Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από ron-swanson »

Περίεργο που δεν έχει βγει όνομα ακόμα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Στα σέντερ μπακ θεωρώ ότι η προσθήκη, άν γίνει, θα γίνει όταν με το καλό έρθει και κριθεί ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙ ο Νάσμπεργκ, γιατί θυμίζω ότι έχουμε ακόμα 2 αριστεροπόδαρους Μιχαηλίδη και Κουλιεράκη, ο καθένας με τα + και τα - του (τραυματίας, νεαρός αντίστοιχα) και τους Κάργα και Μιχάι δεξιοπόδαρους, με τον Μιχάι λογικά να αποχαιρετάει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Συνεπώς θεωρώ ότι αυτή θα είναι η τελευταία, αν γίνει, μεταγραφή.

Τώρα, στα ..απτά δεδομενα.

με ναράι να μπορεί να καλύψει και τις 2 θέσεις στα άκρα και ένα φορ, που όπως βγαίνει προς τα έξω θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από ολιβέιρα (συνεπώς μιλάμε λογικά για ταχύτητα, ατομική ενέργεια κτλ) η μεσοεπιθετική μας γραμμή δείχνει τουλάχιστον πλήρης για την ώρα, αφού στα αριστερά είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα παει ο Κουαλιάτα ώστε να έχει περισσότερο χώρο να κάνει..τα δικά του.

Στο 10, που πολλοί κόπτονται, θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ενός πιο... ολοκληρωμένου αθλητή αλλά όχι τόσο..φαντεζί. Ένα 8/10αρι και όχι 10/9αρι. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ. Άν πχ είχε Χαμσικ και Μάτα στην ίδια ομάδα θα έπαιζε ο Χάμσικ στο 10 και ο Μάτα στα αριστερά.

τοσο απλά.

υγ: κίτρινη κάρτα σε Κούτσια, έπρεπε να είναι ήδη πάνω και να λέει δε θελω διακοπές θέλω να παίξω μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Immemoric έγραψε:Ε πως να μην θορυβείσαι με Ολιβέϊρα μετά τον περσινό...Καλά για τον Ομάρ, άστο. Όσο και να τον έχω αδυναμία γιατί είναι παικτάρα, δυστυχώς δεν μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του για φουλ σεζόν...
Μα κυριολεκτικά δεν μπορείς να στηρισχτείς πάνω του. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάθει καμιά εξάρθρωση ώμου!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

K_geo έγραψε:gospi χαλαρωσε
Έλα εντάξει, απαράδεκτο.

Τι ξεφτίλες ρε φιλε, είπαμε. Είναι εκφράσεις αυτές;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
mbison έγραψε:Εδω ανανέωσε ο κάθε πικραμένος. Γιατί να μην φέρουνε κ Πρίγιο?
Ποιος ανανέωσε;

Προς το παρόν μόνο ο Σβαμπ!
. Ο σβαμπ είναι ο κάθε πικραμενος;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε καλά, μην υπερβάλλουμε κιόλας: Z. Zivkovic, A. Vieirinha, Biseswar (καθ' οδόν)
Έχεις δίκιο τολη. Τους ξέχασα τους αλλούς

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ, ας το πάρουμε αλλιώς.

χαλαρώστε λίγο όλοι.

καλύτερα τώρα;

