δεν θα μπουν και ελληνες επισης?seaman έγραψε:Η ΚΕΔ νομίζω ότι έχει οριστεί από μέρες και συμμετέχουν μόνο ξένοι
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Δεν βλέπω να έχουμε αλλαγές. Πρόσφατα ανακοινώθηκε άλλωστε
Αυτή είναι η νέα ΚΕΔ - Μόνο ξένοι στη νέα σύνθεση
Τετάρτη, 01/09/2021 17:23
Η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις επιλογές της για τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ ενόψει της έναρξης της Super League και των υπόλοιπων κατηγοριών.
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα πλαισιωθεί από ξένους συνεργάτες και μόνο, καθώς δεν θα υπάρχουν Έλληνες μέλη στην επιτροπή.
Αναλυτικά:
«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ανακοινώνει τη Σύνθεση των μελών της καθώς και τις αρμοδιότητες των τελευταίων για θέματα διαιτησίας στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.
Σύνθεση και Αρμοδιότητες Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας:
Mark Clattenburg / Πρόεδρος της ΚΕΔ & Υπεύθυνος για την 1η Κατηγορία Αξιωματούχων Διαιτησίας
Jacob Collin / Αντιπρόεδρος της ΚΕΔ & Υπεύθυνος για την 2η Κατηγορία Αξιωματούχων Διαιτησίας
Joao Capella / Μέλος της ΚΕΔ, VAR Manager & Training Manager
Stephen Bennett (Μέλος της ΚΕΔ, Υπεύθυνος για τους Παρατηρητές Διαιτησίας 1ης και 2ης Κατηγορίας.
Τα παραπάνω βρίσκονται σε συμφωνία με τον Κανονισμό Διαιτησίας και το Καταστατικό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».
- PAOK_Antarctica
Στις εκλογές της 27ης Μαρτίου οι εκπρόσωποι των Ενώσεων και των ΠΑΕ μου έκαναν την τιμή, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Η προεδρία, όμως, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν υπήρξε ποτέ για μένα προσωπικά ούτε εργαλείο επίτευξης άλλων στόχων, ούτε αυτοσκοπός.
Η απόφαση μου να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής ενείχε από την αρχή πολλούς κινδύνους και μεγάλο προσωπικό κόστος. Η κρισιμότητα, όμως, των στιγμών, αλλά και οι κίνδυνοι που ελλόχευαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου επέτρεπαν να μείνω αμέτοχος. Το διακύβευμα για το μέλλον του αθλήματος στην χώρα ήταν τεράστιο.
Για αυτό το λόγο, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου απηύθυνα προσκλητήριο συσπείρωσης και συνεννόησης προς κάθε κατεύθυνση. Μίλησα για μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουμε, αφήνοντας στην άκρη όλα όσα δημιουργούν συνθήκες διχασμού.Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, η ώρα αυτή δεν έχει έρθει ακόμη.
Δεν είναι σκοπός μου να κατηγορήσω κανέναν ή να επιρρίψω τις ευθύνες στην μία ή στην άλλη πλευρά. Προφανώς, υπάρχει μια διαφορά αντίληψης για το ποδόσφαιρο και για το πως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Όποιος, όμως, προσπαθήσει να βρει τους κακούς και τους καλούς σε αυτή την ιστορία θα κάνει λάθος. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Υπάρχουν μόνο ένοχοι. Όλοι μας φταίμε για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλοι μας φέρουμε μερίδιο ευθύνης. Το να αναλωνόμαστε συνεχώς στο πόσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό, είναι μια συζήτηση που δεν με αφορά και σίγουρα δεν έχει να προσθέσει το παραμικρό στην όποια προσπάθεια βελτίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όσο κάποιοι συνειδητά συνεχίζουν να απαξιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας με την στάση τους στη διατήρηση ενός τοξικού κλίματος, άνευ λόγου και αιτίας, όπου ο καθένας διεκδικεί μονίμως το ρόλο του θύματος, τόσο θα μικραίνει το άθλημα στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων. Το μόνο θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Κανένας άλλος.
