Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Νομίζω ότι εκτός από το 37% των βαρδινογιάννηδων, υπάρχει ένα 13% της Πήγασος και μερικά σκόρπια.
Ρυθμιστής θα είναι η οικογένεια βαρδινογιάννη κατά τα φαινόμενα.
Ρυθμιστής θα είναι η οικογένεια βαρδινογιάννη κατά τα φαινόμενα.
Ήταν ο μπόμπολας μεγαλομέτοχος και κύριος μετοχος με ένα ποσοστό προσωπικών μετοχών και άλλο μέσω του ΔΟΛ.
Μετά ήταν ο βαρδινογιάννης
Έσπασε το ποσοστό του μπόμπολα, οι προσωπικές πήγαν στον ιβάν και το ποσοστό μέσω ΔΟΛ στον κλαρινάκη
Οπότε έμεινε πρώτος αλλά μακρυά από το 50% ο βαρδινογιάννης, περίπου 33% και είναι οι αλλοι δυο με λιγοτερα
Με οποιον συμπράξει το βαρδινογιαννεικο, αυτός θα πάρει το μεγκα
Μετά ήταν ο βαρδινογιάννης
Έσπασε το ποσοστό του μπόμπολα, οι προσωπικές πήγαν στον ιβάν και το ποσοστό μέσω ΔΟΛ στον κλαρινάκη
Οπότε έμεινε πρώτος αλλά μακρυά από το 50% ο βαρδινογιάννης, περίπου 33% και είναι οι αλλοι δυο με λιγοτερα
Με οποιον συμπράξει το βαρδινογιαννεικο, αυτός θα πάρει το μεγκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 31 Μάιος 2017, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισχύει το 19,6% που πήρε ο Ιβάν από Μπόμπολα.
Το κύτος έχει το 22% πρπ
Ο Βαρδινογιάννης έχει το 32% και θέλει να το πασάρει μαζί με το STAR...
Ή έστω να βρει συμπαίκτη για να ανεβάσουν το ΜΕΓΚΑ...
Εάν ο Ιβάν τα έχει βρει με Βαρδι, θα έχει το 51,6% του ΜΕΓΚΑ ή θα έχει το 19,6% και θα συμμετέχει στο 32%.
Και ο χοντρός μπορεί να βάλει στον λοκώ του το 22% και την άλλη σαβούρα (πλην in.gr κλπ) μαζί και τα 100 μύρια περίπου χρέη.
Η διαφορά είναι οτι στο ΔΟΛ απευθείας ήθελαν να μπλοκάρουν τον Ιβάν, ο οποίος όμως και να τον έπαιρνε θα είχε το 42% πρπ μόνο, κλάιν.
Εξού και η χαμηλή αισθητά προσφορά.
Οπότε, ναι, ρυθμιστής είναι ο Βαρδινογιάννης και νομίζω ήδη έχει κάνει ντηλ ο δικός μας.
Το κύτος έχει το 22% πρπ
Ο Βαρδινογιάννης έχει το 32% και θέλει να το πασάρει μαζί με το STAR...
Ή έστω να βρει συμπαίκτη για να ανεβάσουν το ΜΕΓΚΑ...
Εάν ο Ιβάν τα έχει βρει με Βαρδι, θα έχει το 51,6% του ΜΕΓΚΑ ή θα έχει το 19,6% και θα συμμετέχει στο 32%.
Και ο χοντρός μπορεί να βάλει στον λοκώ του το 22% και την άλλη σαβούρα (πλην in.gr κλπ) μαζί και τα 100 μύρια περίπου χρέη.
Η διαφορά είναι οτι στο ΔΟΛ απευθείας ήθελαν να μπλοκάρουν τον Ιβάν, ο οποίος όμως και να τον έπαιρνε θα είχε το 42% πρπ μόνο, κλάιν.
Εξού και η χαμηλή αισθητά προσφορά.