άντε έχουμε και μεταγραφές, μπήκε ο άλλος καράβι αφού.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Απορω εδω και καιρο που πολλοι εδω μεσα «ζητουν» 10αρι και γκρινιαζουν που δεν εχει ερθει. Εχουμε κανει 2 μεταγραφες 10αριων (Κουαλιατα και Ρικαρντο). Επισης η φυσικη θεση του Φιλιπε ειναι στο 10 (και οχι στο 8). Επισης ο Κωνσταντελιας ειναι 10αρι. Κ υπαρχει και ο Ελ καντουρι, ο Μπισεσβαρ και εχουμε κ τον Αουγκουστο που περσι εβγαλε την μιση σεζον στο 10. Αρα εχουμε 6+1 δεκαρια. Πως γινεται να ζηταει καποιος επιπλεον 10αρι. Υποψιαζομαι ομως, πως ειναι οι ιδιοι που μετα θα γκρινιαζουν που θα φαει τον Κωνσταντελια και τον Ρικαρντο η μαρμαγκα. Και θα λενε πως ο Λουτσεσκου ειναι κομπλεξικος κ δε βαζει τις ταλενταρες μας
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Mitropolitis_1926 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/henrique-araujo/profil/spieler/617267

;)
Πάτερ Άγιε ευλόγησον
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σωστή η αντίδραση.

Τad ΠΟΛΥ τραβηγμένη η έκφρασή σου. Όπως βλέπεις έχει τόσο καιρό που κάνουμε παρατηρήσεις για το ίδιο θέμα που θίγεις, δεν δικαιολογείται τέτοια επίθεση.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε τρελέ άσε τα ινσταγκραμ :mrgreen:

https://www.instagram.com/p/Cfqr9W7ov-O ... MyMTA2M2Y=
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

K_geo έγραψε:οκ, ας το πάρουμε αλλιώς.

χαλαρώστε λίγο όλοι.

καλύτερα τώρα;

άντε έχουμε και μεταγραφές, μπήκε ο άλλος καράβι αφού.
Off topic

Καταρχήν, εγώ δεν συμμετείχα καν στην συζήτηση.

Και ούτε προς εμένα απευθυνόταν το "ξεφτίλες" καθώς δεν είχα πει τίποτα για Τσολακ.

Άρα, μια χαρά χαλαρός ειμαι.

Αλλά το να χαρακτηρίζει κάποιος συνοπαδους του ξεφτίλες και η παρατήρηση να γίνεται όχι σε αυτόν που βρίζει αλλα σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται είναι κάπως ρε φιλε.

On topic

Νομίζω ότι η επιλογή του φορ είναι κομβική, με μια σίγουρη και καλή λύση συν τον Ναρει ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών θα έχει κλείσει το λιγότερο ικανοποιητικα. Ας περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε το όνομα πριν βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

soflodoras έγραψε:Απορω εδω και καιρο που πολλοι εδω μεσα «ζητουν» 10αρι και γκρινιαζουν που δεν εχει ερθει. Εχουμε κανει 2 μεταγραφες 10αριων (Κουαλιατα και Ρικαρντο). Επισης η φυσικη θεση του Φιλιπε ειναι στο 10 (και οχι στο 8). Επισης ο Κωνσταντελιας ειναι 10αρι. Κ υπαρχει και ο Ελ καντουρι, ο Μπισεσβαρ και εχουμε κ τον Αουγκουστο που περσι εβγαλε την μιση σεζον στο 10. Αρα εχουμε 6+1 δεκαρια. Πως γινεται να ζηταει καποιος επιπλεον 10αρι. Υποψιαζομαι ομως, πως ειναι οι ιδιοι που μετα θα γκρινιαζουν που θα φαει τον Κωνσταντελια και τον Ρικαρντο η μαρμαγκα. Και θα λενε πως ο Λουτσεσκου ειναι κομπλεξικος κ δε βαζει τις ταλενταρες μας
φαντάσου να είχες δεκάρι το μέσσι, να τον έβαζες να παίζει μία δεξιά και μία ψευτοεννιάρι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Πάντως η κατάσταση είναι άκρως σουρεαλιστική....αυτοί που κράζανε τους "παππούδες" και τα αργοκίνητα καράβια τώρα γκρινιάζουν γιατί δεν ανανέωσε ο Κρέσπο....Κράζουν για τον Τσόλακ που δεν φεύγει γιατί είναι κακός παίχτης αλλά μόλις ανακοινώνεται ότι έφυγε για Σκωτία, κράζουν γιατί είναι αστείοι οι χειρισμοί της ΠΑΕ, του Μπότο και του Λουτσέσκου. Επίσης είναι αυτοί που κράζανε γιατί δεν παίζει ο Κούτσιας, ο Ντέλιας και τα λοιπά πιτσιρίκια να δούμε λίγο μπάλα αλλά τώρα τους χαλάει ο Κούτσιας για 3ο φορ, ο Ντέλιας πρέπει να ψηθεί και οι λοιποί που ήρθαν είναι για τον ΠΑΟΚ άλλων εποχών....
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ron-swanson έγραψε:Ρε τρελέ άσε τα ινσταγκραμ :mrgreen:

