21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
pk77

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από pk77 »

2 γκολ και 6 ασσιστ σε 51 γεμάτα ματς είχε πέρσι. Φέτος λογικά θα ειναι ακόμη πιο βαρύς και γενικά είναι κακός αθλητής .
Τουλάχιστον βλεπω ότι η απόλυτη πλειοψηφία δεν άντεχε να τον βλέπει με τα χέρια ψηλά και δεν ήμουν ο μόνος που δεν άντεχε να τον βλέπει στο γήπεδο.
Και του ζίβκοβιτς η ανανέωση είναι προβληματική αλλά τουλάχιστον αυτός καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίξει πάλι ελάχιστα ματς
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Για να δούμε ποια πλευρά θα δικαιωθεί. Δεν μου αρέσει η αγωνιστική συμπεριφορά εν γένει αλλά καταλαβαίνω πλήρως γιατί είναι απαραίτητος. Πιστεύω ότι με λιγότερα ματς στα πόδια του θα είναι σημαντική βοήθεια ιδιαίτερα μέχρι να αρχίσουν να ενσωματώνονται πλήρως οι μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Καποιοι μπορει να εχουν αλλη αποψη. Κατανοητο. Αυτα τα παιδια τα θαυμαζω γιατι το κανουν αγνα απο ρομαντισμο και αγαπη για την ομαδα. Αλλα το να στεκεσαι σε 2/3 λεξεις και να κατηγορεις αλλους προσωπικα για τις αποψεις τους νομιζω ειναι λαθος . Δυστυχως και περσι τα ιδια λεγαμε με τον Βαρελα με τον Εσιτι τον Ιαπωνα τον Μπισε. Ο Ρουμανος δεν ανεστησε κανενα απο αυτους.Δεν γινονται θαυματα στο ποδοσφαιρο. Επαιρναν χρονο απο τον Τσιγγαρα τον Λυρατζη τον Μιχαηλιδη τον Σουαρεζ τον Κουτσια και η χρονια χαθηκε. Δεν φταιμε εμεις γιατι εγινει το αυτονοητο. Μας κουβαλησε ο Μπισε στα προκρηματικα λενε καποιοι. Εκανε ματσαρες ο Μπισε.Δεκτο σεβαστο. Ο Μπισε κατεβαλε την Μποεμιανς ομως και την μετρια Ριεκα. Με την Γανδη τι εκανε; στον τελικο; με τον αρη; με τον γαυρο που ηταν; Εγω εκει τον θελω. Ψυχρα ο Μπισε τρωει χρονο απο νεους παικτες που εχουν ολο το μελλον μπροστα τους και μπατζετ. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και το λεω γιατι αυτο πιστευω χωρις να με νοιαζει οτι δεν αρεσει σε καποιους. Ξαναλεω ομως μακαρι να εχω λαθος.
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Δεν κάνεις λάθος.

Υπομονή ένα χρόνο ακόμα.

Λίγο ΧΙΟΎΜΟΡ και όλα οκ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Τι να σας πω ρε παιδια, νομιζω ωρες ωρες οτι παρακολουθω τελειως διαφορετικο αθλημα με πολλους εδω μεσα..
Μιλαμε για παικτη που δεν μπορει καν να τρεξει, που η λεξη μαρκαρισμα αντιπαλου δεν υπαρχει καν και που ειναι πλεον στα 35 του!! με βαρυ σκαρυ εδω και χρονια..
Τι να πω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πραγματικά το πρώτο πολύ καλό νέο της μεταγραφικής περιόδου.
Μακάρι να επιστρέψει και ο Πασχαλακης. Ξαφνικά νιώθω σίγουρος.
Κι ο Κουαλιατα έχει πολλά να μάθει από τον Μπισε επίσης.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ποια ΕΠΙΣΤΗΜΗ ρε φιλε;

