Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Kαλά αλλά και με Σαββίδη σε παιχνίδι εκατομμυρίων ''ξεχάστηκαν'' τα ιατρικά δελτία και τη πλήρωσε μόνο ο γιατρός.loukas karadimos έγραψε:προεδραρα μου....
ας τους να λενε.
Εγω μεγαλωσα βλεποντας τον ΠΑΟΚ να ξεφτυλιζεται για ενα φαξ, να παιζει παιχνιδια στην τουμπα με χιλια και δυο χιλιαδες εισιτηρια, να κανει συναυλιες για να κρατησει ποδοσφαιριστες, να γινεται ερμεο γουμενων και προηγουμενων, να χανουμε τον υπνο μας κυριακη βραδυ στις διακοπες μας γιατι ο ΓΧ και ο καφες πανε στον γαυρο, να μας σφαζουν οπου παιζουμε και παμε να σηκωσουμε κεφαλι και ποσα ακομα που δεν φτανει μια ζωη για να τα γραψουμε
γιαυτο λοιπον θα σε ευχαρισγω για παντα που τους γ**** στα ισα και παλικαρισια, στην μαπα τους, στο σπιτι τους μεσα, και τους πουλησες οση τρελα δεν τους πουλησε κανεις, και τους εκανες να σφιχταγκαλιαζονται τα ΠΟΚεμον γιατι δεν εισαι ενα ακομα τοπικο καθικι και τους χαλασες την μανεστρα
τους γ*******με τον πιο ΠΑΟΚ τροπο που υπαρχεις γιαυτο θα σου ειμαστε για παντα ΥΠΩΧΡΕΟΙ.
![]()
![]()
Και σε διάφορες υποθέσεις έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως μέσα απ' τη ΠΑΕ κελαηδούσαν σε εχθρούς μας.
Γι'αυτά που μας προσέφερε θα τον ευχαριστώ μια ζωή αλλά η ζωή συνεχίζεται. Αν μείνουμε σε ένα πρωτάθλημα και γίνουμε απλά ομάδα κυπέλλου καήκαμε.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
- paokovios1974
Δε βλέπεις τι γίνεται;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Σε λίγο θα σε πούνε ΠΑΟΚ στο μπλα μπλα.
Σε λίγο????
-
Φυσικά και βλέπω.
Το λίγο μας τελείωσε.
Συμβαίνει.
Το λένε.
Ήδη, κεκαλυμμένα μεν, αλλά το λένε
Το λίγο μας τελείωσε.
Συμβαίνει.
Το λένε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τετ 10 Αύγ 2022, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Κεκαλυμμένα;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Φυσικά και βλέπω.
Το λίγο μας τελείωσε.
Συμβαίνει.
Το λένε.
-
-
Kαλά αλλά και με Σαββίδη σε παιχνίδι εκατομμυρίων ''ξεχάστηκαν'' τα ιατρικά δελτία και τη πλήρωσε μόνο ο γιατρός.
Και σε διάφορες υποθέσεις έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως μέσα απ' τη ΠΑΕ κελαηδούσαν σε εχθρούς μας.
Γι'αυτά που μας προσέφερε θα τον ευχαριστώ μια ζωή αλλά η ζωή συνεχίζεται. Αν μείνουμε σε ένα πρωτάθλημα και γίνουμε απλά ομάδα κυπέλλου καήκαμε.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
fossa
Σωστός πολύ σωστός....
Στα παλικάρια που σχολίασαν τα μπλα μπλα.. Ένα έχω να πω... Με τον Σαββίδη δεν έχει κανένας πρόβλημα με τα λουλούδια στην ΠΑΕ και τις επιλογές τους έχουν πάρα πολλοί..
Γιαυτό και πρέπει να αλλάξουν πολλά.. Παρα πολλά..
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
fossa
Σωστός πολύ σωστός....
Στα παλικάρια που σχολίασαν τα μπλα μπλα.. Ένα έχω να πω... Με τον Σαββίδη δεν έχει κανένας πρόβλημα με τα λουλούδια στην ΠΑΕ και τις επιλογές τους έχουν πάρα πολλοί..
Γιαυτό και πρέπει να αλλάξουν πολλά.. Παρα πολλά..
- PAOK_Antarctica
Να τα κατοστησεις καυλιαρη, γερός να σαι να πηδάς αλλόθρησκα ροζουλι κωλοτρυπιδια
Τουλάχιστον άγαλμα στο Ευεργέτη μας, αλλά εύχομαι να τον έχουμε πιο κοντά γιατί έχουμε πολλά σαρακια.
10 χρόνια και άλλα δέκα και αλλά 10 και ο Γιώργης από κοντά!
10 χρόνια και άλλα δέκα και αλλά 10 και ο Γιώργης από κοντά!
Ιβάν Σαββίδης V
Μολις ειδα στο λαιβ των παοκ24 το βιντεο που βγηκες στην κοσμοτε και τους ξεφτελισες. Τραντελληνα τεραστιε Ιβαναρε
ΥΓ: μιλαω για το παλιο βιντεο που υποσχεθηκε την καθαρση
ΥΓ: μιλαω για το παλιο βιντεο που υποσχεθηκε την καθαρση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 10 Αύγ 2022, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ιβαν εφτασα 60 χρονων ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 .......αυτα που ζω τα τελευταια δεκα χρονια τα εχω δει πολλες φορες στα ονειρα μου.....ναι σε εχω δει στα ονειρα μου απο 10 χρονων ,να ερχεσε και να επιβαλλεις την ισονομια και ο ΠΑΟΚ με τον τεραστιο λαο του να παιρνει αυτα που δικαιουται χρονια τωρα....ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ,ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ......