14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πριστ πχ στο γήπεδο στο τελος ειναι εντελώς άκυρα ..και γενικά κπς εκφράσεις κακοβειναι να ναι πιο ήπιες .. Εχει προσφέρει στο παρελθόν και μην το ξεχνάμε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

K_geo έγραψε:το οτι ο "νεος" ΠΑΟΚ, το οτι μια ολοκληρη ομαδα, κατα μερικούς βασίζεται στην μη υπαρξη ενός παίχτη ειναι κατι που ξεπερναει κατα πολυ τα ορια της δικης μου λογικης.

ειναι εκπληκτικο το οτι μερικοι εγραψαν πως η φυγη Σαλπι θα ειναι η αρχη της νεας εποχης του ΠΑΟΚ...

ε ναι. ο ερχομος Άρνεσεν ή ο ερχομός Τούντορ, δεν ειναι. είναι ομως η φυγή Σάλπι...

ήμαρτον. έχουμε χασει εντελώς το μετρο...α

υγ: αυτά που γραφω, για να μην παρεξηγηθούν, είναι άσχετα με το θεμα Σάλπι, όπως και με οποιονδήποτε παίχτη, αλλά έχουν μοναδικό σκοπό να αναδείξουν μια (άρρωστη κατ' εμε) λογική που έχει εισχωρήσει στα του οπαδού του ΠΑΟΚ.
ο τουντορ ο ανρεσεν και οι λοιποι ειναι αγωνιστικα ζητηματα...

ο ερχομος του συγκεριμενου ηταν μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του συλλογου ηθικα...και ο διωγμος του θα αποτελεσει μια ηθικη ανασταση...μια ανασταση εξισου δυνατη με την αγωνιστικη...

αυτη ειναι η γνωμη μου για να το ξεκαθαρισω...

ντινο μιλας για γεγονοτα αλλα δε νομιζω να θες να μπουμε σε παραθεση γεγονοτων...οποτε καλυτερα να μιλαμε για αποψη του καθενος...και αυτη νομιζω οτι επιτρεπεται ακομα εδω μεσα εφοσον ειναι στα πλαισια των κανονισμων...το τι λεει ο συγκεκριμενος και το ποση μπεσα εχει ο λογος του το εχει κρινει η ιστορια και ενα λαος στου οποιου τις πλατες επαιξε...

σε ξαναπαρακαλω πολυ και παλι με τη σειρα μου να σεβαστεις την αποψη μου οπως εγω σεβομαι τη δικια σου και δε σου ζηταω να μην ξαναγραφεις για το ποσο "ΠΑΟΚαρα" ειναι ο συγκεκριμενος...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

MANIAKOS έγραψε:Πριστ πχ στο γήπεδο στο τελος ειναι εντελώς άκυρα ..και γενικά κπς εκφράσεις κακοβειναι να ναι πιο ήπιες .. Εχει προσφέρει στο παρελθόν και μην το ξεχνάμε

φιλε μου οταν μιλασ για παρελθον θα ανοιξουμε παλι θεμα και δεν λεει

οταν λες προσφορα θα πρεπει να μπυν ολα στο ζυγι

δεν συμφωνει πολυς λαος στα περι προσφορας

εγω προσωπικα στο θεμα σαλπι
παντα το συνδεω με τα μαλαματενια λογια
ειδικα αυτο το σημειο

μαλαματένια λόγια στο χορτάρι
ποιος βρίσκει για την άλλη τη γενιά

αυτα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Οχι μονο στον ΠΑΟΚ και στην εθνική τον κρίνω γενικά .. Φυσικά απο τοτε οου ήλθε πέραν απο αναλαμπές των πρώτων χρόνων σαλπι ουσιαστικά δεν υπήρξε ...

Το δέχομαι αυτο που λες .. Απλα καλο ειναι να κατέβουν οι τόνοι μιας και φαινεται οτι θα τελειώσει απ την ομαδα σιγα σιγα
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

MANIAKOS έγραψε:Οχι μονο στον ΠΑΟΚ και στην εθνική τον κρίνω γενικά .. Φυσικά απο τοτε οου ήλθε πέραν απο αναλαμπές των πρώτων χρόνων σαλπι ουσιαστικά δεν υπήρξε ...

