συμφωνωbarlow4 έγραψε: ουτε για τον σαλπιγγιδη αξιζει τοσο μεγαλο παθος.ουτε στο μεγεθος του ΠΑΟΚ αξιζει να ασχολειται με εναν παικτη.
αν παιζει οπως στην ευρωπη ας κατσει 15 χρονια ακομα.αν παιζει οπως στο πρωταθλημα ειναι πεταμενα λεφτα με τετοια κριση.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Άλλα ντ αλλα της Παρασκευής το γάλα.city_boy έγραψε:barlow4 έγραψε: ποιος σαλπιγγιδης τωρα?τι ειναι μπροστα στον ΠΑΟΚ?ειμαστε σοβαροι?
Αυτη τη στιγμη θεωρειται ισαξιος η και ανωτερος απο τον ιδιο τον ΠΑΟΚ.
Και οποιος με αμφισβητει ας διαβασει σελιδες του τοπικ.
- navigator11
teod1980 έγραψε:Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να επιβάλλεται τις απόψεις σας συνεχώς σε όσους αντιδρούν.
Δεν τον γουστάρει μία μερίδα του κόσμου. ΟΚ, γιατί πρέπει να την αναγκάσετε να αποδεχτεί κάτι, το οποίο και σχετικά το έχει αποδεχτεί..
Η ψυχολογια του καθε παίκτη για μένα δεν είναι δικαιολογία. Αν μπορεί θα παίξει, αν δεν μπορεί πάλι δε θα παίξει.
Τα ''λαϊκά'' διακστήρια δεν έχουν εφαρμογή μόνο σε αυτόν. Όσοι έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ έχουν περάσει από τέτοιες καταστάσεις και χωρίς να έχουν την πλειονότητα του κόσμου να τους χτυπάει την πλάτη ανεξάρτητα αν παίξανε καλά ή όχι.
Για αυτό κρατήστε τις απόψεις ο καθένας και αν αποδοκιμαστεί στο γήπεδο, οι άλλοι να τον επιδοκιμάσουν και το αντίστροφο.
Τώρα περι ''συγχώρεσης και μετάνοιας'' αυτοί είναι που κολυμπάνε στο χρήμα και όχι ο οπαδός που πήγε ως την Αγγλία και δεν μπήκε στο ματς γιατί δεν είχε εισητήριο παρά μόνο ήλπιζε να δει την ομάδα του από σπόντα.
υγ. Εσύ ξεκίνησες το κύρηγμα πάντως. Φιλικά στο λέω.
μάλλον κάπου το'χεις μπερδέψει το πράγμα φίλε μου.το να τρώγονται ορισμένοι με τα ρούχα τους μέχρι να κάνει μιά μ@λ@κία εν ώρα αγώνα ο κοντός για να τον περάσουν,για απώτερους ως επί το πλείστον λόγους,γενεές 14 δε συνιστά δικαίωμα.είναι συγκαλυμμένος δόλος.κι είναι χαζομάρα να προτρέπομαι,όταν ο κοντός είναι χώμα,να φωνάζω το όνομά του στο γήπεδο για να καλύψω την οχλοβοή όσων τον καθυβρίζουν ανεξαρτήτως λόγου κι αφορμής.η διαφορά εκεί ακριβώς έγκειται.οι περισσότεροι είναι σε θέση να κρίνουν ποτε ο σαλπιγγίδης προσφέρει,έστω και δίχως να σκοράρει,στην ομάδα και ποτε είναι εξαφανισμένος.οι λιγότεροι δε δείχνουν ικανοί να αξιολογήσουν την κατάσταση.μάλλον δε θέλουν.επιμένουν δογματικά.αν δηλαδή για να βρεί την όποια ηρεμία του ο σαλπιγγίδης πρέπει να παίζει όπως το τεταρτόβραδο τουλάχιστον ...
βέβαια όλοι οι υπόλοιποι,εξαιρουμένου και του χαλκιά,όταν δε θα πιάσουν παρόμοια με την εναντίον της τόττεναμ απόδοση,δε θα αντιμετωπίσουν και καμιά κατακραυγή.και λογικά εδώ που τα λέμε.
