Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από xrisitsapa »

PAOKevolution έγραψε:Είμαι στην πλευρά των παιδιών, που ενθουσιάστηκαν με τον Καμαρά. Κύριως (για μένα), λόγω πιθανού διδύμου με Μειτέ. Πρέπει να αγκαλιάσουμε τον Μαντί και να τον κάνουμε να αισθανθεί σημαντικός. Είναι δικό μας παιδί πλέον.
Στα του Μειτέ. Θεωρώ θα ανανεώσει. Από τη στιγμή που θέλει να μείνει, θα μείνει. Τα μανατζεριλίκια δε θα κρατήσουν πολύ, ειδικότερα τώρα που ο ΠΑΟΚ του έδωσε προθεσμία.
Για Κετζιόρα, δεν αγχώνομαι.
Νομίζω όμως το πιο σημαντικό είναι, ότι ο ΠΑΟΚ μας λειτουργεί άκρως επαγγελματικά. Δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι, ότι θα χορέψετε στο δικό μου ρυθμό και όχι εγώ στο δικό σας. Εγώ πάω τσου λου. Όποιος θέλει ακολουθεί. Θα τη βρω την άκρη μου εγώ.
Προσωπικά αυτό από μόνο του με κάνει εντυπωσιακά πιο αισιόδοξο από ότι ήμουν πριν!
Ετσι ακριβως.
Ο ΠΑΟΚ το παει μια χαρα μεχρι τωρα.
Εχει την ομαδα, τον λαο, τον προπονητη, δινει και πολλα χρηματα και εχει το πανω χερι.

ΥΓ. Τελικα πρεπει να εκανε μεγαλο κακο ο Μποτο στη λειτουργια της ομαδας...
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Όλοι οι καλοί χωράνε. Μειτε, Καμαρα, Μισιτς, Σβαμπ, Χαρτελ. Κέντρο ονείρωξη θα έχεις
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

delos15 έγραψε:Λοιπον μαγκες . Επειδη βλεπω οτι πολλοι βασανίζεστε χωρις λογο και βασανίζετε και το ταλαίπωρο το κουμπι του f5.
O ΠΑΟΚ τους παικτες που θελει και που πρεπει να παρει θα τους παρει.
Ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τους παίκτες οταν αυτος κρίνει οτι πρέπει να τους ανακοινώσει για τους λογους που γνωρίζει μονο ο ΠΑΟΚ.
Σταματηστε να επιρεαζεστε απο δημοσιευματα γιατι πολλες φορες αυτα ειναι κατευθηνομενα ειτε απο την μερια των μανατζερς ειτε και απο την πλευρα του ΠΑΟΚ με στοχο να εξυπηρετηθεί μια τακτικη.

Αυτα εγραφα χθες μια ωρα πριν τις ανακοινωσεις. Το ξαναβαζω μπας και πεισω κανα δυο ακομη που πανε να ξανακοιλησουν .

υ.γ 1 . Πριν γράψετε ενα όνομα κάντε τον κοπο να δειτε σε καθεστώς βρίσκεται ο παίκτης την στιγμή που το γράφετε. Ας πουμε ο Πιοτεκ που γράφουν ακομη καποιοι εχει παρει μεταγραφη πριν λιγες μερες.
υ.γ 2. Μετα απο αυτο που συνεβει με τον Μουνιαιν ,οπου πριν απο 10 μερες το πεταξα εδω μεσα σαν παπα (δεν θα το ξανακανω) για να κανουμε χουλιαμα και μετα το ειδα πρωτοσελιδα και βιντεακια στο yt τρομαξα. Οι ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ειναι οι τοσκ τσακ και οι 24. Αυτο δειχνει οτι εχουν σωστη πληροφόρηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Παρ 14 Ιουν 2024, 09:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν νομιζετε οτι ο Δανος εχει να προσφερει το κατι παραπανω,δικαιωμα σας..
Εγω πιστευω οτι θα ειναι μια ακομα επιλογη που δεν θα αποδωσει..
Μπορει να ηταν βασικος καποτε στην Μπαρτσα,αλλα σημασια εχει τι μπορει να κανει απο τωρα και μετα..
Ο αχωνευτος ο Λιβαγια σημερα που μιλαμε ειναι τουλαχιστον 1 σκαλι καλυτερος τεχνικα και πιο επιδραστικος
στο παιχνιδι του..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εντωμεταξυ οποιος δει στιγμιοτυπα απο τα πρωτα χρονια του Καμαρα στον γαυρο θα τον βγαλει εξω και θα.....
Τι πρεσινγκ, τι τριπλες, τι καθετο παιχνιδι, τι πατημα περιοχης, τι σουτ απο μακρυνη αποσταση.
In Razvan we trust για να του παρει το ποδοσφαιρο που ξερει...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Οι γάβροι λέγανε για τον Camara πολύ πριν από τη φάση με το χαμένο πέναλτι. Εκείνη ήταν η στιγμή που κατάλαβαν οτι δε θα έβγαζαν κάτι με το να τον βάζουν να παίζει και του κρέμασαν το δελτίο.

