Razvan Lucescu IV
-
Re: Razvan Lucescu IV
Τρομακτικό ότι υπάρχει κόσμος που επειδή ο ΠΑΟΚ έκανε 2 ήττες καταλαθως κράζει τον στρατηγό .. δεν υπάρχει αυτή η μαυρίλα και σκατοψυχια .. ουστ ρε .. δεν ντρέπεστε λίγο ..
Demir, ας πάρουμε ως δεδομένο ότι είναι στην ανθρώπινη φύση όλο αυτό που αναφέρεις. Εδώ βρέχει και βρίζουμε τον καιρό. Δεν υπάρχει λογική όταν κάποιος έχει νεύρα. Όταν κάτι δε μας αρέσει κατηγορούμε τον πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό.
Όλα πάνε καλά στην ομάδα. Καλά κάνει ο Λουτσέσκου και εξωτερικεύει τις σκέψεις του νωρίς. Έτσι λύνονται και οι παρεξηγήσεις πιο εύκολα.
Όλα πάνε καλά στην ομάδα. Καλά κάνει ο Λουτσέσκου και εξωτερικεύει τις σκέψεις του νωρίς. Έτσι λύνονται και οι παρεξηγήσεις πιο εύκολα.
- abc_o_ karpouzas
Demir.....
Αυτό είναι....το λιγότερο....
Μετά τα όσα έχει καταφέρει και που έχει πάει ο ΠΑΟΚ εξακολουθούν...καποιοι..και του κάνουν υποδείξεις πως να κάνει την...δουλειά...
Γιατί αυτόν και όχι τον άλλο γιατί ένα σύστημα και όχι 2 γιατί παίζει η ομάδα και δεν σκοράρει ο φορ...γιαρι δεν βάζει τον...Σωτήρη...
Μας βλέπει η ντροπή και γελαει
Αυτό είναι....το λιγότερο....
Μετά τα όσα έχει καταφέρει και που έχει πάει ο ΠΑΟΚ εξακολουθούν...καποιοι..και του κάνουν υποδείξεις πως να κάνει την...δουλειά...
Γιατί αυτόν και όχι τον άλλο γιατί ένα σύστημα και όχι 2 γιατί παίζει η ομάδα και δεν σκοράρει ο φορ...γιαρι δεν βάζει τον...Σωτήρη...
Μας βλέπει η ντροπή και γελαει
Το ότι του φέρανε Μπακαγιόκο ενώ θα μπορούσαν (λέω εγώ) να του φέρουν Μεϊτέ, σίγουρα τον έχει εκνευρίσει. Απ᾽τη συνεντευξη αυτό βγαίνει (και πολλά άλλα φυσικά). Ξέρει οτι ένας κανονικός μετρονόμος στο κέντρο θα του έλυνε τα χέρια.
Προφανώς στα παιχνίδια τα τελευταία έχει κάνει λάθη στις επιλογές και στο κοουτσάρισμα γενικά, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντως στη συνέντευξη εμφανίζεται πολύ εκνευρισμένος, βασικά ξεσπάει.
Προφανώς στα παιχνίδια τα τελευταία έχει κάνει λάθη στις επιλογές και στο κοουτσάρισμα γενικά, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντως στη συνέντευξη εμφανίζεται πολύ εκνευρισμένος, βασικά ξεσπάει.
Παντως το δείγμα (δεν βγαινουν εισιτήρια στην 4. Το φθηνοτερο εισιτηριο στα ευρωπαικα ειναι 40 ευρω. δεν εγινε σε αστη η επιθυμια του προπονητη για αποκτηση Μειτε) δειχνει οτι δεν εχει επαφη με την ελληνικη ποδοσφαιρική πραγματικοτητα. Δεν ειναι ολοι για ολα. Μ αυτο το σκεπτικο ολοι οσοι κινουνται μεσα στις ΠΑΕ για χρονια, θα πρεπει να εξελίσσονται σε μπαλαδοφατσες και στελεχαρες. Ελα ομως π δεν συμβαινει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το πιο απλό πράγμα.mpafos4 έγραψε:Το γεγονός πως συζητάμε για τον Λουτσεσκου.....μετά από όσα έχει προσφέρει....
