Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τα ΜΜΕ, δικά μας και δικά τους και όλα, θα κάνουν αυτό που κρίνουν καλύτερο για την τσέπη τους.
Αν η δίκη για τα στημένα δεν πουλάει, δεν πουλάει.
Αν πέσει οδηγιούλα από την ΠΑΕ αλλάζει το πράγμα. Τα ΜΜΕ δεν θα αναλάβουν από μόνα τους την έγκυρη ενημέρωση και την κάθαρση και τον αγώνα ενάντια στον γκέι από την καλή τους την καρδιά. Χρειάζεται και κίνητρο.

Ο Ιβάν πρέπει να αποκτήσει περισσότερα ΜΜΕ, αυτό είναι σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

seaman έγραψε: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι η μεταβολή που επέφερε ο Αυγενάκης στη σύνθεση της Επιτροπής είναι νόμιμη. Για να ισχύσει η πρόβλεψη της νομοθεσίας για το νέο modus λειτουργίας της ΕΕΑ και το διορισμό στελεχών μέσω της εξέτασής τους και έγκρισης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, προϋποθέτει την έκδοση σχετικού ρυθμιστικού προεδρικού διατάγματος. Την έκδοση αυτού του ΠΔ καθυστέρησε ο Λευτεράκης ώστε ως παρένθετο πρόσωπο, να στήσει τη γνωμοδότηση μέσω κυριαρχικής επιρροής (sic) στα μέλη που ο ίδιος διόρισε ή και δεν άλλαξε.
Δηλαδή ο νόμος 4603/19 με υπογραφή από τον προεδρο δημοκρατίας από 14/3/19 δεν ισχύει;

Και για πόσο καιρό μπορεί να μην εκδίδεται αυτό το πρόεδρικό διάταγμα που εγώ δεν ξέρω από που προβλέπεται.

Πάντως να αναμένουμε και άλλες επιθέσεις, δεν θα τελειώσει εδώ, τώρα που γλυκάθηκαν, θα κάνουν ότι μπορούν να διώξουν από την Ελλάδα τον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

bersekeros κοίτα πως έχει το πράγμα κατά την γνώμη μου. 1ον είναι λάθος να κάνεις έφεση όταν ξέρεις, μέχρι και ο Γεωργιου το είπε, ότι οι εφέτες είναι γαύροι και δεν πρόκειται να κάνουν ουσιαστική δίκη γιατί βιάζονται λένε... έχεις και τον κοντό και νιονο κτλ που σου λένε για υποβιβασμό και ουεφα και αυτοδιοίκητα κτλ ... Άρα τι ρισκάρεις? Από το να σε κάνουν το 7 σε 10 μέχρι και υποβιβασμό. Άρα από την στιγμή που γράφει ο Γιώργος ότι είναι γαυρόσύστημα και σήμερα μου γράφει ότι η υπόθεση βρωμάει... δεν πας σε έφεση άσε να πάει η Ξάνθη μόνο γιατί αν ρίξουν την Ξάνθη θα ρίξουν και εμάς.... απλά πράγματα.

2ον Το cas και να πας και να μη πας δεν θα αλλάξεις τίποτα... κοίτα να οχυρωθείς για του χρόνου και να απαλλαγείς από πιθανή αφαίρεση βαθμών και του χρόνου... Για το γαμώτο να ζήσουμε μια χρονιά χωρίς δικαστήρια και μείον βαθμούς...

3ον Στο Στε έχουν αλλάξει πρώσοπα και καταστάσεις όσο είναι η ΝΔ θα υπάρχει ΕΕΑ και αυγενάκης. Δεν αλλάζουν αυτά. Γήπεδο με ΝΔ δεν προκειται να γίνει.

4ον Κοιτά να κάνουμε ομάδα του χρόνου να πάμε Ευρώπη να πάρουμε λεφτά να κτίσουμε υψηλή βαθμολογία και να οχυρωθούμε από αφαιρέσεις βαθμών και μην απασχολήστε άλλο με την Κολομβία
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

seaman έγραψε:Ο "δικαστής" Χελάκης σήμερα αθώωσε τον ΠΑΟΚ και καταδίκασε τον Ιβάν. Αυτός αγόρασε την Ξάνθη. Τι φταίει η ομάδα που δεν είχε ιδέα για τις κινήσεις του προέδρου της. Έχει πέσει συντεταγμένη γραμμή για την εξαΰλωση του Σαββίδη και την δημιουργία-επιβολή εσωστρέφειας στα εσωτερικά μας
Ε και; Όποιος δικός μας είναι ΗΛΙΘΙΟΣ, ας το "συλλαβίσω" κιόλας, Η-Λ-Ι-Θ-Ι-Ο-Σ, ας επιδοθεί στο να ενοχοποιήσει τον Σαββίδη. Καιρός είναι από το μπλα μπλα να περάσουμε και σε κάποιες πράξεις ουσιαστικής στήριξης. Φερ' ειπείν, θεωρώ πως εδώ και καιρό, συγκεκριμένα για τον Ιβάν έπρεπε να έχει βγει ανακοίνωση από σύσσωμο το συνδεσμιακό κίνημα ότι θα στηρίζεται όλο και πιο λυσσαλέα όσο επιχειρείται πουστογαύρικα να παρουσιαστεί ως δήθεν λερώνων τον ΠΑΟΚ. Αν δε μου διαφεύγει κάτι, δε νομίζω ότι έχει λάβει χώρα κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

