Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από vs40 »

Σήμερα αν ανοίξει κανείς το transfermarket θα δει ότι σε 30 παίκτες η Σαχτάρ έχει Μ.Ο ηλικίας 26 έτη, ενώ ο ΠΑΟΚ 27,5 έτη. Είναι σημαντική διαφορά ήδη, όμως ακόμη πιο σημαντικός είναι ο Μ.Ο ηλικίας της 11άδας που αγωνίζεται και όχι απλά να έχεις πιτσιρίκια στο ρόστερ δίχως σοβαρό ρόλο (κάπως έτσι και η φωτό για το Μ.Ο της Σαχτάρ στα προκριματικά του CL). Ο ΠΑΟΚ με την ενεργοποίηση του Λύρατζη και Τσιγγάρα ρίχνει ήδη το Μ.Ο ηλικίας.

Ένα άλλο θέμα είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας που όχι μόνο είναι γερασμένη, αλλά έχει και παίκτες όπως ο Σίντκλει, που είναι 28 ετών και μοιάζει με 33 σε ταχυδύναμη. Οι δε Λύρατζης & Μιχαϊλίδης επίσης δεν είναι αυτό το χαρακτηριστικό τους. Βασικά μόνο ο Τέιλορ είναι γρήγορος αλλά είναι για β εθνική σε ποιότητα και ο Άκπομπ, που έχει πέσει και σε αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά πάλι είναι λίγος. Άρα σήμερα μόνο ο Τσιγγάρας που μόλις μπήκε στο γκρουπ έχει αυτό το χαρακτηριστικά, ενώ χάσαμε τους Πέλκα, Τζόλη και Γιαννούλη και δεν κρατήσαμε Μπάμπα, που έδιναν πολλά σε αυτό το κομμάτι.

Η ενεργοποίηση του Γιώργου θα είναι θετική, εγώ το εκλαμβάνω ως μια νέα περίοδος που θα πέσει χρήμα και θα μπει η ομάδα σε τροχιά νέων τίτλων. Πλέον με τη συμβολή του νέου ΤΔ, ελπίζω να πάμε σε μοντέλο που να υπάρχει διαρκής ανανέωση και όχι μιας ομάδας 2-3ετίας. Ο Λουτσέσκου πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί στη στρατηγική του κλαμπ και μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών του.
Άβαταρ μέλους
Мир

Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Мир »

Κώδικας: Επιλογή όλων

The smaller the
circle is, the less
snakes and rats you
have to worry about.
Τους πήρε πρεφα ο Γιώργης, άργησε λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Από προχθές που ο Γκαγκάτσης έδειχνε να μην ξέρει πολλά για τον ΤΔ ενώ το όνομα βγήκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, σκέφτομαι οτι ίσως ο γκαγκατσης μας τελειώνει.
Δεν ξέρω αν θα ήθελα να φύγει, γιατί στελέχη που να γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην σε τρυπήσουν, δεν υπάρχουν πολλά. Ελπίζω να μπει κάτω υπό αυστηρό έλεγχο και να μην ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι. Έτσι κι αλλιώς άσχετος είναι. Τα ίδια περίπου για τον Κυριάκο τον οποίο θεωρώ ψιλοαχρηστο είναι η αλήθεια.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Οποίο στέλεχος διώξει ο ΠΑΟΚ, θα δεχθεί πρόταση να πάει στην αγκαλιά του Εσκομπάρ, για να ξανατρυπήσει εκ των έσω.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ε τους απολύεις, απλά τα πραγματα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Nikos 74 έγραψε:Οποίο στέλεχος διώξει ο ΠΑΟΚ, θα δεχθεί πρόταση να πάει στην αγκαλιά του Εσκομπάρ, για να ξανατρυπήσει εκ των έσω.
Οποιος παρει τον μπουλο απο τον ΠΑΟΚ κι μετα βρει καταφυγειο στον ολυμπιακο η' αλλο φιλικο σωματειο ειναι αυτο που ολοι καταλαβαινουμε.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αυτό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να δούμε!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λετε ρε σεις? Αυτα που δεν ηθελα να πιστεψω να συμβαινουν? Τα ειχα γραψει κιολας στο τοπικ του Γκαγκα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Мир έγραψε:

The smaller the
circle is, the less
snakes and rats you
have to worry about.
Λες να χουμε εξελιξεις?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Kostas87 έγραψε:Από προχθές που ο Γκαγκάτσης έδειχνε να μην ξέρει πολλά για τον ΤΔ ενώ το όνομα βγήκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, σκέφτομαι οτι ίσως ο γκαγκατσης μας τελειώνει.
Δεν ξέρω αν θα ήθελα να φύγει, γιατί στελέχη που να γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην σε τρυπήσουν, δεν υπάρχουν πολλά. Ελπίζω να μπει κάτω υπό αυστηρό έλεγχο και να μην ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι. Έτσι κι αλλιώς άσχετος είναι. Τα ίδια περίπου για τον Κυριάκο τον οποίο θεωρώ ψιλοαχρηστο είναι η αλήθεια.
Πολυ πιθανο αλλά
ότι δεν είπε για τον τδ δεν σημαίνει ότι δεν ήξερε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kataramenos5 έγραψε:
Мир έγραψε:

The smaller the
circle is, the less
snakes and rats you
have to worry about.
Λες να χουμε εξελιξεις?
Δύσκολο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

dragon έγραψε:
Kostas87 έγραψε:Από προχθές που ο Γκαγκάτσης έδειχνε να μην ξέρει πολλά για τον ΤΔ ενώ το όνομα βγήκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, σκέφτομαι οτι ίσως ο γκαγκατσης μας τελειώνει.
Πολυ πιθανο αλλά
ότι δεν είπε για τον τδ δεν σημαίνει ότι δεν ήξερε
Συμφωνώ απόλυτα, απλά αυτή η σκέψη τριβελίζει στο μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μην πλάθετε σενάρια. Το ότι δεν είπε τίποτα για τον νέο ΤΔ δε σημαίνει τίποτα. Πολλές φορές κάποια πράγματα δεν λέγονται πριν την ώρα τους η αφήνεται να ειπωθούν από συγκεκριμένα άτομα καθαρά για image making και ο νοών νοείτο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βασικά είπε την αλήθεια καλύπτοντας το περιθώριο να λακυσει ο μποτο.

Γιατί ψάχνετε συνέχεια να βρείτε τρόπο να ανακαλύψετε σενάρια;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”