Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- Kostas_Peraia4
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Δυστυχως Yupis το ενα με το αλλο εχει τεραστια διαφορα.Οσα νευρα και να ειχα δεν θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου στο να αναφερω τον ΠΑΟΚ ως μικρη ομαδα
- paokovios1974
Εδω φτασαμε,οποιος θεωρει τον ΠΑΟΚ μεγαλη ομαδα,ιδεα, και τα σχετικα μη ρεαλιστικα πουλαει ΠΑΟΚοφροσυνη.Yupis έγραψε:Nτάξει ρε παιδιά συμφωνώ και δεν θέλω να προκαλώ απλά στη ζωή μου έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά. Την πονάω αυτήν την ομάδα πάρα πολύ και στεναχωριέμαι που συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι πάει στραβά και δεν στρώνουμε με τίποτα. Τώρα αν για κάποιους είμαι αλλόθρησκος επειδή δεν πιστεύω πως είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου λυπάμαι πολύ αλλά και λυπάμαι για τον τρόπο με τον οποίο βγάζουν συμπεράσματα. ΠΑΟΚφροσύνη δεν πούλησα ποτέ μου.
Θα τρελαθει και η λογικη δηλαδη.
Και κάτι τελευταίο από μένα. Ό,τι και να λέμε για τους τίτλους η δίψα του λαού μας είναι τεράστια για έναν. Φάνηκε εξάλλου με το βόλλευ.
Φίλε Κώστα είπα και πριν ότι τα πράγματα θέλω να βλέπω ψυχρά και ρεαλιστικά. Ίσως πολύ ψυχρά και ρεαλιστικά κάποιες φορές.
Φίλε Κώστα είπα και πριν ότι τα πράγματα θέλω να βλέπω ψυχρά και ρεαλιστικά. Ίσως πολύ ψυχρά και ρεαλιστικά κάποιες φορές.
- Kostas_Peraia4
Για να ελαφρυνω το κλιμα τοτε,πρεπει να σου πω πως και εσυ πρεπει να παρεις πρεφα οτι εμεις θα παρουμε το κυπελλο UEFA
- paokovios1974
yupis σορυ ρε φιλε αλλα αυτος ο ρεαλισμος στον λαιμο μου καθεται χρονια τωρα,αν ημουν ρεαλιστης δεν θα ημουν ΠΑΟΚ τοσο απλα.
- Δημητρης17
Χεστηκα για τις κουπες, μην σωσουμε και παρουμε ποτε καμμια!!! ΠΑΟΚ ειμαι για την μαγκια που μου δινει ο τιτλος του Παοκτση, γιατι σε 90 χρονια ιστοριας ενω ειμαστε σχεδον ατιτλοι, μολις λεω εδω στη χαβουζα, τι ομαδα ειμαι, ολοι θελουν να γινουν φιλοι μου... Γι αυτο ειμαι ΠΑΟΚ και για τιποτε αλλο.
Aυτό είναι δεδομένο αδερφέ!Kostas_Peraia4 έγραψε:Για να ελαφρυνω το κλιμα τοτε,πρεπει να σου πω πως και εσυ πρεπει να παρεις πρεφα οτι εμεις θα παρουμε το κυπελλο UEFA

- navigator11
Αυτές οι νοοτροπίες, που μας οπισθοδρομούν, ας πούμε στον β ημιτελικό στην Τούμπα το 2014 να θεωρηθεί πως μας αποστέρησαν τον Νάτκχο και τον Κλάους από τον τελικό με τη βαζέλα; Με τι νοοτροπία ας πούμε στον φετινό επαναληπτικό με το γαβρο μπορούσαμε να διαχειριστούμε την καραστημένη διαιτησία αυτού του μπ@σταρδου που έστειλαν; Ή το ρεσιτάλ πουστιάς του σπάθα; Και δεκάδων άλλων;
- buffalobill4
τζαμπα την πεφτετε στον γιουπι. Ενας ρεαλιστης ΠΑΟΚτσης βλεποντας αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια ή θα πεισει τον εαυτο του οτι εν τελει ημασταν μικρη ομαδα ανεκαθεν ή θα φυγει για σταυρουπολη.
Γιατι χρονια λεγαμε "δεν εχουμε λεφτα γι αυτο και δεν σας γαμαμε ολους καθε χρονο". Αλλα πλεον εχουμε παραπανω απο αυτους αλλα παμε στα ιδια και χειροτερα.
Γιατι χρονια λεγαμε "δεν εχουμε λεφτα γι αυτο και δεν σας γαμαμε ολους καθε χρονο". Αλλα πλεον εχουμε παραπανω απο αυτους αλλα παμε στα ιδια και χειροτερα.
- paokovios1974
Οταν γραφοταν το τραγουδι ΠΑΟΚ της ευρωπης κυπελουχο να σε δουμε ,δεν γραφτηκε επειδη ονειροβατουσαμε η δεν ξεραμε τι λεγαμε η επειδη καναμε πλακα.