invincible έγραψε:bersekeros κοίτα πως έχει το πράγμα κατά την γνώμη μου. 1ον είναι λάθος να κάνεις έφεση όταν ξέρεις, μέχρι και ο Γεωργιου το είπε, ότι οι εφέτες είναι γαύροι και δεν πρόκειται να κάνουν ουσιαστική δίκη γιατί βιάζονται λένε... έχεις και τον κοντό και νιονο κτλ που σου λένε για υποβιβασμό και ουεφα και αυτοδιοίκητα κτλ ... Άρα τι ρισκάρεις? Από το να σε κάνουν το 7 σε 10 μέχρι και υποβιβασμό. Άρα από την στιγμή που γράφει ο Γιώργος ότι είναι γαυρόσύστημα και σήμερα μου γράφει ότι η υπόθεση βρωμάει... δεν πας σε έφεση άσε να πάει η Ξάνθη μόνο γιατί αν ρίξουν την Ξάνθη θα ρίξουν και εμάς.... απλά πράγματα.

2ον Το cas και να πας και να μη πας δεν θα αλλάξεις τίποτα... κοίτα να οχυρωθείς για του χρόνου και να απαλλαγείς από πιθανή αφαίρεση βαθμών και του χρόνου... Για το γαμώτο να ζήσουμε μια χρονιά χωρίς δικαστήρια και μείον βαθμούς...

3ον Στο Στε έχουν αλλάξει πρώσοπα και καταστάσεις όσο είναι η ΝΔ θα υπάρχει ΕΕΑ και αυγενάκης. Δεν αλλάζουν αυτά. Γήπεδο με ΝΔ δεν προκειται να γίνει.

4ον Κοιτά να κάνουμε ομάδα του χρόνου να πάμε Ευρώπη να πάρουμε λεφτά να κτίσουμε υψηλή βαθμολογία και να οχυρωθούμε από αφαιρέσεις βαθμών και μην απασχολήστε άλλο με την Κολομβία
Καλό είναι να είμαστε κάπως πιο υπεύθυνοι σε όσα τσαμπουνάμε. Δεν υπάρχει δυνατότητα να επιβληθεί από την εφέσων βαρύτερη ποινή.
Άβαταρ μέλους
invincible

navigator11 έγραψε:
invincible έγραψε:bersekeros κοίτα πως έχει το πράγμα κατά την γνώμη μου. 1ον είναι λάθος να κάνεις έφεση όταν ξέρεις, μέχρι και ο Γεωργιου το είπε, ότι οι εφέτες είναι γαύροι και δεν πρόκειται να κάνουν ουσιαστική δίκη γιατί βιάζονται λένε... έχεις και τον κοντό και νιονο κτλ που σου λένε για υποβιβασμό και ουεφα και αυτοδιοίκητα κτλ ... Άρα τι ρισκάρεις? Από το να σε κάνουν το 7 σε 10 μέχρι και υποβιβασμό. Άρα από την στιγμή που γράφει ο Γιώργος ότι είναι γαυρόσύστημα και σήμερα μου γράφει ότι η υπόθεση βρωμάει... δεν πας σε έφεση άσε να πάει η Ξάνθη μόνο γιατί αν ρίξουν την Ξάνθη θα ρίξουν και εμάς.... απλά πράγματα.

Καλό είναι να είμαστε κάπως πιο υπεύθυνοι σε όσα τσαμπουνάμε. Δεν υπάρχει δυνατότητα να επιβληθεί από την εφέσων βαρύτερη ποινή.
Αλήθεια ? Δεν υπάρχει ? ΟΚ είμαι ανεύθυνος τότε γράψε λάθος... Αφού το λες εσύ δεν υπάρχει. Φυσικά εύχομαι να δικαιωθείς εσύ ;)
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πρέπει να κατανοήσετε κάποια στιγμή πως οι μόνοι που βλέπουν θέμα φαγώματος Ιβάν ανάμεσα σε συνοπαδούς είστε εσείς που συνεχώς γράφετε πως πρέπει να προσέχουμε μην φαγωθεί ο Ιβάν από συνοπαδούς. Κυριολεκτικά κανένας άλλος.

