Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Βρε χαλαρωστε λιγο και απολαυστε τη μαγεια του να εισαι ΠΑΟΚ σε ολα τα επιπεδα....ολα θα γινουν...εχουμε και διακοπη πρωταθληματος ηρεμηστε...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ρε συ mpouJr ειναι δυνατον να το κανεις αυτο λιγο πριν κλεισει οριστικα η μεταγραφικη περιοδος?Αν εχεις να πεις κατι ρε φιλαρακι πες το καθαρα και ξαστερα.Δεν ειναι ωρα για τετοια.Ασε τα υπονοουμενα και τους γριφους και μπες στο ψητο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

mpouJr έγραψε:
pilotos έγραψε:Πες πόσα γράμματα έχει στο όνομα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Του τυπου που μου το ειπε?
Το θεμα ειναι στο ειπε καποιος που ξερει κατι ή ειναι παπατζης???
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

mpouJr έγραψε:
pilotos έγραψε:Πες πόσα γράμματα έχει στο όνομα

Του τυπου που μου το ειπε?
Όχι αδερφέ μου, κράτα το...
Προσπαθώ να το... Χιουμορισω, σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζι μας, μακάρι να ισχύει

Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παλι καλα που υπαρχουν και αυτα τα αδερφια και σκαμε κανα χαμογελο..
john4serres

2014-15
4 σεντερ φορ
1 εξτρεμ

2015-16
1 σεντερ φορ
4 εξτρεμ
pilotos
Μας κυνηγά παντού το 14 και το ανάποδο του
xlebouras
ΚΟΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ
Στα σοβαρα τωρα........

Joe Nagbe
Τι θα πει στηριζουμε η δε στηριζουμε τον Αρνεσεν? Οπαδοι ειμαστε δε στηριζουμε τεχνικους διευθυντες, την ομαδα μας στηριζουμε τον Π.Α.Ο.Κ.

Και η ανυσυχια μας για την ελευση φορ δεν λεγεται γκρινια ουτε σημαινει οτι δεν εχουμε υπομονη. Τι σχεση εχει η υπομονη με την ποδοσφαιρικη λογικη που λεει οτι ενα ολοκληρωμενο ροστερ χρειαζεται τουλαχιστον 2 φορ. Εκτος αν παμε σε αλχημειες, αλλο καπελο αν πιασουν επιασαν...

Τωρα αν οι υπευθυνοι κρινουν οτι δε χρειαζομαστε αλλο φορ, αυτοι εχουν και την ευθυνη, για αυτο πληρωνονται κιολας.
Joshua
δεν παιρνουμε πια παικτες για να παρουμε αλλα μονο παικτες που ειμαστε πεπεισμενοι οτι θα βοηθησουν και θα δωσουν το κατι παραπανω,που να βρεις μεσα σε 3 μηνες και σε ολο τον πλανητη παικτη οπως ο Σαμπο,ο Ροντριγκεζ,ο Ζαιρο,ο Αντωνης και ο Μαλεζας για την επιθεση;
Tωρα να πω οτι εχει αδικο? Αντιστοιχα στοιχηματα οπως ειδικα ο Σαμπο και ο Ροντριγκες δε μπορουσαν να φερουν για το φορ?????????

Εθελοτυφλειτε ρε παιδια που λετε αν δεν υπηρχε κανενας καλος που να βοηθησει, καλα κανανε?

Ρε εστω και ενα καδρονι να υπηρχε, να μπαινει οταν παιρνει ο Κλαους τις καρτες με το τσουβαλι ή να τον ξεκουραζει σε κανα κυπελλο ή καμια αλλαγη με καμια Καλλονη...

Ακομα κ ενα Ναζλιδη, ωστε να παιζει αναμεσα στα στοπερ της Σουπαλιγδ και να τα απασχολει
και να μην αναγκαζεται να παιζει ο μακ που εκ προοιμιου θα ειναι το απολυτο μηδενικο (και θα στερουμαστε τις υπηρεσιες του απ'τα πλαγια)

Ειναι δυνατον να χρειαζεται να επιχειρηματολογησουμε για ποιο λογο μια ομαδα χρειαζεται 2ο φορ στο ροστερ της??????

