Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Gospi »

giliopoulos έγραψε:
Gospi έγραψε:Βεβαια δεν ειναι και σιγουρο οτι το προβλημα ειναι ο Ιβαν. Και σε μενα αν μου φερναν ως επιλογες τον 33χρονο Μπρειθγουειτ με αξιωσεις 2.5 τον χρονο για 2 χρονια, τον Οετκοβιτς π θελει αυξηση 100% των αποδοχων του και τον Λιβαγια, δεν θα ψηνομουν να τους τα δωσω κι ας ειχα κανα δις στην ακρη. Δηλαδη πως ακριβως περιμενουμε να ψηθει να χωσει χρημα ο Ιβαν οταν οι επιλογες ειναι ή ακριβοπληρωμενες μετριατζες ή επισφαλεις 33ηδες που κανουν και τους νοστιμους?
Μια σοβαρη ομαδα θα κανε ενα ενδελεχες σκαουτινγκ ολης της αγορας, θα εβρισκε παιχτες με προοπτικη και μεταπωλητικη αξια, και θα επειθε τον Ιβαν να τα σκασει. Οπως τα εσκασε για τον Ντεσποντοφ. Αλλα δυστυχως εκει στην ΠΑΕ εχουν αραξει και περιμενουν απο τους λιγους γνωστους τους μανατζαραιους να τους φερουν τα σαπακια τους για σπρωξιμο. Ε δεν γινεται ετσι η δουλειά.
Επισης αυτο για τον Ντελια. Δεν ειναι μαγκια της ΠΑΕ οτι δεν πουλήθηκε. Μαγκια του Σαββιδη αποκλειστικα ειναι. Η ΠΑΕ εφερε τα δεδομενα στο σημειο π θα πουλουσε, δηλαδη στα 17.5 μυρια και μετα πηγε η μπαλα στον Ιβαν. Αρα δεν σημαινει οτι επειδη ο Ιβαν κρατησε τον Ντελια οτι ταυτοχρονα η ΠΑΕ κινειται φοβερα. Ας κανει την δουλεια της σωστα η ΠΑΕ να ψησει τον Ιβαν να χωσει φραγκα για παιχτες π οντως τα αξιζουν. Αλλα οσο εμεις κοιταμε την λιστα με τους ελευθερους μονο και τις προτασεις του Βρυζα και του Ουκρανου μανατζερ π ξερει ο Γιωργης, αυτα θα εχουμε. Ακομη και περσι τον Σαματτα απο τον μανατζερ του Μπαμπα τον βρηκαμε, και ισως να τον πηραμε και ως μετος του ντιλ για τον Μπαμπα. Μηδεν σκαουτινγκ.
Κατσε ρε φιλε, δηλαδη ποιος ειναι υπευθυνος για το σκαουτινγκ και τη λειτουργια της ομαδας αν δεν ειναι ο Ιβαν?
Απο π κι ως π ειναι ο Ιβαν? Δηλαδη για το αγωνιστικο και τμημα λογιστηριου ειναι πάλι ο Ιβαν? Ο Ιβαν εχει την γενικη ευθυνη που αποδιδεται στον επικεφαλης μιας εταιριας, αλλα για αυτα καθε αυτα τα αποτελεσματα καθε τμηματος δεν φταιει ο Ιβαν. Ο Ιβαν μπορει να φταιει που δεν τους αλλαζει, αλλα δεν εχει την αμεση και συνεχη εποπτια της λειτουργιας τους. Υπαρχουν και ενδιαμεσοι προισταμενοι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 πες μας ρε μεγαλε τις αποψεις σου και σταματα να γαυγιζεις γυρω γυρω απο αλλα μελη.
Πες κατι. Διατυπωσε αποψη κι ασε τις εξυπνάδες. Αυτο π κανεις το κανει ο οποιοσδηποτε ευκολα.
Εκθεσου λίγο να σε δω
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

VfB v2 έγραψε: Πρωτον απο την διαφορά ποιότητας των δύο, και δεύτερων δεν θα χρειαζόταν να ψάχνεις τώρα για αντικαταστάτη πάρα μονο εναν δανεικό για την θέση του Τζίμα.

Νομίζω δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε απο που προκύπτει η διαφορά ποιότητας. 14 τερματα 3 ασσιστ σε 2265 ο Ιταλός και αυτό σε ομάδα πολύ κατώτερη απο τον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε πρωτάθλημα που δεν ειναι δύο ταχυτήτων.
Δεν ειναι ετσι φιλε μου, γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα και τις περισσοτερες φορες δεν συμβαδιζει με την λογικη. Δεν εχω τον χρονο αυτη την στιγμη να επεκταθω αν και θα ηθελα να καναμε μια κουβεντα.