και το γεγονός πως αισθάνεται έστω και την ελάχιστη αμφισβήτηση από τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.......πρέπει να μας προβληματίζει....
Παρ'όλα αυτά, βλέπεις άτομα να λένε "Ο ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα" και "ΠΑΟΚ και χωρίς Lucescu".
Λες και είπαμε ότι δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Gospi έγραψε:Η Γκοντσάρεβα είναι εκτός τόσο της ποδοσφαιρικής λογικής όσο και της Ελληνικής οπαδικής φιλοσοφίας.
Αυτό κάπως με triggαρε το μυαλό και σκέφτηκα κάτι.
Η Gonchareva είναι στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα του Ιβάν στον ΠΑΟΚ.
Αποκλείουμε να ξέρει πλέον περισσότερο ποδόσφαιρο (λειτουργία ομάδας, τι χρειάζεται, πρακτικά, τεχνοκρατικά κτλ, όχι συστήματα και σέντρες και gegenpress) από εμάς που παρακολουθούμε ποδόσφαιρο 10, 15, 20 χρόνια;
*Δεν απανταω σε καποιο σχολιο.
Οσο καλο μας εκανε το περσινο 4/4 τοσο κακο μας κανει φέτος. Οπαδικα πάντα.
- Jean Valjean
''Οπως τον έχω γραδάρει τον Λουτσέσκου, και μπορεί να έιμαι λάθος, δεν μιλάει τυχαία και δεν αφήνει τα νεύρα ή όποιο άλλο συναίσθημα να καθοδηγήσουν την συμπεριφορά του.
Η συμπεριφορά του δηλαδή είναι στοχευμένη κι όχι αποτέλεσμα παρόρμησης. Εχει αυτοέλεγχο.
Όλοι μας μπερδεύουμε συχνά τον αυθορμητισμό με την παρορμητικότητα. Αν δούμε την ετυμολογία των λέξεων ο αυθορμητισμός προέρχεται από το αυτο+ορμή που γίνεται αυθ (επειδή η λέξη ορμή παίρνει δασεία) + ορμή και σημαίνει αυτόν που σπρώχνεται μόνος του, αυτόν που κινητοποιείται από μόνος του. Ενώ η λέξη παρόρμητικός προέρχεται από το παρά (δίπλα)+ ορμή και σημαίνει αυτόν που σπρώχνεται από κάτι (ή κάποιον) δίπλα του.
Ο Λουτσέσκου είναι αυθόρμητος κι όχι παρορμητικός κι αυτό ταιριάζει με την γενικότερη εικόνα που δίνει, ενός ανθρώπου που γνωρίζει τι κάνει, που μένει σταθερός στις απόψεις και τα πιστεύω του και δεν παρασύρεται εύκολα. Με δυο λόγια δίνει την εικόνα ενός ώριμου ενήλικα ανθρώπου.
Ετσι και στην συνέντευξη μετά το παιχνίδι δεν μου φαίνεται να είναι καθόλου παρασυρμένος από τα νεύρα ή τον θυμό του. Είμαι σίγουρος πως διάλεξε και την στιγμή και αυτά που είπε προσεκτικά. Εξάλλου αν δει κανείς και τον τρόπο που χαριεντίζονταν με τους παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού και πριν την συνέντευξη θα παρατηρήσει πως ήταν πολύ χαλαρός.
Η συμπεριφορά του δηλαδή είναι στοχευμένη κι όχι αποτέλεσμα παρόρμησης. Εχει αυτοέλεγχο.
Όλοι μας μπερδεύουμε συχνά τον αυθορμητισμό με την παρορμητικότητα. Αν δούμε την ετυμολογία των λέξεων ο αυθορμητισμός προέρχεται από το αυτο+ορμή που γίνεται αυθ (επειδή η λέξη ορμή παίρνει δασεία) + ορμή και σημαίνει αυτόν που σπρώχνεται μόνος του, αυτόν που κινητοποιείται από μόνος του. Ενώ η λέξη παρόρμητικός προέρχεται από το παρά (δίπλα)+ ορμή και σημαίνει αυτόν που σπρώχνεται από κάτι (ή κάποιον) δίπλα του.
