όταν ένας αρσενικος λέει με κεφαλαια προστατέψτε τον τούντορ , και σε 2 μήνες ενώ είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους λέει διώξτε τον, δεν είναι και πολύ αντρικο...

Σε τι θα βοηθήσει την ομάδα να φύγει τώρα ο προονητης; όπως έχεις φαγωθεί να γίνει; τι φοβάσαι μην πετύχει και μείνει;Dimg4 έγραψε:Οταν παραθεσεις επειχειρηματα, τοτε θα σε παρω στα σοβαραeorptol έγραψε:Να φύγει άμεσα και απαιτώ για να διατηρήσουμε την παράδοση και ο επόμενος να φύγει τον Ιανουάριο του 2017 όχι πριν όχι μετά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Odi το θεμα δεν είναι αν γουστάρεις Tudor η όχι...Δεν είναι συγγενής μας για να τον αβαντάρουμε για να κάτσει στον πάγκο σώνει και καλά.Odi έγραψε:Ξεκολλάτε.Αναπαράγετε την ίδια κουβεντα συνεχώς.Ο ένας γουστάρει Τούντορ,ο άλλος όχι.Δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη του κανείς από τους δύο,μην επαναλαμβάνεστε τζάμπα παρακαλώ.
riegel έγραψε:Odi το θεμα δεν είναι αν γουστάρεις Tudor η όχι...Δεν είναι συγγενής μας για να τον αβαντάρουμε για να κάτσει στον πάγκο σώνει και καλά.Odi έγραψε:Ξεκολλάτε.Αναπαράγετε την ίδια κουβεντα συνεχώς.Ο ένας γουστάρει Τούντορ,ο άλλος όχι.Δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη του κανείς από τους δύο,μην επαναλαμβάνεστε τζάμπα παρακαλώ.
Είναι ο προπονητής που έχει διαλέξει ο Φρανκ, τον οποίο Φρανκ τον διάλεξες ως γνώστη ανάπτυξης ποδοσφαιρικών οργανισμών και του ανέθεσες ένα τριετές Project.
Κατά την άποψη μου οι επιλογές που έχεις σαν οπαδός είναι 2.
Είτε παρόλη την ομολογουμένως προβληματική εικόνα της ομάδας αυτή τη περίοδο κάνεις την καρδιά σου πέτρα το "βουλώνεις" και αφήνεις τον Φρανκ να κρίνει πότε και αν χρειάζεται σε αυτό το τριετές πλάνο να αντικατασταθεί ο Τούντορ η ο εκάστοτε Τούντορ.
Είτε αρχίζεις την ακατάπαυστη μίρλα με τον φόβο μην χαθούν οι στόχοι (ποιοι είναι αλήθεια?) και με την βοηθεια των πάντα πρόθυμων αρδ δημιουργήται ένα αρρωστημένο κλίμα που για μια ακόμα φορά επηρεάζει τον πάντα παρορμητικό Ιβάν που κάνει μια ακόμα αλλαγή προπονητή, ίσως και αλλαγή ΤΔ ποιος ξέρει;
Προσωπικά επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω μια ταινία 2 φορές, πόσο μάλλον 3 και 4, θα στηρίξω την πρώτη επιλογή.
Όχι γιατί έχω πειστεί ότι ο Τούντορ είναι ο κατάλληλος αλλά γιατί την δεύτερη την έχω ξαναδεί και είμαι πεπεισμένος ότι θα με οδηγήσει πάλι στο απόλυτο 0 στην αρχή του καλοκαιριού.
Οπότε θα προτιμήσω να "ρισκάρω" με τον μαθητευόμενο μάγο και που ξέρεις.. Ίσως αυτή η ταινία να έχει happy end.
Εδώ είναι το λάθος σου. Δεν είναι το ίδιο. Οι μεν λένε "Τούντορ τον πούλο χθες".Odi έγραψε:Ξεκολλάτε.Αναπαράγετε την ίδια κουβεντα συνεχώς.Ο ένας γουστάρει Τούντορ,ο άλλος όχι.Δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη του κανείς από τους δύο,μην επαναλαμβάνεστε τζάμπα παρακαλώ.
Αυτό από εμένα.Δεν τον κράζω,δεν τον στηρίζω τυφλά.Odi έγραψε:Ούτε εμένα με έχει πείσει ο Τούντορ.Εχει κάνει πολλά και κραυγαλέα λάθη.Αλλά το ίδιο έργο δεν θέλω να το δω και φέτος.Αλλά το να κάνω κριτική,όταν π.χ ξεκινάει τον Σάμπο αριστερό εξτρέμ και έχει τον Ζάιρο έξω και την επόμενη αγωνιστική έχει τον Ζάιρο πάλι έξω (οπότε δεν μπορώ να πω πως τον ξεκούραζε),δεν σημαίνει οτι θέλω να τον φάω.
αρα θελουμε έναν προπονητή με περγαμηνές για να ειμαςτε δεκτικοί στο να ανεχόμαστε τα λάθη του όπως κάνουμε στον Φρανκ ;ariskatiforos έγραψε:επισης λεει τον εφερε ο φρανκ
δειξτε μου ρε παιδια τον αλανθαστο ανθρωπο που περπατησε στη γη
τι σκεπτικα ειναι αυτα
ο φρανκ θα κανει και λαθη και εννοειται δεν τον παιρνει η μπαλα
αλλωστε εχει ηδη δειξει
και εχει και ενα παρελθον