Μπορεις παντως να δεις πολλα παραδειγματα πραγματικα ποιοτικων ποδοσφαιριστων, που επαιξαν στον ΠΑΟΚ και δεν βοηθησαν καθολου και αντιστοιχα οχι και τοσο ποιοτικους ποδοσφαιριστες που βοηθησαν πολυ περισσοτερο.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

aivas19 έγραψε: Οταν γινει πηγαινε στα γραφεια φιλε.

Αν εσυ δεν βλεπεις προοδο τα τελευταια χρονια πες το μας και εμας
Πρόοδο οσον αφορά τα χρηματα που δαπανουνται σε επίπεδο μεταγραφων προφανως και δεν βλεπω, γιατι η κανουλα αντικειμενικα εχει σφίξει τα τελευταία χρονια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Να πω τη πικρή μου αλήθεια την οποία προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω;

Όλο το θέμα είναι ρευστότητας - μετακίνησης κεφαλαίων.

Αυτό θα μου βγει από το μυαλό, μόνο αν δω τον ΠΑΟΚ να κάνει μεταγραφή (όχι υπογραφή συμβολαίου) ΠΡΙΝ προκριθεί από οποιοδήποτε προκριματικό και ΠΡΙΝ πουλήσει οποιονδήποτε.

Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, προφανώς ο Ιβάν και έχει αλλά και θέλει να χώσει φράγκα, απλά για λογιστικούς, ταμειακούς - πείτε το όπως θέλετε , λόγους, αυτό δεν μπορεί να συμβεί πριν να μπει χρήμα στο ταμείο μέσω άλλης πηγής και όχι απευθείας από τη τσέπη του.

Τα φράγκα από τα διαρκείας δεν φτάνουν για να πληρώσεις τα πάντα. Δεν ξέρω ξαναλέω αν ισχύει, αλλά έχω σκαλώσει πως αυτό είναι το πρόβλημα.

Υποθέτω πως με κάθε πρόκριση (ή πώληση) είτε μπαίνουν λεφτά απευθείας στα ταμεία, είτε λογιστικά δικαιολογείται οποιοδήποτε έξοδο, οπότε τότε ξεμπλοκάρει και η διαδικασία των μεταγραφών.

Πιστεύω πως φέτος θα ξεκαθαρίσει μια και καλή αν ισχύει αυτό ή όχι.

Παρεμπιπτόντως αν το άμεσα διαθέσιμο ποσό, είναι πχ 2 χαρτιά και ο Μεϊτέ συνεχίζει να είναι εκκρεμότητα, αποκλείεται πιστεύω να δοθούν για οποιονδήποτε άλλο μέχρι να μπουν έξτρα φράγκα στα ταμεία.
Μου κάνει δηλαδή πως έχουμε αυτά τα 2-3 χαρτιά κρατημένα αποκλειστικά για τον Μεϊτέ.

Ξαναλέω πως όλα τα παραπάνω είναι απλά μια δικιά μου εκτίμηση που προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

astral έγραψε:Ισπανός δημοσιογράφος στον Πετρωτό για Braithwaite: Προβάδισμα ο γαύροs λόγω Mendilibar (με τον οποιο έχουν μιλήσει) και ευρώπης (?). Του έχει γίνει πρόταση για 3 χρονια από γαύρο και είναι προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις.
Δεν γνωρίζει για πρόταση ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.
Είθε να μην είναι ο τύπος το αρδικό αλτερ εγκο του Κώστα εξ Ισπανίας και να ισχύουν όσα είπε. 3 χρόνια από εμάς πρόταση δε θα έπαιρνε ποτέ. Και πολύ λογικά. Καλοτάξιδος, αδερφέ Μπρέιθ. Σε ευχαριστούμε για όλα :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αν δεν μπορεις να το αποδειξεις την πικρη σου αποψη λες Black, οχι την πικρη σου αληθεια.

Η αληθεια για τον λογο που η ομαδα λειτουργει οπως λειτουργει ειναι μια και δεν την ξερουμε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Daskalos_4 έγραψε:

