Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τι να πεις ρε πάιλοτ. Ειναι και αυτος γκαντεμης ρε φιλε. Του συμβαινουν ολα μαζι
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ναι αλλά 18 ενδεκάδες σε 19 αγώνες. Τα προβλήματα δε μας νοιάζουν ποτε. Μονο το αποτέλεσμα. 30 τραυματισμοί αλλά εμείς θέλουμε σταθερό κορμο.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

riegel έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:επισης λεει τον εφερε ο φρανκ
δειξτε μου ρε παιδια τον αλανθαστο ανθρωπο που περπατησε στη γη
τι σκεπτικα ειναι αυτα
ο φρανκ θα κανει και λαθη και εννοειται δεν τον παιρνει η μπαλα
αλλωστε εχει ηδη δειξει
και εχει και ενα παρελθον
αρα θελουμε έναν προπονητή με περγαμηνές για να ειμαςτε δεκτικοί στο να ανεχόμαστε τα λάθη του όπως κάνουμε στον Φρανκ ;

P.s πρεπει να ηταν πολυ τυχερός ο Φρανκ στην αρχή της καριέρας του οταν δεν είχε το παρελθόν και οτι έκανε να του έβγαινε σωστό .. Αλλιως θα είχε παρει ποδι απο το πρώτο 6μηνο απο την psv
P.s2 "Όποιος δεν έκανε ποτέ λάθος, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ κάτι καινούργιο" Albert Einstein

χωρις καμια διαθεση προσβολης,θα σου πω πολυ το πνευμα λιγη η ουσια στην απαντηση σου..
ασχετα που στη ουσια λεμε το ιδιο
θα κανω το διαχωρισμο δινοντας σου την απαντηση οτι υπαρχει και κατι που λεγεται αναλογια λαθους σωστου
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

αυτό ακριβώς,και το κακο ειναι οτι οι πολλοί τραυματισμοί βαφτίστηκαν ''αλχημείες τούντορ'' ....
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απ'οσα διαβασα, με καλυψε σχεδον τελειως ο ανεκφραστος, ωραιος..

Σιγουρα εχει κανει λαθη, σιγουρα η διατηρηση ορισμενων, στο μυαλο μου φαντάζει ανεξηγητη,
ωστοσο εχει διορθωσει αρκετα, πασχιζει γιαυτο, δειχνει ευελιξια και εχει ενα σετ απο πολυ compelling ελαφρυντικα/λογους που δε μπορούμε να τον κρινουμε ολοκληρωτικα μεχρι του χρόνου τον Οκτωβρη, πόσο μάλλον αν συνεχισουν να μην καλυπτονται τα κραυγαλεα κενα σε 10 και αμυνα..

Υ.Γ. Βαλτε να δειτε τους πινακες απο injuries-συμμετοχές παικτων των αντιπαλων που ανταγωνιζομαστε να φριξετε..
(οχι μπαγερν,τσελσι,αρσεναλ κλπ γτ απ'οσο θυμαμαι ακομα σουπερ λιγδα παιζουμε :mrgreen: ασε που δεν τιθεται μετρο σύγκρισης οσον αφορα την πιεση κ το ρυθμο των παιχνιδιών αυτων των ομαδων)
Κ παλι καλα να λεμε που ειμαστε εδω π ειμαστε..
Βαλτε να δειτε αριθμο παιχνιδιων, και ποσα τεταρτη-κυριακη ειχανε..Σκεφτειτε ποτε ξεκινησαν προετοιμασια..
Βαλτε να δειτε ισορροπία στις θεσεις του ροστερ σε σχεση με μας, αριθμητική οχι ποιοτικη..

