Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
-
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλησπέρα!
Να ρωτήσω ο bersekeros που είναι και χάθηκε? Έχασα κανένα επεισόδιο?
- kataramenos5
- invincible
Τον μπανάρανε μόνιμα. Και μου είπαν ότι ήταν παλιό μέλος ιστορικό από εποχές Φρατέλι , Ζορό, Ολιβάρες κτλ.BlackFriday έγραψε:Καλησπέρα!
Από ότι κατάλαβα τον φάγανε για τα πατριωτικά και μία αντίδραση φέρνει την άλλη. Λιγο να αισθανθείς αδικημένος σαν άνθρωπος μπορεί πολύ εύκολα εκραγείς και να ξεφύγει η κατάσταση. Τώρα μπορεί να με πούνε φαρμακόγλωσσά που κάνω κριτική στους moderators αλλά για το αν είναι δίκαιοι ας τους κρίνει ο θεος.
Πάντως το μυστικό να παραμείνεις για πάντα στο ΠΑΟΚμανία είναι τρία πράγματα, να μην μπλέκεσαι με πολιτικά, με αντιπαραθέσεις και με γκρίνιες. Αυτοί που επιβιώνουν πολλά χρόνια εδω μέσα είναι αυτοί που κράτησαν χαμηλό προφιλ σε όλα.
Αλλά δεν έχει άδικο και ο Σουρμε, είναι τζάμπα. Και αυτά τα παιδιά χάνουν χρόνο και χρήμα από την ζωή τους για να μπορώ εγώ και ο καθένας να μπαίνουμε μέσα να γράφουμε ανώνυμα την καύλα μας. Σου το δίνουν αυτό. Σου το προσφέρουν δωρεάν και δεν στο επιβάλουν.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και πρέπει να κρατάμε ισορροπίες. Κάντε όλοι πιο εύκολη την ζωή σας και την ζωή τον άλλων κάνοντας πιο συντηρητική και προσεκτική χρήση σε αυτά που γράφουμε πάντα με θετική ενέργεια. Δηλαδή έχει πλάκα να μπαίνει ο καθένας και να ξεσπάει αλλά ο σκοπός δεν είναι αυτός. Δεν μπορώ να βγάζω τα απωθημένα μου εδώ και την τρέλα μου επειδή είναι ασφαλές και τσάμπα και επειδή μου το επιτρέπουν και επειδή δεν έχω κάτι να χάσω. Σου λέει πάρε ένα φορουμ και γράφε δημόσια την αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ. Ε ας το εκτιμήσω αυτό και μην τα κάνω μπουρδέλο επειδή μπορώ.
Τώρα αν έχω λεφτά αγόρασε το PAOKMANIA και κάντο όπως θες εσύ. Αυτοί έτσι το έχουν . Τι να τους κάνουμε κουμάντο τζάμπα δεν γίνετε.
- Μπαρκαρούτσος
Αρχικά, να διευκρινιστεί ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους mods δεν έχει ούτε 1% του Paokmania στο όνομά του. Ούτε το domain name, ούτε το server, ούτε τίποτα. Άλλος έχει το site (όχι ο Σαββίδης, ούτε ο Χατζόπουλος
)
Μπορεί να είχε κάνει εγγραφή παλιά, αλλά είχε ελάχιστη παρουσία παλαιότερα.. Εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.
Και λάθος κατάλαβες, δεν τον έφαγαν τα πατριωτικά...
viewtopic.php?f=2&t=8641&start=165#p1963989*
Μόνος του φαγώθηκε. Ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα απέχει από πολιτικές και κοινωνικές συζητήσεις στο φόρουμ, μόνο ΠΑΟΚ. Το αθέτησε, ξανά. Διότι είχε φάει μόνιμο και παλαιότερα, αλλά επέστρεψε μετά από καναδυό βδομάδες (μάλιστα ήμουν από τους υπέρ της επιστροφής του).
*Αυτό στο λινκ ήταν το οριστικό "χτύπημα". Προηγήθηκαν άσχημες κουβέντες εκ μέρους του στο Κοινωνία, οι οποίες έχουν διαγραφεί.

invincible έγραψε:Τον μπανάρανε μόνιμα. Και μου είπαν ότι ήταν παλιό μέλος ιστορικό από εποχές Φρατέλι , Ζορό, Ολιβάρες κτλ.BlackFriday έγραψε:Καλησπέρα!