Σιγά μην βγάλουν ανακοίνωση οι σύνδεσμοι για ένα θέμα που κυριολεκτικά (με την κυριολεκτική σημασία της λέξης "κυριολεκτικά") δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορούμε να προσφύγουμε στο CAS αν δεν περάσουμε πρώτα από το Εφετείο;
Άβαταρ μέλους
invincible

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορούμε να προσφύγουμε στο CAS αν δεν περάσουμε πρώτα από το Εφετείο;
Ναι άλλα δεν έχει καμία σημασία τι θα πει το CAS είναι καθαρά επικοινωνιακό. Στην ουσία κινδυνεύεις με βαρύτερη ποινή από το εφετείο και θα το επιδιώξουν αυτό για να ρίξουν άλλο ένα λάθος στην πλάτη του Ιβαν ώστε να του πουν με άλλα λόγια γίνε Αλαφούζος μέχρι να φύγει η ΝΔ γιατί δεν σε παίρνει άλλο... ;)

Είναι ρίσκο το εφετείο το γράφω σήμερα μακάρι να βγω εγώ λάθος μακάρι...
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

seaman έγραψε:
Pablito έγραψε:Η μόνη πιθανότητα να δικαιωθούμε είναι αν αποφασίσει το ΣτΕ ότι η σύνθεση της επιτροπής ήταν παράνομη, και γι αυτό το σκοπό πρέπει να συσταθεί καινουρια και να εξετάσει ξανά την υπόθεση.

Καμία σοβαρή πιθανότητα να μπει ο εφετης στην ουσία της υπόθεσης δεν υπάρχει. Μιλάμε για πολιτική απόφαση.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι η μεταβολή που επέφερε ο Αυγενάκης στη σύνθεση της Επιτροπής είναι νόμιμη. Για να ισχύσει η πρόβλεψη της νομοθεσίας για το νέο modus λειτουργίας της ΕΕΑ και το διορισμό στελεχών μέσω της εξέτασής τους και έγκρισης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, προϋποθέτει την έκδοση σχετικού ρυθμιστικού προεδρικού διατάγματος. Την έκδοση αυτού του ΠΔ καθυστέρησε ο Λευτεράκης ώστε ως παρένθετο πρόσωπο, να στήσει τη γνωμοδότηση μέσω κυριαρχικής επιρροής (sic) στα μέλη που ο ίδιος διόρισε ή και δεν άλλαξε.
Απλά μεταφέρω τι μου είπε γνωστός μου δικαστικός, ο οποίος γελάει με το πόρισμα. Και συγκεκριμένα μου είπε ότι η δικαστές των Αθηνών είναι άλλη "περίπτωση".

Και αυτός μου είπε ότι δύσκολα θα μπει και ο εφέτης στην ουσία της υπόθεσης.
Με στημένη απόφαση μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

invincible έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορούμε να προσφύγουμε στο CAS αν δεν περάσουμε πρώτα από το Εφετείο;
Ναι άλλα δεν έχει καμία σημασία τι θα πει το CAS είναι καθαρά επικοινωνιακό. Στην ουσία κινδυνεύεις με βαρύτερη ποινή από το εφετείο και θα το επιδιώξουν αυτό για να ρίξουν άλλο ένα λάθος στην πλάτη του Ιβαν ώστε να του πουν με άλλα λόγια γίνε Αλαφούζος μέχρι να φύγει η ΝΔ γιατί δεν σε παίρνει άλλο... ;)

Είναι ρίσκο το εφετείο το γράφω σήμερα μακάρι να βγω εγώ λάθος μακάρι...
που τα βρισκεις αυτα ρε μπρο; δες τα bold κατω ;)
Με την άσκηση της έφεσης, η υπόθεση επανακρίνεται εκ νέου. Ως προς την απόφαση επί της εφέσεως ισχύει το αξίωμα της μη χειροτέρευσης της θέσης του εκκαλούντος. 7.Η οικεία διοργανώτρια αρχή ή η Ε.Π.Ο. μπορούν να επιβάλλουν μόνο τις ποινές που ρητά και ειδικά προβλέπονται στον παρόντα Κανονισμό και στον ΚΑΠ.
τι λεει δλδ ο ΠΚ;

1. Με την άσκηση της έφεσης, η υπόθεση επανακρίνεται εκ νέου
2. ισχύει το αξίωμα της μη χειροτέρευσης της θέσης του εκκαλούντος
3. μπορούν να επιβάλλουν μόνο τις ποινές που ρητά και ειδικά προβλέπονται στον παρόντα Κανονισμό και στον ΚΑΠ

Hint: ΠΚ και ΚΑΠ δεν εχουν ποινες για πολυιδιοκτησια.