Το δέχομαι αυτο που λες .. Απλα καλο ειναι να κατέβουν οι τόνοι μιας και φαινεται οτι θα τελειώσει απ την ομαδα σιγα σιγα
φιλε μου η εθνικη δεν με νοιαζει

δεχομαι και πανω απο ολα σεβομαι αυτο που επιδιωκεις με το να πεσουν οι τονοι
αδερφος μου εισαι για το καλο ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ

αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα .... σου εγγυουμαι οτι οι τονοι θα αυξηθουν

δεν θελω να μου /μας δωσεις δικαιο ουτε να με/μας σεβαστεις

οχι γιατι δεν με αφορα η αποψη σου αλλα δεν εχει σημασια πλεον

αν θες για να μην μας κοψει ο ντινος μπορουμε να μιλησουμε με κανενα μειλ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Φυςικα Σεβαστές οι απόψεις απλα επειδή ειναι λιγο πριν το τελος μου χτυπάει άσχημα ηθικά η τοςη Ένταση..αυτο μονοΟκ το κλείνουμε :D
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Το κακό για εμάς είναι πως ασχολούμαστε δυσανάλογα πολύ με αυτόν τον παίκτη από όποια πλευρά να το δούμε. Κάποτε πρέπει να τελειώνει αυτό.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Gimnistis έγραψε:Το κακό για εμάς είναι πως ασχολούμαστε δυσανάλογα πολύ με αυτόν τον παίκτη από όποια πλευρά να το δούμε. Κάποτε πρέπει να τελειώνει αυτό.
Κανεις λαθος. Ασχολουμαστε και εμεις κα τα μιντια εκνευριστικα ΛΙΓΟ. Να στο θεσω αλλιως. Αν δεν ηταν ο σαλπι το δικο μας παιδι που αγαπαει τον ΠΑΟΚ ο καημενος, και ηταν ο λιγκμπογιε ο μαυρος, θα ασχολουμασταν ολη μερα με το παλτο που μας κουβαλησαν..
Ο δημητρακης πλεον εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο μετα τυ φυγη νομποα αλλα παραμενει παντα στο απυροβλητο απο δημοσιογραφους..
ΜΑΚΡΑΝ η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη απατη στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια. Ειδες ποτε κανενα αρθρο κατα του? Μιλαμε για τον παικτη που εχει παρει τα τελευταια 4 χρονια 3 εκατομυρια ευρω!!! Ο πιο ακριβοπληρωμενος!! Κατσε και σκεψου τωρα τι παικτες παιρνεις με αυτα τα λεφτα, και την προσφορα του δημητρακη στην ομαδα.Και δεν κουνιεται φυλλο!!
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

"Απο οποια πλευρα να το δουμε" φανταζομαι οτι σημαινει υψος, αξια, προσφορα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

marley 4 έγραψε:θα ειναι ο μοναδικος παιχτης που θα τιμησει η παε
και θα γιουχαρει ο κοσμος

παγκοσμια πρωτοτυπια ...
Αν γινει κι αυτο πρεπει να ειμαστε ολοι εκει

για να τον........................................ τιμησουμε.

Μεχρι και τραγουδακι γραφτηκε γι αυτον
και το τραγουδουσε ολο το γηπεδο ;) ..........ωραιες εποχες :roll:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εντάξει Σεραφείμ, ήσουν και μοντ εδώ μέσα και δεν εννοείς να καταλάβεις κάποια πράγματα. Τι να σου πω; Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση...

Τα σχόλια στα οποία θα καταλήγεις με αυτήν την ανυπόστατη αυθυποβολή θα σβήνονται.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Παπά και Μάρλει, ξεκολλάτε, ρε παλικάρια και σεις... Μας τα έχετε πει πολλές φορές και τα έχουμε εμπεδώσει!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δικο σου το φορουμ ντινο δικο σου και το δικαιωμα του σβησιματος εφοσον το επιθυμεις...

απλα μην προσπαθεις να μου περασεις σαν "δημοκρατικη" τη συγκεκριμενη σου συμπεριφορα σε αυτο το ζητημα γιατι οπως γραφεις και εσυ περασα απο μοντ για παρα πολυ καιρο εδω μεσα...

κρατιεμαι μακρια απο κοντρες και συζητησεις στο συγκεκριμενο τοπικ προπαθωντας να μην πυροδοτω κοντρες αλλα αυτο το να προσπαθεις να επιβαλεις τη δικη σου αποψη στη δικη μου (γιατι δεν εγραψα κατι αλλο περα απο αυτο) ειναι περα απο καθε λογικη...

ισως ειμαι πολυ χαζος τελικα για να καταλαβω οτι η δικη σου προσωπικη αποψη περα απο το οτι θεωρειται "γεγονος" πρεπει να ειναι και "κανονας" στο συγκεκριμενο τοπικ ενω η δικια μου ειναι "ανθυποστατη"...

