Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
logios

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από logios »

Ενα μεγαλο λαθος ειναι η δημοσιοποιηση καθε κινησης. Αυτο φυσικα ειναι παρεπομενο της ελλειψης εμπιστοσυνης.
Ισως οχι αδικα. ΕΙναι φυσικο να αγανακτητε γιατι δεν γνωριζετε της λεπτομεριες και απλα θελετε να τελειωνουν.
Ειλικρινα και εγω το θελω αλλα εαν ειναι να γινει κατι σωστα μπορω αν περιμενω λιγο ακομη.
Μετα την ανακοινωση του Ζαγορ και την σημερινη του αποφαση να παραμεινει για να συναντηθει μαζι τους, ολα ειναι θεμα 2-3 ημερων. Πιστευω οτι δεν θα δεχτει νεα παραταση για οποιονδηποτε λογο και θα το τελειωσει αρνητικα ή θετικα.
Φαγαμε τον γαιδαρο η ουρα εμεινε.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

guardian4 έγραψε:1ΟΝ

ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

(ΕΝΕΡΓΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ/ ΑΝΙΣΟΝ /ΜΕ ΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Ή, ΠΑΩ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΨΑΣΩ)

2ΟΝ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ.

3ΟΝ

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Ρ.Η.Γ.Ο.Ρ.Α ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ,

ΕΜΕΙΣ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΜΕΣΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ
Βγάλαμε το ΠΑΟΚμετρο αδελφέ; Σταμάτηστε ρε λίγο τη γκρίνια. Κάντε και λίγο υπομονή, μην κάνετε 500 ποστ για να πείτε τα ίδια. Αφήστε να εξελιχθούν τα πράγματα. Εγώ αδελφέ όταν είναι να δω τον ΠΑΟΚ (μα κάθε φορά) κάνω 1008 χιλιόμετρα. Είσαι πιο ΠΑΟΚ από εμένα και από άλλους ώστε να μας γράφεις στ @@ σου;
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ρε φίλε έλεος τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις. Άντε σύνελθε λίγο. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Δε γίνεται να είναι όλοι ίδιοι και να αναφέρεσαι με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Τι στα @@ σου τους γράφεις. Πάνε δείρε τους κιόλας αν είναι. Άντε πια με αυτόν τον ενεργό λαό του ΠΑΟΚ. Και γω ενεργός είμαι μέχρι εκεί δε πάει. Τι να κάνω δηλαδή, να σκίσω το βρακί μου? ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

παιδια σορι αλλα διαβαζω τωρα οτι η συναντηση με τους επενδυτες θα γινει μεχρι την τεταρτη....!!!!!
καλα ρε πουστη μου τριτη δεν μας λεγανε?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Υπομονη παιδια...

Το σημαντικοτερο ειναι πως οι Επενδυτες ηρθανε, ο Ζησης θα μας μεινει. Ειναι σαν τα δωρα. Ξετυλιγεις, ξετυλιγεις και στο τελος βλεπεις το σημαντικοτερο. Τα φαντεζι περιτυλιγματα ως γνωστον πανε στην ανακυκλωση. Το πολυτιμο ομως το κρατας.

Ευχαριστουμε πολυ για το ενδιαφερον τους Επενδυτες μας αλλα τελικα δεν θα παρουμε.

Συνεχιζουμε οσοι αντεχουμε μεχρι να ερθει καποιος σοβαρος.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Athens έγραψε:παιδια σορι αλλα διαβαζω τωρα οτι η συναντηση με τους επενδυτες θα γινει μεχρι την τεταρτη....!!!!!
πεμπτη θα βρεθουνε με ρετσινουλα κατευθειαν για το ματσακι :D
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Είναι σαν τα καλοκαιρινά βιβλία που παίρνει κάποιος για να διαβάσει στην παραλία. Μια ωραία καλοκαιρινή νουβέλα.
Άβαταρ μέλους
rosanera

Δημοσίευση από rosanera »

Asimos έγραψε:Υπομονη παιδια...

Το σημαντικοτερο ειναι πως οι Επενδυτες ηρθανε, ο Ζησης θα μας μεινει. Ειναι σαν τα δωρα. Ξετυλιγεις, ξετυλιγεις και στο τελος βλεπεις το σημαντικοτερο. Τα φαντεζι περιτυλιγματα ως γνωστον πανε στην ανακυκλωση. Το πολυτιμο ομως το κρατας.

Ευχαριστουμε πολυ για το ενδιαφερον τους Επενδυτες μας αλλα τελικα δεν θα παρουμε.

Συνεχιζουμε οσοι αντεχουμε μεχρι να ερθει καποιος σοβαρος.

το αποφασισες; ειναι οριστικο; δεν θα παρουμε τελικα;;; και οι υπολοιποι που δεν αντεχουμε; θα μας κλεισεις τις πορτες του γηπεδου; και καλο ειναι να κραταμε και λιγο μικροτερο καλαθι, γιατι αν , λεμε αν (χτυπα ξύλο) σκασει κανα τρελλο νουμερο...ανοιγματος, μην αρχισουμε τις κωλοτουμπες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα δεν βαρεθηκατε τα αν ; Αν έτσι αν γιουβετσι κλπ. Σχόλια πάνω σε πραγματικά γεγονότα και όχι φήμες μπορούμε να κάνουμε ; Σαν καλοκαιρινό μυθιστόρημα το κάναμε.......
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

rosanera έγραψε: το αποφασισες; ειναι οριστικο; δεν θα παρουμε τελικα;;; και οι υπολοιποι που δεν αντεχουμε; θα μας κλεισεις τις πορτες του γηπεδου; και καλο ειναι να κραταμε και λιγο μικροτερο καλαθι, γιατι αν , λεμε αν (χτυπα ξύλο) σκασει κανα τρελλο νουμερο...ανοιγματος, μην αρχισουμε τις κωλοτουμπες...
Ευτυχως εγω προσωπικα δεν αποφασιζω για τιποτα περαν του εαυτου μου. Απο εκει και περα δεν πιστευω να τρεφεις αυταπατες, τις γνωστες αυταπατες για τους μεγαλοσωτηρες - απλες - και τα μυαλα στα καγκελα επενδυτες..;;;