Για αυτούς τους λόγους, δηλώνω και επίσημα την παραίτηση μου από την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στενά αυτό το διάστημα στην Ομοσπονδία και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους και το στελεχιακό δυναμικό της ΕΠΟ Αυτούς τους έξι μήνες, παρά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις, κάναμε κάποια σημαντικά βήματα μαζί για την ίδια την Ομοσπονδία. Η υιοθέτηση, μετά από μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων, της Ολιστικής Μελέτης των FIFA-UEFA από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.
Ελπίζω η νέα ηγεσία της ΕΠΟ να έχει και την συμπαράσταση και την ελευθερία κινήσεων για να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να κάνει τις τομές που απαιτούνται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ θα είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Θόδωρος Ζαγοράκης
Η προεδρία, όμως, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν υπήρξε ποτέ για μένα προσωπικά ούτε εργαλείο επίτευξης άλλων στόχων, ούτε αυτοσκοπός.
Η απόφαση μου να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής ενείχε από την αρχή πολλούς κινδύνους και μεγάλο προσωπικό κόστος. Η κρισιμότητα, όμως, των στιγμών, αλλά και οι κίνδυνοι που ελλόχευαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου επέτρεπαν να μείνω αμέτοχος. Το διακύβευμα για το μέλλον του αθλήματος στην χώρα ήταν τεράστιο.
Για αυτό το λόγο, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου απηύθυνα προσκλητήριο συσπείρωσης και συνεννόησης προς κάθε κατεύθυνση. Μίλησα για μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουμε, αφήνοντας στην άκρη όλα όσα δημιουργούν συνθήκες διχασμού.Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, η ώρα αυτή δεν έχει έρθει ακόμη.
Δεν είναι σκοπός μου να κατηγορήσω κανέναν ή να επιρρίψω τις ευθύνες στην μία ή στην άλλη πλευρά. Προφανώς, υπάρχει μια διαφορά αντίληψης για το ποδόσφαιρο και για το πως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Όποιος, όμως, προσπαθήσει να βρει τους κακούς και τους καλούς σε αυτή την ιστορία θα κάνει λάθος. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Υπάρχουν μόνο ένοχοι. Όλοι μας φταίμε για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλοι μας φέρουμε μερίδιο ευθύνης. Το να αναλωνόμαστε συνεχώς στο πόσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό, είναι μια συζήτηση που δεν με αφορά και σίγουρα δεν έχει να προσθέσει το παραμικρό στην όποια προσπάθεια βελτίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όσο κάποιοι συνειδητά συνεχίζουν να απαξιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας με την στάση τους στη διατήρηση ενός τοξικού κλίματος, άνευ λόγου και αιτίας, όπου ο καθένας διεκδικεί μονίμως το ρόλο του θύματος, τόσο θα μικραίνει το άθλημα στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων. Το μόνο θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Κανένας άλλος.
Για αυτούς τους λόγους, δηλώνω και επίσημα την παραίτηση μου από την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στενά αυτό το διάστημα στην Ομοσπονδία και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους και το στελεχιακό δυναμικό της ΕΠΟ Αυτούς τους έξι μήνες, παρά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις, κάναμε κάποια σημαντικά βήματα μαζί για την ίδια την Ομοσπονδία. Η υιοθέτηση, μετά από μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων, της Ολιστικής Μελέτης των FIFA-UEFA από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.
Ελπίζω η νέα ηγεσία της ΕΠΟ να έχει και την συμπαράσταση και την ελευθερία κινήσεων για να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να κάνει τις τομές που απαιτούνται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ θα είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Θόδωρος Ζαγοράκης
- PAOK_Antarctica
- bersekeros
Γενικότητες και χωρίς να κατονομάζει κανέναν.
Λίγος.
Λίγος.
Τελικά η απόδοση ευθυνών ποιον πουστη αφορά σε αυτό τον τόπο;
Τις κυβερνήσεις;
Τους θεσμούς (πχ επο)
Τη δικαιοσύνη ; (Εδώ γελάνε)
Προφανώς κανέναν αφού όλοι νιπτουν τας χείρας τους και ξεπλένουν τα πάντα κρατώντας ίσες αποστάσεις την κρίσιμη στιγμή.
Ένας καριολης να μιλήσει ανοιχτά ρε πουστηδες. Ένας.
