Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Sfinas »

@dimg4

όταν ένας αρσενικος λέει με κεφαλαια προστατέψτε τον τούντορ , και σε 2 μήνες ενώ είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους λέει διώξτε τον, δεν είναι και πολύ αντρικο... :redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Να φύγει άμεσα και απαιτώ για να διατηρήσουμε την παράδοση και ο επόμενος να φύγει τον Ιανουάριο του 2017 όχι πριν όχι μετά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν παραθεσεις επειχειρηματα, τοτε θα σε παρω στα σοβαρα
Σε τι θα βοηθήσει την ομάδα να φύγει τώρα ο προονητης; όπως έχεις φαγωθεί να γίνει; τι φοβάσαι μην πετύχει και μείνει;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ξεκολλάτε.Αναπαράγετε την ίδια κουβεντα συνεχώς.Ο ένας γουστάρει Τούντορ,ο άλλος όχι.Δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη του κανείς από τους δύο,μην επαναλαμβάνεστε τζάμπα παρακαλώ.
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

o Frank φταίει. τι πας και του δίνεις 30 παίκτες ;
δώσ' του 12-13 να είναι πάντα κατασταλαγμένος
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αυτο παλι οτι πολλοι κραζανε τον ολσεν και αρα δε μπορουνε να σχολιασουν τη συμπεριφορα του τουντορ στον ολσεν ειναι πραγματικα αστοχο..
δηλαδη μπορει ενας προπονητης να συμπεριφερεται και να χαρακτηριζει ενα ποδοσφαιριστη με τον ιδιο τροπο και επιπεδο μ ενα οπαδο σε φορουμ?
ο τουντορ απλα ψαχνει δικαιολογιες και στοχοποιει παικτες με πολυ ακομψο μαλιστα τροπο..
ο βοσκος οπως τον χαρακτηριζατε πολλοι ειναι μετρ της συμπεριφορας μπροστα του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 26 Ιαν 2016, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για μένα δεν είναι θέμα χαρακτηρισμού. Βγήκες, τον έκραξες δημόσια, οκ.
Στο επόμενο ματς βγαίνει mvp, και στο μεθεπόμενο με ΑΕΚ βάζεις τον άλλον με μια προπόνηση.
Ή δεν τον πιστεύει καθόλου ή ήταν εγωιστικό.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Odi έγραψε:Ξεκολλάτε.Αναπαράγετε την ίδια κουβεντα συνεχώς.Ο ένας γουστάρει Τούντορ,ο άλλος όχι.Δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη του κανείς από τους δύο,μην επαναλαμβάνεστε τζάμπα παρακαλώ.
Odi το θεμα δεν είναι αν γουστάρεις Tudor η όχι...Δεν είναι συγγενής μας για να τον αβαντάρουμε για να κάτσει στον πάγκο σώνει και καλά.
Είναι ο προπονητής που έχει διαλέξει ο Φρανκ, τον οποίο Φρανκ τον διάλεξες ως γνώστη ανάπτυξης ποδοσφαιρικών οργανισμών και του ανέθεσες ένα τριετές Project.
Κατά την άποψη μου οι επιλογές που έχεις σαν οπαδός είναι 2.

Είτε παρόλη την ομολογουμένως προβληματική εικόνα της ομάδας αυτή τη περίοδο κάνεις την καρδιά σου πέτρα το "βουλώνεις" και αφήνεις τον Φρανκ να κρίνει πότε και αν χρειάζεται σε αυτό το τριετές πλάνο να αντικατασταθεί ο Τούντορ η ο εκάστοτε Τούντορ.

