Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα σε όλους μας!
Για να δούμε και τον ΠΑΟΚ Β΄...
Άβαταρ μέλους
Mene'

Δημοσίευση από Mene' »

Συμφωνώ με τον invincible για το "κοινωνία". Είναι πηγή αντιπαραθεσέων και καλό θα ήταν να κλειδωθεί.
Όσο αφορά στον bersekeros είμαι υπέρ της επιστροφής του γιατί όσο και αν διαφωνώ μαζί του πολιτικά, το να φιμωνεις κάποιον είναι αντιδημοκρατικό. Όσο και αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέει. Η ελευθερία της έκφρασης είναι κάτι που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαμε τόσους συνδέσμους αλλά έναν όπως τα σκουλήκια και οι γαύροι.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τότε να αφήνουμε και γαύρους να γράφουν εδώ μέσα.
Αλλιώς είναι αντιδημοκρατικό.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Mene' έγραψε:Συμφωνώ με τον invincible για το "κοινωνία". Είναι πηγή αντιπαραθεσέων και καλό θα ήταν να κλειδωθεί.
Όσο αφορά στον bersekeros είμαι υπέρ της επιστροφής του γιατί όσο και αν διαφωνώ μαζί του πολιτικά, το να φιμωνεις κάποιον είναι αντιδημοκρατικό. Όσο και αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέει. Η ελευθερία της έκφρασης είναι κάτι που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαμε τόσους συνδέσμους αλλά έναν όπως τα σκουλήκια και οι γαύροι.
Εγώ το είπα ειδικά σε μία τέτοια περίοδο όπου υπάρχει μεγάλος διχασμός στην κοινωνία και τα πράγματα βράζουν γενικά , ο κόσμος κυκλοφορεί με το Εβραίικό Αστέρι και QR codes και στήνονται τοίχοι παντού γενικά. Δεν είναι καλή περίοδος να ανοίξεις την πόρτα και να τα φέρεις στον ΠΑΟΚ μέσα όλα αυτά. Για τον Εσίτι και τον Λουτσέσκου και τον Σαλπιγγίδη κτλ καμία σχέση σε βαρύτητα ο διχασμός. Τέλος το φορουμ και όλοι στο ίντερνετ πρέπει να προσέχουν γιατί αλλάζει ο νόμος και στην ουσία οτιδήποτε γράφεται ενάντια στην κυβέρνηση και τους νόμους της θα ρίχνουν σαιτ και θα ρίχνουν πρόστιμα για λογοκρισία. Δεν έχουμε δημοκρατία μην το ξεχνάτε.
Ναι να γύρισουν όλοι αλλά πως θα τους προστατεύσουμε να μη ξανά μαλώσουν όταν τους αφήνουμε να μπούνε κάπου και να βάλουν τον ΠΑΟΚ στην άκρη και να μιλάνε για πολιτικά. Αλλά είπαμε σε ξένο μαγαζί κουμάντο δεν κάνουμε εμείς . Τα παιδιά ξέρουν . Ας το σκεφτούν και ας πράξουν ανάλογα. Εγώ το πρότεινα αυτό γιατί τα πράγματα αγριεύουν. Μπορεί ενας αρνητής που θα πει απλά την γνώμη του να μπλέξει το φορουμ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mene' έγραψε:Συμφωνώ με τον invincible για το "κοινωνία". Είναι πηγή αντιπαραθεσέων και καλό θα ήταν να κλειδωθεί.

Δηλαδή είναι αντιδημοκρατικό να φιμώνεις κάποιον που απειλεί και βρίζει;

Μάλλον γι'αυτό και ο Μ@ριν@κης είναι ελεύθερος, επειδή είναι αντιδημοκρατικό να μπει φυλακή ο καημένος. Έχει κάνει και δωρεές σε νοσοκομεία (και μπράβο του).
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Είναι άλλο πράγμα η αντιπαράθεση και η διαφορετική πολιτική πεποίθηση, και άλλο η απειλή. Στο συγκεκριμένο μέλος είχε πέσει ξανά μπαν, αλλά τότε νομίζω δεν υπήρχε κάποια απειλή. Στα τελευταία γεγονότα είχαμε και (άμεσες-έμμεσες, δεν έχει σημασία) απειλές, και πιστεύω πως αυτό είναι κάτι σαφώς πιο βαρύ και χοντρό.