Αφελής είναι η άποψή σου ότι για την απόδοση ενός παίκτη φταίει ο ήλιος, οι μύγες στη μεσημβρία, το γιουχάρισμα, η υγρασία της Θεσσαλονίκης, το οτι δε θα παρει τα εκ. ευρω στην ώρα του, το ότι δεν εχει γκόμενα, ότι τον απατησε μια γκομενα, οτι ειναι ξενος, οτι ειναι Ελληνας, οτι ζει δυτικά, οτι ζει ανατολικά, οτι δεν ειναι η σελήνη στον άρη του και άλλα πολλά. Μέσα στο γήπεδο κλείνεις τα αυτιά σου και παίζεις μπαλα και δεν περιμενεις μια καλη εμφανιση στις 200 να βγεις απο πανω με τουπε.DC έγραψε:Φίλε, η απάντηση στην πρώτη σου απορία είναι ότι ΔΕΝ προσπαθούμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας (γιατί πολύ απλά δεν νομίζω ότι έχουν την ικανότητα να δεχθούν και να κατανοήσουν την όποια άλλη άποψη, ορισμένοι) αλλα πολύ απλά αντιδρούμε γιατί γίνεται κάτι που ΒΛΑΠΤΕΙ την ομάδα. Αυτή η χχχχμερίδα (να μην κουράζω και τους μοντς) από την στιγμή που βλάπτει έναν παίκτη, ΒΛΑΠΤΕΙ την ομάδα. Αυτό το έχεις σκεφτεί; Το έχεις καταλάβει; Το κατάλαβες τώρα; Σήμερα; Δεν μπορώ να πω κάτι πιο απλό. Αν εξακολουθείς να αναρωτιέσαι, δεν μπορώ να στο κάνω πιο ψιλά.teod1980 έγραψε:Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να επιβάλλεται τις απόψεις σας συνεχώς σε όσους αντιδρούν.
Δεν τον γουστάρει μία μερίδα του κόσμου. ΟΚ, γιατί πρέπει να την αναγκάσετε να αποδεχτεί κάτι, το οποίο και σχετικά το έχει αποδεχτεί..
Η ψυχολογια του καθε παίκτη για μένα δεν είναι δικαιολογία. Αν μπορεί θα παίξει, αν δεν μπορεί πάλι δε θα παίξει.
Τα ''λαϊκά'' διακστήρια δεν έχουν εφαρμογή μόνο σε αυτόν. Όσοι έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ έχουν περάσει από τέτοιες καταστάσεις και χωρίς να έχουν την πλειονότητα του κόσμου να τους χτυπάει την πλάτη ανεξάρτητα αν παίξανε καλά ή όχι.
Για αυτό κρατήστε τις απόψεις ο καθένας και αν αποδοκιμαστεί στο γήπεδο, οι άλλοι να τον επιδοκιμάσουν και το αντίστροφο.
Τώρα περι ''συγχώρεσης και μετάνοιας'' αυτοί είναι που κολυμπάνε στο χρήμα και όχι ο οπαδός που πήγε ως την Αγγλία και δεν μπήκε στο ματς γιατί δεν είχε εισητήριο παρά μόνο ήλπιζε να δει την ομάδα του από σπόντα.
Η τοποθέτησή μου στην επόμενη παρατήρησή σου (περί λαϊκών δικαστηρίων), την οποία βρίσκω τουλάχιστον αφελή, είναι ότι το γεγονός ότι από λαϊκά δικαστήρια πέρασαν ακόμα και Κούδες και Παντελάκηδες, δεν τα εξωραΐζει κιόλας. Εκτός αν θεωρείς τα λαϊκά δικαστήρια, δείγμα οπαδικής υγείας και δεν χρειάζεται να το συζητάμε.
Το οτι υπαρχουν τα λαικα διακστηρια δεν ειναι σωστο αλλα δεν παραβλεπουμε το γεγονός ότι όλοι μπορεί να γίνουν στόχος σε αυτά και όχι καποιος μόνο.
Κι εγώ εχω καταλαβει πολλα φιλε μου. Το θεμα ειναι αν εσυ μπορεις να με αφησεις να διαφωνησω μαζι σου ή απλά δεν μπορείς να χωνέψεις το ότι κάποιος έχει άλλη άποψη από σένα.Αντέχεις να διαφωνεί κάποιος μαζί σου ή θελεις ενα κόσμο που όλοι θα είναι υπερ του οτι λες εσυ. Γιατί μόνο αυτό εχεις δειξει ΕΣΥ.
