Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- john4serres
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Ilkay Guendogan
With all the Super League stuff going on... can we please also speak about the new Champions League format? More and more and more games, is no one thinking about us players?
The new UCL format is just the lesser of the two evils in comparison to the Super League...
Επιτέλους μίλησε και ένας παίκτης για την UEFA.
With all the Super League stuff going on... can we please also speak about the new Champions League format? More and more and more games, is no one thinking about us players?
The new UCL format is just the lesser of the two evils in comparison to the Super League...
- john4serres
Το πουλέν του Ζήση Βρύζα is on fire!
Οκτώ γκολ στα τελευταία έξι ματς της Premier.
Και τέσσερα γκολ σε τρεις συμμετοχές στο κύπελλο Αγγλίας.
Οκτώ γκολ στα τελευταία έξι ματς της Premier.
Και τέσσερα γκολ σε τρεις συμμετοχές στο κύπελλο Αγγλίας.
-
- john4serres
Ακριβώς Σερραίε, καλά τα λέει ο Γκιουντογκάν. Το μη χείρον, βέλτιστον, λοιπόν... Φτάσαμε να "ανακουφιζόμαστε" που δεν θα πέσουμε στην Σκύλα, αλλά θα μείνουμε στη Χάρυβδη. Αλλά θα μου πεις, αυτό συμβαίνει τόσες δεκαετίες στην πολιτική, θα ξέφευγε το ποδόσφαιρο?john4serres έγραψε:Ilkay Guendogan
- thomas Murg
Doomlord, θέλουμε αποκλεισμό Ρεάλ, Γιουβέντους; ή θα βρεθεί το σίχαμα απευθείας στους ομίλους;
- bersekeros
Θα τιμωρηθούν από την ESL για την αποχώρηση. Όταν υπογράφεις να πάρεις 4 δις δάνειο, δεν έχει άλλαξα γνώμη μετά.
Χαρμόσυνα νέα. Πάντα τέτοια γλιτώσαμε Δουβικιαδα vol48
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και να τιμωρηθούν, θα βγει ο 5ος από την χώρα τουςthomas Murg έγραψε:Doomlord, θέλουμε αποκλεισμό Ρεάλ, Γιουβέντους; ή θα βρεθεί το σίχαμα απευθείας στους ομίλους;
- thomas Murg
Thanks Doomlord!Doomlord4 έγραψε:Και να τιμωρηθούν, θα βγει ο 5ος από την χώρα τουςthomas Murg έγραψε:Doomlord, θέλουμε αποκλεισμό Ρεάλ, Γιουβέντους; ή θα βρεθεί το σίχαμα απευθείας στους ομίλους;
- thomas Murg
Γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό πουστιά γάβρου για να παρακάμψει μπεο κ να επιστρέψει ο παίκτης σ αυτούς;seaman έγραψε:O Δουβίκας έκλεισε στην Ουτρέχτη
Δε νομίζω. Η Ουτρέχτη φαίνεται να έχει χρήμα και πλάνου εξέλιξης της Ομάδας. Τον υπέγραψε δε με τετραετές που μπορεί βέβαια να έχει ρήτρες εξόδου και τα σχετικά προβλεπόμενα. Αν δεν ήταν σφοδρή επιλογή του ποδοσφαιριστή, αλλά δάχτυλος του γαύρου και δεδομένου του μικρού κόστους του συμβολαίου του στο Βόλο, ε νομίζω ότι τα επόμενα 2 χρόνια θα έκανε μόνο προπονήσεις στη Μαγνησία και δεν θα έπαιρνε μεταγραφή.
- thomas Murg