Πρόοδο οσον αφορά τα χρηματα που δαπανουνται σε επίπεδο μεταγραφων προφανως και δεν βλεπω, γιατι η κανουλα αντικειμενικα εχει σφίξει τα τελευταία χρονια.
Πρόοδος είναι οι τίτλοι και οι επιτυχίες όχι μόνο τα λεφτά. Επίσης το μπάτζετ μια χαρά ανεβαίνει
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Βρε ας γίνει κάνα θαύμα και να φέρω κανέναν Paco Alcacar η Borja Iglesias για πρώτο φορ και ποιός Braithwhaite και πράσινα άλογα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

klainmein έγραψε:
aivas19 έγραψε:
klainmein έγραψε:Ένας δημοσιογράφος υπάρχει να ψάξει αυτό το περίφημο σκάουτινγκ team που κάθε Μάρτη είναι πανέτοιμο για το καλοκαίρι και τελικά δεν είναι έτοιμο ούτε το... φθινόπωρο;;;Ξέρω κι εγώ για τον "γκουρού" Κωστίκο του scouring team που έχει πιάσει την καλή και βολεύτηκε...
Μπορεί ένας δημοσιογράφος να φτιάξει ένα tree με τους παίχτες και τους μάνατζερ και να δούμε ποιος έχει έρθει κι από πού;;;Κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε και θα καταλάβουμε μετά πώς και με ποιους συνεργάζεται μόνιμα η ΠΑΕ...
Με τον Κωστικο τι προβλημα εχεις φιλε; Γραψτο ξεκαθαρα, γιατι μισολογα; Το σκαουτιγκ τιμ εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες
Τι πρόβλημα να έχω; Βλέπεις εσύ να έχει έρθει παίκτης προϊόν σκάουτινγκ; Έχει έρθει παίκτης από Βραζιλία που έχουμε πχ τον Μάτος και τον Λίνο; Ψαγμενος παίκτης που να βγει; Κι αυτό που λέω σε προκαλώ να με διαψεύσεις: ΚΑΘΕ χρόνο βγαίνει το κλασικό αρθεί ότι παρακολουθούνται παίκτες και υπάρχουν τρεις λίστες και θα αποφασιστεί ποιοι θα έρθουν για να είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών εδώ στην προετοιμασία. Γελάω κάθε φορά που το διαβάζω. Prove me wrong
Έχεις πέσει στην παγίδα οτι χρησιμοποιείς συγκεκριμένο όνομα, και όταν το κάνεις αυτό φυσικά κάποιος ή κάποιοι θα σου ζητήσουν στοιχεία. Οπότε καλύτερα μήν το κάνεις. Μίλα αόριστα, καλύτερα θα ήταν. Αν επιμένεις στο όνομα, τότε χρειάζεσαι απόδειξη. Ο Γ.Κ. είναι μιά χαρά στο σκάουτιν τήμ του ΠΑΟΚ (για μένα προσωπικά).
Daskalos_4

george188 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:

Πρόοδος είναι οι τίτλοι και οι επιτυχίες όχι μόνο τα λεφτά. Επίσης το μπάτζετ μια χαρά ανεβαίνει
Νομιζω οτι δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσης που να μην εχει παραδεχτει οτι χωρις τις ανειπωτες υπερβασεις του Λουτσεσκου πρωτάθλημα δεν θα παιρναμε φέτος.

Απο κει και περα, δεν ειπε κανεις οτι δεν γουσταρει που είναι εδω ο Σαββίδης. Απλως καποιοι διαφωνουμε με τη λογικη οτι πρεπει να μενουμε παθητικοι θεατες σε ο,τι συμβαίνει στην ομαδα επειδη ο Σαββίδης ειναι αυτος που βαζει το χρημα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:aivas19 πες μας ρε μεγαλε τις αποψεις σου και σταματα να γαυγιζεις γυρω γυρω απο αλλα μελη.
Πες κατι. Διατυπωσε αποψη κι ασε τις εξυπνάδες. Αυτο π κανεις το κανει ο οποιοσδηποτε ευκολα.
Εκθεσου λίγο να σε δω
Καλα εμενα λες να εκτεθω; Δηλαδη θα μας πεις οτι δε γραφω την αποψη μου; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] το ακουσαμε και αυτο. Εσυ πας και αναθεματιζεις χωρις να ξερεις τιποτα απλα για να κραξεις, εγω δεν εχω αναγκη να κανω κατι τετοιο επειδη δεν ξερω πως λειτουργει η ΠΑΕ. Οποτε αλλος γαυγιζει. Τα ακουγαμε και με Μποτο, με Ρεμπε με ολους.

Τη γνωμη μου την εχω γραψει επανειλημμενα απλα επειδη δεν ειναι τοσο τοξικη σαν τη δικη σου δεν την προσεχεις.

Στο δια ταυτα, εχεις μπερδεψει το σκαουτιγκ, με το κλεισιμο της μεταγραφης και σαφως τον λογο για τον οποιο δεν κλεινει μια μεταγραφη. Αναφερεις το παραδειγμα Ντεσποτοφ που ηρθε τελος Αυγουστου και λες «αν προτεινουν καλους παικτες σαν αυτον θα πεισουν τον Ιβαν να τα σκασει». Μετα αυτοαναιρεισαι και λες ε αν τους φερουν τελους Αυγουστου (οπως το παραδειγμα που ανεφερες) ειναι αχρηστοι. Αν εχουν προτεινει και ειναι θεμα χρηματων εσυ πως το ξερεις; Pick a lane dude, δε χρειαζεται να φασκεις και να αντιφασκεις.