Ήταν προβληματική από καιρό η σχέση ολυμπιακού - Camara, αλλά για να είναι μια σχέση προβληματική ευθύνη έχουν και οι δυο πλευρές. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ξέρουμε πολύ καλά πόσο προβληματική είναι η πλευρά του ολυμπιακού, με απειλές, 'ληστείες' κλπ.

Η δική μας πλευρά αντιθέτως έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, πολλές φορές μάλιστα την κατηγορούμε για το πόσο καλά φέρονται στους παίκτες που έχουμε ή που είναι να έρθουν. Στα δικά μου μάτια και πολύ καλά κάνουνε που δεν πάνε ποτέ στα μαχαίρια και βρίσκεται πάντα μια 'φιλική' προς τους παίκτες λύση. Έτσι καταφέρνεις να έχεις τους παίκτες ικανοποιημένους και το κλίμα στην ομάδα όσο γίνεται καλύτερο. Και γι' αυτό το λόγο και όσοι φεύγουν από την ομάδα μιλάνε πάντα με ενθουσιασμό και δεν έχει τύχει ποτέ κανείς να πει κάτι στραβό.

Για τον Camara πάντως, να σημειωθεί οτι στα 28 του έχει ακόμα περιθώριο να κάνει μια καλή μεταγραφή που θα φέρει χρήματα στην ομάδα. Οπότε κίνητρο θα έχει μια χαρά. Συν το κίνητρο που πιστεύω οτι θα έχει πάρα πολύ έντονα για να δείξει στους γάβρους τι αξίζει.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Παντως εγω για πρωτη φορα εχω τοση εμπιστοσυνη στην ομαδα και στις επιλογες που θα γινουν.Δεν ξερω αν θα ειναι ονοματα ή οχι αλλα ξερω οτι τους θελει ο Ραζβαν.Αυτο με φτανει. :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Αυτη τη λατρεια για τον Μισιτς ειδικα σε ρολο μπροστα απο τα στοπερ δεν τη πολυκαταλαβαινω.
:mrgreen:
Απωθημένο από παλιά.
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

kritikos44 έγραψε:
joshua έγραψε:Αυτη τη λατρεια για τον Μισιτς ειδικα σε ρολο μπροστα απο τα στοπερ δεν τη πολυκαταλαβαινω.
Μα για αυτό τον ρόλο πήρες τον Καμαρά
Ο Μισιτς πιο πολύ επιθετικό ρόλο θα έχει
Επίσης δεν θυμάμαι τον Μίσιτς να είναι τόσο κακός αμυντικά
Και στα πρόσφατα μεταξύ μας παιχνίδια μια χαρά έκοβε στο κέντρο και πήρε αρκετές μονομαχίες

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο προσφατο 1:5 της ΤΟΥΜΠΑΣ εφταιξε σε δυο (μην σου πω και τρια) απο τα πέντε γκολ που φάγανε
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

joshua έγραψε:
kritikos44 έγραψε:
Μα για αυτό τον ρόλο πήρες τον Καμαρά
Ο Μισιτς πιο πολύ επιθετικό ρόλο θα έχει
Επίσης δεν θυμάμαι τον Μίσιτς να είναι τόσο κακός αμυντικά
Και στα πρόσφατα μεταξύ μας παιχνίδια μια χαρά έκοβε στο κέντρο και πήρε αρκετές μονομαχίες