Είμαι της άποψης πως όλοι πρέπει να είμαστε εδώ. Εάν οι απόψεις κάποιου σε βρίσκουν πλήρως αντίθετο, τότε απλά τα αγνοείς. Εάν όμως υπάρχουν ευθείς απειλές προς άλλα μέλη, ε τότε πρέπει να παρθούν πιο δραστικά μέτρα. Δεν γίνεται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Δηλαδή είναι αντιδημοκρατικό να φιμώνεις κάποιον που απειλεί και βρίζει;

Μάλλον γι'αυτό και ο Μ@ριν@κης είναι ελεύθερος, επειδή είναι αντιδημοκρατικό να μπει φυλακή ο καημένος. Έχει κάνει και δωρεές σε νοσοκομεία (και μπράβο του).

Ποιον ακριβώς απείλησε δεν μπορώ να το καταλάβω! Το παλικάρι το ξέρω 25 χρόνια, μπορεί να διαφωνώ μαζί του σε κάποια πολιτικά θέματα, αλλά δεν έχει απειλήσει ποτέ κανένα.
Τώρα αν κάποιοι που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι εδώ μέσα, ;αποφασιζουν κατά το δοκούν, δικό τους πρόβλημα.Εδω όμως είναι καφενείο, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του και το βασικότερο κότερο έχει δικαίωμα να απαντάει.
Μετά το μπαν ξεφύγετε κάποιοι και δεν μπορεί να απαντήσει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

PAOK_Antarctica έγραψε:Τότε να αφήνουμε και γαύρους να γράφουν εδώ μέσα.
Όχι, γιατί εδώ είναι ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Εδώ γράφουν αποκλειστικά όσοι έχουν μανία με τον ΠΑΟΚ. Αν και από αυτούς αρχίσουμε να κόβουμε κάποιους γιατί δεν μας αρέσει το πολιτικό τους προφίλ θα γίνουμε πολιτικό φόρουμ. Προφανώς και θα διαφωνούμε μεταξύ μας, μπορεί και να εκνευριζόμαστε, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να κόβεται κάποιος για τις πολιτικές του απόψεις. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενώνει, όχι να χωρίζει.
Εμένα δηλαδή που πολλές φορές (σχεδόν πάντα) γράφω ερήμην για τον Χριστιανισμό θα έπρεπε να με κλειδώσετε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω όμως ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο bersekeros υπερέβη τα εσκαμμένα. Δεν θα έπρεπε να γράψει έτσι. Ίσως να θύμωσε υπερβολικά και να θεώρησε ότι είναι απέναντι σε κάποιους.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Όχι, γιατί εδώ είναι ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Εδώ γράφουν αποκλειστικά όσοι έχουν μανία με τον ΠΑΟΚ. Αν και από αυτούς αρχίσουμε να κόβουμε κάποιους γιατί δεν μας αρέσει το πολιτικό τους προφίλ θα γίνουμε πολιτικό φόρουμ. Προφανώς και θα διαφωνούμε μεταξύ μας, μπορεί και να εκνευριζόμαστε, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να κόβεται κάποιος για τις πολιτικές του απόψεις. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενώνει, όχι να χωρίζει.
Εμένα δηλαδή που πολλές φορές (σχεδόν πάντα) γράφω ερήμην για τον Χριστιανισμό θα έπρεπε να με κλειδώσετε;
Ο bersekeros δεν έχει πολιτικές απόψεις.
Ο φασισμός δεν είναι πολιτικό προφίλ.
Ο ρατσισμός δεν είναι άποψη.