Οπότε, ναι, ρυθμιστής είναι ο Βαρδινογιάννης και νομίζω ήδη έχει κάνει ντηλ ο δικός μας.
σωστός ο bane
αλλα οσον αφορα τη συμφωνια ιβαν βαρδινογιαννη είμαι επιφυλακτικος οτι ισχυει.
μπορει και το κητος να εχει με τον βαρδινογιαννη
αλλα οσον αφορα τη συμφωνια ιβαν βαρδινογιαννη είμαι επιφυλακτικος οτι ισχυει.
μπορει και το κητος να εχει με τον βαρδινογιαννη
Κάπου άκουγα χθες ότι μάλλον έχει συμφωνήσει και για κάτι μικρότερα ποσοστά από κοπελλούζο και κάποιον άλλο που δε θυμάμαι, γύρω στα 7%
Καλά, ναι, σίγουρα παίζεται χοντρό παιχνίδι.
Μπορεί να το αφήσει να πάει σε bidding ο Βαρδ μεταξύ φάλαινας και Ιβάν.
Μπορεί ήδη να τα έχει βρει με κάποιον από τους δύο.
Χλωμό από τη μία, γιατί αυτός ο κάποιος δεν θα είχε νόημα να συμμετέχει στο διαγωνισμό. Ή έστω να τον χτυπήσει σοβαρά. Oh wait...
Χλωμό από τη μία, γιατί αυτός ο κάποιος δεν θα είχε νόημα να συμμετέχει στο διαγωνισμό. Ή έστω να τον χτυπήσει σοβαρά. Oh wait...
Ενδιαφέρουσα η σημερινή εξέλιξη με τον χοντρέμπορα της λουκουμόσκονης να βγαίνει στο προσκήνιο...
Αρνητική ή θετική, "θα φανεί, στο χειροκρότημα", που λέει και το άσμα...
Συνεχίζω να παρακολουθώ με συγκρατημένη αισιοδοξία, μιας και οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι ξέρουμε πώς και τι...
Ελπίζω το κήτος να "πνέει τα λοίσθια", τουλάχιστον στον Ελλαδικό χώρο, αν και δεν το πολυπιστεύω με όσα βλέπω!
Αρνητική ή θετική, "θα φανεί, στο χειροκρότημα", που λέει και το άσμα...
Συνεχίζω να παρακολουθώ με συγκρατημένη αισιοδοξία, μιας και οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι ξέρουμε πώς και τι...
Ελπίζω το κήτος να "πνέει τα λοίσθια", τουλάχιστον στον Ελλαδικό χώρο, αν και δεν το πολυπιστεύω με όσα βλέπω!
- kataramenos5
Ρε Ιβανε γιατι μας βασανιζεις ετσι.Πηρες το να, πηρες τ αλλο, καθε μερα κατι αγοραζεις .Γιατι μας κανεις χαλιγκαλι την καρδια?Σκασε το χοντρο πακετο και παρε ολη τη χωρα με τη μια μπας και ησυχασουμε.Κομματι κομματι πιο ακριβη θα σου βγει και δε θα περισεψουνε για τερματα και χαφ που θα οργωνει.
bane1980 έγραψε:Καλά, ναι, σίγουρα παίζεται χοντρό παιχνίδι.

το γέλιο θα είναι να βάλανε το χοντρό σαν λαγό και "ανάχωμα" και να τους τη φέρει από αλλού ο σκακιστής
Νομίζω ότι πλέον μόνο η παχυσαρκία μπορεί να μας απαλλάξει από τον ναρκέμπορα.
Αν επανέλθει και η νδ στα πράγματα, καληνύχτα...
Για αυτό ο Ιβάν θα πάρει όσα περισσότερα μπορεί πριν βγει (εάν βγει) η νδ...για να του γλύφουν τον πάπαρδον μετά.Daddy G έγραψε:Νομίζω ότι πλέον μόνο η παχυσαρκία μπορεί να μας απαλλάξει από τον ναρκέμπορα.
- Sick Bastard