Υ.Γ. Τωρα που το ειδα, θα υπερθεματισω και σ'αυτο
desperando
μεγαλη απογοητευση, πραγματικα πολυ μεγαλη γιατι ημουν σιγουρος οτι δεν θα ξαναζουσα τα περσινα.
ημουν σιγουρος οτι φετος θα εβλεπα ενα σωστα δομημενο ροστερ.
ακομα και χτες ημουν ικανος να πονταρω ολα μου τα υπαρχοντα στο οτι ο ΠΑΟΚ θα εκλεινε επιθετικο,δυστυχως διαψευστηκα.

δεν με νοιαζει αν ο τ. δ λεγετε αρνεσεν , βρυζας ή φουφουτος αυτο που μπορω να πω εγω σημερα με την λυξη των μεταγραφων ειναι οτι ο συγκεκριμενος τ δ στην πρωτη του μεταγραφικη περιοδο στην ομαδα για μενα απετυχε παταγωδως.
θεωρω αδιανοητο να ψαχνεις ολοκληρο καλοκαιρι για επιθετικο και να μην βρισκεις
θεωρω αδιανοητο να στηνεται ενα ροστερ με καμια 10αρια 6-8αρια και με μολις εναν σεντερ φορ και αυτος με 2μηνο τραυματισμο και χωρις προετοιμασια.
πληρωνεται ο τ δ 1,5 μυριο για να καλυψει τα κενα που υπαρχουν στο ροστερ και αν 3 μηνες τωρα δεν μπορει να βρει εναν παικτη εστω για αλλαγη του κλαους τοτε δεν αξιζει αυτα τα λεφτα.

εγω προσωπικα στηριζω ΠΑΟΚ ουτε αρνεσεν ουτε τουντορ ουτε κανεναν και δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να προσπαθουν ακομα και τωρα να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα .

τελικα μεγαλη καταρα εχει πεσει πανω μας
Ή μηπως εχει λαθος στο παρακατω ο φιλος
thanos-xanthi
αν ηταν βαση πλανου να ΜΗΝ ερθει επιθετικος, τοτε γιατι συζητουσαμε με φορ????
αρα το πλανο δε παει καλα, γιατι ΑΠΕΤΥΧΕ να φερει σεντερ φορ
δεδομενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 31 Αύγ 2015, 19:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

τελικα οι μεταγραφες καλοκαιριου για τον ΠΑΟΚ εγιναν σε βολει ΣΕΠΕΝΤΑ και μπασκετ(ποιος θα το ελεγε ε) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

spyretto έγραψε:Οπότε το μπάτζετ θα πρέπει να είναι μειωμένο αρκετά σε σχέση με πέρσι. Πουλήσαμε και παίκτες. Ολα καλά.
Γιατι ρε φίλε μειωμένο; Οι αποζημιώσεις σε αυτούς που έφυγαν δεν μετράνε στο διαθέσιμο budget; Ποσά λεφτά δώσαμε για όλους αυτούς που πήραμε και ποσά πήραμε από Λουκάς και Νομποα ξέρεις;;Εγω λέω ότι απο το πάρε δώσε ειμαστε χαμένοι 1,5 με 2 εκ ευρώ. Αυτα δεν μετράνε στο διαθέσιμο budget; Τα επιπλέον λεφτά που παίρνει το team του Τουντορ δεν μετράνε; Το,πολυ,μεγάλο ποσο που παίρνει ο Αρνεσεν δεν επηρεάζει το διαθέσιμο budget;;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

