρχουν αυτές οι δηλώσεις από τον μποτο κάπου;

Ή είναι οι περίφημες κινήσεις στις αρχές που εμείς με το νου μας τις βάζαμε στον ΠΑΟΚ Β αλλά ερχόντουσαν για τον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

iasoiako έγραψε:
Δεν ξερω για διαρροες. Αν οι διαρροες εινα οι Τοσκιτσες κ ο Πετρωτος, δεν εχω να σχολιασω τιποτα.

Απλα λεω οτι δεν εχουν καμια πληροφορηση και γραφουν για να γραφουν.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξηλωσε Blackgr4. Θα μπορουσε να ξηλωσει. Αντιθετως κάθισε και δουλευει με αυτους που πηρε, και να εισαι σιγουρος οτι θα ανταμειφθει σε βαθος χρονου.

Αν καποιοι βγουν η οχι ειναι συναρτηση πολλων πραγματων. Απλα εχεις Μποτο, θα κατσει να σου βρει αλλους 3 και θα στους φερει.

Ας συνειδητοποιήσουμε λιγο τι εστι Μποτο. Ειναι απο τα τοπ ονοματα στο scouting δεν ειναι τυχαιος.

Ο Καργας ειναι καλος παικτης απλα ο ΠΑΟΚ παιζει αμυνα ψηλα. Δεν ειναι διδυμο με τον Ιγκασον, παρθηκε για αλλαγη του Ιγκασον. Διπλα στον Ιγκασον παρθηκε ο Νασμπεργκ που εχει χαρακτηριστικα, βαση scouting, πολυ κοντινα στον Κρεσπο. Θεωρω οτι ο Νασμπεγκ θα τον καλεσει εθνικη Νορβηγιας φετος.
Απ' ότι φαίνεται τσάμπα χάνουμε το χρόνο μας και οι δυο. Εντάξει δεν πειράζει αλλά ας μην το συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει συνεννόηση.
Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:

Μπορεί να είχε και στο μυαλό του όμως να πείσει τον Σαββίδη να διώξει τον Λουτσεσκου.
Βέβαια το 1,8 επί 2 είναι πολύ λιγότερα από αυτά που παίρνει ο Πορτογάλος.
Κοντός ψαλμός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA έγραψε:Υπάρχουν αυτές οι δηλώσεις από τον μποτο κάπου;

Ή είναι οι περίφημες κινήσεις στις αρχές που εμείς με το νου μας τις βάζαμε στον ΠΑΟΚ Β αλλά ερχόντουσαν για τον ΠΑΟΚ?
Υπαρχουν τοσο οι δικες του δηλωσεις τουλαχιστον για τον επιτελικο,οσο και οι δηλωσεις του Ραζβαν για το ροστερ που δεν ειναι ολοκληρωμενο.Υπαρχουν οι δηλωσεις που ηθελαν τον ΠΑΟΚ να θελει δυο στοπερ και την ανανεωση Κρεσπο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Για 1 κίνηση λοιπόν μίλησα και εγώ και μίλησα στο ποστ για τον μποτο.

Ο λουτσεσκου προφανώς έχει μιλήσει πολλάκις για ενίσχυση.

Μακάρι να τα γνωρίζω λάθος παίδες, εμένα πάνω από 1 κίνηση(για 10 μιλαμε) θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Μποτο για την ομάδα και τι είναι ικανή να κάνει αλλά ας πάει να πάρει κανά φορ γιατί όλη τη χρονιά μας βλέπω με φορ τον Ναρει και αλλαγή τον Κουτσια.

Ο Ολιβειρα αισθάνεται Καντουρι στην τοποθεσία Νέα Μεσημβρία (εκτός λόγω ίωσης).
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

GINOLA έγραψε:Για 1 κίνηση λοιπόν μίλησα και εγώ και μίλησα στο ποστ για τον μποτο.

Ο λουτσεσκου προφανώς έχει μιλήσει πολλάκις για ενίσχυση.

Μακάρι να τα γνωρίζω λάθος παίδες, εμένα πάνω από 1 κίνηση(για 10 μιλαμε) θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη.
1 κίνηση = καμία, ας το κλείσουν το μαγαζί για φέτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”