Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
bill4paok

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από bill4paok »

tsaousila έγραψε:o λουτσεσκου εχει διαβεβαιωση οτι θα πεσει χρημα. Δεν ειρθε εδω για να βγει δευτερος. Αρα ο στοχος ειναι ενας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. και ξερει οτι θα επιτευχθει με χρημα. Λοιπον υπομονη 3-4 μεταγραφες θα ειναι του εκατομμυριου , μπακ χαφ επιθετικος και εξτρεμ. Ποτε?? δεν ξερουμε αλλα η λογικη λεει οτι σε 15 μερες περιπου θα εχουν κλεισει οι 2 τουλαχιστον απ αυτες.
Ηδη εχει κανει τις επαφες του απο το χειμωνα εχει βολιδοσκοπησει τους παικτες, οταν εμεινε ελευθερος ο Λουτσεσκου εγινε η συμφωνια με τον ΠΑΟΚ, μελεταει την ομαδα ηδη 4-5 μηνες , οπως ειχε κανει με τους αραβες , τους μελετουσε πριν παει...... αλλα ρε ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ??
Τωρα , υπαρχει η περιπτωση τζολη που θα φερει χρημα και αυτο θα ειναι επιτευγμα Γκαρσια , τον εβαλε κατα λαθος ο αλλος αλλα με γκαρσια εχτισε την τιμη του. Ο Τζολης θα φερει χρημα, αν τυχον αποφασισουν να τον κρατησουν υπαρχει ενας κινδυνος να χασει το πικ της χρηματιστηριακης του αξιας.
Στην πιατσα υπαρχουν πολλοι καλοι παικτες ελευθεροι και οπως λεει η πιατσα των μανατζερ , λογω κοβιντ πολλες ομαδες ξεφορτωνονται καλους παικτες λογω συμβολαιων και ελλλειψης χρηματοδοτησης για ενα χρονο. Κυκλοφορουν για πρωτη φορα πραγματικα πολυ καλοι παικτες. ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
Το πότε έγινε η συμφωνία με Λουτσεσκου το ξέρεις ή το υποθέτεις?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εάν αληθεύει, ίσως να μην θέλαμε να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού για έναν καλό παίκτη της κατηγορίας όμως brand new second hand. Δεν πειράζει άστον να πάει στον gay, θα βρούμε κάποιον άλλο παικταρά, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

3 μύρια για 3 χρόνια λένε. Και κανένας δεν ξέρει με σιγουριά σε τι κατάσταση είναι ο Πριγιο. Μου φαίνεται αχρειαστο ρίσκο για εμάς .
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

astral έγραψε:3 μύρια για 3 χρόνια λένε. Και κανένας δεν ξέρει με σιγουριά σε τι κατάσταση είναι ο Πριγιο. Μου φαίνεται αχρειαστο ρίσκο για εμάς .
Το θέμα είναι να φέρουμε κάποιον καλύτερο,το 1εκ. για τον βασικό σου επιθετικό δεν είναι υπερβολή
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

barlow4 έγραψε:δεν ηθελα
είναι και κτήνος αυτός, που να μπλέκεις..
έγραψα χθές μια αληθινή ιστορία σχετική με τον αντίκτυπο των κατορθώματών σου στις μεταγραφές , στη σελίδα 378 δεν ξέρω αν την διάβασες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τη διαβασα βρε.
ρωτα τη βραζιλιανα ποιος ηταν
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

barlow4 έγραψε:δεν ηθελα
Ε βέβαια άντε να πας να τον δείρεις αυτόν. Εκτός κιαν μπορείς φιλε όποτε αγνόησε το μην αυτό :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Shivaspace έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:μα γιατί, δεν είναι κακό να εμπλουτίζεις το παλμαρέ σου

έκαστος στο είδος του ? :lol: 8-)
κοιτα, το θεμα ειναι να μην εχει το θρασος να υπογραψει.Απο κει κ μετα τι α κανς..
true story τώρα,

έχω μια βραζιλιάνα φίλη και είχαμε πάει μια φορά σπίτι της να πάρουμε κάτι εφόδια..ήταν στο σπίτι της ένας τύπος κρεμανταλάς σαν τον Μπαλοτέλι ένα πράμα, και κείτονταν λιώμα σ έναν καναπέ κοιτώντας όλη την ώρα κάτι άσχετα παιχνίδια σέρια Α στον υπολογιστή. Τον έπιασα λοιπόν κουβέντα αφού έβλεπα οτι γουστάρει ποδόσφαιρο, και μου είπε πως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι οτι εκείνες τις μέρες κανόνιζε μεταγραφή σε ομάδα Α εθνικής Ρουμανίας (Ραπίντ Βουκουρεστίου). πραγματικά ο τύπος ήταν όλη την ώρα στο κινητό και έλεγε> να τώρα με το μάνατζερ μου μιλάω ( για να καταλάβουμε λίγο και πως παίζεται το παιχνίδι των μεταγραφών). Τον είπα και γώ ο μ@λ@κ@ς έλα στον ΠΑΟΚ (για πλάκα, ο τύπος ήταν χώμα :lol: ) και το πρώτο πράγμα που απάντησε ήταν > στον ΠΑΟΚ ?? άστο καλύτερα αδερφέ εκεί άμα δεν παίζεις καλά βαράνε και σε κυνηγάνε οι οπαδοί!! τρελάθηκα, πολύ γέλιο μιλάμε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν το ξύλο, οπότε Κεν άξιος έχεις κάνει φοβερή δουλειά!!

