Ακριβώς. Γιατί αν κάτι λείπει αυτή τη στιγμή από τον ΠΑΟΚ είναι το διπλό ημίχρονο άσος τελικό.john4serres έγραψε:Εγώ θέλω Αχιλλέα Μπέο. Δεν είναι αργά. Και δεν θα είναι γλάστρα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- buffalobill4
Η δουλειά να γίνεται Σιμαν. Τα εντός εκτός και επί τα αυτά είναι λεπτομέρειες
Διάβαζα κάπου και μου έκανε εντύπωση ότι, αν πάει κατ' ευχή και δεν στραβώσει ο με ΑutoCAD καταστρωμένος φετινός σχεδιασμός, η ΠΑΕ θα πληρώνει μόνο για τον προπονητή της Β Ομάδας 350Κ καθαρά (και του χρόνου 450Κ). Πάμε για μεγάλα πράγματα...
- Montrealiotis
Η διοίκηση αρχικά και μετά ο νέος προπονητής είπαν δημόσια ότι θα πάρουμε ΤΔ. Γιατί δεν έχουμε πάρει? Αλλάξαμε γνώμη? Πως? Ο προπονητής δήλωσε πρόσφατα ότι χρειάζεται ΤΔ.
Ας δούμε τα γεγονότα...
Αν για ακόμα μια χρονιά ο στόχος είναι το χτίσιμο κλπ, τουλάχιστον να μας το πουν να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες.
Ας δούμε τα γεγονότα...
Αν για ακόμα μια χρονιά ο στόχος είναι το χτίσιμο κλπ, τουλάχιστον να μας το πουν να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα;Totem_pk έγραψε: Η μεταγραφικη περιοδος ομως ειναι για ακομη φορα αποτυχημενη. Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν το βλεπω.
Είναι σαν να ξεκινάνε οι αθλητές να τρέχουν 1.500 μέτρα και ανάλογα με το ποιος προηγείται μετά τον πρώτο γύρο λέτε ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος.
- WeWillRockYou
Σε άρθρο που ανέβηκε στο sport24 πριν καμιά ώρα, υποστηρίζουν πως παρά τα δημοσιεύματα για Βούκιτς από Σερβία, δεν φαίνεται να εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του.
- Shivaspace
Ο Lucescu το είπε καθαρά πάντως , its not my job! για το αν θα εκτελεί και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.!Kostas87 έγραψε:Η διοίκηση αρχικά και μετά ο νέος προπονητής είπαν δημόσια ότι θα πάρουμε ΤΔ. Γιατί δεν έχουμε πάρει? Αλλάξαμε γνώμη? Πως? Ο προπονητής δήλωσε πρόσφατα ότι χρειάζεται ΤΔ.
Ας δούμε τα γεγονότα...
βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μπορεί να βρίσκει παίκτες αλλά δεν θα είναι αυτός που θα ετοιμάζει τα συμβόλαια και θα κάνει τις διαπραγματεύσεις ή θα συζητά για αποδεσμεύσεις κτλ..
μάλλον με 1.8 δεν μπορείς να τα έχεις όλα

Αν και απ όσα έχω δεί απ τον Λούτσε, το πάθος του είναι μόνο η ομάδα και τι γίνεται στο χορτάρι. Δεν θα είναι και κανένας άβγαλτος στα υπόλοιπα, αλλά δε νομίζω πως τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Μακάρι να έκανε αυτός κάποιες δικές του καθαρά μεταγραφικές κινήσεις, χωρίς λίστες και όποιες άλλες προτάσεις. Όμως δεν πιστεύω οτι έχει όρεξη να τον κατηγορούν μετά οτι δαγκώνει τον Σαββίδη στις μεταγραφές και φέρνει δικούς του παίκτες, κάτι που θα γινόταν 1000%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 21 Ιουν 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν το αποφάσισα.
Δεν θέλω άλλους μεταγραφικούς στόχους αν είναι σαν αυτούς που ακούμε τελευταίως.
Και γενικά δεν θέλω μεταγραφές.
Να πἀμε με το ρόστερ που έχουμε. Με αυτούς και μόνο.
Και άλλωστε υπάρχει και ρητό που λεει "το μη χείρον βέλτιστον῾

Δεν θέλω άλλους μεταγραφικούς στόχους αν είναι σαν αυτούς που ακούμε τελευταίως.
Και γενικά δεν θέλω μεταγραφές.
Να πἀμε με το ρόστερ που έχουμε. Με αυτούς και μόνο.
Και άλλωστε υπάρχει και ρητό που λεει "το μη χείρον βέλτιστον῾
και καταλήγειWeWillRockYou έγραψε:Σε άρθρο που ανέβηκε στο sport24 πριν καμιά ώρα, υποστηρίζουν πως παρά τα δημοσιεύματα για Βούκιτς από Σερβία, δεν φαίνεται να εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του.