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Toν Καμαρα τον πηρες ξεκαθαρα για το 8.
συμφωνώ κι εγώ με την άποψη σου τζός. αν τοποθετηθεί στην θέση του καμαρά θα είναι σα να του δένεις το ένα ποδάρι.
από την άλλη σκέπτομαι ότι αν ο λούτσε είχε δύο καμαράδες πάλι με αυτούς θα έπαιζε.
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

PAOKevolution έγραψε:Είμαι στην πλευρά των παιδιών, που ενθουσιάστηκαν με τον Καμαρά. Κύριως (για μένα), λόγω πιθανού διδύμου με Μειτέ. Πρέπει να αγκαλιάσουμε τον Μαντί και να τον κάνουμε να αισθανθεί σημαντικός. Είναι δικό μας παιδί πλέον.
Στα του Μειτέ. Θεωρώ θα ανανεώσει. Από τη στιγμή που θέλει να μείνει, θα μείνει. Τα μανατζεριλίκια δε θα κρατήσουν πολύ, ειδικότερα τώρα που ο ΠΑΟΚ του έδωσε προθεσμία.
Για Κετζιόρα, δεν αγχώνομαι.
Νομίζω όμως το πιο σημαντικό είναι, ότι ο ΠΑΟΚ μας λειτουργεί άκρως επαγγελματικά. Δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι, ότι θα χορέψετε στο δικό μου ρυθμό και όχι εγώ στο δικό σας. Εγώ πάω τσου λου. Όποιος θέλει ακολουθεί. Θα τη βρω την άκρη μου εγώ.
Προσωπικά αυτό από μόνο του με κάνει εντυπωσιακά πιο αισιόδοξο από ότι ήμουν πριν!

Συγνώμη στον συνοπαδο για τη παράθεση αλλά η τελευταία του παράγραφος είναι ο λόγος που αποφάσισα μετά από πάνω μια δεκαετία βουβής παρακολούθησης να συμμετάσχω ενεργά & να γράψω !
Συγχαρητήρια στα παιδιά που τρέχουν το forum ,ειδικά στους mods, πιστεύω ταπεινά ότι όλη η ειδησεογραφία,πλην επίσημης ΠΑΕ, βγαίνει 100% από εδώ μέσα!
Και θα κλείσω επίσης δανειζόμενος ένα άρθρο του Αρκαδοποντιου ότι πρέπει να νιώσουμε & να εμπιστευτούμε παραπάνω αυτή τη ΠΑΕ & τον Ιβαναρο γιατί έχουν αποδείξει ποιοι είναι & τι μπορούν να κάνουν!
Λίγο λιγότερο εγωισμό όλοι οι συνοπαδοι κι όχι αχρειαστες αντιπαραθέσεις που πιάνουν το μισό forum κι ας απορρίψουμε τη τοξικότητα που καλά τα ψέματα βγαίνει κυρίως από τους δικούς μους ως επί το πλείστον αρδ κι όλα θα πάνε καλά & του χρόνου!
(Είμαι τυχερός γιατί είμαι εκτός Θεσσαλονίκης όλα τα χρόνια!)
Ευχαριστώ την ομάδα για το ανέλπιστο πρωτάθλημα & τη παραμονή του Ντελια που μας ξυπνάει τα ρομαντικά χρόνια της παιδικοτητας μας!
Ευχαριστώ & συγνώμη αν σας κούρασα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

nunies4 έγραψε:Εντωμεταξυ οποιος δει στιγμιοτυπα απο τα πρωτα χρονια του Καμαρα στον γαυρο θα τον βγαλει εξω και θα.....
Τι πρεσινγκ, τι τριπλες, τι καθετο παιχνιδι, τι πατημα περιοχης, τι σουτ απο μακρυνη αποσταση.
In Razvan we trust για να του παρει το ποδοσφαιρο που ξερει...
έτσι ακριβώς...
λες να τα ξέχασε?....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Μίσιτς ήταν πολύ καλός στο μάτσ στην Κορατία και αρκετά καλός στην Τούμπα (με δεδομένο το ποσο χειρότεροι ήταν οι συμπαίκτες του στην άμυνα και κέντρο).
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

Στο πρώτο και το τελευταίο φταίει 100%, στο 2:0 κατα το ήμισυ...

https://vimeo.com/923533878
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σχετικά με τον Braithwaite (και όχι μόνον) οφείλω να πω ότι αυτόν τον καιρό κανείς παίκτης δεν πρόκειται να θέλξει με την απόδοσή του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”