Η ομαδα εκεινη που κερδιζε μπαρτσελονες που εφερνε 2-2 με μιλαν που επαιζε με τον αγιαξ του κροιφ και τον σφυροκοπουσε που εριχνε 4 στη λιον μπορουσε πραγματικα,εστω με λιγη τυχη,να παει ακομα παραπανω απο τους 8,και να το σηκωσει.Ρωτηστε και τους παλιοτερους(απο 50 και ανω) και αυτο ηταν πολυ ρεαλιστικο τοτε.
Η ομαδα εκεινη που κερδιζε μπαρτσελονες που εφερνε 2-2 με μιλαν που επαιζε με τον αγιαξ του κροιφ και τον σφυροκοπουσε που εριχνε 4 στη λιον μπορουσε πραγματικα,εστω με λιγη τυχη,να παει ακομα παραπανω απο τους 8,και να το σηκωσει.Ρωτηστε και τους παλιοτερους(απο 50 και ανω) και αυτο ηταν πολυ ρεαλιστικο τοτε.
Ξεσαλώνει ο κυρ Σάββας
«Είναι ντροπή που έγινε ο τελικός. Εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τον τελικό θα μέναμε εκτός ευρώπης. Θα γινόταν Grexit. Κάναμε υπηρεσία στην πατρίδα μας. Ας το χαρεί ο κύριος Κοντονής ο οποίος όρισε τους διαιτητές. Το έχετε ξαναδεί αυτό το πράγμα στον κόσμο;»
Αυτοί βγάζανε ανακοινώσεις και πρήζανε να γίνει ο τελικός και τώρα μας λέει ότι μας κάνανε χάρη.
Η γραφικότητα έχει σπάσει τα κοντέρ. Νοοτροπία άρη, κλάψα και δικαιολογία. Μόνο μεγάλη ομάδα δεν είναι αυτό το πράμα.
«Είναι ντροπή που έγινε ο τελικός. Εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τον τελικό θα μέναμε εκτός ευρώπης. Θα γινόταν Grexit. Κάναμε υπηρεσία στην πατρίδα μας. Ας το χαρεί ο κύριος Κοντονής ο οποίος όρισε τους διαιτητές. Το έχετε ξαναδεί αυτό το πράγμα στον κόσμο;»
Αυτοί βγάζανε ανακοινώσεις και πρήζανε να γίνει ο τελικός και τώρα μας λέει ότι μας κάνανε χάρη.
Η γραφικότητα έχει σπάσει τα κοντέρ. Νοοτροπία άρη, κλάψα και δικαιολογία. Μόνο μεγάλη ομάδα δεν είναι αυτό το πράμα.
- paokovios1974
- buffalobill4
Καλα αυτοι ειναι πραγματικα μια πολυ πολυ μικρη ομαδα. Μια ελαχιστη ομαδα πουθεναδων οπαδων-καλομαθημενων ή κακομαθημενων (οπως θετε πειτε το) παιδιων.
Αυτοι με το 50-50 το πραγματικο ομως και οχι απλα να μην τους δινεται πενταλτι σε καθε βουτια, δεν παιρνουν οχι 15 σερι (ουτε ξερω ουτε με νοιαζει ποσα χαρτινα εχει) ουτε ενα στα 10
Αυτοι με το 50-50 το πραγματικο ομως και οχι απλα να μην τους δινεται πενταλτι σε καθε βουτια, δεν παιρνουν οχι 15 σερι (ουτε ξερω ουτε με νοιαζει ποσα χαρτινα εχει) ουτε ενα στα 10
- navigator11
buffalobill4 έγραψε:τζαμπα την πεφτετε στον γιουπι. Ενας ρεαλιστης ΠΑΟΚτσης βλεποντας αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια ή θα πεισει τον εαυτο του οτι εν τελει ημασταν μικρη ομαδα ανεκαθεν ή θα φυγει για σταυρουπολη.
Το ότι έχουμε λεφτά δεν ταυτίζεται, βάσει ορθής λογικής και ρεαλισμού, με το ότι σώνει και καλά θα φτιάχναμε σοβαρή ομάδα. Αυτό είναι οπωσδήποτε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζητούμενο και το αποτέλεσμα μέχρι τώρα των προσπαθειών κρίνεται προβληματικό. Αυτό δε δικαιολογεί όσα συνεχίζουμε να βλέπουμε να γίνονται στο ποδόσφαιρο.Δυστυχώς όμως με το προπαγάνδιζε προπαγάνδιζε τόσα πολλά χρόνια κάποια στιγμή κάποιοι καταπίνουν, όχι αμάσητο, κάποιο κομμάτι του προλόγου. Διότι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε προπαγάνδας, που σέβεται τον εαυτό της, είναι η σύμπλευσή της με ικανά να εξαχθουν πορίσματα βάσει της κοινής λογικής και της ρεαλιστικής προσέγγισης των πραγμάτων.