Ο Λουτσέσκου είναι αυθόρμητος κι όχι παρορμητικός κι αυτό ταιριάζει με την γενικότερη εικόνα που δίνει, ενός ανθρώπου που γνωρίζει τι κάνει, που μένει σταθερός στις απόψεις και τα πιστεύω του και δεν παρασύρεται εύκολα. Με δυο λόγια δίνει την εικόνα ενός ώριμου ενήλικα ανθρώπου.
Ετσι και στην συνέντευξη μετά το παιχνίδι δεν μου φαίνεται να είναι καθόλου παρασυρμένος από τα νεύρα ή τον θυμό του. Είμαι σίγουρος πως διάλεξε και την στιγμή και αυτά που είπε προσεκτικά. Εξάλλου αν δει κανείς και τον τρόπο που χαριεντίζονταν με τους παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού και πριν την συνέντευξη θα παρατηρήσει πως ήταν πολύ χαλαρός.
- Jean Valjean
συμφωνώ....Daskalos_4 έγραψε:*Δεν απανταω σε καποιο σχολιο.
εύστοχη παρατήρηση
Για τα σχόλια περί Λουτσέσκου που δεν λέει ότι φταίει και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του:
Ο προπονητής προστάτευσε τους παίκτες και είπε αν δεν αρέσει σε κάποιους η δουλειά μου μπορώ να φύγω αύριο. Τι παραπάνω ευθύνες να αναλάβει μετά από αυτή τη δήλωση; Αυτή είναι η δουλειά μου, αν δε σου αρέσει κανένα πρόβλημα, διώξε με και καλή καρδιά. Αν μου χρεώνεις τις 3 ήττες και τον αποκλεισμό από το Τσουλου ενώ πχ εσύ τα έκανες όλα σωστά ε οκ, δεν βοηθάω την ομάδα, οπότε διώξε με. Νομίζω είναι ξεκάθαρο
ΥΓ: Ότι είπε ο Δάσκαλος
Ο προπονητής προστάτευσε τους παίκτες και είπε αν δεν αρέσει σε κάποιους η δουλειά μου μπορώ να φύγω αύριο. Τι παραπάνω ευθύνες να αναλάβει μετά από αυτή τη δήλωση; Αυτή είναι η δουλειά μου, αν δε σου αρέσει κανένα πρόβλημα, διώξε με και καλή καρδιά. Αν μου χρεώνεις τις 3 ήττες και τον αποκλεισμό από το Τσουλου ενώ πχ εσύ τα έκανες όλα σωστά ε οκ, δεν βοηθάω την ομάδα, οπότε διώξε με. Νομίζω είναι ξεκάθαρο
ΥΓ: Ότι είπε ο Δάσκαλος
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μιλάω όμως για απλή κίνηση μέσα σε γραφεία ΠΑΕ. Μιλάω για άτομο που επί χρόνια έχει (καταπώς φαίνεται) ισχυρό λόγο στο day-to-day και πλέον τον έχει και ακόμα ισχυρότερο και μάλιστα θεσμικά. Πιστεύω πως η Maria του 2024 είναι καλύτερη από την Maria του 2014.Gospi έγραψε:Παντως το δείγμα (δεν βγαινουν εισιτήρια στην 4. Το φθηνοτερο εισιτηριο στα ευρωπαικα ειναι 40 ευρω. δεν εγινε σε αστη η επιθυμια του προπονητη για αποκτηση Μειτε) δειχνει οτι δεν εχει επαφη με την ελληνικη ποδοσφαιρική πραγματικοτητα. Δεν ειναι ολοι για ολα. Μ αυτο το σκεπτικο ολοι οσοι κινουνται μεσα στις ΠΑΕ για χρονια, θα πρεπει να εξελίσσονται σε μπαλαδοφατσες και στελεχαρες. Ελα ομως π δεν συμβαινει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το πιο απλό πράγμα.mpafos4 έγραψε:Το γεγονός πως συζητάμε για τον Λουτσεσκου.....μετά από όσα έχει προσφέρει....
και το γεγονός πως αισθάνεται έστω και την ελάχιστη αμφισβήτηση από τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.......πρέπει να μας προβληματίζει....