Είτε αρχίζεις την ακατάπαυστη μίρλα με τον φόβο μην χαθούν οι στόχοι (ποιοι είναι αλήθεια?) και με την βοηθεια των πάντα πρόθυμων αρδ δημιουργήται ένα αρρωστημένο κλίμα που για μια ακόμα φορά επηρεάζει τον πάντα παρορμητικό Ιβάν που κάνει μια ακόμα αλλαγή προπονητή, ίσως και αλλαγή ΤΔ ποιος ξέρει;

Προσωπικά επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω μια ταινία 2 φορές, πόσο μάλλον 3 και 4, θα στηρίξω την πρώτη επιλογή.
Όχι γιατί έχω πειστεί ότι ο Τούντορ είναι ο κατάλληλος αλλά γιατί την δεύτερη την έχω ξαναδεί και είμαι πεπεισμένος ότι θα με οδηγήσει πάλι στο απόλυτο 0 στην αρχή του καλοκαιριού.
Οπότε θα προτιμήσω να "ρισκάρω" με τον μαθητευόμενο μάγο και που ξέρεις.. Ίσως αυτή η ταινία να έχει happy end.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ούτε εμένα με έχει πείσει ο Τούντορ.Εχει κάνει πολλά και κραυγαλέα λάθη.Αλλά το ίδιο έργο δεν θέλω να το δω και φέτος.Αλλά το να κάνω κριτική,όταν π.χ ξεκινάει τον Σάμπο αριστερό εξτρέμ και έχει τον Ζάιρο έξω και την επόμενη αγωνιστική έχει τον Ζάιρο πάλι έξω (οπότε δεν μπορώ να πω πως τον ξεκούραζε),δεν σημαίνει οτι θέλω να τον φάω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

riegel έγραψε:
Odi έγραψε:Ξεκολλάτε.Αναπαράγετε την ίδια κουβεντα συνεχώς.Ο ένας γουστάρει Τούντορ,ο άλλος όχι.Δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη του κανείς από τους δύο,μην επαναλαμβάνεστε τζάμπα παρακαλώ.
Odi το θεμα δεν είναι αν γουστάρεις Tudor η όχι...Δεν είναι συγγενής μας για να τον αβαντάρουμε για να κάτσει στον πάγκο σώνει και καλά.
Είναι ο προπονητής που έχει διαλέξει ο Φρανκ, τον οποίο Φρανκ τον διάλεξες ως γνώστη ανάπτυξης ποδοσφαιρικών οργανισμών και του ανέθεσες ένα τριετές Project.
Κατά την άποψη μου οι επιλογές που έχεις σαν οπαδός είναι 2.

Είτε παρόλη την ομολογουμένως προβληματική εικόνα της ομάδας αυτή τη περίοδο κάνεις την καρδιά σου πέτρα το "βουλώνεις" και αφήνεις τον Φρανκ να κρίνει πότε και αν χρειάζεται σε αυτό το τριετές πλάνο να αντικατασταθεί ο Τούντορ η ο εκάστοτε Τούντορ.

Είτε αρχίζεις την ακατάπαυστη μίρλα με τον φόβο μην χαθούν οι στόχοι (ποιοι είναι αλήθεια?) και με την βοηθεια των πάντα πρόθυμων αρδ δημιουργήται ένα αρρωστημένο κλίμα που για μια ακόμα φορά επηρεάζει τον πάντα παρορμητικό Ιβάν που κάνει μια ακόμα αλλαγή προπονητή, ίσως και αλλαγή ΤΔ ποιος ξέρει;

Προσωπικά επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω μια ταινία 2 φορές, πόσο μάλλον 3 και 4, θα στηρίξω την πρώτη επιλογή.
Όχι γιατί έχω πειστεί ότι ο Τούντορ είναι ο κατάλληλος αλλά γιατί την δεύτερη την έχω ξαναδεί και είμαι πεπεισμένος ότι θα με οδηγήσει πάλι στο απόλυτο 0 στην αρχή του καλοκαιριού.
Οπότε θα προτιμήσω να "ρισκάρω" με τον μαθητευόμενο μάγο και που ξέρεις.. Ίσως αυτή η ταινία να έχει happy end.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Δυστυχώς η απειρία του tundor στο να διαχειριστεί αλά και οί κακές τοποθετήσεις τού κάνοντας άστοχες δηλώσεις πού πολλές φορές τον αναγκάζουν να αυτοαναιρείται μας έχουν φέρει στο σημείο οι μισοί να λέμε φύγε και οι άλλοι μείνε.

Στο έγραψα πριν από Πολύ καιρό ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΏΣ tundora.

Εκτός και αν συμβαίνει αυτό που λένε κάποιοι ότι πουλάς τρέλα μέχρι να σε φύγουν ,πράγμα που εγώ αδυνατο να πιστέψω.