Ένα σωματείο έχει βιάσει τα πάντα τριάντα χρόνια τώρα (μίνιμουμ)
Άλλο προσπαθεί να τους υποκαταστήσει ύπουλα
Μπαίνουν βόμβες, απειλούνται άνθρωποι, παραιτήσεις σερί και ένας δε ρωτάει ποιος τα κάνει όλα αυτά.
Α και γαμησου ρε μαλακα κι εσύ.
Τις κυβερνήσεις;
Τους θεσμούς (πχ επο)
Τη δικαιοσύνη ; (Εδώ γελάνε)
Προφανώς κανέναν αφού όλοι νιπτουν τας χείρας τους και ξεπλένουν τα πάντα κρατώντας ίσες αποστάσεις την κρίσιμη στιγμή.
Ένας καριολης να μιλήσει ανοιχτά ρε πουστηδες. Ένας.
Ένα σωματείο έχει βιάσει τα πάντα τριάντα χρόνια τώρα (μίνιμουμ)
Άλλο προσπαθεί να τους υποκαταστήσει ύπουλα
Μπαίνουν βόμβες, απειλούνται άνθρωποι, παραιτήσεις σερί και ένας δε ρωτάει ποιος τα κάνει όλα αυτά.
Α και γαμησου ρε μαλακα κι εσύ.
σε είχα για παλικάρι.
Το να εξισώνεις τους ενόχους με τα θύματα (όλοι είναι ένοχοι ρε Ζαγόρ?) είναι σολομώντεια λύση και εμείς μάθαμε στην Αλήθεια, όχι στο ψέμα.
Το να εξισώνεις τους ενόχους με τα θύματα (όλοι είναι ένοχοι ρε Ζαγόρ?) είναι σολομώντεια λύση και εμείς μάθαμε στην Αλήθεια, όχι στο ψέμα.
Ο Ζαγοράκης μετά το σκάνδαλο της Ασπίς είναι η μεγαλύτερη κοταρα που κυκλοφορεί εκεί έξω.
Ντροπή της νντροπης
Ντροπή της νντροπης
Αν εξαιρέσω την είσοδο του στην πολιτική σκηνή γενικά Διαφωνούσα με την κριτική κάποιων παιδιών που τον σκίζανε.
Μέχρι τώρα. Τιναφτορε
Μέχρι τώρα. Τιναφτορε
Δηλαδη Θοδωρακη μουγκοΘοδωρα, τι θελεις να μας πεις?
Οτι για να παει μπροστα το ελληνικο ποδοσφαιρο θα πρεπει να γινει μουχτι η πλαστογραφία του ρουλη?
Να μην κανουμε θεμα για την τριγωνικη σχεση χοντρου λεγκια και ρουλη?
Να ξεχασουμε τα αισχη και να ανεχθουμε την διαρκη νοθεια του πρωταθλήματος?
Αυτο μας λες?
Γιατι οταν ανελαβες ηταν νωπή η λασπη εναντιον μας, αλλα τοτε δεν ειχε σημασια ε?
Τωρα π αθωωθηκαμε ΚΑΙ γ αυτο και το σκουληκι ξεβρακωνεται σιγα σιγα, εσυ θιχτηκες και παραιτεισαι?
Περιεργα μας τα λες θοδωρακη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι για να παει μπροστα το ελληνικο ποδοσφαιρο θα πρεπει να γινει μουχτι η πλαστογραφία του ρουλη?
Να μην κανουμε θεμα για την τριγωνικη σχεση χοντρου λεγκια και ρουλη?
Να ξεχασουμε τα αισχη και να ανεχθουμε την διαρκη νοθεια του πρωταθλήματος?
Αυτο μας λες?
Γιατι οταν ανελαβες ηταν νωπή η λασπη εναντιον μας, αλλα τοτε δεν ειχε σημασια ε?
Τωρα π αθωωθηκαμε ΚΑΙ γ αυτο και το σκουληκι ξεβρακωνεται σιγα σιγα, εσυ θιχτηκες και παραιτεισαι?