Παρ'όλα αυτά, βλέπεις άτομα να λένε "Ο ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα" και "ΠΑΟΚ και χωρίς Lucescu".
Λες και είπαμε ότι δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Gospi έγραψε:Η Γκοντσάρεβα είναι εκτός τόσο της ποδοσφαιρικής λογικής όσο και της Ελληνικής οπαδικής φιλοσοφίας.
Αυτό κάπως με triggαρε το μυαλό και σκέφτηκα κάτι.
Η Gonchareva είναι στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα του Ιβάν στον ΠΑΟΚ.
Αποκλείουμε να ξέρει πλέον περισσότερο ποδόσφαιρο (λειτουργία ομάδας, τι χρειάζεται, πρακτικά, τεχνοκρατικά κτλ, όχι συστήματα και σέντρες και gegenpress) από εμάς που παρακολουθούμε ποδόσφαιρο 10, 15, 20 χρόνια;
Θέλω να πιστεύω ότι το 40ευρο είναι κίνηση μελετημένη που έστω λογιστικά τους βγαίνει θετική. Συμφωνώ, αντιλαϊκή απόφαση και θα ήθελα κι εγώ να πέσει το εισιτήριο.
Από την άλλη...αυτή είναι μια συζήτηση για άλλο topic.
Αυτός που πληρώνει δεν έχει πάντα δίκαιο...
Αυτός που πληρώνει θέλει πάντα να φταίνε οι άλλοι για τις μαλακίες του.
Το δικιά του είναι η ομάδα ότι θέλει κάνει δεν οδήγησε ποτέ κανέναν ιδιοκτήτη σε επιτυχίες.
Ο λουτσεσκου είναι πολυτέλεια για αυτή την ομάδα.
Στην μετά λουτσεσκου εποχή θα πρέπει να πετύχουν τον κατάλληλο προπονητή ο οποίος θα πρέπει να αντέξει την πίεση της ομάδας, τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, το να μην έχει λόγο και να καταφέρει να φέρει αποτελέσματα.
Καλά θα πάει αυτό...
Η ζωή δεν σταματάει στον λουτσεσκου. Ούτε ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει δικαιολογία για το καλοκαίρι. Ή λύνεις το θέμα με τα παιχνίδια του Αυγούστου ή Σταμάτα να προσπαθείς. Στο Βουκουρέστι και ακόμη παραπέρα. Αυτό βέβαια είναι κουβέντα για του χρόνου.
Έως τότε δεν υπάρχει καταλληλότερος.
Αυτός που έκανε τις μεταγραφές έβγαλε και το πόρισμα; Το καλύτερο ρόστερ της 12ετιας. Η μετριοφροσύνη είναι τεράστια αρετή
Αυτός που πληρώνει θέλει πάντα να φταίνε οι άλλοι για τις μαλακίες του.
Το δικιά του είναι η ομάδα ότι θέλει κάνει δεν οδήγησε ποτέ κανέναν ιδιοκτήτη σε επιτυχίες.
Ο λουτσεσκου είναι πολυτέλεια για αυτή την ομάδα.
Στην μετά λουτσεσκου εποχή θα πρέπει να πετύχουν τον κατάλληλο προπονητή ο οποίος θα πρέπει να αντέξει την πίεση της ομάδας, τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, το να μην έχει λόγο και να καταφέρει να φέρει αποτελέσματα.
Καλά θα πάει αυτό...
Η ζωή δεν σταματάει στον λουτσεσκου. Ούτε ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει δικαιολογία για το καλοκαίρι. Ή λύνεις το θέμα με τα παιχνίδια του Αυγούστου ή Σταμάτα να προσπαθείς. Στο Βουκουρέστι και ακόμη παραπέρα. Αυτό βέβαια είναι κουβέντα για του χρόνου.
Έως τότε δεν υπάρχει καταλληλότερος.
Αυτός που έκανε τις μεταγραφές έβγαλε και το πόρισμα; Το καλύτερο ρόστερ της 12ετιας. Η μετριοφροσύνη είναι τεράστια αρετή
Το πώς άλλαξε η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου όταν ο προπονητής Μπάγεβιτς πήγε από χαρτί στον γαύρο το θυμάστε;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk