33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

nothu έγραψε:Ναι το διαβασαμε. Δυο ποστ πανω ειναι. Οχι 40 σελιδες πισω.
Να το εμπεδώσεις.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

nothu έγραψε:Εγω ξερω οτι ξεχναμε γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sekeris4 έγραψε:Δεν εχουμε αλλο χρονο να περιμενουμε τον καθε Αθανασιαδη να ανακαμψει.
Έτσι είναι έτσι κάνουν οι ομάδες που παίρνουν πρωταθλήματα. Ούτε το θεό τον ίδιο δεν περιμένουν.
Για τον κάθε παίκτη ισχύει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

οτι ειπαν και οι αποπανω....δεν ειναι ο Στεφανακης που παιζει στον αστερα ραχουλας και το παιδι ειχε κακη χρονια γιατι διαβαζε και για τις πανελληνιες...

Οι βασεις για τις μεγαλες ομαδες πηγαζουν απτην νοοτροπια που τις διακατεχει και δυστυχως τοσα χρονια ανυπαρξιας μας εχουν κανει οπαδους και μη,να συμπεριφερομαστε λες και ειμαστε ξανθη η ατρομητος.

Εδω η Αρσεναλ πηρε τον Λουκας 20 μυρια,δεν επεισε και τωρα θελουν να τον στειλουν δανεικο χωρις πολλα πολλα.Εμεις εδω θα ημασταν το παιδι δεν εγκλιματιστικε,το παιδι ηταν στεναχωρημενο,τραυματισε το νυχι του και επιρεαστηκε ολη η χρονια και αλλα ποσα.....δεν μου φαινεται τυχαιο πως τοσα χρονια ειχαμε υπερτιμημενα παλτα καθε χρονο.

Αλλα ακομα και αν επιστρεψει σε φορμα ο Κλαους η ομαδα τον εχει ξεπερασει,διοτι εχει ενα στυλ παιχνιδιου ολοι δουλευουν για μενα και εγω απλα σπρωχνω την μπαλα στα διχτυα.Παλια ειχαμε χαφαρες και εξτρεμ κατσε καλα που εξυπηρετουσαν το προσωπικο του στυλ παιξιματος και καλυπταν τις αδυναμιες του,δινοντας του πολλες φορες ετοιμα γκολ.Θελουμε οι επιθετικοι πλεον να σκοραρουν και προσωπικα γκολ οπως αυτα που εβαλε φετος ο Πριγιο.

Τον ευχαριστουμε για την προσφορα του τις αλλες χρονιες,αλλα πρεπει να βρει ομαδα χτες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κι εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα έχουν ξεπεράσει τον Αθανασιάδη.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα έχουν ξεπεράσει τον Αθανασιάδη.
Συμφωνώ απόλυτα. Μεταγραφή πλέον άμεσα. Τέλος.
...και μην αρχίσουμε πάλι για την προσφορά στην ομάδα και τα συναφή. Καλά όλα αυτά αλλά οι ομάδες έχουν και συνέχεια. Και η συμμετοχή του πλέον στην ομάδα μας δεν περιλαμβάνει φορ με τέτοια χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όλοι θέλουμε (θέλαμε) να δούμε τον Στεφανάρα να επανέλθει στην ομάδα μας και να γίνει ο παλιός καλός killer .., ωστόσο δεν ξέρω αν έχουμε αποθέματα υπομονής για άλλη μια "Αθανασιάδα" φέτος! Να γίνετε σε κάθε στραβοπάτημα βομβαρδισμός στο γήπεδο, στο συγκεκριμένο τόπικ ή και οπουδήποτε αλλού. Εγώ προσωπικά δεν θα το αντέξω. Βέβαια θέλω να δω και τα μούτρα μας μετά, αν πάει ο Κλάους σε άλλη ομάδα και τρυπάει το πλεκτό κατά ριπάς. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι της ομάδας που έχουν αναλάβει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και βλέπουν τι γίνετε και στις προπονήσεις!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα έχουν ξεπεράσει τον Αθανασιάδη.
Ξαφνικα μεσα σε λιγους μηνες ρε Αποστολη;
Grigorios

Δημοσίευση από Grigorios »

Καλημερα.
Δυστυχως τον τελευταιο καιρο διαπιστώνω πως ολο και πιο πολυ οι οπαδοι της ομαδας που αγαπω γινοντε και πιο ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ,

Πολυ βαρια λεξη, δεν ταιριαζει με την ιστορια της ομαδας, αλλα δυστυχως ετσι ειναι.