Περιεργα μας τα λες θοδωρακη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και βλέπω ποσό ακολουθούμε εμείς την πολιτική μα μην κάνουμε φασαρίες. Κει οι άλλοι μας πηδάν όποτε τους καπνίσει. Βλέπω να κινούμαστε όπως αναφέρει ο Ζαγο σωστά. Όχι φασαρίες όχι προβλήματα άστο να πέσει κάτω κλπ. Και σκιζόμαστε στον καβγά εδώ μεσα με τα αδέλφια γιατί άλλοι το θεωρούν σωστο και άλλοι θέλουν Φούλ επίθεση από την ΠΑΕ. Επίθεση που είναι άμυνα στην ουσία.
Και είμαστε και ένοχοι από πάνω.
Εμένα με συγχύζει όλο αυτο.
Το καλό του ποδοσφαίρου κλπ κλπ κλπ.
Λοιπόν το καλό του ποδοσφαίρου είναι να μην παίζουν στημένοι διαιτητες. Να μην τιμωρούνται αδικήματα στημένων αγώνων λόγω παραγραφής λόγω χρόνου.
Να πέσει στο ερασιτεχνικό ο γαύρος. Για την επίθεση στο Τζηλο για τα στημένα και την ισχυρή επιρροή στο σκουλήκι.
Άσε ρε μας ρε Ζαγοράκη που είμαστε και ένοχοι. Από τότε που με θυμάμαι προσπαθεί η ομάδα να αποδείξει ότι δέν είμαστε ελέφαντες
Και είμαστε και ένοχοι από πάνω.
Εμένα με συγχύζει όλο αυτο.
Το καλό του ποδοσφαίρου κλπ κλπ κλπ.
Λοιπόν το καλό του ποδοσφαίρου είναι να μην παίζουν στημένοι διαιτητες. Να μην τιμωρούνται αδικήματα στημένων αγώνων λόγω παραγραφής λόγω χρόνου.
Να πέσει στο ερασιτεχνικό ο γαύρος. Για την επίθεση στο Τζηλο για τα στημένα και την ισχυρή επιρροή στο σκουλήκι.
Άσε ρε μας ρε Ζαγοράκη που είμαστε και ένοχοι. Από τότε που με θυμάμαι προσπαθεί η ομάδα να αποδείξει ότι δέν είμαστε ελέφαντες
Θα μπουν, το χειμώναAntreasG4 έγραψε:δεν θα μπουν και ελληνες επισης?seaman έγραψε:Η ΚΕΔ νομίζω ότι έχει οριστεί από μέρες και συμμετέχουν μόνο ξένοι
- paok re niamou
απο ολη την ανακοινωση, ζητημα αν εχει γραψει 5 λεξεις μονος του ο μουγκοθοδωρας.
Σιγα που φταινε ολοι για το ξυλο στον Τζηλο και τα πουστριλικια στα αποδυτηρια του Πλατανια.
Μια ομαδα φταιει αλλα ολοι κλανουνε μεντες να πουν το ονομα της.
Σιγα που φταινε ολοι για το ξυλο στον Τζηλο και τα πουστριλικια στα αποδυτηρια του Πλατανια.
Μια ομαδα φταιει αλλα ολοι κλανουνε μεντες να πουν το ονομα της.
- invincible
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούστε λίγο τι έλεγε τον Μάρτιο για τον Ζαγοράκη και την ΕΠΟ
"Ο Μαρινάκης πίσω από την υποψηφιότητα Ζαγοράκη" 20 Μαρ 2021
[youtube]qSI31_d2fF0[/youtube]
Γ. Γεωργίου "Γλάστρα ο Ζαγοράκης, θα τον παραιτήσουν σύντομα" 30 Μαρ 2021
[youtube]ORvUxNnbz-0[/youtube]
"Ο Μαρινάκης πίσω από την υποψηφιότητα Ζαγοράκη" 20 Μαρ 2021
[youtube]qSI31_d2fF0[/youtube]
Γ. Γεωργίου "Γλάστρα ο Ζαγοράκης, θα τον παραιτήσουν σύντομα" 30 Μαρ 2021
[youtube]ORvUxNnbz-0[/youtube]
Πρωτοσελιδο πρωκταθλητη με Φασιδη Σιαμπανη και λοιπες μαιμουδες ειδε κανεις; Εμετος απο τα ματια. Ειμαστε ετοιμοι για πολεμο