Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Εγω λεω δεν τελειωσαμε τις μεταγραφες με τον Ενρικε... Ιβαν ειναι αυτος
Πάντως εκει που λες ολα πανε καλα κλείνει όπως Φαινεται κ ο γιαλαντζί βραΙλιανος
Εχουμε μαλλον αποχώρηση φακ
Που όσο κ αν υποβαθμιστεί ειναι απώλεια σημαντική για μενα ...
Απο τους λιγους παικτες μας μπροστα με προσωπική ενέργεια
Μακαρι να έμενε
Εχουμε μαλλον αποχώρηση φακ
Που όσο κ αν υποβαθμιστεί ειναι απώλεια σημαντική για μενα ...
Απο τους λιγους παικτες μας μπροστα με προσωπική ενέργεια
Μακαρι να έμενε
- Sick Bastard
Ποιοτικά είμαστε καλά.joshua έγραψε:Πουπουλο ποσοτικα εννοω και εγω οχι ποιοτικα και ως επι το πλειστον για το 6 και τα στοπερ.Μια χαρα ειμαστε ποιοτικα οταν ειμαστε πληρεις.
Ποσοτικά:
Από σήμερα μέχρι και μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη έχουμε 9 ματς και τα 4 πρώτα του Μάρτη είναι Κύπελλο και 5/3 γαύρο (το κύπελλο είναι στη σειρά αγώνων αλλά δεν έχει οριστεί ακόμα). Χοντρικά μιλάμε για ένα ματς ανα 3-4 μέρες.
Είμαστε λίγο σφιχτά μεσοαμυντικά ποσοτικά, νομίζω.
++++theo-drama έγραψε:Και ενα θερμο χειροκροτημα και φωναζοντας ρυθμικα τα ονοματα Ιβαν-Ιβιτς-Μιχελ απο 25000 οπαδους στο παιχνιδι με τη Σαλκε,αφου μονο εκει θα εχουμε τοσους πολλους,δεν θα εκανε κακο,ιδιως στην ψυχολογια τους και να τους δειξουμε εμπρακτα οτι τους στηριζουμε,ειδικα για τις επιλογες τους.
Ευχομαι καποια στιγμη να ξεπερασουμε αυτον τον καρκινο ο καθε πικραμενος να θελει να κανει επιδειξη της "εξυπναδας" του στην πλατη του ΠΑΟΚ και να χειροκροτησουμε τους ανθρωπους που πανε ψηλα την ομαδα για τα καλα που κανουν γιατι για τα λαθη τους εχουμε γεμισει ολα τα ραφια της βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας με εξυπναδες και κριτικη.
Εχω μια απορια ρε συ Τζος. Εντελως φιλικα εννοειται. Γτ ειναι ελευθερος στα 23 του αν ειναι τοσο καλος παιχτης? ειλικρινα δεν τον ξερω τον παιχτηjoshua έγραψε:Αν τα μετρησα καλα εχουμε 11 παιχνιδια σε 1 μηνα.Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν θα τα βγαλουμε περα απο την αμυνα και πισω.27 παιχνιδια ο Κρεσπο και 26 ο Κανιας μεχρι τωρα.Στα πλειοφ θα εχουν φτασει τα 50.Υπαρχει πχ αυτη την στιγμη στην αγορα ελευθερος ο Μιχαιλοβιτς 23 χρονων,διεθνης,με γεματες χρονιες απο τα 19 του και αγωνιζεται στο 6 αλλα και ως στοπερ.Γιατι οχι?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην ξεχνάμε την ομοιογένεια ομως σ εάν μεγάλο ρόστερ που λογικα θα αλλάξει κ επιθετική τριάδα στα δυο τρίτα
- Metagrafakias
Ο μιχαιλοβιτς εμεινε απο οσο ξερω ελευθερος τον ιανουαριο απο την καισερισπορ διοτι του χρωστουσανε χρηματα!!!ηταν βασικος και αναντικαταστατος μεχρι τοτε!!!παιζει εθνικης σερβιας και ειναι μονο 23 χρονων!!!πολυ καλη περιπτωση μακαρι να ασχοληθουμε!!!!Gospi έγραψε:Εχω μια απορια ρε συ Τζος. Εντελως φιλικα εννοειται. Γτ ειναι ελευθερος στα 23 του αν ειναι τοσο καλος παιχτης? ειλικρινα δεν τον ξερω τον παιχτηjoshua έγραψε:Αν τα μετρησα καλα εχουμε 11 παιχνιδια σε 1 μηνα.Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν θα τα βγαλουμε περα απο την αμυνα και πισω.27 παιχνιδια ο Κρεσπο και 26 ο Κανιας μεχρι τωρα.Στα πλειοφ θα εχουν φτασει τα 50.Υπαρχει πχ αυτη την στιγμη στην αγορα ελευθερος ο Μιχαιλοβιτς 23 χρονων,διεθνης,με γεματες χρονιες απο τα 19 του και αγωνιζεται στο 6 αλλα και ως στοπερ.Γιατι οχι?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έλα ρε μολογάτε, ποιος το έβαλε από εδώ μέσα ότι ενδιαφερόμαστε;
http://www.transfermarkt.de/srdjan-mija ... ler/143558
εκτός κι αν τον τρολάρει ο ... Diego Biseswar

http://www.transfermarkt.de/srdjan-mija ... ler/143558
εκτός κι αν τον τρολάρει ο ... Diego Biseswar

Μακάρι να γίνει και αυτόsic-4 έγραψε:++++theo-drama έγραψε:Και ενα θερμο χειροκροτημα και φωναζοντας ρυθμικα τα ονοματα Ιβαν-Ιβιτς-Μιχελ απο 25000 οπαδους στο παιχνιδι με τη Σαλκε,αφου μονο εκει θα εχουμε τοσους πολλους,δεν θα εκανε κακο,ιδιως στην ψυχολογια τους και να τους δειξουμε εμπρακτα οτι τους στηριζουμε,ειδικα για τις επιλογες τους.
