Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Kαι ο Πελκας νομιζω αλλα τωρα σχολιαζουμε σοβαρα αρθρο του αρενα...
Αν αργησουν οι ανακοινωσεις μας βλεπω να σχολιάζουμε και το φλυτζάνι σε λιγο απο τη βαρεμαρα!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jaba μονο με ρητρα τιποτα λιγότερο. Akpom καλο θα ήταν να γίνει καμια αναπροσαρμογη εαν η ρήτρα είναι καπου στα 8 μυρια εαν θυμαμαι σωστά. Πολυ λιγα για τον παιχταρα. Kaddouri με 1 μυριο πρεπει να είναι για πουλημα εχει και βαρυ συμβόλαιο. Henrique μακατι να φέρει κανα 500,000 χίλιαρο. Δεν μαρεσει να χάνουμε καλούς Ελληνες ποδοσφαιριστές αλλα ειναι αναγκαίο να πουλαμε. Πιστευω Πελκας και λογω ηλικίας φτανει ταβάνι οποτε φετος ή του χρονου πρεπει να φύγει να φερει ενα σεβαστο πόσο για την ομαδα 7 μύρια πχ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πιστεύω πως και του bradaric μεχρι το βράδυ θα τελειώσει... Με ένα ποσό κοντά στα 4 μυρια γίνεται η δουλειά..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο Πέδρο Ενρίκε ομίλους έπαιξε και οι προτάσεις που μπορεί να φέρει είναι για δωρεάν παραχώρηση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ τον Λημνιό δεν θα τον έδινα τώρα με 6 μύρια, γιατί είναι σίγουρο πως μετά τους ομίλους η μετοχή του θα εκτοξευθεί στα δέκα.joshua έγραψε:Και ο Λημνιος!
-
Ουτε εγω πιστευω οτι θα πουλησουμε παικτη, αλλα ο μονος αυτη την στιγμη που πιανει ανετα 5 εκατομμυρια, ειναι ο Ακπομ. Θεωρητικα κι ο Πελκας, αλλα ειναι και θεμα timing, πχ περσι θα επιανε και 7-8, φετος δεν ξερω.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχει μια πτήση από Λονδίνο που φτάνει 2μιση..TheCursed έγραψε:sourme εχουμε ενημερωση τι ωρα ερχεται ο πορτογαλος?
Ένας π@π@ρ@ς χθες στην ΕΡΑ είπε για Πόρτο 5 χαρτιά για Πασχαλάκη !Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ουτε εγω πιστευω οτι θα πουλησουμε παικτη, αλλα ο μονος αυτη την στιγμη που πιανει ανετα 5 εκατομμυρια, ειναι ο Ακπομ. Θεωρητικα κι ο Πελκας, αλλα ειναι και θεμα timing, πχ περσι θα επιανε και 7-8, φετος δεν ξερω.
-
Οχι ρε παιδια, δε νομιζω. Αν δεν ηταν Ελληνας (λιστες ΟΥΕΦΑ κλπ κλπ) και με 3,5 θα ηταν εξαιρετικο ντιλ, αλλα ο Πασχαλακης ενω ειναι μια χαρα τερματοφυλακας, εχει χτυπητα κενα τα οποια δεν δικαιολογουν μεγαλα ποσα. Αλλα σιγουρα δεν ειναι και για κατω απο 3 εκατομμυρια.
Αν θελουν ανταλλαγη Πασχαλακη - Ολιβειρα,αντε να τους δωσουμε και 1 μυριακι δωρο.Μετα βεβαια θα πρεπει να βρεις τερματοφυλακα.
Εδω εφυγε με 9 μυρια ο Ολσεν στην Ρομα,τωρα αν θελουν Πασχαλακη 15 και το συζηταμε. Αλλα κλασσικα παπατζιλικια ραδιοφωνου ολα αυταtheo G4 έγραψε:Ένας π@π@ρ@ς χθες στην ΕΡΑ είπε για Πόρτο 5 χαρτιά για Πασχαλάκη !Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ουτε εγω πιστευω οτι θα πουλησουμε παικτη, αλλα ο μονος αυτη την στιγμη που πιανει ανετα 5 εκατομμυρια, ειναι ο Ακπομ. Θεωρητικα κι ο Πελκας, αλλα ειναι και θεμα timing, πχ περσι θα επιανε και 7-8, φετος δεν ξερω.
Πολυ ηρεμια παντως απο το μετωπο Μπρανταριτς σημερα,τοσο εντος οσο και εκτος συνορων.
η ηρεμια πριν την καταιγιδαjoshua έγραψε:Πολυ ηρεμια παντως απο το μετωπο Μπρανταριτς σημερα,τοσο εντος οσο και εκτος συνορων.