ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
Dimg4
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Στο καλο να παει. Τετοιο αμπαλο μαρκαρισμα στα χαφ αν ηθελα κρατουσα τον Τζανδαρη
laska4 έγραψε:ο τζαντζαρας ειπε οτι ο αγκουστο ζητησε να φυγει
Λόγω ιδιότητας στο σαιτ δε θα εκφραστώ για τον παίκτη.
Θα πω μόνο οτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Τέτοιο μπλαζέ, δήθεν, άνευρο παίκτη χωρίς την παραμικρή ικανότητα να μαρκάρει ενώ είναι χαφ, ποτέ δεν έχω δει
- bersekeros
Συμπληρώνω ότι είπε επίσης, ότι κάποιοι του φούσκωσαν τα μυαλά και κυρίως ο φερέιρα που τον θέλει λέει στην παλμέιρας.laska4 έγραψε:ο τζαντζαρας ειπε οτι ο αγκουστο ζητησε να φυγει
ο Σα καταλαβαινει οτι δεν προλαβαινει και ανοιγει χερια ποδιαΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:.....cellophan έγραψε:Απίστευτο ήταν αυτό - χτυπιόμουν κάτω σαν το χταπόδι. Ανθή Σαλαγκούδη φάση - μηδέν νεύρο.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ θα έκανα κωλοτουμπες αν πωληθεί ο Πολωνός. Όπως έκανα στην φάση που βγαίνει μπροστά στον Σα και δεν βάζει ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ.
....,.++++. ......για μπατσες. ..ειναι.....η !!!!φουφουκα!!!!!!!
και ο Σβι κανει πηδηματακι στα πλαγια και πανω που σηκωθηκα να πανηγυρισω το γκολ
εχασα τη μιλια μου,εχασα το χρωμα μου και η παπαδια ετρεχε να μου φερει νερο
αφου γλυτωσα το εγκεφαλικο σημερα μαλλον απο αλλο θα παω
Ναι το ταλέντο του είναι για καμπιονάτο. Εδώ ασφυκτιά. Να φέρει τα λεφτά που δώσαμε και στο καλό να πάει αν δεν γουστάρει. Του λείπει ο ζαμπάς
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μέσα σε ένα απόγευμα φεύγουν Εσιτι, Σφιντερσκι, Γιαννούλης, Αγκούστο..
Καμία πρόταση για τσολακ παίζει;
Καμία πρόταση για τσολακ παίζει;
ναι λεει το παιζει ντιβα και τετοιια ...σιγα ρε ποιος εισαι ο καντε ....κριμα ζαμπα αγκουστο δεν εχουν καλους χαρακτηρες απο οτι φαινεταιrainmaker έγραψε:laska4 έγραψε:ο τζαντζαρας ειπε οτι ο αγκουστο ζητησε να φυγει
Λόγω ιδιότητας στο σαιτ δε θα εκφραστώ για τον παίκτη.
Θα πω μόνο οτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Τέτοιο μπλαζέ, δήθεν, άνευρο παίκτη χωρίς την παραμικρή ικανότητα να μαρκάρει ενώ είναι χαφ, ποτέ δεν έχω δει
-
ron-swanson
Ο ίδιος μάνατζερ με τον Ζαμπα δεν τον έφερε αυτόν;
Μεγάλες μεταγραφές. Μην τον χάσουμε.
Μεγάλες μεταγραφές. Μην τον χάσουμε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ας φέρει πρόταση ισόποση τουλάχιστον με το ποσό που δαπανήθηκε κι ας πάει στο καλό!laska4 έγραψε:ο τζαντζαρας ειπε οτι ο αγκουστο ζητησε να φυγει
Επίτιμος προπονητής θα γίνει ο Άμπελ και άγαλμα στη νέα Τούμπα. Ευεργέτηςbersekeros έγραψε:Συμπληρώνω ότι είπε επίσης, ότι κάποιοι του φούσκωσαν τα μυαλά και κυρίως ο φερέιρα που τον θέλει λέει στην παλμέιρας.laska4 έγραψε:ο τζαντζαρας ειπε οτι ο αγκουστο ζητησε να φυγει
Στείλε το τσεκ και σου τον πακετάρουμε και ΣΚ
ο Αουγκουστο αυτα που εκανε στου βικελίδης ήταν πολύ περίεργα. Σαν να έψαχνε επίμονα την κόκκινη. Στο καλό και σιγά και τον παίκτη. Το θέμα είναι να καλυφθεί το κενό
- thanos-xanthi
ας τα σκασει ο ζωγραφος να τον παρειbersekeros έγραψε:Συμπληρώνω ότι είπε επίσης, ότι κάποιοι του φούσκωσαν τα μυαλά και κυρίως ο φερέιρα που τον θέλει λέει στην παλμέιρας.laska4 έγραψε:ο τζαντζαρας ειπε οτι ο αγκουστο ζητησε να φυγει
οι παππουδες στο καφενειο οταν παιζουν μπουρλοτ η πρεφα, παραπανω ενταση εχουν και βλεμμα φωτια
ηταν και τα μαρκαρισματα του στα ορια καρτας παντα, και προκλητικος στο χαριλαου