5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι ρε γαμωτο αντι να τον ''φτιαξει'' η διακοπη τον χαλασε...βεβαια μπηκαμε και στα 34 θελει ανασες ο παυλαρας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

απο τους λογους που χασαμε το κεντρο.....με παο μ αρεσε εμενα παντως...σημερα οχι
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

ας βρει καποιος μ.ο ηλικιων σημερα
και
μ.ο λεπτων τη φετινη σαιζον

μη ξεχνατε οτι ειχε και κιτρινη απο νωρις και κρατιοταν, ακομη και στις κλωτσιες του βλαχοφασολακι δεν αντεδρασε..
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά
τους φόβους όλους καίει μοναδικά
τα βήματά μου κάνω ως το Θεό
κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ.

Εικόνα

Είναι το ελληνόφωνο μέρος των στίχων
της φετινής ελληνικής υποψηφιότητας
που διαγωνίζεται αυτές τις μέρες στη Εurovision.

Ατέλειωτε Παυλάρα, μέχρι και εδώ έφθασε η χάρη της επιρροής σου !
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έκανε μια βλακεία ο Contreras στο πρώτο μέρος και την διόρθωσε ο Garcia με την εξυνάδα που διαθέτει.
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

ο χρονος ειναι αμειλικτος,και ο παυλαρας μας διανυει εδω κ λιγες μερες το 35ο ετος της ηλικιας του..
πολυ σοφα,κανει καταμερισμο δυναμεων σε ενα μινι-πρωταθλημα οπου θα υποχρεωθει να δωσει 6
παιγνιδια σε διαστημα 20 ημερων..απο το 60' κ μετα,οπως κ με το βαζελο,ετσι κ χθες,εβαλε τη μηχανη
στο "σβηστο",σε ενα παιγνιδι μαλιστα οπου ειχε να αντιμετωπισει κ τις κλωτσιες των γηπεδουχων,αλλα
κ επιπλεον,ειχε να διαχειριστει κ το σωστο μοιρασμα της μπαλας,ελεω της απουσιας του ιβιτς,κ ακομα να
εχει το νου κ στην αμυνα,με την κακη χθεσινη εμφανιση του τσιριλο,κ τις "αστοχες" τοποθετησεις του
εττο..επισης,πλησιαζει το τελος μιας πολυ-πολυ δυσκολης χρονιας γι'αυτον,με πρωτοφανη αριθμο
συμμετοχων,η οποια ξεκινησε στα τελη ιουλιου-μην ξεχνιομαστε..δεν ηταν κακος χτες,ουτε προχτες.
δεν ηταν βεβαια ο γνωστος γκαρσια,αλλα απο την αλλη καποτε γκρινιαζαμε για το οτι
"πρεπει να παιζει 40' ο μπανε κ να βαζει 30 ποντους με τη δαφνη?"..ας κανει λιγο συντηρηση,ερχονται 3
παιγνιδια-ολη η χρονια με την ξαδερφη κ το βαζελο,κι εκει ειμαι σιγουρος πως ο παυλαρας θα τα δωσει ολα..
αυτος κ ο συνονοματος του,ειναι οι μονοι για τους οποιους μπορουμε να ειμαστε ησυχοι για την αποδοση τους
σε παιγνιδια-φωτια,το εχουν αποδειξει πολλακις,κ επιτελους μετα απο κι εγω δεν θυμαμαι ποσα χρονια,
εχουμε στην ομαδα μας τετοιους... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

πολύ σωστός και πάλι!
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Το παιξε σιγουρα ο Παμπλο,ηξερε τι εκανε,don't worry.Με την κουλα θα τα δωσει ολα!!
Περιμενουμε τεραστια εμφανιση :pano:

ΥΓ:Εχω παρατηρησει οτι οταν δεν ειναι καλος η ομαδα σερνεται,π.χ χθες,π.χ με τελη,υπαρχουν πολλα παραδειγματα.
Αλλα οταν ειναι καλος,σκιζει @!$$#@
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν συμπληρωσει και ο γκαρσια καρτες..σε οποιο παιχνιδι δεν παιξει εχουμε ηττα..ιας και σν την απουσια ιβιτς κανεις δεν κραραει μπαλα αλλος..ισως ο αριας αλλα ρισκο θα ναι...στριμωχνουν τα πραγματα με την απουσια ιβιτς....μακαρι να μην φαει καρτα
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

Η χρονια τελειωνει και καποιοι πρεπει να παρουν μεγαλες και δυσκολες αποφασεις για το μελλον
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

βαρεθηκα να σε βλεπω να μαρκαρεις αερα επειδη εισαι αργος και φοβασαι να μην εκτεθεις αντε αγορι μου και εσυ

ελπιζω να ειναι τελευταια του χρονια δεν γινεται ο βιτολο να τρεχει σε ολο το γηπεδο και αυτος να κοιταει
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Παρ'όλο που για τον Φωτάκη έχεις δίκιο,σοβαρέψου...
Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε,όλοι εκνευριστίκαμε.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Παληκάρι μου , Κακαλάτε , σε παρακαλώ πέτα την μπλούζα του ποδοσφαιριστή και βάλε την φόρμα του προπονητή έστω για τα υπόλοιπα τρία ματς των πλέυ ωχ γιατί αυτό το ρεζίλι δεν αντέχεται.
Κάνε ότι έκανε και ο Σκάιλτς.....τράβα καρφί στον πρόεδρο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

όταν μιλούσες για ... βετεράνους πρίν λίγο καιρό το έλεγες συνειδητά.κατάλαβες πως το ΤΕΛΟΣ παραείναι κοντά.ο προπονητής πάλι δε δείχνει να συμμερίζεται την κόπωσή σου ούτε κάν σε χαμένα παιχνίδια από το 48ο λεπτό και να σου κάνει τη χάρη να πάρεις καμιά ανάσα εν όψει τετάρτης.
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

xxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”