Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από aoratos »

Sera4 έγραψε:καθε φορα που βλεπεις την ταμπελα "καλωσηρθατε στη χαβουζα" αλλαζεις προσπωικοτητα...για ακομα ενα ματς στη χαβουζα γιναμε μαρτυρε εγκληματων κατα του ποδοσφαιρου...δυστυχως αυτος ο αποκλεισμος φερει φαρδια πλατια την υπογραφη σου...

το παραλιγο εχει γινει βιωμα στη ζωη μας δυστυχως...
Πια χαβουζα ρε συ Σεραφειμ? Εδω στην Τουμπα με την ΑΕΚ του Μοραις καθισε και μεταλαξε τον τροπο παιχνιδιου του για να προσαρμοστει στο τεμπο της ΑΕΚ

Αγιαξ εντος, Καραμπαχ εκτος, ΑΕΚ εντος!!, Φιορεντινα εντος, Καραμπαχ εντος, βαζελο εκτος, Σαλκε εντος, ΑΕΚ εκτος και σημερα ξανα με τον βαζελο. Κανει γενικα πολυ καλη δουλεια και εγω να δεχτω οτι θα διαβασει καποια ματς λαθος και θα κανεις κακη προσεγγιση. Αλλα ως ενα σημειο, 9 ματς ειναι πολλα και κρινονται στοχοι. ΜΑΘΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

για ακομα ενα ματς στη χαβουζα γιναμε μαρτυρες εγκληματων κατα του ποδοσφαιρου..
Απογοήτευση..
Εγωιστικές αλχημειες εναντια σε καθε λογικη, σε καθε ντερμπι, μπας κ βγουν κ πεσει αποθεωση για λαγους απο καπελα..

Οι 2 μοναδικοί παικτες που δεν έπρεπε να λειπουν, εκτος πλανων..
Ο Τσιμι γιατι κεντρο χωρις αυτον δεν υπαρχει. Και οι τυφλοι συνειδητοποιησαν σημερα τα ορια του Ευγένιου..
Και ουτε καν δε διορθωθηκε το λαθος, στο 50-60, εστω να σφιξεις το κεντρο για να κρατησεις το 1-0..Εγωισμος.

Ο Μπισε, για τους λόγους που αναλυθηκαν χθες..Οχι μονο εκτος ενδεκαδας για να παιξει ο Ταζ-Ενρικε, αλλα και εκτος αποστολης, με αποτέλεσμα να περιμένεις απτον Πελκα να αλλαξει πράγματα.. :shock:

Και σα να μην εφταναν αυτα, Καμπος-Ενρικε σε ανάποδες πλευρες...

Βλαντο, γιατι γιατι, μας βγάζεις την ψυχή....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Alastor έγραψε:Το μεγαλυτερο του εγκλημα ηταν η μη χρησιμοποιηση Τσιμιροτ,του καλυτερου κεντρικου χαφ μας ολη την χρονια.

Τωρα το οτι εβαλε Ουαρντα αντι για Μπισεσβαρ,μπορει και ο Μπισεσβαρ να μην εκανε τιποτα και να λεγαν γιατι δεν εβαλες Ουαρντα.Μην το παιζουμε και μετα χριστον προφητες.
Καθολου μετα χριστον. Το ποστ μου με την εντεκαδα κ μέσα τον μπισε ειναι στο τοπικ του αγωνα απο χθες. Και μαλιστα το δικαιολογησα και ποδοσφαιρικα. Κανιας τσιμι σαχοφ κ μπισεσβαρ σε ρομβο.

Ο μπισς ειναι πολυ ανώτερος του ουαρντα επιθετικα κ αμυντικα δεν ειναι τοσο χειρότερος.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε πόσα θες να μας τρελάνεις ρε?? Πόσα??