Ο Αθανασιαδης ηταν, ειναι και ευχομαι να συνεχισει να ειναι ενας απο τους καλυτερους επιθετικους της ομαδας μας.
Αυτος που κάποιοι λετε πως τον προσπέρασε το ποδοσφαιρο εχει κανει τον Αγιαξ πελατη.... μη το ξεχνατε...

Τα ιδια ειχαμε και με το Σαλπι, και δειτε τι εγινε, ο επομενος ειναι ιδιος σε αυτη τη θεση, γιατι απλα αυτη η θεση σε αυτο το σχημα αυτα απαιτει.

Πραγαματικα δε μπορω να σας φανταστω να πανηγυρίζεται σε περιπτωση που του χρονου ξανακανει τα νουμερα προηγούμενων χρονων.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ναι είδαμε τι έγινε με το Σάλπι, έμεινε στα αζήτητα.
Δεν είμαστε καθόλου αχάριστοι, τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα έδωσε αλλά δεν είμαστε και γκόμενοι σε σχέση, είναι επγγαλματίας ποδοσφαιριστής και ο ΠΑΟΚ ομάδα πρωταθλητισμού (ή έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον).
Μακάρι να αναστήσει την καριέρα του αλλού και εμείς εδώ είμαστε, οι μεγάλες ομάδες δεν πορεύονται με τα ΑΝ και τα ΜΑΚΑΡΙ, αυτά σε Ξάνθες και Ατρόμητους
Φέτος πρωτάθλημα λέμε χωνέψτε το
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Μερικοί νομίζουν ότι θα φύγει ο Κλάους και θα έρθει για αναπληρωματικός του Πρίγιοβιτς ο Μοράτα. Πραγματικά αν σας έλεγαν ότι θέλουν να φέρουν για αναπληρωματικό φορ έναν παίκτη που σε 319 συμμετοχές έχει 112 γκολ με φοβερή αίσθηση του γκολ και one touch τελειώματα, τον οποίο θα τον πάρουμε κοψοχρονιά επειδή την τελευταία σεζόν έβαλε μόνο 5 γκολ τι θα λέγατε?? Ειδικά αν τον έλέγαν και Klaus Jan Athanasievaar κάποιοι θα λέγανε για μεταγραφάρα που ανεβάζει επίπεδο τον πάγκο μας. Επειδή όμως τυχαίνει να έχουμε ήδη αυτόν τον παίκτη, και επειδή η χρονιά του ντεφορμαρίσματος ήρθε πρόσφατα, ξαφνικά δεν μας κάνει αυτός που απευχόμασταν μην δεν ανανεώσει και πάει σε κανέναν ολυμπιακό....

Η κοντή μνήμη δεν κάνει καλό.

Ναι όντως δεν κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ που έχει βλέψεις πρωταθλητή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για μια χρήσιμη εναλλακτική, η οποία νιώθει ΠΑΟΚ. Και στην τελική αυτό νομίζω ότι είναι το πρόβλημα μας. Επειδή είναι δικό μας παιδί, φουσκώνουμε από περηφάνια στις επιτυχίες του, αλλά μόλις αρχίσει τις στραβές γίνεται αποδιοπομπαίος τράγος.
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Τέτοιοι παίχτες πρέπει να μένουν για πάντα σε μια ομάδα. Μείωση συμβολαίου χρειάζεται ή αλλαγή ποθ να του δίνει αυτά τα λεφτά με μπόνους γκολ, σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όσο ξέρει τον παοκ ο Κλάους δεν το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα. Αυτοί οι παίχτες είναι παοκτσηδες μέχρι τα εντερα τους και είναι απαραίτητοι για τα αποδυτήρια. Θα έπρεπε σε κάθε ομάδα να υπάρχει κι ένας παίχτης σημαία. Αυτή είναι η άποψή μου. Εκτός αν έρθει πρόταση 4 εκατομμύρια και πουληθεί περήφανα :pano:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Με τη φωτο του στο σαλονι του γιωργη, μην περιμενετε πολλα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

simba έγραψε:Με τη φωτο του στο σαλονι του γιωργη, μην περιμενετε πολλα :mrgreen:
?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”