Από ότι κατάλαβα τον φάγανε για τα πατριωτικά και μία αντίδραση φέρνει την άλλη. Λιγο να αισθανθείς αδικημένος σαν άνθρωπος μπορεί πολύ εύκολα εκραγείς και να ξεφύγει η κατάσταση. Τώρα μπορεί να με πούνε φαρμακόγλωσσά που κάνω κριτική στους moderators αλλά για το αν είναι δίκαιοι ας τους κρίνει ο θεος.
Μπορεί να είχε κάνει εγγραφή παλιά, αλλά είχε ελάχιστη παρουσία παλαιότερα.. Εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.
Μόνος του φαγώθηκε. Ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα απέχει από πολιτικές και κοινωνικές συζητήσεις στο φόρουμ, μόνο ΠΑΟΚ. Το αθέτησε, ξανά. Διότι είχε φάει μόνιμο και παλαιότερα, αλλά επέστρεψε μετά από καναδυό βδομάδες (μάλιστα ήμουν από τους υπέρ της επιστροφής του).
*Αυτό στο λινκ ήταν το οριστικό "χτύπημα". Προηγήθηκαν άσχημες κουβέντες εκ μέρους του στο Κοινωνία, οι οποίες έχουν διαγραφεί.
- invincible
Ναι εννοώ ότι εσείς είστε αμισθί σύμφωνα με αυτά που είπε ο Σουρμε τουλάχιστον και όποιος θέλει μπορεί να προσεγγίσει τον ιδιοκτήτη και να το αγοράσει και να το προσαρμόσει έτσι όπως θέλει και ας βάλει και αυτούς που θέλει mods και αν δεν βρει τζάμπα ας τους πληρώνει.
Αλλά και εσείς αυτό το κοινωνία τι το θέλετε. Είναι που είναι έξω διχασμένα τα πράγματα εντελώς πάμε να τα φέρουμε αυτά και στον ΠΑΟΚ. Τέλος πάντων εσείς ξέρετε αλλά εγώ θα έβγαζα οτιδήποτε μπορεί να διχάσει ή θα το κλείδωνα μέχρι να ηρεμίσουν τα πράγματα στην κοινωνία και πέσουν τα τοίχοι και τα άστρα και οι ταμπέλες.
Τέλος πάντων αυτό είπα νευριάσε με κάτι αισθάνθηκε αδικημένος και μετά το ένα φέρνει το άλλο ...καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί του γιατί πέρα από τα πολιτικά δεν έχει δώσει δικαίωμα και βοηθάει εδώ το φορουμ. Αλλά εσείς ξέρετε. Καλό είναι να επιστρέψουν όλοι και αν αρχίσουν όλα ξανά με χαμηλό προφιλ, προσοχή και συντηρητικά και με θετική ενέργεια για να κάνουμε όλοι την ζωή μας πιο εύκολη. Και εγώ έχω κάνει λάθη αλλά στο ξένο μαγαζί δεν μπορώ να κάνω υποδείξεις. Αν δεν μου αρέσει ή αν δεν χωράω πουθενά καλύτερα να κάτσω σπίτι μου. Εδώ έτσι είναι. Δεν είναι δύσκολο. Τρία πράγματα. Οχι πολιτικά, όχι αντιπαραθέσεις, όχι γρίνια. Και να σε προκαλέσουν μην απαντάς σε κανένα μπορεί να είναι και παγίδα. Τέλος πάντων κάντε ότι θέλετε εγώ δεν πληρώνω και δεν μου πέφτει λόγος.
Είδα τώρα αυτό στο φεις που ανέβασε ο Κόλκας και από κάτω απαντάει ο Ραπτόπουλος κτλ. Αυτοί τουλάχιστον πληρώνονται.
Αλλά και εσείς αυτό το κοινωνία τι το θέλετε. Είναι που είναι έξω διχασμένα τα πράγματα εντελώς πάμε να τα φέρουμε αυτά και στον ΠΑΟΚ. Τέλος πάντων εσείς ξέρετε αλλά εγώ θα έβγαζα οτιδήποτε μπορεί να διχάσει ή θα το κλείδωνα μέχρι να ηρεμίσουν τα πράγματα στην κοινωνία και πέσουν τα τοίχοι και τα άστρα και οι ταμπέλες.
