Εμένα πάντως μου θύμισε dejavu φάση με Τζίγγερ....Τον βλέπω τον βαζελο να επιστρέφει σε εποχές Ντέιβιντ Στεργακου και Σκροπολιθαbersekeros έγραψε:Είδα το βίντεο trouman.
Καταστάσεις Rock.
Τι ακριβώς γίνεται εκεί;
Εμφύλιο έχουν ή θέλουν να διώξουν γαύροι τον dpg μέσω Δούρειων Ίππων;
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
-
- Επικοινωνία:
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Πάντως εκτός από τα υπόλοιπα που απαιτούνται , θέλει και κάποια τρέλα για να τα βάλεις με το γαυροσύστημα που λυμαίνεται τη χώρα. Δυο παράγοντες ξέρω εγώ που έκαναν. Ο ένας τους έριξε κατηγορία, ο άλλος θα δούμε σύντομα. Πιο δύσκολο εκεί. Για να δούμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Eγω πιστεύω πως έχει συμφωνήσει ο τρακης με Αλαφούζο για να πάρει την ΠΑΕ..
Δεν θα άφηνε αλλιώς τον Παναθηναϊκό.
Δεν θα άφηνε αλλιώς τον Παναθηναϊκό.
Έχει τεράστια διαφορά. Τεράστια. Εκείνο ήταν προσωπικό. Εδώ και μήνες κρατάει η κόντρα του με τη 13. Σαφώς η κάθε ομάδα είναι πιο πάνω από τον κάθε πρόεδρο - μεγαλομετοχο. Να το αποδείξουν όμως όταν έφυγε ο βαρδινογιαννης πόσοι γέμισαν τη λεωφόρο η το οακα;; πόσοι θα πάνε τώρα που θα χουν το ίδιο ροστερ με τον Προμηθέα;Panagos612 έγραψε:δες πρωτα τι αλητιες εκανε ο αλλος λιγες ωρες πριν σε σουβλατζιδικο απο ατομο της 13, υπαρχει βιντεο... μιλαμε για αλητιες υποκοσμουtrouman έγραψε:Καλά τι χαμος είναι αυτός με τον Γιαννακόπουλο. Πήγαν σπίτι του οι κάφροι και αυτός τραβουσε βίντεο
https://www.sdna.gr/mpasket/729481_emfy ... nakopoyloy
Είναι πολυτέλεια για τον βαζελο ο dpg
Σύλλογος μεγάλος
Η ελληνική ελίτ εξαπανεκαθεν είχε μια πχιοτητα απαράμιλλη
Το μπασκετοσυστημα είναι του βαζελου πάντως και πάει τον γαύρο αίμα πολλά χρόνια τώρα. Προμηθέας θα το σηκώσει του χρόνου ...

Η ελληνική ελίτ εξαπανεκαθεν είχε μια πχιοτητα απαράμιλλη
Το μπασκετοσυστημα είναι του βαζελου πάντως και πάει τον γαύρο αίμα πολλά χρόνια τώρα. Προμηθέας θα το σηκώσει του χρόνου ...
Τόση φασαρία για έναν σουβλατζή μήπως δεν ήταν μόνο σουβλατζής?Panagos612 έγραψε:δες πρωτα τι αλητιες εκανε ο αλλος λιγες ωρες πριν σε σουβλατζιδικο απο ατομο της 13, υπαρχει βιντεο... μιλαμε για αλητιες υποκοσμουtrouman έγραψε:Καλά τι χαμος είναι αυτός με τον Γιαννακόπουλο. Πήγαν σπίτι του οι κάφροι και αυτός τραβουσε βίντεο
https://www.sdna.gr/mpasket/729481_emfy ... nakopoyloy
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ αυτοί της θύρας 13 στον Αλαφούζο που τόσα χρόνια είναι ο γκομενος του μαρινακη, γιατί δε πήγαν ποτέ;; μόνο κάτι συλλαλητήρια της πλάκας...τρύπημα εκ των έσω έχει παιχτεί.. Δε ξεχνώ ποτέ την ειρωνεία που μας αντιμετωπίζαν πάντα οι συγκεκριμένοι...ειμασταν το παοκακι κι αυτοί ο μεγάλος παναθηναϊκός.. Έχει ο καιρός γυρίσματα... Κάρμα και στο μπάσκετ...
