Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Κάτσε μην την ψυλλιαστεί ο Brandon και ζητήσει κανένα συμβόλαιο 1 μύριο ακατέβατο, αν τον πιάσει ο εγωισμός... Δεν θα είναι παράλογο, ΠΑΟΚ είσαι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όαση είσαι φίλεdonkixotis έγραψε:Ο Τσώχος είπε στο λίμπερο ότι η εναλλακτική του Γκάμπια είναι παίκτης που έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά εν τέλει πήρε μεταγραφή αλλού. Θυμάμαι πέρυσι τέτοια εποχή ακουγόταν συνεχώς αυτός https://www.transfermarkt.com/keita-bal ... ler/238752
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και εσυ….Blackgr4 έγραψε:Πριν λίγο στο twitter:
https://twitter.com/farkspors/status/16 ... 31/photo/1
Η μετάφραση βγάζει: "Οι μνηστήρες του Σερντάρ Ντουρσούν".
- Shivaspace
- sourmenetes
- Moderator
1)μιλησα γενικά. Δεν είπα κάτι σαν Mod ή οτιδήποτε άλλο. Προφανώς υπάρχουν πράγματα στη διαπραγμάτευση που δεν τα ξέρουμε και αλλιμονο αν βγαίνουν όλες οι λεπτομέρειες σε μια διαπραγμάτευση.buffalobill4 έγραψε:Κάτσε ρε σουρμε. Όταν λες δεν ήταν γνωστό σε εμάς εννοείς τους mod, εννοείς όλους εμάς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ή μιλάς εκ μέρους της παε;sourmenetes έγραψε:Δεν ήταν γνωστό σε εμάς.astral έγραψε:1.5 στα 35 του δύσκολα να βρει αν δεν έχει πάει καλά.
Το μονο μυστήριο για μένα είναι γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο όλο αυτό από την αρχή και κάναμε προτάσεις άκυρες.
Προφανώς και η κάθε πλευρά κοιτάει να κερδίσει.
Εφόσον ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ως νο1 στόχο τον Ιταλο, θα το πάει μέχρι τέλους.
Και το σωστό, κατ εμέ αυτό είναι. Όχι βέβαια να φάμε άλλες 2 βδομάδες. Αλλά δε γίνεται να φτάνεις τόσο κοντά και να το παρατήσεις. Απλά θα πρέπει να βάλεις ένα deadline.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λες το σωστό είναι να πας μέχρι τέλους και μετά λες κάτι τύπου ναι μεν αλλά όχι μέχρι πολύ τέλους και να βάλεις deadline. Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις όταν λες μέχρι τέλους αλλά όχι 2 βδομάδες τι εννοείς; Πόσο καιρό πρέπει να δώσεις κατά την άποψή σου. Και κάτι τελευταίο. Θέλω να μου εξηγήσεις γιατί δεν μπορείς να δώσεις 2 βδομάδες χρονικό περιθώριο όταν σε 2 βδομάδες φεύγει η ομάδα για Ολλανδία. Θεωρείς ότι οι παίκτες πρέπει να είναι εδώ από το πρώτο μάζεμα;
Κατά την άποψή μου, δώσε όσο χρόνο θες στον Ιταλό που μας έχει στο περίμενε αλλά κάνε τις προτάσεις σου στις εναλλακτικες. Αν έχει εναλλακτικες.
2)ειπα να βάλεις ένα deadline. Θεωρώ ότι 1ο φορ πρέπει να είναι από την αρχή της προετοιμασίας. Ας μη είναι στην 1η προπονηση αλλά να είναι σε όλο. Το βασικό στάδιο προετοιμασία.
4) όταν λέω να πας μέχρι τέλους εννοώ ότι δεν πρέπει να το παρατήσεις καθώς τον έχουν βγαλει σαν νο1 στόχο.
Σωστό όπως αναφέρεις ότι θα πρέπει να δουλεύονται ταυτόχρονα και οι εναλλακτικές.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν υπάρχουν 4,5 εκ για τριετές στο φορ τότε πρέπει να πάμε σε αγορά παίκτη.Τα 4,5=5,75 με φορολογία. Εάν δώσουμε 3εκ για αγορά (που είναι έξοδο και δεν έχει φόρο) θα μείνουν τα χρήματα για 750.000 το χρόνο.
τα 750 δεν θα εχουν φορολογια??? .... παικτης εμπειρος με ποιοτητα ερχεται με 750?....
- loukas karadimos
τι είναι 2 και σήμερα;
Η έναρξη προετοιμασίας (αν εννοείς αυτό) δεν δηλώνει και την λήξη των μεταγραφών.
Η μεταγραφική περίοδος ανοίγει 1/7/2023
Η έναρξη προετοιμασίας (αν εννοείς αυτό) δεν δηλώνει και την λήξη των μεταγραφών.
Η μεταγραφική περίοδος ανοίγει 1/7/2023
- Μπαρκαρούτσος
Σε 2 μέρες θα μαζευτεί η ομάδα για προπόνηση.
Ένα off-topic διεγράφη και ένα off-topic απορρίφθηκε.
loukas karadimos έγραψε:2 και σήμερα
Μεταγραφές μηδέν

Ένα off-topic διεγράφη και ένα off-topic απορρίφθηκε.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Παρακαλώ να σταματήσουν οι off-topic αντεγκλίσεις των προηγούμενων σελίδων. Έκατσα να διαβάσω τo topic και με έπιασε πονοκέφαλος!
