Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Μεταγραφές ΧΘΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Πέραν 14-15 παικτών δεν υπάρχει τίποτα από πίσω παρά μόνο ΧΑΟΣ!!!
με ή χωρις επενδυτες θελεις τις μεταγραφες?το ερωτημα πηγαινει σε ολους..
βλεποντας την ομαδα οταν βγηκε ο Παμπλο.......μαλλον χαφ πρεπει να ναι ποτεριοτητα.....δεν εχει νοημα να παρουμε φορ αν δεν κανουμε φασεις....μηδενικη κυκλοφορια της μπαλας/////
φημες λενε οτι στο σαιτ θα μπουν οπαδοι της δρεσδης μολις παρουν μαντζιο και θ αγραφουν Φαπ...
φημες λενε οτι στο σαιτ θα μπουν οπαδοι της δρεσδης μολις παρουν μαντζιο και θ αγραφουν Φαπ...
το αυτο λεει και ο λαζλος μανιακε...χαφ..απο εκει εξαρταται η ποιοτητα της ομαδας εν γενει...εμενα δε μου αρεσει που ανορθωση και απολλων ειχαν 60-40 κατοχη...ειδικα ο απολλων ειχε 5 υπο δοκιμη παικτες χθες και ροστερ 12-13 παικτων..καφενες κοινως
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++free4 έγραψε:Μεταγραφές ΧΘΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
diniko80 έγραψε:το αυτο λεει και ο λαζλος μανιακε...χαφ..απο εκει εξαρταται η ποιοτητα της ομαδας εν γενει...εμενα δε μου αρεσει που ανορθωση και απολλων ειχαν 60-40 κατοχη...ειδικα ο απολλων ειχε 5 υπο δοκιμη παικτες χθες και ροστερ 12-13 παικτων..καφενες κοινως
ο λαζαρ θα το βελτιωσει λιγο αλλα κι αλλος χρειαζεται....αυτος ο ελεκ πρεπει να ναι πολυ καλος...λες να παει για αυτον ουγγαρια?
Συμφωνω και γω για τα χαφ Ντινικο....και με βαλερεγκα φανηκε και οσο χρονια βλεπουμε την ομαδα ......
Για να λεμε οτι ειμαστε σε ενα σχετικα κλο επιπεδο...ο φωτακης πρεπει να ναι ανπληρωματικος και ο τσουκ εκτος αποστολης και οχι τοσο κοντα αστο αρχικο σχημα
δε ξερω να παει για παικτες παντως τα ρεπο διημερα και τα ταξιδακια του κοουτς γαλλια και ουγγαρια καθε λιγο και λιγακι με ξενιζουν λιγακι..μπορει να ειμαι παλιομοδιτης 
καλα σε κανα αποκλεισμο θα το χρησιμοποιησουμε εναντιον του σιγουρα
(και μενα με ξενιζουν
)
Καλά αυτός Ρουμάνος δεν είναι με ουγγρικές ρίζες?
Στην Ουγγαρία έχει συγγενείς ?
Χλωμό το κόβω.Έλλεκ μου μυρίζει η δουλειά. Πάει να τον ψήσει...

Στην Ουγγαρία έχει συγγενείς ?
Χλωμό το κόβω.Έλλεκ μου μυρίζει η δουλειά. Πάει να τον ψήσει...
χθες εβαλε γκολ παλι ο ουγγρος......4 0 την ισλανδια κερδισαν νομιζω...μακαρι.////ισως σε αυτην τη λογικη δινουμε λιγα για φορ(βλ μαντζιο) για να δωσουμε λιγα περισσοτερα στο χαφ...
πιο πολυ με ποβληματιζουν οι μη παοδεσμευσεις πραγματικα υπαρχει καμια 10αδα χαλαρα που θελει εξοδο
πιο πολυ με ποβληματιζουν οι μη παοδεσμευσεις πραγματικα υπαρχει καμια 10αδα χαλαρα που θελει εξοδο
Iakovidis μετά το παιχνίδι
http://www.youtube.com/watch?v=RtjYhYI1 ... re=related
Πφφφφφ δύσκολο το μέλλον
http://www.youtube.com/watch?v=RtjYhYI1 ... re=related
Πφφφφφ δύσκολο το μέλλον
Εναν δεινοσαυρο χρειαζομαστε πισω και τον Ελεκ και ειμαστε κομπλαδουρα
Και έναν φορ ντουλάπα , σορυ Αλεκάκιους ο δικός σου δεν είναι ντουλαπαbristol έγραψε:Εναν δεινοσαυρο χρειαζομαστε πισω και τον Ελεκ και ειμαστε κομπλαδουρα