- bersekeros
Εγώ βλέποντας και ξαναβλέποντας το βίντεο του dpg , νομίζω ότι μπορούμε να εξάγουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Το σύστημα " κράτος είναι ο ολυμπιαγκώς" παίζει επιστημονικά , πολύ έξυπνα και ύπουλα.
Γι'αυτό να είμαστε σε εγρήγορση.
Όταν ακούω τον dpg να λέει " γ*μω τον παναθην...., γ@μω την 13 , ο παν.. ... είναι ιδέα δεν είναι τσέπη, μόνο ο κορονογιος τους ενδιαφέρει και να μένουμε μέσα , που είναι η αστυνομία... " καταλαβαίνετε τι χοντρό παιχνίδι παίζεται!
Τα μάτια μας δεκατέσσερα!
ΥΓ Δεν μας αφορά , αλλά το αναφέρω ... η οικογένειά Γιαννακόπουλου έχει βάλει σε 33 χρόνια στο βάζελο 450 μύρια!!!
Το σύστημα " κράτος είναι ο ολυμπιαγκώς" παίζει επιστημονικά , πολύ έξυπνα και ύπουλα.
Γι'αυτό να είμαστε σε εγρήγορση.
Όταν ακούω τον dpg να λέει " γ*μω τον παναθην...., γ@μω την 13 , ο παν.. ... είναι ιδέα δεν είναι τσέπη, μόνο ο κορονογιος τους ενδιαφέρει και να μένουμε μέσα , που είναι η αστυνομία... " καταλαβαίνετε τι χοντρό παιχνίδι παίζεται!
Τα μάτια μας δεκατέσσερα!
ΥΓ Δεν μας αφορά , αλλά το αναφέρω ... η οικογένειά Γιαννακόπουλου έχει βάλει σε 33 χρόνια στο βάζελο 450 μύρια!!!
Με τον Γιαννακοπουλο βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος σε τι κατασταση βρισκεται καθε στιγμη που λεει κατι.
Μετά τον Γιαννακοπουλο θα έχουν σουβλατζή και αφραγκουζο οι βαζελοι τραγωδία απλά....
Να πω την αμαρτία μου, ο dpg μου είναι πολύ συμπαθής. Αγαπάει την ομάδα του, χώνει φράγκα, έχει τρέλα, είναι κάφρος, νιώθει από μπάσκετ. Είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του δικού μας Γιώργη. Θα χάσει το ελληνικό μπάσκετ, χωρίς Γιαννακόπουλο. Θα ήθελα να τον δω πάντως να τα χώνει και στον ποδοσφαιρικό παναθηναικό, να υπάρξει λίγος υγιής ανταγωνισμός. Όλο αυτό το γαυροσύστημα ενάντιον όλων, κούρασε.
Βέβαια, εδώ βλέπουμε τι παθαίνει κάποιος όταν ανοίγει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Γιουρολίγκα, κυβέρνηση, ολυμπιακός, αλαφούζος. Αν βάλεις και το πόσα εκατομμύρια παίζονται από πίσω.. Επίσης βλέπουμε πως 100 μπερδεμένα επηρεάζουν τις καταστάσεις για ένα πενηντάρικο, και πως η πλατιά μάζα σιωπεί γιατί θέλει απλά να βλέπει μπάλα/μπάσκετ και να μην σφάζεται για τα εκατομμύρια άλλων.
Βέβαια, εδώ βλέπουμε τι παθαίνει κάποιος όταν ανοίγει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Γιουρολίγκα, κυβέρνηση, ολυμπιακός, αλαφούζος. Αν βάλεις και το πόσα εκατομμύρια παίζονται από πίσω.. Επίσης βλέπουμε πως 100 μπερδεμένα επηρεάζουν τις καταστάσεις για ένα πενηντάρικο, και πως η πλατιά μάζα σιωπεί γιατί θέλει απλά να βλέπει μπάλα/μπάσκετ και να μην σφάζεται για τα εκατομμύρια άλλων.
Εγω παλι νομιζω οτι ειναι μια πολυ χειροτερη εκδοχη του Γιωργου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
https://youtu.be/gzIfVBR850M
Φανταστείτε μόνο να ήταν ο Γιώργης στην θέση του, τι θα είχε ακούσει εδώ μέσα..
Φανταστείτε μόνο να ήταν ο Γιώργης στην θέση του, τι θα είχε ακούσει εδώ μέσα..