Λες ψεμματα για 33χρονα σαπακια και μανατζαραιους στον αχταρμα που εγραψες. Πχ λες ο Βρυζας προτεινει παικτες ετσι δεν ειναι; Ο Βρυζας δηλαδη που ετρεξε την περιπτωση Μαξιμοβιτς μας λες οτι αυτος τον προτεινε; Οχι. Απλα πηγε να κλεισει το τηλ (λογια ΑΡΔ). Κραζεις μανατζαραιους και μετα αναφερεις τον μανατζερ του Μπαμπα, δλδ εφερε σαπακι; Οχι, εφερε εναν καλο παικτη. Οπως και τον Σαματα, δλδ 50/50. Τους Ακπομ, Αγκουστο, Σβιντερσκι, Κοταρσκι, Τσιμιροτ, Μαρκος Αντονιο (τυχαια ονοματα) ξερεις ποιοι τους εφεραν; Εγω οχι, οποτε δεν χρειαζεται να πω κτ. Ο Μποτο που ηταν καλος σκαουτερ εφερε παικταραδες, μετριους αλλα και σαπακια. Ετσι παει η δουλεια.

Ο Σαμπλι εφερε Ταισον ή οχι; Σαπακι 37χρονος ναι η οχι; Ο Ζαμπα δηλαδη δεν ηταν καλος παικτης. Οποιος θελει να μαθει τα μελη του σκαουτιγκ ειναι στο transfermakt, αναφερθηκαν και σε συνεντευξη του Μαλιουφα νομιζω στο CITY 106.1 ενα μηνα πριν. Εκει αναφερθηκε οτι ο Μειτε ηταν στη λιστα του σκαουτιγκ απο οταν ηταν στη Ζουλτε Βαρεγκεμ. Αυτο δε σημαινει οτι θα τον ακουγαμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο για εμας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 17 Ιούλ 2024, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

george188 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:

Είπαμε.... υπάρχουν αυτοί που σου φέρνουν Ενκονγκ, Ράφα Σοάρες, Νασμπεργκ και Σαματες και υπάρχουν και αυτοί (αυτός δηλαδή) που παίρνει πρωτάθλημα με αυτούς. Δεν συνδέονται απαραίτητα. Ούτε σημαίνει ότι την τρομερή διαχείριση του 2ου μπορούν να την καρπωθούν οι πρώτοι ενώ θα μπορούσαν να του είχαν δώσει καλύτερα εργαλεία για την δουλειά του
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

klainmein έγραψε:Ένας δημοσιογράφος υπάρχει να ψάξει αυτό το περίφημο σκάουτινγκ team που κάθε Μάρτη είναι πανέτοιμο για το καλοκαίρι και τελικά δεν είναι έτοιμο ούτε το... φθινόπωρο;;;Ξέρω κι εγώ για τον "γκουρού" Κωστίκο του scouring team που έχει πιάσει την καλή και βολεύτηκε...
Μπορεί ένας δημοσιογράφος να φτιάξει ένα tree με τους παίχτες και τους μάνατζερ και να δούμε ποιος έχει έρθει κι από πού;;;Κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε και θα καταλάβουμε μετά πώς και με ποιους συνεργάζεται μόνιμα η ΠΑΕ...
Τι σχεση εχει το τμημα σκαουτιγκ ρε φιλε?
Αυτοι παρακολουθουν παιχτες ολο το χρονο και εχουν λιστες που της αναβαθμιζουν συνεχεια. Το ποιον θα παρουμε τελικά δεν εχει να κανει καθολου με το τμημα σκαουτιγκ, το οποιο μετα απο 100 χρονια στον ΠΑΟΚ νομιζω λειτουργει πολυ καλα.
Ειναι επιλογη του ΠΑΟΚ να γινονται ετσι τα ντηλ, δεν μπορειτε να το καταλαβετε?
Daskalos_4

nunies4 έγραψε: Είπαμε.... υπάρχουν αυτοί που σου φέρνουν Ενκονγκ, Ράφα Σοάρες, Νασμπεργκ και Σαματες και υπάρχουν και αυτοί (αυτός δηλαδή) που παίρνει πρωτάθλημα με αυτούς. Δεν συνδέονται απαραίτητα. Ούτε σημαίνει ότι την τρομερή διαχείριση του 2ου μπορούν να την καρπωθούν οι πρώτοι ενώ θα μπορούσαν να του είχαν δώσει καλύτερα εργαλεία για την δουλειά του
Το αυτο. Μπραβο ρε φιλε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”