αλλά δεν έχουν αποφασίσει ποιος ταιριάζει στον ΠΑΟΚ του Ρασβάν.Μέχρι τώρα ο Δικέφαλος έχει "ψαχτεί" για τον Άντραζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο ο Σλοβένος δεν είναι ο μοναδικός στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ . Σε αυτή ανήκουν επιθετικοί με διαφορετικά κασέ και από διαφορετικά πρωταθλήματα. Αυτός όμως που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι ο "εκλεκτός" και να ταιριάζει στον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αν κάποιος από αυτούς δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Λουτσέσκου γιατί παραμένει στη λίστα?
Άρθρα για να βγει η υποχρέωση της ενημέρωσης.
- buffalobill4
Μην δίνετε σημασία. Ζηλεύουν που βρίσκουμε τα λαβράκια και προσπαθούν να χαλάσουν τις μεταγραφέςseaman έγραψε:και καταλήγειWeWillRockYou έγραψε:Σε άρθρο που ανέβηκε στο sport24 πριν καμιά ώρα, υποστηρίζουν πως παρά τα δημοσιεύματα για Βούκιτς από Σερβία, δεν φαίνεται να εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του.
αλλά δεν έχουν αποφασίσει ποιος ταιριάζει στον ΠΑΟΚ του Ρασβάν.Μέχρι τώρα ο Δικέφαλος έχει "ψαχτεί" για τον Άντραζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο ο Σλοβένος δεν είναι ο μοναδικός στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ . Σε αυτή ανήκουν επιθετικοί με διαφορετικά κασέ και από διαφορετικά πρωταθλήματα. Αυτός όμως που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι ο "εκλεκτός" και να ταιριάζει στον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αν κάποιος από αυτούς δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Λουτσέσκου γιατί παραμένει στη λίστα?
Άρθρα για να βγει η υποχρέωση της ενημέρωσης.
-
γενικολογιες οταν λεμε το αυτονοητο ?...καταρχην αφου θες την αποψη μου...μενω στα δεδομενα και σε οσα εχουν γινει..δλδ αυτη τη στιγμη επισημα δεν εχει βγει ουτε μια μεταγραφη..αλλα ας πουμε οτι βγηκε ο τειλορ εστω...ωραια, ενα δεξι μπακ που δεν ξερω αν προοριζεται για βασικος η αλλαγη αλλα σιγουρα εχει το οκ του λουτσεσκου οποτε παω πασο ...απο εκει και περα δεν υπαρχει ουτε μια κινηση οποτε δεν εχω καποιο λογο να ειμαι απαισιοδοξος ουτε απαραιτητα και αισιοδοξος οποτε περιμενω να δω το συνολο που θα παει στην προετοιμασια και θα αρχισω να σχοιματιζω αποψη σε εκεινη τη φαση καθως θεωρω ακυρο να κρινω ειτε θετικα ειτε αρνητικα κατι το οποιο δεν εχει γινει...βεβαια αυτο ειναι απλα δικη μου αποψη σε καποιους μπορει να φενεται λογικο να κραζουν οσα νομιζουν πως θα γινουν ..δεκτο...δεν βλεπω μεχρι στιγμης κατι κακο περαν του οτι δεν εχουμε τδ αλλα ως εκει..κατα τα αλλα οι πιθανοτητες αυτη τη στιγμη να εχουμε καλυτερο ροστερ απο τον γαυρο ειναι οσες και το να εχουμε χειροτερο...επισης το "ολα καλως καμωμένα " δεν υπαρχει σε κανενα τομεα της ζως γενικοτερα ποσο μαλλον στο ποδοσφαιρο οποτε τι να απαντησω σε αυτο δεν ξερω ...τεσπα το συμπερασμα ειναι οτι για μενα για να κρινεις κατι ειτε θετικα ειτε αρνητικα πρεπει αν οχι να το δεις ολοκληρο εστω να δεις ενα κομματι του και αυτη τη στιγμη δεν εχουμε δει ακομα κανενα κομματι του οποτε το να κραζω θα ειναι σαν τον δον κιχωτη που ηθελε ντε και καλα να βρει εχρθους και επειδη δεν εβρισκε αρχισε να μαλωνει με τους ανεμόμυλους ...αυτα και εννοείτε χωρις καμια διαθεση να προσαβαλω εσενα η καποιο απο τα παιδια που διαφωνουμε απλα εγραψα το σκεπτικο μουmakispaspartou έγραψε:Εσύ Κώστα λες ότι με Ντειόλα, Λούκας και τους παικταράδες που είσαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τέλη Αυγούστου θα χτυπήσουμε τον γάβρο έτσι? Επίσης λες ότι όλα είναι καλώς καμωμένα. Αν δεν λες αυτά τότε σε παρακαλώ απλώς πες την άποψή σου και άσε τις γενικόλογες κριτικές.