το να περιμένεις εσύ νάβι να κάνει μία καλή εμφάνιση για να πεις ''Σας τα' λεγα'' αυτό δεν είναι μπέρδεμα με τόσες και τόσες άθλιες εμφανίσεις; Η όταν εχανε η ομάδα αυτός δεν έφταιγε όσο και οι άλλοι;navigator11 έγραψε:μάλλον κάπου το'χεις μπερδέψει το πράγμα φίλε μου.το να τρώγονται ορισμένοι με τα ρούχα τους μέχρι να κάνει μιά μ@λ@κία εν ώρα αγώνα ο κοντός για να τον περάσουν,για απώτερους ως επί το πλείστον λόγους,γενεές 14 δε συνιστά δικαίωμα.είναι συγκαλυμμένος δόλος.κι είναι χαζομάρα να προτρέπομαι,όταν ο κοντός είναι χώμα,να φωνάζω το όνομά του στο γήπεδο για να καλύψω την οχλοβοή όσων τον καθυβρίζουν ανεξαρτήτως λόγου κι αφορμής.η διαφορά εκεί ακριβώς έγκειται.οι περισσότεροι είναι σε θέση να κρίνουν ποτε ο σαλπιγγίδης προσφέρει,έστω και δίχως να σκοράρει,στην ομάδα και ποτε είναι εξαφανισμένος.οι λιγότεροι δε δείχνουν ικανοί να αξιολογήσουν την κατάσταση.μάλλον δε θέλουν.επιμένουν δογματικά.αν δηλαδή για να βρεί την όποια ηρεμία του ο σαλπιγγίδης πρέπει να παίζει όπως το τεταρτόβραδο τουλάχιστον ...teod1980 έγραψε:Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να επιβάλλεται τις απόψεις σας συνεχώς σε όσους αντιδρούν.
βέβαια όλοι οι υπόλοιποι,εξαιρουμένου και του χαλκιά,όταν δε θα πιάσουν παρόμοια με την εναντίον της τόττεναμ απόδοση,δε θα αντιμετωπίσουν και καμιά κατακραυγή.και λογικά εδώ που τα λέμε.
Και νομίζω ξέρεις τι συζήτηση μπορώ να κάνω και πόσο νηφάλια μπορώ να μιλήσω και αν μπορω να κρινω ποτε παιζει καλα και ποτε οχι.. Δεν είναι όλοι όπως λες ετοιμοι γα να κράξουν. Αοπλά διαφώνησα με όλο το κλίμα Μαρθαβουρτσιμσού που περνάει και πως για όλα φταίει το κράξιμο και όχι το ίδιο του το κεφάλι.
Οπότε μη μου λες εμενα οτι μπερδεύτηκα. Εκτός κι αν εσένα σου άρεσε η εμφάνιση σε κάποια άλλα παιχνίδια που γελούσε ο κόσμος μαζί του.
Τες πάντων δε με νοιάζει κιόλας να πείσω κανέναν σε κανένα φόρουμ για το τι να πιστεύει, αντίθετα βλέπω εσείς έχετε θεσει αυτοσκοπό να εξορίσετε καθε αλλη αποψη. Δε πειράζει κανένα πρόβλημα.
υγ. Καλά ρε αυτά κατάλαβες από όσα λέγαμε το καλοκαίρι;

Με τον κίνδυνο να βγούμε off topic και να την ακούσουμε από τους μοντς, σε απαντώ ότι η απάντησή σου δεν έχει καμιά σχέση με την προηγούμενη απάντησή μου.teod1980 έγραψε:Αφελής είναι η άποψή σου ότι για την απόδοση ενός παίκτη φταίει ο ήλιος, οι μύγες στη μεσημβρία, το γιουχάρισμα, η υγρασία της Θεσσαλονίκης, το οτι δε θα παρει τα εκ. ευρω στην ώρα του, το ότι δεν εχει γκόμενα, ότι τον απατησε μια γκομενα, οτι ειναι ξενος, οτι ειναι Ελληνας, οτι ζει δυτικά, οτι ζει ανατολικά, οτι δεν ειναι η σελήνη στον άρη του και άλλα πολλά. Μέσα στο γήπεδο κλείνεις τα αυτιά σου και παίζεις μπαλα και δεν περιμενεις μια καλη εμφανιση στις 200 να βγεις απο πανω με τουπε.DC έγραψε:Φίλε, η απάντηση στην πρώτη σου απορία είναι ότι ΔΕΝ προσπαθούμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας (γιατί πολύ απλά δεν νομίζω ότι έχουν την ικανότητα να δεχθούν και να κατανοήσουν την όποια άλλη άποψη, ορισμένοι) αλλα πολύ απλά αντιδρούμε γιατί γίνεται κάτι που ΒΛΑΠΤΕΙ την ομάδα. Αυτή η χχχχμερίδα (να μην κουράζω και τους μοντς) από την στιγμή που βλάπτει έναν παίκτη, ΒΛΑΠΤΕΙ την ομάδα. Αυτό το έχεις σκεφτεί; Το έχεις καταλάβει; Το κατάλαβες τώρα; Σήμερα; Δεν μπορώ να πω κάτι πιο απλό. Αν εξακολουθείς να αναρωτιέσαι, δεν μπορώ να στο κάνω πιο ψιλά.teod1980 έγραψε:Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να επιβάλλεται τις απόψεις σας συνεχώς σε όσους αντιδρούν.