Έχεις στην ομάδα ένα χαφ που κοστίζει όσο όλη η υπόλοιπη ομάδα σου κ τον έχεις πάγκο??
Αφήνεις εκτός αποστολής το μόνο δεκάρι της ομάδας ενώ είναι ξεκούραστος? Εκτός αποστολής ρε?
Έχεις μέσα τον Κάμπος 60 λεπτά κ δεν το βάζεις να παίξει ούτε 5' δεξιά με το Μάτος?? Είναι δυνατόν? Πότε έπαιξε αριστερά?? Στα φιλικά του καλοκαιριού??

Πας να πάρεις αποτέλεσμα με Κουλούρη Πέλκα Κίτσιου? Τι σκατά είχες στο κεφάλι σου σήμερα , τι ήθελες να αποδείξεις? Ότι είσαι ο γαμάω κ ότι κ να κατεβάσει η γκλάβα σου θα δικαιωθείς?

Πολλά έχω πει για το θερμό κεφάλι του Ιβάν αλλά άμα σε τελειώσει σήμερα δε θα πω κουβέντα. Έχει χώσει ένα σκασμό λεφτά κ μια χαρά δεν μπορείτε να του δώσετε. Τα γαμημένα αυτονόητα δεν μπορείτε να κάνετε.

Μας γάμησες το Πάσχα, τη χρονιά. Θα δούμε τον Κουρμπέλη να σηκώνει τρόπαιο που έχουμε σηκώσουμε 15 χρόνια.
savic

Δημοσίευση από savic »

Περιμενετε τη ρεβανς. Πρωτα εσεις δεν το πιστεύετε και έχεις απαιτήσεις από την ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος savic την Τετ 12 Απρ 2017, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βλαντο,θάλασσα τα έκανες σήμερα.
Σου λείπει το βασικό σου στοπερ ο βασικός σου φορ και αφήνεις και τον σημαντικότερο παίχτη του κέντρου εκτός;
Τι όνειρο ειδες ρε παλικάρι μου;
Εκτός αν ήθελες να τους δώσεις δύο γκολ αβατζο γιατί στην τούμπα θα φάνε τέσσερα σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μέχρι και τα πιο περήφανα Βλαντανόσκυλα ξενερώνουν σε τέτοιες μέρες.
Πολύ κακή διαχείριση σήμερα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πραγματικά αν ήμουν Σαββίδης ,σήμερα θα έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην τον διώξω.
ότι ζήτησε η ομαδα του το έδωσε ,αλλά συνεχίζει να κατεβάζει την ομάδα Σ αλλο ενα σημαντικό παιχνίδι κουκουρουκου .
για μένα απλά τραγικός και λάθη επαναλαμβανόμενα παύουν να είναι απλά λαθη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ πολύ φοβάμαι, μην χάσει σήμερα με τα νεύρα του τα αποδυτήρια εντελώς...

SM-G935F
Daddy G

Δημοσίευση από Daddy G »

O Ivic σήμερα έκανε εγκληματικά λάθη τα οποία έχουν επισημάνει οι περισσότεροι συνοπαδοί.
Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη έχει και το ρόστερ τα θέματά του.
Λέμε έχασες από τον Κουτρουμπή και τον Κουρμπέλη.
Με Κουλούρη-Κλάους σκέτη ταλαιπωρία, ολόκληρη σεζόν χωρίς 2η επιλογή στα φορ.
Επιλογές πάγκου τύπου Πέλκα, που ναι μεν δεν είναι τόσο κακός, αλλά δε βρίσκω και καμιά ανωτερότητα σε σχέση με Λέτο π.χ.
Δυστυχώς, μέσα σε ένα εξάμηνο έχασες τα 2 κορυφαία εξτρέμ των τελευταίων ετών στην Ελλάδα (Garry και Μak) και τα αντικατέστησες με ποδοσφαιριστές όχι ισάξιους, σίγουρα. Για τον Τζάλμα δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου το παιδί.
Όλα αυτά τα λέω για να έχουμε υπόψιν, ότι η ευθύνη δεν μπορεί να βαραίνει μόνο τον Ίβιτς.
Ή κάπου υπερκτιμούμε το ρόστερ μας ή υποτιμούμε των άλλων.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