-
Με βάση την απάντησή σου διαφωνούμε σε αρκετά σημεία.
Δεν μπορεί να λες δεν ξέρω γιατί ήρθε ο Λούκας. Δεν ψάχναμε βάθος στη θέση αυτή αλλά βασικό δεξί μπακ. Οπότε να τον λογίζεις ως το βασικό σου δεξί μπακ. Εγώ έτσι τον κρίνω και για αυτό δυσανασχετώ με την επιλογή.
Δεν μπορεί να λες ότι απλά δεν ήρθε τεχνικός διευθυντής. Δεν είμαστε στον Μάϊο αλλά μία βδομάδα περίπου πριν την πρώτη της ομάδας, τέλη Ιούνη. Τεχνικός διευθυντής θα έπρεπε να είχε έρθει ένα μήνα πριν τουλάχιστον ή θα έπρεπε να επικοινωνήσει η ΠΑΕ προς τον κόσμο το πλάνο με ή χωρίς τεχνικό διευθυντή. Ο προπονητής σου πάντως είπε ότι θέλει αθλητικό διευθυντή.
Δεν μπορεί να μην σε ανησυχεί το γεγονός ότι κομβικοί παίκτες δεν έχουν ανανεώσει.
Δεν μπορεί να μην σε ανησυχεί το άκουσμα των ονομάτων αυτών. Αν μη τι άλλο δείχνει το ράφι που θα ψωνίσουμε.
Τέλος για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να έχεις εξαρχής αν όχι καλύτερη ισάξια ομάδα με τον γαύρο.
Αυτά από μένα.
Δεν μπορεί να λες δεν ξέρω γιατί ήρθε ο Λούκας. Δεν ψάχναμε βάθος στη θέση αυτή αλλά βασικό δεξί μπακ. Οπότε να τον λογίζεις ως το βασικό σου δεξί μπακ. Εγώ έτσι τον κρίνω και για αυτό δυσανασχετώ με την επιλογή.
Δεν μπορεί να λες ότι απλά δεν ήρθε τεχνικός διευθυντής. Δεν είμαστε στον Μάϊο αλλά μία βδομάδα περίπου πριν την πρώτη της ομάδας, τέλη Ιούνη. Τεχνικός διευθυντής θα έπρεπε να είχε έρθει ένα μήνα πριν τουλάχιστον ή θα έπρεπε να επικοινωνήσει η ΠΑΕ προς τον κόσμο το πλάνο με ή χωρίς τεχνικό διευθυντή. Ο προπονητής σου πάντως είπε ότι θέλει αθλητικό διευθυντή.
Δεν μπορεί να μην σε ανησυχεί το γεγονός ότι κομβικοί παίκτες δεν έχουν ανανεώσει.
Δεν μπορεί να μην σε ανησυχεί το άκουσμα των ονομάτων αυτών. Αν μη τι άλλο δείχνει το ράφι που θα ψωνίσουμε.
Τέλος για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να έχεις εξαρχής αν όχι καλύτερη ισάξια ομάδα με τον γαύρο.
Αυτά από μένα.
- Montrealiotis
Πες τα βρε αγόρι μου! Ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι και απορώ πως μερικοί θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλωςmakispaspartou έγραψε:Με βάση την απάντησή σου διαφωνούμε σε αρκετά σημεία.
Αυτά από μένα.
Εγώ πάλι κανέναν δε θυμάμαι να είπε ότι όλα βαίνουν καλώς. Αντίθετα θυμάμαι να περιγράφουν πολλοί την καταστροφή που έρχεται. Περί ορεξεως βέβαια τα γνωστά...
Ο καθένας μας έχει από μία.... γνώμη. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι που μπορεί αυτές να είναι διαφορετικές.
Το δύσκολο είναι να καταλάβεις την άλλη γνώμη. Μάλλον να προσπαθήσεις να καταλάβεις την "άλλη" γνώμη, γιατί τότε αυτό θα σήμαινε καλή πρόθεση και ανάλογη δυνατότητα.
Κι εγώ περιμένω περισσότερα αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω όλα μαύρα, γιατί δεν είναι.
Ο καθένας μας έχει από μία.... γνώμη. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι που μπορεί αυτές να είναι διαφορετικές.
Το δύσκολο είναι να καταλάβεις την άλλη γνώμη. Μάλλον να προσπαθήσεις να καταλάβεις την "άλλη" γνώμη, γιατί τότε αυτό θα σήμαινε καλή πρόθεση και ανάλογη δυνατότητα.
Κι εγώ περιμένω περισσότερα αλλά δεν μπορώ να τα βλέπω όλα μαύρα, γιατί δεν είναι.