Αν εχω πεσει τοσο εξω ειμαι διατεθειμενος και κωλοτουμπα να κανω, και συγγνωμη να ζητησω απο οσους επριξα και να το βουλωσω απαξ και διαπαντος. Ο ΠΑΟΚ πανω απ' ολα..

Ομως επειδη οι μερες πλησιαζουν και συντομα ολα θα ξεκαθαρισουν, και αν το ανοιγμα δεν ειναι τοσο μεγαλο, η αν το ανοιγμα κλεισει με οποιοδηποτε τροπο, και αν βαδισει η χρονια καλα, εσυ εισαι διατεθειμενος να μην ξανακανεις φασαριες; Εισαι διατεθειμενος να μην ξανακανεις σκυταλοδρομια με πυρσους εν ωρα αγωνα; Εισαι διατεθειμενος να μην προκαλεσεις ουτε ευρω οικονομικη ζημια στον ΠΑΟΚ που αγαπας;

Μην σε προβληματιζει ο πρωτος ενικος. Δεν εννοω πως εσυ κατεστρεψες τη μιση Λαμια, στην ουσια ειναι τριτο προσωπο.

ΥΓ. Στο συγκεκριμενο τοπικ δεν προκειται να ξαναποσταρω. Αρκετα κουρασα και με κουρασαν. Ευχομαι απο καρδιας ολα να ξεκαθαρισουν συντομα και να αρχισουμε να ασχολουμαστε με το τοπι. Πολλοι απο εμας δεν μπορουμε να διαζειριστουμε τον ιδιο μας τον εαυτο, ποσο μαλλον να παρουμε υποψια μυρωδιας της διαχειρισης μιας ΠΑΕ οπως ειναι ο ΠΑΟΚ. Προς ολες τις μεριες κανω εκκληση για ηρεμια και αυτοσυγκρατηση και οσο μπορουμε να βλεπουμε τα πραγματα απο ψηλα με ανοιχτα ματια και χωρις παροπιδες.

ΥΓ2. Ναι φιλε μου, αν μπορουσα θα σε κρατουσα μακρυα απο το γηπεδο. Και αν αναρωτιεσαι το γιατι η απαντηση ειναι απλη. Μεχρι να φυγει ο Ζαγορακης η Τουμπα απο γιορτη θα ειναι κωλοχανειο. Και δεν αξιζει.

ΥΓ3. Οποιος γουσταρει ας μου στειλει pm.

Την ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

diniko80 έγραψε:
Athens έγραψε:παιδια σορι αλλα διαβαζω τωρα οτι η συναντηση με τους επενδυτες θα γινει μεχρι την τεταρτη....!!!!!
πεμπτη θα βρεθουνε με ρετσινουλα κατευθειαν για το ματσακι :D

Oι επενδυτες εχουν μιλησει με την τελευταια τους ανακοινωση.
Μετα την τελευταια τους ανακοινωση εβγαλε ανακοινωση η ΠΑΕ ζητωντας επιπλεον εγγραφα απο αυτα που ζητουσε πριν η ιδια(τιποτα δηλαδη) και απο αυτα που ζητουσε ο Α.Σ.(ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ)
Απο που προκυπτει απο την πλευρα των επενδυτων και το εχεις διαβασει εσυ οτι θα εμφανιστουν και θα προσκομισουν ολα αυτα που ζητησε η ΠΑΕ τριτη η και τεταρτη?
Γιατι προσαπτεις σε καποιον καθυστερηση για κατι το οποιο ουδεποτε εχει πει?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το φημολογούμενο ραντεβού που θα έκαναν σήμερα το απόγευμα οι υποψήφιοι επενδυτές με τους προέδρους του ΑΣ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λογικά δε θα γίνει... γι αυτο
toumpiotis35

φιλε εχουν δηλωσει πουθενα οτι αποδεχονται την αντιπροταση της ΠΑΕ,οτι θα προσκομισουν τα ζητουμενα εγγραφα και οτι και να θελουν προλαβαινουν να τα εκδωσουν?Πουθενα.Η φημολογια για ραντεβου εχει πηγη την ΠΑΕ.Οταν δυο πλευρες ειναι σε αντιπαλα στρατοπεδα η ενημερωση πρεπει να ειναι αμφιπλευρη.
Προς το παρων δεν υφισταται κανενα ραντεβου και με κανενα σκοπο.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

επειδη παρακολουθω τις εξελιξεις απο κοντα, οι επενδυτες εχουν τα δικα τους μεσα και απο κει αφηνουν και διαρρεουν οι επομενες κινησεις, και οτι εχουν αφησει να διαρευσει ετσι γινεται, επιβεβαιωμενα πλεον, χθες αφησαν να διαρευσει οτι δεν θα γινει η συναντηση τριτη και σημερα επιβεβαιωνονται...αν εσυ θελεις επισημες ανακοινωσεις περιμενε τες...οι εξελιξεις θα επιβεβαιωνουν τις διαρροες
toumpiotis35

ποια ειναι τα μεσα των επενδυτων?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”