είδη τα μπινελίκια με ματος πεσανε
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Παραμάζωμα τον πήρατε βλέπω τον Βλάνταν. Ρε δε γουστάρετε μπάλα εσείς, εσείς γουστάρετε αρένα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

buffalobill4 έγραψε:
Alastor έγραψε:Το μεγαλυτερο του εγκλημα ηταν η μη χρησιμοποιηση Τσιμιροτ,του καλυτερου κεντρικου χαφ μας ολη την χρονια.

Τωρα το οτι εβαλε Ουαρντα αντι για Μπισεσβαρ,μπορει και ο Μπισεσβαρ να μην εκανε τιποτα και να λεγαν γιατι δεν εβαλες Ουαρντα.Μην το παιζουμε και μετα χριστον προφητες.
Καθολου μετα χριστον. Το ποστ μου με την εντεκαδα κ μέσα τον μπισε ειναι στο τοπικ του αγωνα απο χθες. Και μαλιστα το δικαιολογησα και ποδοσφαιρικα. Κανιας τσιμι σαχοφ κ μπισεσβαρ σε ρομβο.

Ο μπισς ειναι πολυ ανώτερος του ουαρντα επιθετικα κ αμυντικα δεν ειναι τοσο χειρότερος.
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι αν ο Μπισεσβαρ σερνοταν,τοτε θα λεγαν γιατι δεν εβαλες τον φορμαρισμενο Ουαρντα.Ο Μπισεσβαρ η βγαζει ματια στα ματς η ειναι ανυπαρκτος.Το οτι τον αφησε εκτος αποστολης ναι να το συζητησουμε,αλλα το οτι δεν τον εβαλε δεν σημαινει τιποτα.

Γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις δηλαδη οτι δεν εβαλε Μπισεσβαρ στο παιχνιδι της κυριακης? Εκει γιατι δεν εγινε εγκλημα οταν του βγηκε μια χαρα? Αλλα αν δεν του εβγαινε,τοτε οι μετα χριστον προφητες θα εβγαιναν και θα γκρινιαζαν γιατι δεν εβαλε Μπισεσβαρ αντι Πελκα η Ουαρντα.Αυτο λεω
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Πολύ κρίμα ρε Ίβιτς. Σε γουστάρω ρε μάγκα αλλά σήμερα τι όνειρο είδες ρε???? Από που να πιαστώ γαμώτο από που?
1. Ξεκινάς τόσο σημαντικό αγώνα με βασικό τον Κουλούρη?
2. Μισή ώρα μου είχες τον Κάμπος αριστερά και τον Ενρίκε δεξιά και στο αποκορύφωμα, βάζεις τον Κάμπος πίσω από τον φορ?
3. Κλάους και Μπίσεσβαρ κερκίδα και Πρίγιοβιτς στον πάγκο που είναι ακόμα ανέτοιμος?
4. Έχεις το πιο δυνατό σου χαρτί στον πάγκο και τον βάζεις στο 88'??? Για να τον τρολάρεις?
5. 1η αλλαγή Ενρίκε που ήταν τουλάχιστον ο λιγότερο χειρότερος από όλη την τετράδα μπροστά?
6. Για άλλη μια φορά απογοητευτικός στη διαχείριση των στημένων
7. Ξεκινάς τόσο σημαντικό αγώνα πάλι με Μαλεζά βασικό και αφήνεις Βαρέλα εκτός που με Κρέσπο συνθέτουν ωραίο δίδυμο?? Η ηττοπάθεια έχει μπει στο πετσί του Στελάκη.

Όταν πας σπίτι γράψε 100 φορές: ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Σωστός ο Alastor! Οι καλύτεροι είναι πάντα αυτοί που δεν παίζουν αλλά αν έπαιζαν θα θα θα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”