Το ότι ο bersekeros είναι ΠΑΟΚτσής, αν θέλω το πιστεύω.
Γιατί όταν μπήκε αλεξιπτωτιστής λογαριαμός με 1 ποστ εδώ μέσα και είπε ότι η Θ4 ρουφιανεύει ΠΑΟΚτσήδες στους μπάτσους, αντί να του πει "φύγε από δω σκατόγαυρε" είπε την ατακάρα της χρονιάς (Αυτό είναι πολύ σοβαρό αν συμβαίνει, το σκέφτομαι και ακόμα γελάω).
ΠΑΟΚτσής που θα κάνει μήνυση σε ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ επειδή μοιράζει λινκ του ΠΑΟΚ σε ΠΑΟκτσήδες δεν υπάρχει.
Γαύρος ίσως.

Από κει και πέρα, άνθρωπος που λέει "ξέρω τα ονοματεπώνυμά σας και τα μούτρα σας", όχι στο ΠΑΟΚμάνια δεν πρέπει να είναι αλλά πρέπει να φάει σούτι να φύγει έξω από τον πλανήτη.
Αν είναι δυνατόν να το συζητάμε ακόμα μετά από αυτό. Αν είναι δυνατόν πραγματικά.

Ο barlow παρεμπιπτόντως έφυγε από το φόρουμ επειδή ο "ΠΑΟΚτσής" αυτός έβγαλε στη φόρα προσωπικά του στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

To φόρουμ τι έφταιγε;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Μπαρκαρούτσος έγραψε:viewtopic.php?f=2&t=8641&start=165#p1963989
Τώρα τι μου έβγαλες ακριβώς να δω δεν καταλαβαίνω. Τα έχω διαβάσει όλα, εσύ αυτούς που τον έβριζαν, μέσα σε αυτούς και εσύ, τι τους έκανες;
Άβαταρ μέλους
omerta76

PAOK_Antarctica έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ο bersekeros δεν έχει πολιτικές απόψεις.
Ο φασισμός δεν είναι πολιτικό προφίλ.
Ο ρατσισμός δεν είναι άποψη.

Το ότι ο bersekeros είναι ΠΑΟΚτσής, αν θέλω το πιστεύω.
Γιατί όταν μπήκε αλεξιπτωτιστής λογαριαμός με 1 ποστ εδώ μέσα και είπε ότι η Θ4 ρουφιανεύει ΠΑΟΚτσήδες στους μπάτσους, αντί να του πει "φύγε από δω σκατόγαυρε" είπε την ατακάρα της χρονιάς (Αυτό είναι πολύ σοβαρό αν συμβαίνει, το σκέφτομαι και ακόμα γελάω).
ΠΑΟΚτσής που θα κάνει μήνυση σε ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ επειδή μοιράζει λινκ του ΠΑΟΚ σε ΠΑΟκτσήδες δεν υπάρχει.
Γαύρος ίσως.

Από κει και πέρα, άνθρωπος που λέει "ξέρω τα ονοματεπώνυμά σας και τα μούτρα σας", όχι στο ΠΑΟΚμάνια δεν πρέπει να είναι αλλά πρέπει να φάει σούτι να φύγει έξω από τον πλανήτη.
Αν είναι δυνατόν να το συζητάμε ακόμα μετά από αυτό. Αν είναι δυνατόν πραγματικά.

Ο barlow παρεμπιπτόντως έφυγε από το φόρουμ επειδή ο "ΠΑΟΚτσής" αυτός έβγαλε στη φόρα προσωπικά του στοιχεία.
Αμφιβάλλω και συ αν είσαι ΠΑΟΚ , άσε τον bers kero από το στοματακι σου. Δεν τον ξέρεις και για αυτό μιλάς.

Και σιγά τα προσωπικά του στοιχεία που έβγαλε, λες και δ ν γνωρίζετε μεταξύ σας!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Οκ μπρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”