mpouJr έγραψε:Σεμνα σεμνα,ειχα να διαβασω καμμια 50αρια σελιδες διαβασα 2 ειδα το κλιμα κ ξαναγυρισα στο τελος :D
Πολυ απλα κ ομορφα σε τηλεφωνικη επικοινωνια με inside ατομο (ε αμα θετε κ ονοματα θα επικαλεστω την 5η τροπολογια ) μου ειπε επι λεξη ως απαντηση στο "ψιλοκραξιμο" σημερα περιμενουμε να ανακοινωθει πολυ μεγαλο ονομα,ρωτησα σε τι θεση κ μου ειπε θα δεις υπομονη,ξαναρωτησα σιγουρα ρε μαλακα?απαντησε ειναι ηδη κλεισμενος......
Τιποτα αλλο?
και πότε ακριβώς θα γίνει αυτό?ή είσαι κ εσύ pagotatzis?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Σάλπι και Παπ παραμένουν ελεύθεροι πάντως, ξέρουν και την ελληνική πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ναί θα παίξουμε και κρεμάλα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε θεωρω οτι ειναι λαθος του αρνεσεν το οτι δεν πηρε σεντερφορ (τουλαχιστον ως τωρα). Το οτι δεν πηρε δεν το εκανε επειδη αποφασισε οτι ο αθανασιαδης αρκει. Ολο το καλοκαιρι ο ανθρωπος προσπαθουσε να φερει φορ της προκοπης (ρουντνεβς, τοιβονεν κλπ). Απο το να παρει καποιον απο το πανερι προτιμησε να μην παρει κανεναν.

Το λαθος του δεν ηταν το οτι δεν πηρε επιθετικο. Το λαθος ειναι ο δανεισμος του κουλουρη, που αφησε την ομαδα με λιγοτερες επιλογες. Αν δεν αποκτηθει καποιος ελευθερος ολα αυτα κ αυτο γιατι απο οτι ειδα στη λιστα υπαρχουν αρκετες καλες επιλογες.

rainmaker φυσικα κ δεν ειναι κακο να κανει καποιος κριτικη. Κ εγω που ανηκω στους 'υπομονετικους' θεωρω οτι ειναι λαθος να μεινει η ομαδα με ενα μονο επιθετικο. Αλλο ομως κριτικη κ αλλο κραξιμο. Τυπου 'καταστρεψατε την ομαδα', 'εισαστε εγκληματιες' κλπ κλπ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Δευ 31 Αύγ 2015, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Κωστα απο την εξωτικη περαια οσο καιρο ειμαι εδω μεσα δεν εχω γραψει καμμια "πληροφορια" ουτε κατι που να το εβγαλα απο το μυαλο μου πριν 10 λεπτα μιλουσα με ανθρωπο που ειναι μεσα στην παε κ τον εκραζα οτι ο αρνεσεν ειναι πουλι μου απαντησε αυτα που εγραψα παραπανω ΑΚΡΙΒΩΣ ουτε γριφο εβαλα ουτε σταυρολεξο ουτε σουντοκου....
Θα δειξει αν ειναι παπατζης η οχι σουρμε σε λιγες ωρες....εγω του εχω απολυτη εμπιστοσυνη παντως κ γιαυτο ρισκαρω να εκτεθω μαζι του
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

mpouJr έγραψε:Σεμνα σεμνα,ειχα να διαβασω καμμια 50αρια σελιδες διαβασα 2 ειδα το κλιμα κ ξαναγυρισα στο τελος :D
Πολυ απλα κ ομορφα σε τηλεφωνικη επικοινωνια με inside ατομο (ε αμα θετε κ ονοματα θα επικαλεστω την 5η τροπολογια ) μου ειπε επι λεξη ως απαντηση στο "ψιλοκραξιμο" σημερα περιμενουμε να ανακοινωθει πολυ μεγαλο ονομα,ρωτησα σε τι θεση κ μου ειπε θα δεις υπομονη,ξαναρωτησα σιγουρα ρε μαλακα?απαντησε ειναι ηδη κλεισμενος......
Τιποτα αλλο?
δεν θα βασιζόμουν,όχι γιατί το άτομο που μίλησες σου λέει ψέμματα,αλλά γιατί τα δεδομένα αλλάζουν.
Αν ξαναμιλήσεις με τον inside, είμαι σίγουρος ότι θα σου πεί πως χθες τέτοια ώρα η μεταγραφή του μαρικά ήταν κλεισμένη.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παντως ο γαυρος ακομα προσπαθει να κλεισει τον Ιντεγε. Τι ωρα τελειωνουν οι μεταγραφες τελικα;
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Τιποτα αλλο?
Κάτι τέτοιο δηλαδή;

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”