https://www.instagram.com/p/Cfqr9W7ov-O ... MyMTA2M2Y=
Πάει να πει οτι οι λύσεις βρέθηκαν, αναμένουμε λοιπόν ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
tad έγραψε:Σωστές οι παρατηρήσεις για Κουτσια ... απορώ με το παιδί και την οικογενειά του ....

πρώτη φορά υπάρχει ευθέως η προοπτική να είναι τρίτος επιθετικός στην α ομάδα του ΠΑΟΚ ... εάν παίξει να ανέβει και στην ιεραρχία ... και απουσιάζει ?

δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ευρωπαϊκά καλύτερη ευκαιρία για αυτόν να αναδειχθεί ? σε προστατευμένο περιβάλλον εντελώς γνώριμο σε αυτόν γεμάτο με ανθρώπους που τον αγαπούν ... απορώ πραγματικά τι μυαλό κουβαλάνε κάποιοι...

σήμερα πρέπει να είναι επάνω ... εχθές ...

υποσ.
όλοι εσείς που μας πρήξατε τις προηγούμενες ημέρες με αμέτρητα ποστ να γκρινιάζετε για το ότι ο Τσολακ είναι ακόμα εδώ ... ότι ο Τσολακ έβαλε μέσα την ομάδα ... ότι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας δεν ξέρουν τι τους γίνεται ... θα βγάλετε ρε ξεφτίλες ένα τουλάχιστον ποστ να πείτε μία καλή κουβέντα για αυτόν που πέτυχε τέτοια πώληση για τον ΠΑΟΚ ? εγώ όπως και άλλα παιδιά γράψαμε πολλές φορές ότι ο Τσολακ είναι καλός παίχτης και δεν θέλει απαξίωση ... μια χαρά θα πουληθεί ...
αποδείχτηκε λοιπόν ότι όταν τα θέματα τα χειρίζεται ένας άνθρωπος που θέλει το καλό της ομάδας και είναι καλός επαγγελματίας τότε θα φέρει καλά αποτελέσματα ... εγώ πιστεύω ότι εάν ο Μπότο ήταν από πέρσι νωρίς εδώ θα είχε πουλήσει τον Τσολακίδης και με κέρδος ... αλλά μπράβο του που μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον του ΠΑΟΚ τα κατάφερε ...

πάμε ρε Μπότο παιχταρά και στις επόμενες κινήσεις και εγώ θα επιμείνω ... εύχομαι να είσαι και λίγο τυχερός και οι καραμπόλες να βοηθήσουν και να φτιάξεις την ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα ... δεν μιλάω μόνο για αυτό το καλοκαίρι γιατί είναι νωρίς ακόμα ... γενικά μιλάω ...
Ξεφτιλας εισαι εσυ που θεωρεις οτι μπορεις να χαρακτηριζεις οποιον δεν γουσταρεις κι οποιον σε ενοχλει σαν αποψη ή σαν παρουσια. Ειτε εχεις δικιο ειτε εχεις αδικο, εσυ εισαι ο ξεφτιλας. Οχι οποιος εκραξε την ΠΑΕ.
Όποιος κράζει την παε είναι γνήσιος!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”