Τέλος πάντων αυτό είπα νευριάσε με κάτι αισθάνθηκε αδικημένος και μετά το ένα φέρνει το άλλο ...καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί του γιατί πέρα από τα πολιτικά δεν έχει δώσει δικαίωμα και βοηθάει εδώ το φορουμ. Αλλά εσείς ξέρετε. Καλό είναι να επιστρέψουν όλοι και αν αρχίσουν όλα ξανά με χαμηλό προφιλ, προσοχή και συντηρητικά και με θετική ενέργεια για να κάνουμε όλοι την ζωή μας πιο εύκολη. Και εγώ έχω κάνει λάθη αλλά στο ξένο μαγαζί δεν μπορώ να κάνω υποδείξεις. Αν δεν μου αρέσει ή αν δεν χωράω πουθενά καλύτερα να κάτσω σπίτι μου. Εδώ έτσι είναι. Δεν είναι δύσκολο. Τρία πράγματα. Οχι πολιτικά, όχι αντιπαραθέσεις, όχι γρίνια. Και να σε προκαλέσουν μην απαντάς σε κανένα μπορεί να είναι και παγίδα. Τέλος πάντων κάντε ότι θέλετε εγώ δεν πληρώνω και δεν μου πέφτει λόγος.
Είδα τώρα αυτό στο φεις που ανέβασε ο Κόλκας και από κάτω απαντάει ο Ραπτόπουλος κτλ. Αυτοί τουλάχιστον πληρώνονται.

Τι φαση με Κοκλα Ραπτο; Στειλε κ σε μας που δν εχουμε φουμπου!invincible έγραψε:Ναι εννοώ ότι εσείς είστε αμισθί σύμφωνα με αυτά που είπε ο Σουρμε τουλάχιστον και όποιος θέλει μπορεί να προσεγγίσει τον ιδιοκτήτη και να το αγοράσει και να το προσαρμόσει έτσι όπως θέλει και ας βάλει και αυτούς που θέλει mods και αν δεν βρει τζάμπα ας τους πληρώνει.
- invincible
Κόλκας
και από κάτω έχει καμία 110 σχόλια και σε κάποια απαντάει και Ραπτόπουλος και κάνει τις γνωστές βλαχομαγκιες και ο Κόλκας του λέει σταμάτα γιατί θα πετύχεις κανέναν μυστήριο καμιά φορά και θα σου αλλάξει τη δομή.Με ενημέρωσαν πως ο Κωστής Ραπτόπουλος ισχυρίστηκε δημοσίως πως κοπήκαμε από το OPEN επειδή στράβωσε ο Ιβάν γιατί λέει πήραμε το μέρος του Κατσαρή στο θέμα του γηπέδου.
Πρώτον, το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και στον περίγυρό του, ο τελευταίος που θα το μάθει είναι ο Κωστής.
Δεύτερον, δεν κοπήκαμε από το OPEN. Θα μπορούσαμε να έχουμε ρόλο, αλλά καμιά φορά επιλέγεις να είσαι πίσω από την κουρτίνα.
Τρίτον, δεν υπάρχει καμία κόντρα Ιβάν - Κατσαρή.
Τέταρτον, είμαστε στα ΜΜΕ του Ιβάν.
Πέμπτον, ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να μην κάνω ραδιόφωνο μετά από είκοσι χρόνια, είναι το ότι έχει γίνει τόσο τρας, που ο Κωστής κάνει δώδεκα εκπομπές τη μέρα. Και υπάρχει κοινό που το υποστηρίζει.
Έκτον, το γιατί έχω κάνει γενικά στην άκρη τελευταία, θα φανεί στα κοντά. Ετοιμάζονται διάφορα….
Μείνετε συντονισμένοι
Ω ρε φιλε, ξεκατινιασμαinvincible έγραψε:Κόλκαςκαι από κάτω έχει καμία 110 σχόλια και σε κάποια απαντάει και Ραπτόπουλος και κάνει τις γνωστές βλαχομαγκιες και ο Κόλκας του λέει σταμάτα γιατί θα πετύχεις κανέναν μυστήριο καμιά φορά και θα σου αλλάξει τη δομή.Με ενημέρωσαν πως ο Κωστής Ραπτόπουλος ισχυρίστηκε δημοσίως πως κοπήκαμε από το OPEN επειδή στράβωσε ο Ιβάν γιατί λέει πήραμε το μέρος του Κατσαρή στο θέμα του γηπέδου.