Εδω ισχυουν τα ΘΑΥΜΑΤΑ 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γερασίμου έγραψε:Σέβομαι και τιμώ τα πάρα πολλά που προσέφερε την πρώτη τριετία στην ομάδα μας. Όλα του τα καλά όμως και η αδιαμφισβήτητη τέχνη του έμειναν στην Johann Cruiff Arena το βράδυ εκείνο της σφαγής από τον Άγγλο και δεν τα ξαναείδαμε πάνω από 4-5 φορές στα επόμενα 2,5 χρόνια (μισό χρόνο ήταν δανεικός στην Κύπρο).
Δεύτερη σερί χρονιά καλοκαίρι με το Σουρινάμ, διακοπές και όχι προετοιμασία. Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί πλέον να δώσει έστω και για 20΄ είτε στη θέση 10, είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Και θα τρώει και μία θέση, κυρίως νέου, κυρίως ακαδημιών, βλ. Κωνσταντέλιας.
Σέβομαι την απόφαση, αλλά διαφωνώ.
Εγώ πιστεύω ότι αυτός θα μας βάλει στους ευρωπαικούς ομίλους και θα μας κρατήσει ψηλά στο πρωτάθλημα μέχρι να προσαρμοστούν πλήρως στα θέλω του Λουτσεσκου τα νέα παιδιά. Μετά σταδιακά θα αρχίσει να φθίνει ο χρόνος του μέχρι που το καλοκαίρι θα πούμε αντίο.

Μακάρι το ίδιο να είχε γίνει με Κρεσπο και Πασχαλακη.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

gika έγραψε:Πραγματικά το πρώτο πολύ καλό νέο της μεταγραφικής περιόδου.
Μακάρι να επιστρέψει και ο Πασχαλακης. Ξαφνικά νιώθω σίγουρος.
Κι ο Κουαλιατα έχει πολλά να μάθει από τον Μπισε επίσης.

ΣΥΜΦΩΝΩ.

Θα σιγουρευτουμε οτι θα ειμαστε 30 βαθμους πισω και θα μας φυγει το αγχος απο τον οκτωβρη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

1 χρόνο ακόμη ο Ελ Μάγο! Όσο περνάει η ώρα, τόσο με κερδίζει. Εξάλλου, μου πρόσφερε μεγάλες χαρές τα χρόνια που πέρασαν. Αν είχα την πολυτέλεια να είμαι Ελλάδα, θα τον χειρόκροτούσα από το γήπεδο και ας είναι στα τελευταία του.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Κρέσπο για ένα χρόνο, όπως και τον Αλέξανδρο για 2 χρόνια αλλά όχι με το συμβόλαιο που ζητούσε. Ναι, τους ήθελα.
Για τον Αφάνα σέβομαι την απόφαση μεν, διαφωνώ δε και ελπίζω gika να βγουν τα δικά σου πιστεύω. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι μας και ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ονόματα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

giliopoulos έγραψε:Τι να σας πω ρε παιδια, νομιζω ωρες ωρες οτι παρακολουθω τελειως διαφορετικο αθλημα με πολλους εδω μεσα..
Μιλαμε για παικτη που δεν μπορει καν να τρεξει, που η λεξη μαρκαρισμα αντιπαλου δεν υπαρχει καν και που ειναι πλεον στα 35 του!! με βαρυ σκαρυ εδω και χρονια..
Τι να πω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
Μιλάμε για παίχτη που δεν έτρεχε και δεν μάρκαρε ποτέ, ούτε στα 30 του και παρ όλ αυτά ήταν πρωταγωνιστής.
Αν λοιπόν μπορούσε τότε, μπορεί και τώρα, σε περιορισμένο χρόνο, να είναι σημαντικός.
Ξεκινάς, λοιπόν από λάθος βάση τον συλλογισμό σου.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Και Βαρέλα έπρεπε να μείνει κ επιστροφή Μαουρίτσιο σπίτι του. Τα παιδάκια που μαζεύουμε χρειάζονται μέντορες για την μετάβαση στο απαιτητικό επίπεδο του ποδοσφαίρου Λουτσεσκου. Πρέπει να φτάσουν σε ένα state of mind που οι παλιοί κατέχουν κ μόνο αυτοί μπορούν να τους δείξουν τον δρόμο. Τι να πρωτοπρολαβει ο Ραζβαν.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

τι κοινο μπορει να εχουν η Επιστημη και ο Μπισεσβαρ
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

vs40 έγραψε:1 χρόνο ακόμη ο Ελ Μάγο! Όσο περνάει η ώρα, τόσο με κερδίζει. Εξάλλου, μου πρόσφερε μεγάλες χαρές τα χρόνια που πέρασαν. Αν είχα την πολυτέλεια να είμαι Ελλάδα, θα τον χειρόκροτούσα από το γήπεδο και ας είναι στα τελευταία του.

Αυτό ακριβώς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”