Δε λεω για νεες ομαδες εναντι δεμενων, γτ και η κουλα παρότι ακουγεται πολυ αυτο για βασικο κορμο κλπ,
εχει 6-7 νεους παικτες εκ των οποιων οι περισσότεροι παιζουν στο βασικο σχημα και συνεχεια..
(Btw νεοι παικτες που σχεδον ολοι ηρθαν ελευθεροι με συνολο 200χιλιαρικα εξοδα και στεκονται αξιοπρεπως με καλα νουμερα - αυτους κ αν τους γεννησαν τα κοκορια τους)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν το λέω για τον Τούντορ γιατί δεν έχω ιδέα για το τι φταίει για τις θλάσεις, αλλά όχι να είμαστε και ευχαριστημένοι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sfinas έγραψε: όταν ένας αρσενικος λέει με κεφαλαια προστατέψτε τον τούντορ , και σε 2 μήνες ενώ είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους λέει διώξτε τον, δεν είναι και πολύ αντρικο...
Νομίζω θα συμφωνήσω στο νόημα που προσπαθείς να περάσεις κι όχι στην έκφραση....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ariskatiforos έγραψε:αυτο παλι οτι πολλοι κραζανε τον ολσεν και αρα δε μπορουνε να σχολιασουν τη συμπεριφορα του τουντορ στον ολσεν ειναι πραγματικα αστοχο..
δηλαδη μπορει ενας προπονητης να συμπεριφερεται και να χαρακτηριζει ενα ποδοσφαιριστη με τον ιδιο τροπο και επιπεδο μ ενα οπαδο σε φορουμ?
ο τουντορ απλα ψαχνει δικαιολογιες και στοχοποιει παικτες με πολυ ακομψο μαλιστα τροπο..
ο βοσκος οπως τον χαρακτηριζατε πολλοι ειναι μετρ της συμπεριφορας μπροστα του
Που τον θυμήθηκες τον άγγελο Άστον στην ησυχία του

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

ariskatiforos έγραψε:
χωρις καμια διαθεση προσβολης,θα σου πω πολυ το πνευμα λιγη η ουσια στην απαντηση σου..
ασχετα που στη ουσια λεμε το ιδιο
θα κανω το διαχωρισμο δινοντας σου την απαντηση οτι υπαρχει και κατι που λεγεται αναλογια λαθους σωστου
Και εγώ δεν εχω καμία διάθεση προσβολής ουτε σκοπός μου ηταν να πουλήσω πνεύμα... Και όπως λες στην ουσία το ιδιο πράγμα λέμε...
Καλώς η κακώς ο επιλέχθηκε ο Φρανκ ( βάση των περγαμηνων του και του θετικού προσήμου στην αναλογία σωστό-λαθος) για να σου στήσει μια ομάδα που θα πετύχει κατι σε βάση 3ετιας. Άστον λοιπόν να κρίνει αυτός βάση της εμπειρίας που εχει στο συγκεκριμένο θέμα ποτε η αναλογία σωστού-λάθους του Τουντορ ( και του κάθε τουντορ) παίρνει αρνητικό πρόσημο και βάζει σε κίνδυνο το πλάνο που εχει στο μυαλό του, ώστε να χρειαζεται αλλαγή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Τρί 26 Ιαν 2016, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

επειδη μπορω να καταλαβω επ ακριβως το κρυφο νοημα του σχολιου σου θα σου πω οτι τον χρησιμοποιησα ως αρνητικο προτυπο στο μυαλο των περισσοτερων ωστε να γινει εμφανες αυτο που θελω να τονισω..αυτα και σταματω εδω οτι ειχα να πω το εξεφρασα σχετικα με την αποψη μου για τον τουντορ..
αν αλλαξει εχει καλως αλλιως να παρει αλλο δρομο..
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Τουντορ τωρα με τον Πανιώνιο βάλε μέσα βιτορ-κιτσιου-Χαρίση μην κατεβάσεις παλι άλλη ενδεκάδα! Αφού καθε αγωνιστική δεν εχει καινούριο τραυματισμό παίχτης...απαράδεκτε αλλάζεις συνέχεια !

Sent from my mind using boobs power
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:@dimg4

όταν ένας αρσενικος λέει με κεφαλαια προστατέψτε τον τούντορ , και σε 2 μήνες ενώ είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους λέει διώξτε τον, δεν είναι και πολύ αντρικο... :redcard:
θα σου απαντουσα περι αρσενικου τωρα αλλα δε θελω να γινει μπουρδελο το φορουμ
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Is Mystakidis, Malezas and Kace also injured?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Mīngus έγραψε:Δεν το λέω για τον Τούντορ γιατί δεν έχω ιδέα για το τι φταίει για τις θλάσεις, αλλά όχι να είμαστε και ευχαριστημένοι.
Δεν ειπα ναμαστε ευχαριστημένοι, λαθη γινανε κ σημειωθηκαν, απλα λεω οτι αν ειχαν κ οι αλλοι τα ιδια δεδομενα κ συνθηκες, βαθμολογικα μαζι με την ξανθη θα ηταν πιστευω..
Σκεψου να ελειπαν εναλλαξ τοσα ματς κατι μπαρμποσα,γκαλο,κολοβετσιοι,σιμοες,μανταλοι,γιοχανσον..
Σκεψου να επαιζαν τετ-κυρ επι τοσες βδομαδες, με αυτα τα προβλήματα..
Thats all..
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όχι εγώ δε μιλάω βαθμολογικά. Για τον αριθμό των τραυματισμών λέω. Παρανόησις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”