Αν δεν ξεκινησεις να συζητας σοβαρα την αναεωση του συμβολαιου τους (ειδικα του Ιγκι) τοτε θα ειμαστε δυο φορες απαραδεκτοι.Gospi έγραψε:Για το θεμα Σβιντερσκι και Ινγκασον θα συζητησουμε το καλοκαιρι.
Αν αυτοι οι δυο πωληθουν το καλοκαιρι, ελεω τελευταιου χρόνου συμβολαιου, σε μικροτερη τιμη απο τις τιμες π ακουστηκαν τωρα, τοτε ειμαστε απαραδεκτοι.
Αν το καλοκαιρι ανανεωσουν ή πωληθουν στα ποσα π πρεπει τοτε καλως καναν και δεν τους δωσαν!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Το θετικό είναι ότι τον καλέσανε τον ντουγκλας ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής στο γραφείο.
Κανείς ποδοσφαιριστης δεν καλείται από τον τ.δ επειδή απλά είχε ένα άσχημο απόγευμα
Το τι έγινε εκεί δεν θα το μάθουμε ποτέ και είναι λογικο.
Ελπίζω να μην ξαναμπεί αποστολή ,αν και δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα Κοτσια να κάνει κάτι τέτοιο
Κανείς ποδοσφαιριστης δεν καλείται από τον τ.δ επειδή απλά είχε ένα άσχημο απόγευμα
Το τι έγινε εκεί δεν θα το μάθουμε ποτέ και είναι λογικο.
Ελπίζω να μην ξαναμπεί αποστολή ,αν και δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα Κοτσια να κάνει κάτι τέτοιο
Αυτό. Από τη στιγμή που σε εμάς -ΟΡΘΩΣ= δεν μπαίνουν αλαφροχέρηδες στα σπίτια των ανεπιθύμητων, δεν μπορείς αλλιώς να το χειριστείς.Totem_pk έγραψε:Αν εχει και ορο ελαχιστων συμμετοχων ο νταγκλας τα πετανωωωω.
Αλλιως ολα ΟΚ. Δεν υφισταται θεμα μειωσης της προσωπικοτητας εαν κανει κανονικα προπονησεις και δεν τον παιρνει αποστολή ποτε τον παικτη. Η να τον παιρνει με την Λαρισα στο επαναλιπτικο και να τον εχει στον παγκο σε ολο το ματς. Απλα δεν του κανει του προπονητου. Οποτε αν και εφοσον δεν υφισταται θεμα υποχρεωτικων συμμετοχων εγω δεν βλεπω κανενα προβλημα να τον κρατησουμε μεχρι την τελυταια μερα του συμβολαιου του. Ας βγει σε 2,5 χρονια αυτος και ο μανατζερ του να βρει ομαδα. Που θα εκβιαζει το .......
Και περνας και μηνυμα σε ολους τους επομενους προσεξτε που πατε σε θεματα σοβαροτητας. Μαθαμε τωρα. Οποιος θελει φευγει η δανιζεται η ξε-πουλιεται. Αντε απο εδω με τα ψυχολογικα τους. Εχουμε και εμεις ψυχολογικα.
Και περνας και ενα μηνυμα στο εσωτερικο της ομαδας προσεξτε μην κανετε αλλες παπαριες στις μεταγραφες γιατι θα τα λουςτειτε.
Δεν ξαναέγραψα στο θέμα από χθες. Εγώ τα είχα παρμένα από το Καραϊσκάκη και 2-3 καραπινάτες φάσεις δικές του
- ΑποστόληςΑ
Μειον ενας διαθεσιμος για τα χαφ...
- ΑποστόληςΑ
-
panpangr77
Μπαίνω στην χρονοντούλαπο και βγαίνω και έρχομαι για εξάρι ,σκύλος ,γρήγορος αλτικος εντάξει όταν πηδαγα δεν συναντιομασταν με την μπάλα ,τριπλα,σουτ τι άλλο θέλετε να πατήσω τα κουμπιά...
Αν δεν πάρουμε ας πάρει αγώνες ο Νινουα και ο Τσιγγαρας ,υποστήριξη υπομονή και γερό στομάχι.Εχω δει ΠΑΟΚ με Ζαφειρίου και Βέλη ,πρόκριση με Άρσεναλ..
Αν δεν πάρουμε ας πάρει αγώνες ο Νινουα και ο Τσιγγαρας ,υποστήριξη υπομονή και γερό στομάχι.Εχω δει ΠΑΟΚ με Ζαφειρίου και Βέλη ,πρόκριση με Άρσεναλ..
Στον δικο μας αναφερομαι Αποστολη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ νόμισα ότι ήταν ο δικός μας Rodrigo Rey...
Απο τον Αουγκουστο τον χθεσινο προτιμω ακομη και τον Γκαλινοβιτς εκει [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
O Πετρωτός βρήκε έναν δημοσιογραφο Γκανέζο που λέγεται Μπαμπά και μιλάει για τον Μπαμπά.

Δεν εχουμε συνηθισει να μην γινεται μεταγραφη την τελευταια μερα.. να φυγει ο Ρεμπε, να παει αλλου!
- bersekeros
Φέρτε ένα εξάρι ΧΑΦ σκύλο ρε !!!!
ΧΑΦ! ΧΑΦ! ΧΑΦ !
[youtube]Ug3IcSNGLx0[/youtube]
ΧΑΦ! ΧΑΦ! ΧΑΦ !
[youtube]Ug3IcSNGLx0[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Ο Τσιγγάρας εδώ και πολύ καιρό θα έπρεπε να πάρει ευκαιρίες από τον PG. Απο ρώ γιατί δεν έχει πάρει. Τείνω να πιστεύω ότι φοβάται μήπως κατακριθεί αν χρησιμοποιήσει τα δικά του παιδιά, της Κ19. Γι αυτό ίσως δεν χρησιμοποιεί και τον Μιχαηλίδη, ενώ φοβήθηκε και τον Τζόλη στον πρώτο αγώνα με γαύρο.
O Ninua δεν είναι ανασταλτικό χαφ και δεν μπορεί να προσφέρει στη θέση αυτή. Τουλάχιστον επί του παρόντος.
O Ninua δεν είναι ανασταλτικό χαφ και δεν μπορεί να προσφέρει στη θέση αυτή. Τουλάχιστον επί του παρόντος.
-
paokarakis