Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Asimos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από Asimos »

Δικαίωση και συνάμα θλίψη για το σημερινό. Λογικό. Και ώριμο. Το είδα σε κιτρινόμαυρη περιοχή και φυσικά είδα και τα πανηγύρια τους, την τρέλα της στιγμής και φυσικά στο πως φτάσαμε στο να παίξει η Κουλα της στραβοκλωτσιας με εναν αθλιο γαυρο δεν έχει και μεγαλη σημασια. Ουτε σήμερα, ούτε εχθές, ούτε αύριο.

Δυστυχώς το χαμαλίκι, την τιμωρία, τη στέρηση βαθμών τη φάγαμε εμείς, η κούλα πήρε την κούπα, ο γκει έδειξε την εικόνα που όλοι φανταζόμασταν τη χρονιά που πέρασε με 28/30 νίκες (λολ), ο πράσινος βρυκόλακας στήνει το σκηνικό για να βγει πρώτος στα ΠΟ και η ζωή συνεχίζεται.

Αν με την λήξη του φετινου εκτρώματος δεν αλλάξουμε μυαλά, έστω δια λοβοτομής, και τα αγέννητα ΠΑΟΚτσάκια θα γεράσουνε και θα βλέπουν το ίδιο έργο.

Μερίδιο ευθύνης στην οικογένεια μας έχουνε πολλοί, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως εμείς μπορούμε να τους αλλάξουμε, αρκεί να αλλάξουμε κι εμείς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ψαχνω κι εγω να βρω τι ειπε ο γιουπι και του την πεφτουν ολοι και τελικα συμφωνω μαζι του
Yupis έγραψε:Εγω ούτε να μαλώσω με κάποιον θέλω ούτε τίποτα. Απλά κάτι τέτοιες στιγμές με πιάνει μια μελαγχολία. Γιατί όχι και εμείς; Καταραμένοι είμαστε; .
ΝΑΙΙΙ. :mrgreen:

...και με τον Μπιλ..
buffalobill4 έγραψε:τζαμπα την πεφτετε στον γιουπι. Ενας ρεαλιστης ΠΑΟΚτσης βλεποντας αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια ή θα πεισει τον εαυτο του οτι εν τελει ημασταν μικρη ομαδα ανεκαθεν ή θα φυγει για σταυρουπολη.

Γιατι χρονια λεγαμε "δεν εχουμε λεφτα γι αυτο και δεν σας γαμαμε ολους καθε χρονο". Αλλα πλεον εχουμε παραπανω απο αυτους αλλα παμε στα ιδια και χειροτερα.
από paokovios1974 » Τρί Μάιος 17, 2016 9:36 pm
Παιδια,μην το αργουμε.
Να μαλωσουμε που πηρε η κουλα κυπελο.Τι ετσι θα περασει?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@ναβι

εγω το καταλαβαινω αυτο που λες αδερφε μου. η προπαγανδα ομως ειναι εξ ορισμου δυνατη γιατι εχει την ικανοτητα να επηρεαζει μεγαλο ποσοστο των οσων απευθυνεται. ετσι ηταν ετσι ειναι αλλα πιστευω οτι δεν θα ειναι για πολυ ακομη. και αναφερομαι στην προπαγανδα καθαυτη με τη μορφη που την ξερουμε σημερα. η τηλεοραση η εφημεριδα και το ραδιοφωνο εχουν πεθανει. στο ιντερνετ ειναι ακομη ανυπαρκτοι οποτε σιγουρα θα αλλαξει μορφη. πως θα γινει δεν ξερω.