Sent from my S55 using Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

επισης λεει τον εφερε ο φρανκ
δειξτε μου ρε παιδια τον αλανθαστο ανθρωπο που περπατησε στη γη
τι σκεπτικα ειναι αυτα
ο φρανκ θα κανει και λαθη και εννοειται δεν τον παιρνει η μπαλα
αλλωστε εχει ηδη δειξει
και εχει και ενα παρελθον
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Εδώ είναι το λάθος σου. Δεν είναι το ίδιο. Οι μεν λένε "Τούντορ τον πούλο χθες".
Οι άλλοι δεν είναι ακραίοι. Δε λέει κανείς "ποπο τι μαέστρος ο Τούντορ, πόσο τέλεια έστησε την ομάδα, Ιγκορ μείνε στον ΠΑΟΚ για πάντα". Λένε (λέμε) υπομονή, κάνει λάθη αλλά δεχόμαστε ότι και αυτά είναι μεσα στο παιχνίδι και δίνουμε πίστωση χρόνου.
Η μια άποψη είναι απόλυτη και ακραία. Η άλλη μετριοπαθής και κριτική.

Όταν θες στο 6μηνο να φύγει ο προπονητής που επελέγη για το 3ετές πλάνο Ιβαν-Αρνεσεν είναι σαν να λες δε γουστάρω το πλάνο. Το απορρίπτω. Θέλω το καλοκαίρι να είμαι πάλι στο μηδέν. Και αν ο νέος προπονητής μέσα σε λίγους μήνες δεν κάνει αυτά που θέλω εγώ, τον πούλο κι εκείνος.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις 3 χρόνια για να διορθώσεις ένα λάθος. Αλλά και στο εξάμηνο, με 10 νέους (και σε ηλικία) παίκτες να θες να διώξεις τον προπονητή, αυτό λέμε ότι είναι υπερβολικό.
Ποια στήριξη και υπομονή και κουραφέξαλα; Η στήριξη έχει νόημα στα δύσκολα και στα λάθη. Όταν "στηρίζουμε" μόνο όταν κερδίζει η ομάδα ή όταν γίνεται το δικό μας τότε σίγουρα δε μπορούμε να μιλάμε για στήριξη
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Odi έγραψε:Ούτε εμένα με έχει πείσει ο Τούντορ.Εχει κάνει πολλά και κραυγαλέα λάθη.Αλλά το ίδιο έργο δεν θέλω να το δω και φέτος.Αλλά το να κάνω κριτική,όταν π.χ ξεκινάει τον Σάμπο αριστερό εξτρέμ και έχει τον Ζάιρο έξω και την επόμενη αγωνιστική έχει τον Ζάιρο πάλι έξω (οπότε δεν μπορώ να πω πως τον ξεκούραζε),δεν σημαίνει οτι θέλω να τον φάω.
Αυτό από εμένα.Δεν τον κράζω,δεν τον στηρίζω τυφλά.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

ariskatiforos έγραψε:επισης λεει τον εφερε ο φρανκ
δειξτε μου ρε παιδια τον αλανθαστο ανθρωπο που περπατησε στη γη
τι σκεπτικα ειναι αυτα
ο φρανκ θα κανει και λαθη και εννοειται δεν τον παιρνει η μπαλα
αλλωστε εχει ηδη δειξει
και εχει και ενα παρελθον
αρα θελουμε έναν προπονητή με περγαμηνές για να ειμαςτε δεκτικοί στο να ανεχόμαστε τα λάθη του όπως κάνουμε στον Φρανκ ;

P.s πρεπει να ηταν πολυ τυχερός ο Φρανκ στην αρχή της καριέρας του οταν δεν είχε το παρελθόν και οτι έκανε να του έβγαινε σωστό .. Αλλιως θα είχε παρει ποδι απο το πρώτο 6μηνο απο την psv
P.s2 "Όποιος δεν έκανε ποτέ λάθος, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ κάτι καινούργιο" Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άιντε πάλι να στήσει ομάδα, χωρίς ένα βασικό γρανάζι στο κέντρο...
Ρε τον φουκαρά, όλα στραβά του πάνε

SM-G920F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”