Η κουβέντα δεν γίνεται για την στόχευση σε Γκαμπιατινι. Η κουβέντα και ο φόβος είναι μην έχουμε επανάληψη Τζιοβινγκο. Μήπως δηλαδή πάνω στο απόλυτο θέλω του Ραζβαν το πάμε μέχρι 32/8
Καλώς η κακώς ο ΠΑΟΚ έβαλε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να είναι εδώ ο φορ από την 1η μέρα της προετοιμασίας. Αυτό θα έπρεπε να έχει επικοινωνήθει παντού. Και στον Ραζβαν. Δηλαδή ακόμα και στον προπονητή να πεις...ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε. Ναι ο Γκαμπιατινι, ναι να γίνει η προσπάθεια αλλά με ένα deadline. Αλλιώς πάμε παρακάτω στην 2η και 3η επιλογή.
Δεν γίνεται να μπει ακόμα μια ευρωπαϊκή σεζόν σε τζόγο.
Καλώς η κακώς ο ΠΑΟΚ έβαλε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να είναι εδώ ο φορ από την 1η μέρα της προετοιμασίας. Αυτό θα έπρεπε να έχει επικοινωνήθει παντού. Και στον Ραζβαν. Δηλαδή ακόμα και στον προπονητή να πεις...ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε. Ναι ο Γκαμπιατινι, ναι να γίνει η προσπάθεια αλλά με ένα deadline. Αλλιώς πάμε παρακάτω στην 2η και 3η επιλογή.
O Ιτούρμπε πώς προέκυψε για τον ΠΑΟΚ; Νόμιζα ότι είχε ήδη υπογράψει στην Γκρέμιο ... Ξέρει κανείς τί παίζει;
- buffalobill4
Προφανώς για τους ίδιους δεν υπάρχει κανένας τζόγος με το να μην είναι το φορ παρόν στην 1η, 2η μερα ή και μέρος της προετοιμασίας. Άλλωστε η ομάδα φεύγει για Ολλανδία στις 3 Ιουλίου. Δεν χρειάζεται καμία βιασύνη και να υποκύπτουμε στους εκβιασμούς του κάθε γκαμπιαντινι που μυρίστηκε αδυναμία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική. Θα σου έρθει ο γκαμπιαντινι δηλαδή μετά από 5 παρατάσεις του deadline και θα σου πει α εγώ τα βρήκα με την σαμπντορια και εσύ θα είσαι στο 0.nunies4 έγραψε:Η κουβέντα δεν γίνεται για την στόχευση σε Γκαμπιατινι. Η κουβέντα και ο φόβος είναι μην έχουμε επανάληψη Τζιοβινγκο. Μήπως δηλαδή πάνω στο απόλυτο θέλω του Ραζβαν το πάμε μέχρι 32/8
Ραδιόφωνο.Unpsofable78 έγραψε:Που το είπε αυτό ο Τσωχος; Ραδιόφωνο; Το έγραψε;astral έγραψε:Τσόχος λέει ότι ο Γκαμπιαντίνι έρχεται MONO με κλειστό τριετές. Τίποτα λιγότερο.
Από ότι είπε η αιτιολογία ήταν οικογενειακοι λόγοι και ότι δε θέλει να αλλάζει συχνά τόπο κατοικίας από ότι κατάλαβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 20 Ιουν 2023, 18:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΟΛΟΙ ειμαστε σκασμένοι-απογοητευμένοι, με αυτην την χρονια, και με τις προηγουμενες, που η ομαδα, συνεχώς κατρακυλά....
ΑΛΛΑ...μην τα μηδενίζουμε ολα...Οι παράγοντες τις διηκησης οσο (και εγω το πιστευω) και ο τρόπος διηκησης να ειναι δυσλουργητικός, ειναι (μαζί και ο Μποτο-Λουτσε) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..δεν πιστευω, να μην εχουν εναλακτικους στοχους...δεν γίνεται...
Απλα, μαλον στοχέυουν ψηλά, και τρωνε άκυρο...να ερθει καποιο ''ονομα'' και να παίξει Μέσα Ιουλίου...ποσο μάλον, εαν κανουμε και μερικά...παζάρια....
Τόσες χρονιές περάσαν μετά το Αήτητο, στην φετινή θα κολήσουμε? Δείτε το χαλαρά...ΠΑΟΚ αφού

ΑΛΛΑ...μην τα μηδενίζουμε ολα...Οι παράγοντες τις διηκησης οσο (και εγω το πιστευω) και ο τρόπος διηκησης να ειναι δυσλουργητικός, ειναι (μαζί και ο Μποτο-Λουτσε) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..δεν πιστευω, να μην εχουν εναλακτικους στοχους...δεν γίνεται...
Απλα, μαλον στοχέυουν ψηλά, και τρωνε άκυρο...να ερθει καποιο ''ονομα'' και να παίξει Μέσα Ιουλίου...ποσο μάλον, εαν κανουμε και μερικά...παζάρια....
Τόσες χρονιές περάσαν μετά το Αήτητο, στην φετινή θα κολήσουμε? Δείτε το χαλαρά...ΠΑΟΚ αφού