και εγω λυπαμαι απο τη μερια μου (και που μπηκα σε αυτη την "ανουσια" οπως εξελιχθηκε αντιπαραθεση) και καταληγω επαναλαμβανοντας και στην αγγλετερα "your forum you rules"...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ο σαλπι πλεον δεν μπορει να προσφερει στην ομαδα, ειναι δεδομενο
Παρολαυτα και εχει προσφερει στην ομαδα και προβλημα δε δημιουργησε ποτε και παντα ηταν κυριος.
Ειναι κατανοητο να λεει καποιος οτι θελει να φυγει απο την ομαδα αλλα δεν ειναι καθολου κατανοητο να γιουχαρεις και να βριζεις καποιον και μαλιστα μεσα στο γηπεδο ο οποιος ακομη κι οταν δεν προσφερει δε το κανει συνειδητα αλλα απλως γιατι μεχρι εκει μπορει πλεον.

Γι αυτους τους τελευταιους αν ειχε χιουμορ ο Σαββιδης θα του εκανε μια ανανεωση τριετιας με αυξησεις αποδοχων.
Θα γελαω τρεις μερες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

]
giliopoulos έγραψε:
Gimnistis έγραψε:Το κακό για εμάς είναι πως ασχολούμαστε δυσανάλογα πολύ με αυτόν τον παίκτη από όποια πλευρά να το δούμε. Κάποτε πρέπει να τελειώνει αυτό.
Κανεις λαθος. Ασχολουμαστε και εμεις κα τα μιντια εκνευριστικα ΛΙΓΟ. Να στο θεσω αλλιως. Αν δεν ηταν ο σαλπι το δικο μας παιδι που αγαπαει τον ΠΑΟΚ ο καημενος, και ηταν ο λιγκμπογιε ο μαυρος, θα ασχολουμασταν ολη μερα με το παλτο που μας κουβαλησαν..
Ο δημητρακης πλεον εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο μετα τυ φυγη νομποα αλλα παραμενει παντα στο απυροβλητο απο δημοσιογραφους..
ΜΑΚΡΑΝ η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη απατη στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια. Ειδες ποτε κανενα αρθρο κατα του? Μιλαμε για τον παικτη που εχει παρει τα τελευταια 4 χρονια 3 εκατομυρια ευρω!!! Ο πιο ακριβοπληρωμενος!! Κατσε και σκεψου τωρα τι παικτες παιρνεις με αυτα τα λεφτα, και την προσφορα του δημητρακη στην ομαδα.Και δεν κουνιεται φυλλο!!
Τι εγραψες ρε φιλε?
Δηλ. ο κοντος "εφαγε" ολα τα λεφτα της χρυσης πωλησης
του Βιειρίνια?

Και ξενιτευτηκε ο ανδρας της Βασως?

Ναι,αλλά το παλληκαρι προσφερε αγωνιστικα.

Τιιιιιιιιιιιι?
ΔΕν προσφερε?
Ελα ρε φιλε,μη λες τετοια λογια
φοραει την φανελα με το δικεφαλο στο στηθος αφου.

Ασε που ηταν και αρχηγος.
Ξεχασες που μετα τον τελικο,μεχρι και οι αντιπαλοι μας τον χειροκροτουσαν ορθιοι?

Ελα ρε μεγαλε το ντορτι(4-0) ηταν πλασματικο σκορ,ειμασταν ατυχοι,
τοσες ευκαιριες χασαμε.

Τι εννοεις δεν χασαμε αλλά εχασε?
Τις εχασε γιατι ηταν μεσα στις φασεις,αυτο δεν λεει τιποτε?
Φταιει η πουτ@ν@ η φυση που δεν του εδωσε άλλους δεκα ποντους
ετσι ωστε απλωνοντας το ποδι να εφτανε την μπαλα και
μετα θα σου 'λεγα εγω.
Ασε που δεν θα μπορουσες να τον πεις κοντο.

Για να μη σου πω οτι και στην αμυνα προσφερε τα μεγιστα.
Ας πουμε στο πρωτο γκολ ηταν εκει στο δοκαρι,στο τσαφ δεν προλαβε την μπαλα.

Τι εννοεις τραβηχτηκε?
Να τον χτυπησει η μπαλα στο μπουτακι και να παθει "βαβά"?
Και πως θα σηκωνοτανε το βραδυ να νανουρισει το μωρο(γερο κι ασκονταφτο)?

Τελος παντων ρε φιλε,ακρη δεν βγαινει,κρατα την αποψη σου
κι εγω την δικη μου.
Αστο να παει,θα πεις εσυ,θα πουν οι μεγαλοψυχοι υποστηρικτες,
θα παει κοσμος για μπανια,και πως να παμε που ειμαστε αναυλοι.
Γαμησε το,αν την παρει γραμμη κι Φρουρος θα εχουμε εξοστρακισμους.

Πατ απάν που ελεγαν και οι αρχαιοι ημων Ποντιοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”