Συμπερασμα: αν ο εφετης δεν απορριψει την υποθεση, θα προκειται για παραβαση καθηκοντος.

Επαναλαμβανω και ας γινομαι κουραστικος, απορω γιατι τα παραπανω, τα οποια προκυπτουν με μια απλη αναγνωση ΚΑΠ και ΠΚ, δεν παιζουν στα δικα μας ΜΜΕ. Απορω, για να το πω οσο πιο διακριτικα μπορω. Μονο μη μου πειτε για κρυφα οπλα ε :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Αυτή η αρχή περί μη χειροτέρευσης της θέσης του εκκαλούντος, αυτού που κάνει δηλαδή έφεση, έχει τη λογική της απάλειψης του φόβου να αιτηθείς δικαστικής προστασίας μην τυχόν τη "φας" χειρότερα. Αλλά ο άλλος ο φίλος είναι βαθύς γνώστης του θέματος και έχει διαδεί ήδη ότι έρχεται το -10, ίσως και ο υποβιβασμός.

Υγ Μην ξεχάσω να αναφέρω και πως με τη θεία κοινωνία δεν υφίσταται κίνδυνος να τσιμπήσει κάποιος τον κορωνοϊό. Δηλώνω απόλυτα βέβαιος.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:

btw, τα παραπανω τα εχω στειλει με email στα ΜΜΕ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Ρε μαν, τις προάλλες πχ άκουσα έναν ρεπόρτερ της ομάδας που το ανέφερε. Και για την στην ουσία υποχρέωση του εφετείου να δικάσει και για το ότι ποινή ανώτερη δε γίνεται να επιβάλει κοκ. Το τι θα κάνουν τελικά ασφαλώς και δεν μπορεί παρά να θεωρείται ομιχλώδες. Έχουμε επίγνωση με τι έχουμε να κάνουμε. Αλλά τουλάχιστον ας μη διαχέουμε και παντελώς ανυπόστατα πράγματα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μια παρένθεση στα ενδιαφέροντα που γράφετε.

Κάποιος φίλος είχε πει ότι το Έθνος υποστηρίζει φουλ ΝΔ κλπ και γιατί έτσι γιατί αλλιώς. Είπα πως κατά τη γνώμη δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά με επιφύλαξη καθώς συνήθως μένω στους τίτλους των πολιτικών ειδήσεων.

Οπότε να μεταφέρω κάτι σημερινό για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις. Πριν από λίγα λεπτά λοιπόν:
..........
Tι δείχνει όλο αυτό; Πως η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να πολιτεύεται με τον ίδιο τρόπο που πολιτευόταν όσο ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην εξουσία. Με τη διαφορά πως τώρα κάνει άναρχη αντιπολίτευση όχι στην κυβέρνηση, αλλά στην αντιπολίτευση. Η είδηση λοιπόν περί «εξαφάνισης» του Αλ. Τσίπρα -και όχι για παράδειγμα η εξόφθαλμη απουσία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ν. Μηταράκηδεν είναι ένα σύμπτωμα της τρέχουσας περιόδου. Αποτελεί τη συνέχιση μιας στρατηγικής που υπηρετεί το σχέδιο της πολιτικής εξαφάνισης του ΣΥΡΙΖΑ. Ενα σχέδιο που δεν απέδωσε, όπως φάνηκε τον περασμένο Ιούλιο, όμως δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ.

Που εντάσσεται σε μια ανερμάτιστη λογική πως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χορήγησε επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης τον Δεκέμβριο γιατί το «μοίρασε» ο ΣΥΡΙΖΑ τον προηγούμενο Μάιο με τη μορφή «13ης σύνταξης», αυτής που θα διατηρούσε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά εξαφανίστηκε με το νέο Ασφαλιστικό. Σε μια προσέγγιση που θεωρεί λογικό να καταθέτει πρώτη η αξιωματική αντιπολίτευση την πρότασή της για το πώς θα ενεργούσε σε περίπτωση μιας μείζονος κρίσης στη χώρα και όχι η κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός.

Σε ένα σχέδιο που εμφανίζει τους κυβερνώντες να εκπλήσσονται όταν ο Τσίπρας δηλώνει πως είναι αυτονόητο πως θα κρατούσε τα σύνορα κλειστά στον Εβρο. Σε ένα σχέδιο που προτιμά εντέλει την αφωνία της ΕΕ και ένα χτύπημα συμπαράστασης στην πλάτη, από τη διατάραξη της ευρωπαϊκής κοινής ησυχίας. Ενα σχέδιο που στέλνει την μπάλα στην εξέδρα.
https://www.ethnos.gr/apopseis/92706_ha ... dimokratia

Δεν το λες και φουλ υποστήριξη στην κυβέρνηση..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”