Ευχομαι καποια στιγμη να ξεπερασουμε αυτον τον καρκινο ο καθε πικραμενος να θελει να κανει επιδειξη της "εξυπναδας" του στην πλατη του ΠΑΟΚ και να χειροκροτησουμε τους ανθρωπους που πανε ψηλα την ομαδα για τα καλα που κανουν γιατι για τα λαθη τους εχουμε γεμισει ολα τα ραφια της βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας με εξυπναδες και κριτικη.
- paokovios1974
Ερχεται βραζιλιανος επιθετικος ΕΝΕΡΓΟΣ 26 χρονων απο κορυφαιο πρωταθλημα της ευρωπης απο μια πολυ καλη ομαδα αυτου του κορυφαιου πρωταθληματος, και μεις ειμαστε σε φαση...Μασημα τσιχλας αραχτοι χυμενοι στον καναπε μας,Νταααααααξ μωρεεεε κλαιν.
Μηπως κατι δεν παει καλα ρε παιδια?
Ενταξει Σιμπα ξερω οτι υπερβαλω μην μου το πεις, απλως νιωθω οτι,πολυ απλες εχουμε γινει λες και ανεκαθεν κινιομασταν ετσι μεταγραφικα.
Ενταξει Σιμπα ξερω οτι υπερβαλω μην μου το πεις, απλως νιωθω οτι,πολυ απλες εχουμε γινει λες και ανεκαθεν κινιομασταν ετσι μεταγραφικα.
paokovios1974 έγραψε:Ερχεται βραζιλιανος επιθετικος ΕΝΕΡΓΟΣ 26 χρονων απο κορυφαιο πρωταθλημα της ευρωπης απο μια πολυ καλη ομαδα αυτου του κορυφαιου πρωταθληματος, και μεις ειμαστε σε φαση...Μασημα τσιχλας αραχτοι χυμενοι στον καναπε μας,Νταααααααξ μωρεεεε κλαιν.
O Ενρικε ερχεται να καλυψει θεση σε μια γραμμη που ο ΠΑΟΚ τον τελευταιο χρονο εχει τροφοδοτησει με 3 ποδοσφαιριστες, σχεδον συνομηλικους του, το υψηλοτερο επιπεδο (Ζενιτ, Ντεμπορ/Αρσεναλ, Γαλατα). Λογικο λοιπον για μενα να υπαρχει ‘απλως’ συγκρατημενη αισιοδοξια. Οι απαιτησεις ειναι μεγαλες, τα standards εχουν ανεβει. Θεμιτο και υγιες για μενα.
Αποστολή ΡΕΝ!
Gardiens :
Benoit Costil, Edvinas Gertmonas
Défenseurs :
Edson Mexer, Dimitri Cavaré, Ludovic Baal, Romain Danzé, Joris Gnagnon, Pedro Mendes
Milieux :
Gelson Fernandes, Clément Chantôme, Benjamin André, Adrien Hunou, Yoann Gourcuff
Attaquants :
Kamil Grosicki, Wesley Saïd , Aldo Kalulu, Adama Diakhaby, James Léa-Siliki
Gardiens :
Benoit Costil, Edvinas Gertmonas
Défenseurs :
Edson Mexer, Dimitri Cavaré, Ludovic Baal, Romain Danzé, Joris Gnagnon, Pedro Mendes
Milieux :
Gelson Fernandes, Clément Chantôme, Benjamin André, Adrien Hunou, Yoann Gourcuff
Attaquants :
Kamil Grosicki, Wesley Saïd , Aldo Kalulu, Adama Diakhaby, James Léa-Siliki
Non retenus :
Sylvain Armand, Habib Habibou, Pedro Henrique, Mehdi Zeffane, Ermir Lenjani, Christian Brüls, Afonso Figueiredo, Anthony Ribelin
Sylvain Armand, Habib Habibou, Pedro Henrique, Mehdi Zeffane, Ermir Lenjani, Christian Brüls, Afonso Figueiredo, Anthony Ribelin
Δεν πειράζει αρκεί κάποιος κρυωμένος να σταματήσει τα γκουχ γκουχ και να ψωνίζει από τα Lindl .paokovios1974 έγραψε:Ερχεται βραζιλιανος επιθετικος ΕΝΕΡΓΟΣ 26 χρονων απο κορυφαιο πρωταθλημα της ευρωπης απο μια πολυ καλη ομαδα αυτου του κορυφαιου πρωταθληματος, και μεις ειμαστε σε φαση...Μασημα τσιχλας αραχτοι χυμενοι στον καναπε μας,Νταααααααξ μωρεεεε κλαιν.
Άφαντος είναι !!!!