Πρώτον, το τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και στον περίγυρό του, ο τελευταίος που θα το μάθει είναι ο Κωστής.
Δεύτερον, δεν κοπήκαμε από το OPEN. Θα μπορούσαμε να έχουμε ρόλο, αλλά καμιά φορά επιλέγεις να είσαι πίσω από την κουρτίνα.
Τρίτον, δεν υπάρχει καμία κόντρα Ιβάν - Κατσαρή.
Τέταρτον, είμαστε στα ΜΜΕ του Ιβάν.
Πέμπτον, ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να μην κάνω ραδιόφωνο μετά από είκοσι χρόνια, είναι το ότι έχει γίνει τόσο τρας, που ο Κωστής κάνει δώδεκα εκπομπές τη μέρα. Και υπάρχει κοινό που το υποστηρίζει.
Έκτον, το γιατί έχω κάνει γενικά στην άκρη τελευταία, θα φανεί στα κοντά. Ετοιμάζονται διάφορα….
Μείνετε συντονισμένοι
Ο Κολκας ειναι οτι ειναι, ο αλλος και το ολο σιχαμα στο οποιο δουλευει βγαζουν ψωμι ξεφτιλιζοντας τον ΠΑΟΚ στοχευμενα.
Ευχαριστω για την ενημερωση invincible
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αρχικά, να διευκρινιστεί ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους mods δεν έχει ούτε 1% του Paokmania στο όνομά του. Ούτε το domain name, ούτε το server, ούτε τίποτα. Άλλος έχει το site (όχι ο Σαββίδης, ούτε ο Χατζόπουλος)
invincible έγραψε:Τον μπανάρανε μόνιμα. Και μου είπαν ότι ήταν παλιό μέλος ιστορικό από εποχές Φρατέλι , Ζορό, Ολιβάρες κτλ.BlackFriday έγραψε:Καλησπέρα!
Ω ρε, τώρα πήρα χαμπάρι τι έγινε.
Με τα μικρά, τρέχουμε και χάνουμε επεισόδια.
Και αυτό είναι πολύ σοβαρό...(

Καλά, τι γράφτηκε εδώ μέσα... Μια χαρά πέφτουν οι μάσκες πάντως και ευτυχώς γίνονται αυτές οι συζητήσεις, γιατί αλλιώς μπορεί να βρεθείς "αγκαλιά" με κάναν καραπαπάρα, με κάναν ζε.. κλπ ξόνα ..
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Και δυστυχώς κάποια από αυτά που έγιναν οδήγησαν στην αποχή τον Μπάρλοου.
Μπάρλοου λείπεις ρε, γύρνα πίσω.
- Μπαρκαρούτσος
invincible έγραψε:Αλλά και εσείς αυτό το κοινωνία τι το θέλετε. Είναι που είναι έξω διχασμένα τα πράγματα εντελώς πάμε να τα φέρουμε αυτά και στον ΠΑΟΚ. Τέλος πάντων εσείς ξέρετε αλλά εγώ θα έβγαζα οτιδήποτε μπορεί να διχάσει ή θα το κλείδωνα μέχρι να ηρεμίσουν τα πράγματα στην κοινωνία και πέσουν τα τοίχοι και τα άστρα και οι ταμπέλες.
Τότε πρέπει να κλειδώσουμε του Τσιγγάρα, του Esiti, τα topics των αγώνων, του Lucescu, του ΚυρΚυρ, παλαιότερα του Πέλκα, του Σαλπιγγίδη...
Λόγους να διχαστούμε βρίσκουμε πάντα.
praman έγραψε:Και δυστυχώς κάποια από αυτά που έγιναν οδήγησαν στην αποχή τον Μπάρλοου.
εντάξει, δε νομίζω ότι θα χαθεί.
Το "πνεύμα" του barlow, όπως και πολλών άλλων εδώ είναι, πάντα..
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλό ΣΚ να περάσουμε!
Σήμερα γιορτάζει, μεταξύ άλλων, η Επιστήμη (αγία).
Σήμερα γιορτάζει, μεταξύ άλλων, η Επιστήμη (αγία).