στα του ποδοσφαιρου, πώς γινεται να μη συμφωνω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τρί 17 Μάιος 2016, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Για το μονο πραγμα που χαρηκα σημερα ειναι γιατι κατεπεσε η σαπια νοοτροπια των gay.Η νοοτροπια του νεοπλουτου οτι ο βαγγελας βαζει λεφτα και γι αυτο κερδιζει τιτλους.Οι ομαδες δε φτιαχνονται μονο με λεφτα αλλα θελει οργανωση τσαγανο, τύχη, προσηλωση στην επιτευξη των στοχων.
Τωρα για το αν ηταν στημενο η γνωμη μου ειναι κατηγορηματικα οχι.ο βαγγελας ψοφαει για επιδειξη δυναμης ειδικα απεναντι στον μελισσανιδη. Μπορει να το χαριζε αν ειχε απεναντι του τον πανιωνιο τον αστερα η οποιαδήποτε μικρομεσαια ομαδα για λογους στοιχηματικους αλλα οχι απεναντι στον μελισσανιδη.Αλλωστε ας.μη μειωνουμε τη νικη της κουλας. Ηταν καθαρη και αντρικεια.Το 2001 ελεγαν οτι μας το χαρισε ο γαυρος για να παρει το βενετιδη και γελουσαμε ας μη γελανε και οι αλλοι μαζι μας τωρα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Η καριόλα ο Μποτία έκανε πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα ..., έσπασε 3 (!!!) δόντια του Αραβίδη με πούστικη αγκωνιά!

---->> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Gree ... 64324.html (βίντεο αγκωνιάς)

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τρί 17 Μάιος 2016, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΑΟΚ γαμα τον πανιωνιο , γιατι αυτους τους γραφουμε στα @ρχιδια μας τα δυο. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Γιάννη, δεν μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ θέλω να γαμήσουμε το σίχαμα τον νιόνιο στο σπίτι του μέσα! :twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sn0ufel4 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια πανω απο τα τροπαια,ειναι η ηθικη δικαιωση.Και αυτη την σηκωσαμε εμεις
Αυτο και τιποτα αλλο
Συμφωνώ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@τζον4σερρες
ντροπη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πω ρπμ ..... :o
Το μεσημέρι ήμουν γκαβλωμένος με το στοίχημα και λέω (από μέσα μου) : απόψε ο γάβρος θα μαμήσει και θα κάνει και επίδειξη ισχύος. Θα την ξεπατώσει την κούλα. Θα το παίξω combo: άσσος, όβερ και NG!!!!
Από βαρεμάρα να βάλω φράγκα στην στοιχηματική, τελικά δεν το έβαλα το μπετ .... :D :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενα εξάμηνο με λιγότερα απο τα δάχτυλα του ενός χεριού επίσημα ματς είναι λογικό να σε φέρνει σε τέτοιο χάλι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

john4serres έγραψε:ΠΑΟΚ γαμα τον πανιωνιο , γιατι αυτους τους γραφουμε στα @ρχιδια μας τα δυο. :nairepaok:
Γιωργο Σαββιδη,εσυ?
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Μαγκιά του χανουμιού. Πήρε το κύπελλο με μόνο κόστος 3 σπασμένα δόντια του Αραβίδη. Για να το παίρναμε εμείς από το γαύρο, θα θέλαμε 2 αποβολές, 2-3 θλάσεις, 3αγωνιστικές κεκλεισμένων και κανά 200.000ευρώ πρόστιμο.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

kalamata4 έγραψε:Μαγκιά του χανουμιού. Πήρε το κύπελλο με μόνο κόστος 3 σπασμένα δόντια του Αραβίδη. Για να το παίρναμε εμείς από το γαύρο, θα θέλαμε 2 αποβολές, 2-3 θλάσεις, 3αγωνιστικές κεκλεισμένων και κανά 200.000ευρώ πρόστιμο.
Post....to the point!!! Για προβληματισμό....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

O Ρομπερτος στο πρωτο γκολ μου θυμισε..
Εικόνα

Αν το κανε κανας Ολσεν ή κανας Γλυκος μεχρι να βγει η Ελλαδα απ τα μνημονια θα το συζητουσαμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”