στη συνέχεια δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα, ρε φίλε με τα ξύδια και τις υπόλοιπες ουσίες τι γίνεται, δεν έχει ντόπινγκ κοντρόλ, πώς την παλεύεις ?? και μου είχε πει > ε τώρα είμαι σε διακοπές φιλαράκι, έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει τίποτα, αυτά τα κανονίζει όλα ο μάνατζερ :shock: !!

δεν ρώτησα το όνομά του γιατί είμαι διακριτικός τύπος, αλλά χαζομάρα έκανα θα είχε πλάκα να ξέρω ποιός παίκτης ήταν!
με τη Βραζιλιάνα δεν διατηρείτε κονέ? να σου λεγε κάνα όνομα?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

buffalobill4 έγραψε:Δεν έχουμε ΤΔ. Ε και; Μήπως και όταν είχαμε είχε κάποιο ρόλο; Μια γλάστρα πολυτελείας ήταν. Καλύτερα χωρίς. Το κατάλαβαν και στην παε και είπαν να δοκιμάσουν χωρίς.

Ληγουν τα συμβόλαια του ιγκασον ζιφκοβιτς τσιγγάρα σβιντερσκι ουαρντα και κάποιων ακόμα που είναι 30 πλας; Τελειώνει ο δανεισμός μπαμπά και κριμεντσικ; Ε και; Αν τους θέλουμε τους κραταμε. Αν όχι θα πάρουμε καλύτερους.

Ήδη πήραμε ένα από τα καλύτερα μπακ της Ουκρανίας, συζητάμε για την απόκτηση αμυντικού χαφ από την Ιταλία που το ένα δεκατο των χαφ της εθνικής Ιταλίας να παίζει θα αφήσει εποχή. Ακούγεται για τον Βουκιτς από Σερβία που τίναξε τα δίχτυα πέρσι.

Η ομάδα βγάζει υγεία
Και ο Τσόλακ τίναζε τα δίχτυα και τον είδαμε.
Για Deyola, μισή καλή σεζόν είχε αλλά αν τελικά έλθει ας περιμένουμε να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Πέραν του ότι γίνει ή δεν γίνει στον μεταγραφικό τομέα και στις ανανεώσεις συμβολαίων, το ζητούμενο κατά πρώτο λόγο είναι η ομάδα να βρίσκεται σε ομίλους στο τέλος Αυγούστου. Και να ελπίζουμε να μην περιμένει η ΠΑΕ να δει το τι θα κάνουμε στην Ευρώπη, δηλαδή να φτάσουμε 26 Αυγούστου.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

αφήστε το παιδιά καλύτερα μην τον δούμε σε κανα ΠΑΟΚ β και τραβάμε τα μαλλιά μας :lol:
μετακόμισε εδώ και δύο χρόνια και ήταν απ το πάνω ράφι η κοπέλα, μπορεί να έγινε wag και να την πήρε μαζί του..
καλημέρα, solstice σήμερα και χρόνια πολλά στους απανταχού παγανιστές ΜΑΟ ΜΑΟ!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

είμαι σίγουρος πως σε λίγες μέρες θα διαβάσουμε...

μετά από απόφαση του Λουτσέσκου η προετοιμασία θα γίνει με τους υπάρχοντες παίκτες σύν αυτούς που γυρίζουν απο δανεισμούς...
θα γίνει αξιολόγηση όλων και μετά θα γίνουν οι προσθαφαιρεσεις....
μεχρι 31 Αυγούστου και μετά με τους ελεύθερους έχουμε καιρό εως τότε...

γι αυτο χαλαρώστε κάντε κανα μπάνιο και μπειτε 31 Αυγούστου να δείτε με κομμένη την ανασα αν θα κάνουμε μεταγραφες..
Η παροιμία λέει πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αθενς να σου πω την αλήθεια τείνω να συμφωνήσω, αλλά έγραψες λάθος την παροιμία!?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

rainmaker έγραψε:Αθενς να σου πω την αλήθεια τείνω να συμφωνήσω, αλλά έγραψες λάθος την παροιμία!?
αναποδα την εγραψα γι αυτο ειμαι ΠΑΟΚ :lol: :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Athens έγραψε:
rainmaker έγραψε:Αθενς να σου πω την αλήθεια τείνω να συμφωνήσω, αλλά έγραψες λάθος την παροιμία!?
αναποδα την εγραψα γι αυτο ειμαι ΠΑΟΚ :lol: :lol:
Για το χούι δεν ξέρω αλλά η ψυχή θα μας βγει σίγουρα .
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

tsaousila έγραψε: Τωρα , υπαρχει η περιπτωση τζολη που θα φερει χρημα και αυτο θα ειναι επιτευγμα Γκαρσια , τον εβαλε κατα λαθος ο αλλος αλλα με γκαρσια εχτισε την τιμη του.
Τι εκανε λεει; Μπερδεμενος εισαι φιλε, μηπως να πας να ξαναδεις την περσινη σεζον? Ο Γκαρσια τον εξαφανισε. Αλλα ξεχασα ο Τζολης εφταιγε αφου ο Γκαρσια δεν φταιει ποτε για οτι κακο μονο για τα καλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”