Η τοποθέτησή μου στην επόμενη παρατήρησή σου (περί λαϊκών δικαστηρίων), την οποία βρίσκω τουλάχιστον αφελή, είναι ότι το γεγονός ότι από λαϊκά δικαστήρια πέρασαν ακόμα και Κούδες και Παντελάκηδες, δεν τα εξωραΐζει κιόλας. Εκτός αν θεωρείς τα λαϊκά δικαστήρια, δείγμα οπαδικής υγείας και δεν χρειάζεται να το συζητάμε.
Το οτι υπαρχουν τα λαικα διακστηρια δεν ειναι σωστο αλλα δεν παραβλεπουμε το γεγονός ότι όλοι μπορεί να γίνουν στόχος σε αυτά και όχι καποιος μόνο.
Κι εγώ εχω καταλαβει πολλα φιλε μου. Το θεμα ειναι αν εσυ μπορεις να με αφησεις να διαφωνησω μαζι σου ή απλά δεν μπορείς να χωνέψεις το ότι κάποιος έχει άλλη άποψη από σένα.Αντέχεις να διαφωνεί κάποιος μαζί σου ή θελεις ενα κόσμο που όλοι θα είναι υπερ του οτι λες εσυ. Γιατί μόνο αυτό εχεις δειξει ΕΣΥ.
Τι σχέση έχει το τι πιστεύω εγώ για την απόδοση του εκάστοτε παίκτη (δεν νομίζω ότι έχω θίξει ποτέ τέτοιο θέμα) με αυτό που σε είπα νωρίτερα;
Ή τι σχέση έχει το αν διαφωνούμε ή όχι; Αυτό είναι το πρόβλημα ή συμπεριφορά ορισμένων στο γήπεδο; Νομίζω ότι κάπου έχεις χαθεί ή απλώς προσπαθείς να ξαναγράψεις το μανιφέστο σου ή κάτι σαν δήλωση φρονιμάτων. Δεν σε ζήτησα κάτι τέτοιο. Προς Θεού.
Το μόνο που έκανα ήταν να απαντήσω στην απορία σου.
Τέλος, ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του αρκεί να ίδια με την δικιά μου.

Γαλα γαλαKarelias έγραψε:Άλλα ντ αλλα της Παρασκευής το γάλα.city_boy έγραψε:barlow4 έγραψε: ποιος σαλπιγγιδης τωρα?τι ειναι μπροστα στον ΠΑΟΚ?ειμαστε σοβαροι?
Αυτη τη στιγμη θεωρειται ισαξιος η και ανωτερος απο τον ιδιο τον ΠΑΟΚ.
Και οποιος με αμφισβητει ας διαβασει σελιδες του τοπικ.
- kataramenos5
Σε λίγες μέρες είπαμε βρε ,σε λιγες μέρες..Ούτε μία δεν αντέξατε?ΟΥΤΕ ΜΙΑ?01-12-11 kataramenos5 έγραψε:Η χαρά του Παοκτσή κρατάει πάντα λίγο. (βγαλμένο απ τη ζωή)
Σε λίγες μέρες θ αρχίσουμε τα :"φύγε","εισαι λίγος","ειναι βαριά η φανέλα" κλπ
και στο τέλος θα πλακωνόμαστε(πάλι) στο τόπικ του Σάλπι.
Πώς το λεγε ο Οβελίξ εκείνο για τους Ρωμαίους?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
«Στενοχωρήθηκα για Σαλπιγγίδη»
04 Δεκ 2011 10:29, Από Στέλιος Μοσχούλας
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε στην NOVA και μεταξύ άλλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα όσα έχουν διαδραματιστεί στην περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον διεθνή φορ. Ο Ρουμάνος προπονητής δε μασάει τα λόγια του και το απέδειξε για ακόμη μια φορά.
«Είμαι χαρούμενος γι΄ αυτά που πετύχαμε στο Λονδίνο, όμως παράλληλα είμαι στενοχωρημένος για τον Σαλπιγγίδη. Είδα έναν από τους καλύτερους παίκτες μας να μπαίνει στενοχωρημένος στα αποδυτήρια και το ίδιο να συμβαίνει μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν ανέβηκε στο λεωφορείο…», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μπόλονι.
04 Δεκ 2011 10:29, Από Στέλιος Μοσχούλας
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε στην NOVA και μεταξύ άλλων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα όσα έχουν διαδραματιστεί στην περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον διεθνή φορ. Ο Ρουμάνος προπονητής δε μασάει τα λόγια του και το απέδειξε για ακόμη μια φορά.
«Είμαι χαρούμενος γι΄ αυτά που πετύχαμε στο Λονδίνο, όμως παράλληλα είμαι στενοχωρημένος για τον Σαλπιγγίδη. Είδα έναν από τους καλύτερους παίκτες μας να μπαίνει στενοχωρημένος στα αποδυτήρια και το ίδιο να συμβαίνει μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν ανέβηκε στο λεωφορείο…», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μπόλονι.